ay fırtınamm benım hikayemide biliyon bi deyiver benımkide ararmı bigün döncekmii demıyom sadece bigün merak edip ararmı benıı
kızlar size bir olay anlatacam..ve siz karar verin ya ben kötü niyetliyim yada yanlış anlıyom...
haksızsam söyleyın.çünkü haksız ve kel alaka olmak istıyorum.
kızlar dün bir arkadaşımla bayan tabiki ve her yaz tatil yapan ve daha gecen hafta 3 gün tatıl yapan bir arkadaşım var.kendisi akıllı mantıklı ama arada kötü kıskançlık elektrık aldığım biri.
şimdik olayı anlatıyom.iyi dinleyin beni yoksa sözlüde sıfır veririm.
ben dün arkadaşıma tatile gideceğimi ve gerkli bazı malzemeler için alışveriş yaptığımı bu tatılın bedenen ve ruhen iyi geleceğini söyledim.
oda aa öylemi aaa iyi olur işte tabı yoruldun falan dedi.neden tek gideceksin bu işte var bir iş dedi falan.
neyse sonra bu dediki aaaaa dedi ne gereği var alışverişe çok heyecanlısın falan şeklinde konuşma geçti.
sonra bol bol foto çekki görelim seni dedi.
hatta fece koy falan dedi. bende bakarız nasipse şeklinde konuştum.
sonra bu arkadaş sabah msn yı açtım resmini değiştirmiş. plajda çekindiği bir resmini koymuş.
sonra boyle günlük işlerle ilgili konuşurken bana aniden dediki
sana foto göndercem bak falan dedi.tatılde çekindiği foto .fotoları gönderdi.
sonra bana dediki sende böyle pozlar ver sende çekinde bizde görelim seni dedi.sende böyle pozlar verebılecekmisin dedi.
siz olsanız nasıl düşünürsünüz.
Bilmem ki canım ben HİSSİZ oldum sanırım :) Aaa bende bakayım bari ya.ben iyiyim amphiriticim sen nasılsın kuzumm
ben didiyom yavrilerr başliyy eurovision
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?