Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ay canım fırtınam düpedüzz kıskanmışş amaa garip bi kıskanclık yani nasıl desem kendinde bi eksiklik göruyorr ve kıskanıyorr kendi calıp kendi oynuyorr aklı sıra kendini tatmin edıyorr hiç kafanıı takmaa takılmaaaa

çok komik, çocukça kıskanmışş yaa kaydirigubbakcemile3 canım sen kötü niyetli falan zaten diilsinde burdada bişi yok kim olsa böle düşünürr.. barizz kıskanmış bi çekememezlik durumu sezdim :1ninca:

SELAM KIZLAR
tugba nerelerdesın sen kız...
elecık nasılsın.bir cevap varmı canım.ben dun hiç giremedim.geçmişide okumak istemıyom.açıkçası erniyom.
nılloş selam çıtır

firtinam hala bi ses soluk yok oyle beklemedeyiz cnm, artik bi ses çiksa da rahatlasam korkup duruyorum, olumsuz olucagini dusunuyorum zaten

kıss bacım korkulacak bir şey yok..
tamam sancılı donemı atlattın.bekleme.beklemeki bir ses soluk çıkmasa üzülme.
çıkarsada sonuca göre hareket edersin süpriz olur

sen ne hissediyorsun peki cnm ya; kotu bi sonuç olur mu ki ? daha 5-6 gun once kuzenimle resmim vardi msnde kiskandi salak, birden allah samimiyetinizi artirsin çikiyorum dedi, en son konusmamiz o zamandi

ay evet o muhabbetı bılıyorum...
kendince afra tafra yapmıştı.
valla elacık ben senın hıkayenı en başından ıtıbaren bılıyorum..
bu askerdeyken bıle ayrıyken bıle sana ulaşmıştı
şimdi hiç bir şey olmasa bıle o resme bıle tepkı gosterdıyse sana olan duyguları azalsa yada çogalsa bunu bılmıyorum ama şundan emınım sana olan duyguları ölmemiş.bu sana dönecek.eminim dönecek.senı arar yada mail gönderir bilmiyorum ama sana dönecek.
kaldıkı o resme yapmış oldugu tepki tammamen gerçek duygularıyla oluşan bir tepki.
bakın bir insan sevgısını yada hoşgoruyu saklar gızler bunun yalanı olur.
ama kin nefret ve hırs ve kıskançlık taklit edilemez.
bunu bende bugun çok iyi anladım.olayımı anlattım.
ve senınkı kıskandıgına göre bozulduguna göre bu hislerle sana dönmemesi söz konusu olamaz.

ela sizin gibi karşılıklı afra tafra etki tepki olaylarında 3 gunluk süre onemldiri
3 gun atlatıldıktan sonra süreç işler.
3 gun geçtimi canım senin mailinde

cnm sozlerinde bal akiyor insallah firtinam ya insallah dedigin gibi olur, cunku daha msnde konusur konusmaz o tepkiyi yapti, bende soru isareti yapmistim ne oldu diye yok birsey çikiyorum saçmalama kuzenim dedim , erkek arkadasim olsa buraya koyacak degilim dedim o demisti, sonra baska konuya daldik ama açikçasi sasirdim. Eminim ki kiz arkadasi da yok o sadece beni sogutmak içindi.
Haklisin umursamadigin insani neden kiskanirsin, cok dogru soyledin firtinam.
Mailime gelince de evelsi gun yolladim yani bugunle 3 gun oluyor ama hala daha msne girmedi

ay fırtınamm benım hikayemide biliyon bi deyiver benımkide ararmı bigün döncekmii demıyom sadece bigün merak edip ararmı benıı

cnm senin olayina gelince de bende kizlara katiliyorum o kiz bence seni kiskaniyor yoksa neden boyle bi tepki yaratsin mutlaka birseyin çekemedigi vardir, yerinde olsam fazla takilmam ona

ay elacik napiim kız merak edıyom

ay eurovisşon baslıcakk az kaldıı izlicenismiii bizde gelenektir her sene muhakkak izlenir

Cucumanlar nabersiniz :) ?
Okudum şöyle bi.Fırtına bence sen bu kızı hiç kâle alma tatlım.Hem kıskanç hemde çocuk.
Elacık bak gör seninki seni kaybetmeyi göze alamayacak canım. Yani cevabı %100 olumlu olmayabilir fakat olumsuzda olmayacak.Yani muhtemelen yine iki arada derede kalıp bekleyeceksin gibime geliyor.

fırtınam kıskançlık olmasa bile saçma bi muhabbet, salakça, gereksiz...
boşver gitsin, üzerinde bile durma :dilcikar:

kız nilloş sana şunu dıyorum.
şimdi seninkiyle elacıgın lalesının aranızda çok fark var.elacıgınkı askerlıgını falan yapmış bıraz daha olgun biri.
ben senınde hıkayenı baştan sona kadar bılıyorum.
senınkının tek dez avantajı onun biraz serserı ruhlu olması.anlattıkların kadarıyla tahmınımdır bu. senin gibi hanım hanımcık guzel kalbı temız bir kıza o serserı ruhlu sorumsuz bagımlı birine çok hemde çok fazlasın.
senınkı şu genç tıplerden. yanı işin havasında bıraz.
özellikle arkadaşıyla şu facedekı konuşma onu ele verıyor.
bır kere nılloş seninki elındekı bir hazınenın kendi saçmalıgından dolayı kaybettıgının farkında.
hiç bir kız senin yerıne tutamayacak.buna çok pişman olacak ama o zaman iş işten geçmiş olacak.
sen güçlü ve onu umursamaz takıldıkça o daha çok sarsılır emin ol.
ve onun cephesınde ne kadar çok sarsılırsa sana gelmesıde o kadar yakın olur.
bak ylka . en yakın onunkı oldu.
bunu demek kolay ama yapması zordur bılırım.ama kendi degerının farkına var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…