fırtına yanımda olcaktın seninn o yanacıklarından öyle bi öperdim kii agzından bal damliyy yavrimm benımmm kuşum bidenemm ay canımsın yaa bikere hakkımda dusunduklerın öyle guzelkiiii ayrıcaa ben hep onu üstün gördum kendimi yetersız gördum cidden herkes bunun tam tersi oldugunu söyluyo bana haklısınız aslında herkesin söyledikleri biraz daha aklımı başıma getırıyo cok saol cnm inşallah dedigin gibi olurrr kıymetimi bigün anlasın tek istegim o bigün pişman olsun işte o zaman affederım belki onu ben ne kaybetmişim diye kafasını vursun taşlaraa
:1closedeyes:Hıh kıskandım işte.Bende o kadar şey söylüyorum beni öpmüyorsun amakaydirigubbakcemile3
fırtınam ayrıldıktan sonra onu defalarca aradım ama bi bucuk aydır sessizimm ve bidaha aramıcam o kadar aramama ragmen yapışkan bi kız gibi davranmama ragmen yinede pişman olurmu sencee
Kız Çene nereye gittin? Mona mıydı sana cingöz diyen.Sanırım Mona'ydı.Cidden tam cingöz :) Cingözüm benim :)))
cenebazz yavrimm verdigin rep ile artık guru oldummmmmmmmmmmmmmmmm yaçaşınn
çenem senin aglama duvarı görevin devem edıyormu
SELAM KIZLAR
tugba nerelerdesın sen kız...
elecık nasılsın.bir cevap varmı canım.ben dun hiç giremedim.geçmişide okumak istemıyom.açıkçası erniyom.
nılloş selam çıtır
öpmemmiiiiiiiii bebeişimmmmmmmmmmŞenizniloşş yisin senii zilliiii:1hug:
İnşallah seninkide değerini anlar canım.Bak birde olumlu düşün olumlu olsun.Çekim yasasını uygula yani.Biraz empati kurmaya çalış :)kizlarr ya çok saolun yorumlariniz için insallah hepimizi guleriz rabbim dualarimizi kabull et ne olursuunn :Saruboceq:
Insallah dedikleriniz çikar kizlar, simdi bi erkek arkadasimla konustum da mailim gosterdim, demez mi ben olsaydim ilk uçakla gelirdim seni kaçirmamak için
buralardayım kız... haftasonu didiyorum ya :))) organizasyon peşindeyim kaydirigubbakcemile3
Git canım eğlen tabiki. Bende İstanbul'a gideyim diyorum ama resmen üşeniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?