Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

fırtına yanımda olcaktın seninn o yanacıklarından öyle bi öperdim kii agzından bal damliyy yavrimm benımmm kuşum bidenemm ay canımsın yaa bikere hakkımda dusunduklerın öyle guzelkiiii ayrıcaa ben hep onu üstün gördum kendimi yetersız gördum cidden herkes bunun tam tersi oldugunu söyluyo bana haklısınız aslında herkesin söyledikleri biraz daha aklımı başıma getırıyo cok saol cnm inşallah dedigin gibi olurrr kıymetimi bigün anlasın tek istegim o bigün pişman olsun işte o zaman affederım belki onu ben ne kaybetmişim diye kafasını vursun taşlaraa

Kız Çene nereye gittin? Mona mıydı sana cingöz diyen.Sanırım Mona'ydı.Cidden tam cingöz :) Cingözüm benim :)))

:1closedeyes:Hıh kıskandım işte.Bende o kadar şey söylüyorum beni öpmüyorsun amakaydirigubbakcemile3

kız nılloş dedım ya..
senınkı bın pişman olcak dıye.
sen ne kadar vurdum duymaz iyi mukemmel guzel ona karşı tın olursan onun sana gelmesıde o kadar yakın olcak.
çunku oyle havalı tıplerı bılırım ben.

fırtınam ayrıldıktan sonra onu defalarca aradım ama bi bucuk aydır sessizimm ve bidaha aramıcam o kadar aramama ragmen yapışkan bi kız gibi davranmama ragmen yinede pişman olurmu sencee

fırtınam ayrıldıktan sonra onu defalarca aradım ama bi bucuk aydır sessizimm ve bidaha aramıcam o kadar aramama ragmen yapışkan bi kız gibi davranmama ragmen yinede pişman olurmu sencee

ya sen ne nobetler geçirdin nasıl savaştın ben bılırım.

tabıkı pişman olur.
ınan bır buçuk ay çok gıbı ama bazı şeyler için taze bir süredir.
onun aklına muhakkak gelıyorsundur.sende duyacak goreceksın.

ay fırtınamm bigün dedigin cıkarsa ararsaaa dile benden ne dilersenn ay inşallah yaa aklına geleyim onu cok ıstıyorum tek istegım pişman olması cunku artık onu özlemıyorum acaba aklına gelıyomuyumdur arada onu merak edıyorum keske hiç aramsaydım daha kolay olurdu pişman olmasıı belki arayarak kendimden soguttum amaa olsun bigün gelecek pişman olacak

kizlarr ya çok saolun yorumlariniz için insallah hepimizi guleriz rabbim dualarimizi kabull et ne olursuunn :Saruboceq:
Insallah dedikleriniz çikar kizlar, simdi bi erkek arkadasimla konustum da mailim gosterdim, demez mi ben olsaydim ilk uçakla gelirdim seni kaçirmamak için

kızlar ben cıkıyorum hepinize tşklerr hepinizi cok sevıyorum görüşürüz bidenelerim

Kız Çene nereye gittin? Mona mıydı sana cingöz diyen.Sanırım Mona'ydı.Cidden tam cingöz :) Cingözüm benim :)))

buralardayım kız... haftasonu didiyorum ya :))) organizasyon peşindeyim kaydirigubbakcemile3

cenebazz yavrimm verdigin rep ile artık guru oldummmmmmmmmmmmmmmmm yaçaşınn

gurum benim Şeniz

çenem senin aglama duvarı görevin devem edıyormu

salı gelirim belki demişti ben de bi cevap vermedim bişey demedi bugün...
ay böyle de kendimi kötü hissediyorum fırtınam ya...
sanki zor gününde ondan kaçıyomuşum gibi :uhm:

SELAM KIZLAR
tugba nerelerdesın sen kız...
elecık nasılsın.bir cevap varmı canım.ben dun hiç giremedim.geçmişide okumak istemıyom.açıkçası erniyom.
nılloş selam çıtır

canım benimkinin sevgilisi olduğunu öğrendimde bayadır onun şokunu yaşıyodum biraz kayboldum uzaklaştım internetten. -tatlicadiarzu-

ben gediim kızlar nasılsınızz a.s.

öpmemmiiiiiiiii bebeişimmmmmmmmmmŞenizniloşş yisin senii zilliiii:1hug:

[ İnşallah seninkide değerini anlar canım.Bak birde olumlu düşün olumlu olsun.Çekim yasasını uygula yani.Biraz empati kurmaya çalış :)

[
buralardayım kız... haftasonu didiyorum ya :))) organizasyon peşindeyim kaydirigubbakcemile3
Git canım eğlen tabiki. Bende İstanbul'a gideyim diyorum ama resmen üşeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…