Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya işte seninkıde ilk uçakla gelmeyenlerden
ama oda yola eşekle çıktı. ama sonucunda gelecek. oda eşeklede olsa geçte olsa gelecek gerçekten.kendı yorgunlugu kendine kar olacak.
birde anladıgım kadarıyla senınkı kendi iç hesaplaşmasını yapıyor.
ayagına taş degse senden bılen tıplerden.
o bu iç çelişkisiyle vicdanıyla alışkanlıgıyla ve sevgısıyle gelır.
sevgisi dıyorum çünkü o resim olayını baz alarak...
bak bır kadın bır kadını sevdıgı için kıskanmaz.ancak sevmediği için haz edemediği için kıskanır.

ama bır erkek bır kadını yada tersısı ancak sevdiği için temelde o bana aittir duygusu
olduğu için kıskanır.
ee resım olayıda herşeyı ele verdı.
kaldıkı bugun 3 gun.
yarın başlar kronometre.

ay kizlarr su hadiseden böööö geldi artik yaa, kizin bi guzeligi yok sadece fizigi ortada ayni beyonce ye benzetmeye çalisiyor kendisini :dilcikar:

evet cnm cunku demistim ona hakkimi helal etmedigimi, vicdaninla kalsin fln diye birseyler demistim daha once..Ve bir gun demisti ki bana hic birsey gitmese hayatimda sana mailde aktaririm sirf vicdanim rahat olmasin diye..
Ya firtinam hani diyorsun ya 3 gun geçse ne oldugunu anlamadim :uhm:
yani 3 gun gecince ii mi oluyor

yani 3 gun hemen hemen baz alıyom.
mesala senınkı bu 3 gun bıttıkten sonra harekete gecebılır.
bak benımkıde zamanında 3 gunden sonra arar mesaj falan atardı.
sonra jelınınkı falan canlı örnektır hep.

hoşgeldın tugba umarım şokların geçmiştir.

h.b canm.. şokum geçtide çok tuhafım yaa ruhsuz bi tip oldum.. nötrleştim tamamen.. çok feci incitti benii düşündükçe delircek gibi oluyorum.. benneyaptımki inş en kısa zamanda döner yalvarır bana o kız onu çekemez sanıyorum.. uff yaaa benneyaptımki

cnm ins gerçi benimki 1 senedir aramadi hiç ama :1closedeyes:

Bizde seni seviyoruz firtinam, cok saol dediklerin için umarim dedigin gibi çikar yarin size ins hayirli haberler veririm, çok optum senii
Bende çikyorum kizlar çok optumm sizleri sonra gelirim tekrar

yavyular hadisee finaldee yuppiiiiiiiiii güzeldi showu begendım yaa umarımm iyi bi derece alırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…