Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cenem merak ettimm öyle yüzün asık gitmeee istersen msnde de anlatabılırsın kuşumm

kız az önce mesaj attı, bütün gün aradım ulaşamadım diye...
bugün gelme olasılığı vardı ya... benim de şarjım bitti tesadüfen...
msnye gelirmisin dedi, neyse uzun uzun anlattı, ben kankalık yaptım uzun uzun...
objektif bi şekilde...
allahım ya dediki bişey söylicem ama yüzyüze söylerim, yok söylersin yok söylemezsin
dedim ya söylersin ya küserim, cam aç o zaman yüzünün alıcağı şekli görmek istiyorum dedi.
açtım.
senin şu aşık olduğun kişinin kendi olduğunu düşündüğünü söyledi, ama ben inanmadım
bunun mazoşistce olduğunu düşündüm falan dedi....
ben de şok oldum gibi davrandım, allahım ne saçmasapan bi durumdayım, bu ne şimdi ya...
zaten inanmadığını söyledi, normaldir, sen canayakın olduğun için öyle düşünmüştür falan dedi
allahım ya, kuma espirisi yaptık...
bu ne saçma bi durum oldu artık, çıkın gidin hayatımdan ya.... çıkın.... çıkın....

canım benımm dogru kişiyimi anladım ben biraz kafam karıştı şimdii senınkinden bahsedıyor dimi sanırım ben konudan uzak kaldım önce anlattıklarından dogrumu anladım ona göre yorum yapıcam

canım ben konuyu biraz kaçırmışım sanırım bugun gelme olasılıgı falan dedin ya oraları anlamadım kimin gelme olasılıgı falan ama herneyse tahmin ettigim kişiden bahsedıyoruz onu anladım sanırım yaa cenebazım en iyisi bunlardan bu durumlardan uzak durman ama böyle ne saçmalamışlarr şaşırdım kaldım yaaa ne konusu olmuşta senın aşık oldugunu dusunmuş nerden cıkmış bu yaa

cnm benım asma bi yüzünü bakiim tuhaf bi durum evett neye dayanarak söylemiş bunu yaa yanii nerden cıkmış nerden acılmış bu konuda yok bana aşık falan filan demişş şaka gibiler yaa iyice gaza gelmenide ıstemıyorum ama sinir oldum bu ne böle sen uzaklaştıkcaa onlar başa sarmaana sebep oluyorlarr

bence artık uzak durr araya mesafe koy demesi kolay belki ama bunlar seni uzuyolarr bende bu duruma uyuz oluyorum

uff cnm benım yaa ama bişe diyimmi eger böyle bişeyi hissetmişsee bunu bastan beri biliyorduu taa en basından berii ve onunda ilgisi vardı ama bunu söyleyemicek kadar korkaktıı şimdidee durup dururken saçma bi şekilde böle bişe söyluyorr şaştım kaldım bende ne dicemi şaşırdım

tek diyebilcegim uzak dur cek kendini ve böyle bi saçmalık ortaya atmaları senın kızıp uzaklaşman içinde iyi bi fırsat gibi geldii

sıkma canını bitanem yaane gıcıklar yaa

ne bu şimdi, sevgilisini kıskandırmaya mı çalışıyo benle...
beni egosunu yükseltmek için mi kullanıyo
peki madem anlıyodu, çiçekler, samimi davranışlar, bunları neden yapıyodu
şerefsiz mi bu insan...

yaa cenemmmmm kıyamam ben sanaa aglama diyemicem agla rahatlaa açıll

ama sen adam gibi aşık oldunn emin oll karşındaki adam gibi diildi sır gibiydii

bu ortaya attıkları saçma sapan şeyidee bastan beri hissedıyorduu ama bunu dile getirmicek kadar korkak iştee

belkide anlıyorduuu bastan beri anlıyorduu ilgiside vardıı ve o sevgilisinee aşık falan değil zaten zaten bu adam bastan berı saçma sapan birşeyin içindee uzulmesın diyee saçma sapan biriyle beraberr bastan asagı yanlş bu adam

cenebazım ne anlarsa anlasınlar ne dusunurlerse dusunsunler sen en azından adam gibi aşık olmayı bildinn bu ise arkandan kimbilir ne konusu acıldıda böyle birşey söyleyiverdii sinir oldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…