Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

çenebazım ne diyim.
karaktersiz.
böyle oluyo demekki.
adam olsa kankasını satmaz.
herşy tamam da seni satmaz.
acayip sinirlendim varya. küfür yazasım geldi. sustum

anlamıyorumkii bi anlasamm yaa nerden cıkıyoki bu sen kaç zamandır konusmuyosun bile bu adamlaa iletişim yollarını bile kapattın ya bu erkekler cidden acizz iyice anlaşıldı

böyle bişeyi söyluyosa neden ona söyluyoo neden kışkırtıyo o zaten piskopatın tekii bide kızı kışkırtıyo yaa saçmalıga bakk

onunda ilgisi vardı sanırım yadaa herkese boncuk dagıtan bi adam işte dicem artık öyle sinir oldumkii ne muhabbet dönuyorda o kıza bunu söyluyorr böle bişe dusunuyosa bile senle konuşmalıı bunuu bu nasıl bi acizlik

uff be cnm yaa bide yüz ifadeni görmek istemişş ne diye kızı kışkırtmış ay durup durup aynı seylerı dıyom ama sinir bastı senı şöyle uzduler yaa bogacam onları

sanırım ego tatmini dediğin gibi..
aslıdna çok boş bi manasıda olabilir.
bi dönem sevdiğini biliyordu. hala seviyor musun şüpheli.
o yüzden kiza bence seviyor falan demiş olabilir.
ki normal bi insan sewgilisine demez bence bu arkadaşım beni seviyor diye.

aslında dicektim ki evet doğru demiş
senin hakkında da bunları bunları dedi, aslında seni hiç sevmediğini söyledi...
senin psikopatlıkların yüzünden ayrılamadığını söyledi...
bunları demek vardı

şaka gibi ya... bi de bana görüşelim diye ısrar ediyo bunun içinmiş
yüz ifademi görücekmiş... ağlıyorum mutlumusunuz yüz ifadem bu...

cenebazım öyle demek vardı evett ama iyice sarardın basına o piskopatıı aslında insanın neler diyesi gelıyo amaa off bi uzak olsunlarr yaa eksik olsun onun kankalıgı yaa

cenebazım ben artık bu kızaa derdimm yaa heralde uzak olun böle saçmalıklarla gelmeyin derdimm bu ne yaa sevgilisi aramıyoo sana işi düşüyo sevgilisi saçma sapan bişe dıyo sana gelıp soruyo bide yüz ifadeni merak edıyo ne bu yaaaaaaaaa

çenebaz biraz çekil arrtık onların arasından.
nasıl kendini soyutlarsın bilmiyorum ama.
adamada de çekil.
bu ne ya..

ben inanmadım ama tek şüphelendiğim nokta sen kim olduğunu söylemiyosun
niye söylemiyosun bu diyo...
ben yemin ettim kimse bilmicek diye, onun için kimse bilmiyo dedim.
ben zaten inanmadığım için böyle sana soruyorum, yoksa sen mazoşist misin diyo...
bizimle aynı evde kaldın, bizim beraber uyuduğumuzu gördün, benimle kanka oldun diyo,
aptal kız, ben mi istedim senle kanka olmayı, o tanıştırdı, sen boynuma atladın, ben bişey yapmadım ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…