Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Forumda sessizlik hakiiiim, kimsecikler yokk bare bende bi program yapim atim kendimi dışarııı aaa neyim eksik oturacam evdeeee :sm_cool:

iyi haftasonları kızlarr, merhabaaa

öğleye kadar çalıştım, sonra eve geldim oturdum, bugün burası çok sıcaktı hala sıcak
bugün dinleneyim, pazar günü bişeyler yaparım artıkk inş.

küçük böceeklee çenebaz buluşcaktı bugün haa, fotografları bekliyoruz tatlı kızlar hihoyyyt

iyiyim canım sen nasılsın

saçlarla ilgili forumlara bakıyordum, saçımı boyayacam da

dışarı çıkmak istemedim bugün, evde oturdum kös kös

bende kestırdım kendım boyadım cokhos olduu begendım yanı sende kestır yaz gelldı yıkamsı kolay oluyo ama cok kısa kestırmedım

belki 1 ay olmuştur girmedim sizle ilgili değil kaçmaya unutmaya çalıştım kızlar olmadı beceremedim yeniden beni aranıza alır mısınız

biz dün bulaşmadık kızlar... bugün kahvaltı yapıcaz beraber ... haberiniz olsun :)

neyse ben hazırlanmaya gidiyorum... güzel bir gün olsun hepiniz için tamam mı...

öpüyorum hepinizi...

gunaydin gunaydin kizlar sengözlerimebaksanab
Bocugum bizde sabirsizikla resimleri bekliyorduk, neyse yinede birsey degismemis simdi birlikte olucaksiniz ins, ne guzel bizim yerimizede bol bol keyif yapin, bi dahakine ins hep birlikte oluruz.
Resimleri bekliyoruz kizlarrr
Opuldunuz

kızlar nasılsıınız bocuk bulsusun bakalım keske ıstanbuldakı kızlaar bızde bulussak dımı onceden olurmmu dıyodum ama

kızlar ben çok kötüyüm nolursunuz bana yardım edin 3 ay snra lk defa üzüntü krizine girdim elim ayağım titrio evde kimse yok gözlerim kan çanağı gibi nolursunz yardm edin bana dayanamıyorum artık patladım bu son nokta artık nolursunuz yardım edin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…