kızlar ben çok kötüyüm nolursunuz bana yardım edin 3 ay snra lk defa üzüntü krizine girdim elim ayağım titrio evde kimse yok gözlerim kan çanağı gibi nolursunz yardm edin bana dayanamıyorum artık patladım bu son nokta artık nolursunuz yardım edin bana.
ylkacim biraz sabirli ol cnm, xesinxin dedigi gibi herseye hazirlikli ol bence kotusunu dusunmek daha ii hic degilse soka ugramiyorsun, beni ne halde oldugumu gordun o gun, ama simdi alistim cunku hiç fedakarlik degmez, gerçekten odun demek bile az bunlara.
O kadar benciler ki menfaatçilar ki sirf kendilerini dusunuyorlar, yanlarinda ölsek bile umursamazlar
Canım işte birşey olmadı da iş konusunda geleceğim konusundaki belirsizlikler canımı sıktı epeyce.Ne yapacağımı bilemiyorum.O yüzden ailemle tartıştım biraz.noldy canım hayırdır?
Milkacım hadi ağlayıp üzülmeni anlarım ama kendine zarar vermene kızarım gerçekten.Hem tatlım sabırlı ol biraz.Bak dua da ediyormuşsun.Tabiki Allah sevenlerin yanındadır.Bizim için en doğrusu en güzelini verecektir.ilk defa böle hissettim ilk defa bu kadar son nokta oldum dibe vurdum istem dışı hareketler yaptım kendime zarar verdim etrafa vurdum.bi ağladım bi güldüm.. yaa ey insan akıllanmadın mı?? bak kimse bn gibi değİl seni ortada bıraktılar anlasana değerimi ama nerde..asla acımı belli etmiyorum ona o bnm hakkımda hiç bi haber alamıyor.. ainen kan kusuyorum kızılcık şerbeti diyorum.. ama allaha yalwarıyorum her zmn görsün bni.. acımı görsün onu öle bi pişman etsin ki dayanamasın gecenin bir wakti kapıma gelsin inş allah dileğimi kabul eder inş
Bugün kimsecikler yok...Bende çıkayım bari ne yapayım...
Canım beniiimmm:1hug: Nasılsın?Bugün kimse yok değil mi?Kızlarda İzmir'de buluştu ya arada bi bakıyorum foto koymuşlar mı diye :) Bizde buluşalım tekrar Ankaralılar olarak :)güzellikŞeniz
Canım beniiimmm:1hug: Nasılsın?Bugün kimse yok değil mi?Kızlarda İzmir'de buluştu ya arada bi bakıyorum foto koymuşlar mı diye :) Bizde buluşalım tekrar Ankaralılar olarak :)
Canım çok çok geçmiş olsun:teselli:canım tabi buluşuruz :dilcikar: çenebaz topic açar buluşmalarıyla ilgili sende görürsen bana haber ver,ben bikaç gündür hastayım dişim iltihap yapmış ne yemek yiyebiliyodum ne bişi ağrıdan kıvrandım kaç gün. antibiyotik alıyorum o biraz gözlerimi açtı ama hiç keyfim yok resmen hasta oldum bu diş yüzünden halsizim iştahım kesildi keyifsizim benneyaptımki
kızlaarrrrr günaydınnn bende geldimm
evet buluştuk pekde güzeldi doğrusu, bütün gün nasıl geçti anlamadım valla,
böcükümün dediği gibi acık erken kalkmam gerekti, işim vardı amaaaaaa bu akşam yine beraberiz bişey olmassa, böcük ne konseri bu arada benim haberim yokk heralde akşam konuştunuz, neyse öğrenirim kaydirigubbakcemile3
öff yaa keşke bugün çalışmasaydım çenem maşallah yakında kkda görmediği kişi kalmayacak, bugün diğer izmirlilerle yarın desibel ablayla ohhh ohhh maşallah
fotolar için acık belekyeceksiniz2-3 gün kadarcıkk, benden söölmeesi kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar ne güzel buluşmuşsunuz hayırlı haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?