Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

iki duruma da hazır olmak lazım be güzelim, ya gelir ya gelmez.. sen kötüsü için de hazırlıklı olsan daha ii olur.. gelirse ne alaa..
kabullenmeyi öğrenirsek her zorluktan daha güçlü çıkarız.. inan fedakarlık yapan şımartan taraf sen olursan daha az değerli oluyorsun, çok fedakarlık ve şımartmak yaramıyo bunlara.. test edildi onaylandı canım..

ylkacim biraz sabirli ol cnm, xesinxin dedigi gibi herseye hazirlikli ol bence kotusunu dusunmek daha ii hic degilse soka ugramiyorsun, beni ne halde oldugumu gordun o gun, ama simdi alistim cunku hiç fedakarlik degmez, gerçekten odun demek bile az bunlara.
O kadar benciler ki menfaatçilar ki sirf kendilerini dusunuyorlar, yanlarinda ölsek bile umursamazlar

ilk defa böle hissettim ilk defa bu kadar son nokta oldum dibe vurdum istem dışı hareketler yaptım kendime zarar verdim etrafa vurdum.bi ağladım bi güldüm.. yaa ey insan akıllanmadın mı?? bak kimse bn gibi değİl seni ortada bıraktılar anlasana değerimi ama nerde..asla acımı belli etmiyorum ona o bnm hakkımda hiç bi haber alamıyor.. ainen kan kusuyorum kızılcık şerbeti diyorum.. ama allaha yalwarıyorum her zmn görsün bni.. acımı görsün onu öle bi pişman etsin ki dayanamasın gecenin bir wakti kapıma gelsin inş allah dileğimi kabul eder inş

cnm insallah, ama kendine zarar etmekle ne faydasi var dermisin bana ?? oyle yapma, yuce rabbim oyle buyuk ki cnm mutlaka karsiligini alicak o, goruceksin oyle bi acilar çekicek ki, ki su anda bile tekmeye aldi o bile ii birsey daha nelr olucak ve degerini kat kat bilecek inan bana.
Aslinda etrafimiza baktigimiz zmn neler var, ama biz sadece onlari goruyoruz.
Bize deger veren, sahiplenen çok, en guzeli yeni bi sayfa açmak ne kadar zor olsada.
Zaten ne zmn oyle yaparsak hiç umadigimiz anda çikarlar o zmn aciyi onlar çekerler

noldy canım hayırdır?
Canım işte birşey olmadı da iş konusunda geleceğim konusundaki belirsizlikler canımı sıktı epeyce.Ne yapacağımı bilemiyorum.O yüzden ailemle tartıştım biraz.

Milkacım hadi ağlayıp üzülmeni anlarım ama kendine zarar vermene kızarım gerçekten.Hem tatlım sabırlı ol biraz.Bak dua da ediyormuşsun.Tabiki Allah sevenlerin yanındadır.Bizim için en doğrusu en güzelini verecektir.

Canım beniiimmm:1hug: Nasılsın?Bugün kimse yok değil mi?Kızlarda İzmir'de buluştu ya arada bi bakıyorum foto koymuşlar mı diye :) Bizde buluşalım tekrar Ankaralılar olarak :)

canım tabi buluşuruz :dilcikar: çenebaz topic açar buluşmalarıyla ilgili sende görürsen bana haber ver,ben bikaç gündür hastayım dişim iltihap yapmış ne yemek yiyebiliyodum ne bişi ağrıdan kıvrandım kaç gün. antibiyotik alıyorum o biraz gözlerimi açtı ama hiç keyfim yok resmen hasta oldum bu diş yüzünden halsizim iştahım kesildi keyifsizim benneyaptımki

Canım çok çok geçmiş olsun:teselli:
Zaten zayıftın bide iştahın kesilmiş Sen bol bol ye bitanem.

günaydın kızlar :)

ayy foto koyamaz o hatun daha gezmekten fırsat bulup ... hem ben çirkin çıktım fotolarda onu koyma bunu koyma diyip duruyorum :)

bu arada bugün de izmirli hatunlar ayrıca buluşuyorlar kenidisi oraya da gidecek... biz malum çalışıyoruz...

çok güzeldi kızlar yaa... öğlen buluştuk 12.30gibi gece 12ye kadar beraberdik... sm 793ün erkenden kalkması gerekti... erken dediğim de saat 20.00 :)

eski arkadaşlar buluşmuş gibi olduk valla... meşhur kankamla da tanıştı kızlar :)
bu akşam da konsere gidicez büyük ihtimalle...

ankaralılar siz de buluşsaydınız keşke... amphrititem arkadaş telefonunu unutmasaydı sesini duyacaktım ben senin :)

kızlaarrrrr günaydınnn bende geldimm

evet buluştuk pekde güzeldi doğrusu, bütün gün nasıl geçti anlamadım valla,
böcükümün dediği gibi acık erken kalkmam gerekti, işim vardı amaaaaaa bu akşam yine beraberiz bişey olmassa, böcük ne konseri bu arada benim haberim yokk heralde akşam konuştunuz, neyse öğrenirim kaydirigubbakcemile3

öff yaa keşke bugün çalışmasaydım çenem maşallah yakında kkda görmediği kişi kalmayacak, bugün diğer izmirlilerle yarın desibel ablayla ohhh ohhh maşallah

fotolar için acık belekyeceksiniz2-3 gün kadarcıkk, benden söölmeesi kaydirigubbakcemile2

günaydın canım... a.s.

evet ya kankam söyledi... sana söyler akşam çenebazım diye konuştuk... Bornova meydanda 19 Mayıs kutlaması için Volkan Konak konseri varmış... ona gidelim dedi kankam ; çenebazım da severmiş ...

sen de gel tabiiki de... :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…