Günaydın bebişlerim :)
Bugün erkenciyim.Sabah 6.30da kalktım.Az önce eve geldim yürüyüşten.Bu kiloları acil vermem lazım yaz geldi :) Rejimede başlıyorum.Bi dilimi 48 kalori olan ekmektende aldım.İsmini söylemeyim reklam olur :))) Kararlı ve azimliyim yani.
Böcüküm ne güzel buluştunuz.Çok eğlendiğinize eminim.İnsan zaman hiç geçmesin istiyor.Zor ayrılıyor bilmez miyim aaah ah :) Fakat fotolaro bi şekilde görmek isterim.Hem çirkin çıktım deme ya alt tarafı bi foto.İnsan kötüde çıkabiliyor.Ben senin ne şeker bişey olduğunu biliyorum :) Bizim forumun tüm kızları çok güzel bence.Zaten güzeller bahtsız olurmuş :))) Bizde bu tezi doğruluyoruz işte :)
Bugünde sınav açıklanabilir.Gerçi benim umudum yok ama yindede heyecanlıyım.Ah ne our du sınavı kazanamamışken benimki bana evlenme teklif etse, Salihli'de yaşasak mutlu mesut.Hem seninlede komşu olurduk :) İzmir bir adım oraya.Belki İzmir'de yaşardık.Negüzel hayaller bunlar böyle :)))
Ne güzel bugünde buluşyorsunuz hem.Bize yarım gün yetmemişti.Siz birbirinize doyun iyice.Benim için birbirinizide öpün :)
Bu arada benimuykum geldi fena.E tabi 11den önce kalkmıyordum.şimdi alışamadım hemen.Ben biraz uyuyayım 1 saat falan.Şimdilik öpüyorum şappıdı şuppudu :)
ayyy kalbim pek temizmiş canımm :) sabah otobüsle giderken volkan konak posterini gördüm 18 mayıs yazıyodu ama nerede olduğunu okuyamadım son anda gördüm çünkü. bornova merkezde dediğin açık havadamıymış? bende severim volkan konağı, hatta bayılırım
umudum görüştük tatlım, sanada iyi haftalar canım
aman aman kızlarım buluşmuşlaarr :sm_cool:ben size msj attım çenebaz görmedi heralde mesajı fotoları bekliyorum bende çok çirkindim resimlerde böcüşüm ama ona rağmen koyduk resimleri hatıra babındayerimseniben
gunaydin kizlar ne guzel ya bende ozendim
yaa kizlar ben 1 ay sonra ancak ankaradayim ama :uhm:
bende gorusmek isterim :dilcikar:
canım o zaman bir kerede senin için toplanırlar, ne olcak dimi ama kızlar. 1 aya kadar özlerler yine birbirlerini
böcüşş konser iyiymiş yaa, hihoyyyt
bence de tekrar buluşmak için bahane olur işte kaydirigubbakcemile3
iyi akşam daıtırız o zaman :)
biz çenebazımla akşam o bahsettiğim mekana gittik...
"ankarada aşık olmak zor iki gözüm" çaldı çocuk... ankaralı hatunları andık... zaten ne zaman çalsa o şarkıyı aklıma geliosunuz da ... dün birisiyle anabildim en azından...diğerlerinde içimden geçiyordu sadece yerimseniben
bi de beni şarkımı da çaldı ama ağlamadım bu sefer ... "gitme gitme el olursun sevdiğim incitir beniiii..." :)
ben yazdım diye ağlamayın bak döverim hepinizi...
ayy böcüş o parçayı ne zaman duysam içim hep bir garip olmuştur ama Allahtan düşündürdüğü birisi yokksadece içim bi tuhaf oluyor
amaaannnn boşver takma kafana hiçç
senin kıymetini bilmeyenler utansın
kızlar nil amphitrite ve diğer angaralı hatunlar,bizde buluşuyoz tekrar tamammı en kısa sürede alkisalkisalkis bu sefer yemeğe çıkalım canlı müzik dinleyelim tamammı kızlaarr delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?