Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bakma bu sene teğet geçen kriz yüzünden işer yok o yüzden tatil, yoksa bizde çalışıyoruz normalde sadece 29 ekimde tatil oluyordu bizde.

ay bu arada yarın çalışıyorum kızlar benneyaptımki

üzülme canım, farzet herkeşler çalışıyo. bak mesela böcükde çalışıyor. Ben çalışmıyorum ama büyük ihtimalle o yüzden yarın olmayabilirim burada şakkıdı

kötü haber vereyim mi ; ben de çalışmıyorum ... :teselli:
hep son dakika belli olur zaten ... kaydirigubbakcemile3

Kızlar ya
sagdakı soldakı kızlardan kıskanırken ellerım bombos kaldı bır anda
resmıne bakıyorum oyle mutsuzum kı
hep aynı sey gelıyor basıma gelmesın dıyorum gelıyor

senin adına sevindim böcüşüm ama prensesin morali dahada bozulacak bunu duyunca.
Olsun sen üzülme, yarın sende kendini fazla yormassın çalışırken belki biraz olsun unutursun -tatlicadiarzu
-

Bende mesaj atmıştım.Herkesi öpmüştüm şappadanakkaydirigubbakcemile3 Canım senin neren çirkin töbe töbee kızdım bak

kızlar nil amphitrite ve diğer angaralı hatunlar,bizde buluşuyoz tekrar tamammı en kısa sürede alkisalkisalkis bu sefer yemeğe çıkalım canlı müzik dinleyelim tamammı kızlaarr delikafadulden
Buluşalım koklaşalım tekrar.Ben varımsengözlerimebaksanab

gunaydin kizlar ne guzel ya bende ozendim
yaa kizlar ben 1 ay sonra ancak ankaradayim ama :uhm:
bende gorusmek isterim :dilcikar:
Canım sen gel yine buluşuruz biz:1hug:

[Tatlım bizide mi andın sen demek dünkaydirigubbakcemile3 Bak eğer şarkınızda bile ağlamıyorsan artık büyük gelişme var :) Gerçi insan o ortamda ağlayamaz ki yanında arkadaşlarınla.
Çok fenasın sen yalaelaelaelaelae

Bende çıkıyorum kızlar.Arkadaşla buluşacağız.Daha doğrusu canı sıkkın sanırım.Bende psikologluk yapacağım :) Öpüyorum hepiniziiiiiiii muck muck muck şap şup şap :)

Bende çıkıyorum kızlar.Arkadaşla buluşacağız.Daha doğrusu canı sıkkın sanırım.Bende psikologluk yapacağım :) Öpüyorum hepiniziiiiiiii muck muck muck şap şup şap :)

Ya amma öpmüşsün ya böle kandıramazsınız benı kaydirigubbakcemile2
beni öptun mu bılmıyorum ama moralım bozuk bana da pıskolohluk yapın

ısterım canım telını kapadı
oncekı hafta sureklı kavga cıkardı
yani bıraktı benı msjla falan, yazmıo msnde, aramıo sormuo vs...
co sevıyoduk sımarttım galba ck

biraz rahat bırak kolonya... arama ; sorma ; mesaj atma ... bu arada sen de düşün bakalım ilişkini ; gidişatını ; hatalarınızı ... yani bu süreci faydalı kullan bence... :)

kizlar foruma bayadır giremiyorum. tam mesaj atarken bağlantı hatası veriyor.
arada bi yazılanları takip edebiliyorum. format atıcam bu ara.
kolonya seni hatırladım ben sanki..
böceğe katiliyorum. bi süre arama sorma. demekki sinirli sana.
sakin kafayla konuşursunuz..

kızlar çıkıyorum ben... sanırsam bu akşam konsere gidicez çenebaz ve sm793 ile :)
tabii benim kanka filan... öle kalabalık olucaz sanırsam... eğlenicez biz yaaa...

siz de kukuman kuşu gibi oturmayın evde ... az biraz neşelenin tamam mı ...
neşeli olanlara sözüm yok :)

kolonya sordum sonrada nete giremedim kusura bakma tatlım
canım bencede üzerine gitme, patlak veren olayları düşün senmi üzerine gidiyorsun yoksa sevgilinmi şımarıyor önce hataları belirle sonrasında kendine bir tutum takın bence tatlım
ama üzme kendini, ne kadar çok üzersen o kadar yıpranır ve yıpratırsın unutma canım

ya kızlar bişey sorcam
hayata nın sesi çıkmıyor hiç
ondan haber alan varmı denk gelmedim ben bugün ona

neyse ben kaçtım. öptüm hepinizi

kizlar ne dicem ben bayadır uzak kaldım. geçmişi okumaya başlasam yarın ancak biter.
bana biri bi özetleyebilir mi akşam geldiğimde okurum.

ßén istédım ayrıLmayıı cok ozLedım onu kımse yerını TuTmuyoo ßiz kızLAr raHaT ßırakmıyoLArdı aLsınLar ßasLarına caLsınLar artıq donsede ßİTTİİİİİİİ!!!!!

ßén istédım ayrıLmayıı cok ozLedım onu kımse yerını TuTmuyoo ßiz kızLAr raHaT ßırakmıyoLArdı aLsınLar ßasLarına caLsınLar artıq donsede ßİTTİİİİİİİ!!!!!

canım sen istemişsin ayrılmayı, neden dönmesini bekliyorsun istiyorsan geri ve özlemişsen sen adım atabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…