ay bu arada yarın çalışıyorum kızlar benneyaptımki
ay bu arada yarın çalışıyorum kızlar benneyaptımki
üzülme canım, farzet herkeşler çalışıyo. bak mesela böcükde çalışıyor. Ben çalışmıyorum ama büyük ihtimalle o yüzden yarın olmayabilirim burada şakkıdı
kötü haber vereyim mi ; ben de çalışmıyorum ... :teselli:
hep son dakika belli olur zaten ... kaydirigubbakcemile3
Bende mesaj atmıştım.Herkesi öpmüştüm şappadanakkaydirigubbakcemile3 Canım senin neren çirkin töbe töbee kızdım bakaman aman kızlarım buluşmuşlaarr :sm_cool:ben size msj attım çenebaz görmedi heralde mesajı fotoları bekliyorum bende çok çirkindim resimlerde böcüşüm ama ona rağmen koyduk resimleri hatıra babındayerimseniben
Buluşalım koklaşalım tekrar.Ben varımsengözlerimebaksanabkızlar nil amphitrite ve diğer angaralı hatunlar,bizde buluşuyoz tekrar tamammı en kısa sürede alkisalkisalkis bu sefer yemeğe çıkalım canlı müzik dinleyelim tamammı kızlaarr delikafadulden
Canım sen gel yine buluşuruz biz:1hug:gunaydin kizlar ne guzel ya bende ozendim
yaa kizlar ben 1 ay sonra ancak ankaradayim ama :uhm:
bende gorusmek isterim :dilcikar:
[Tatlım bizide mi andın sen demek dünkaydirigubbakcemile3 Bak eğer şarkınızda bile ağlamıyorsan artık büyük gelişme var :) Gerçi insan o ortamda ağlayamaz ki yanında arkadaşlarınla."ankarada aşık olmak zor iki gözüm" çaldı çocuk... ankaralı hatunları andık... zaten ne zaman çalsa o şarkıyı aklıma geliosunuz da ... dün birisiyle anabildim en azından...diğerlerinde içimden geçiyordu sadece yerimseniben
bi de beni şarkımı da çaldı ama ağlamadım bu sefer ... "gitme gitme el olursun sevdiğim incitir beniiii..." :)
ben yazdım diye ağlamayın bak döverim hepinizi...
Çok fenasın sen yalaelaelaelaelaekötü haber vereyim mi ; ben de çalışmıyorum ... :teselli:
hep son dakika belli olur zaten ... kaydirigubbakcemile3
Bende çıkıyorum kızlar.Arkadaşla buluşacağız.Daha doğrusu canı sıkkın sanırım.Bende psikologluk yapacağım :) Öpüyorum hepiniziiiiiiii muck muck muck şap şup şap :)
ßén istédım ayrıLmayıı cok ozLedım onu kımse yerını TuTmuyooßiz kızLAr raHaT ßırakmıyoLArdı aLsınLar ßasLarına caLsınLar artıq donsede ßİTTİİİİİİİ!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?