Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ya amma öpmüşsün ya böle kandıramazsınız benı kaydirigubbakcemile2
beni öptun mu bılmıyorum ama moralım bozuk bana da pıskolohluk yapın
Canım merhaba.Kolonyacım bak siz ayrılmış değilsiniz bana göre.Gerçekten bi rahat bırak,kendi haline bırak.sorunları derdi neyse bi düşünsün.Sıkıntıları var sanırım.Sen üstüne gidersen daha itici olursun atlım.Bu arada benimde moralim hiç ama hiç yok.

neden öle guzel dedın canım moral mı vercen bana bı baslıgım var benım sevgılım benı aramıyor dıye gordun mu onu bak neler yazdım cok kavga ettık sevıyodu falan ama sılkeledı attı sankı arayamıorm acmıor cunku senağlama aglamamak ıcın dırenıyrum gunduzlerı
gece aglıorm yaa senağlama

ya tabı hatırlarsın sureklı özelden msjlasıyoruz kızım sen benden de unutkansın yaa prenses, oof sana... neyse replemıssın hatırladın sanırım
aramıcam arayınca acmıor delırdım war ya basım agrıyor senağlama cok mutszum yaa

Canım o başlığa i bakayım o zaman ben.Fakat eğer telini açmıyorsa bişeylere kızgın galiba.Yani durumu tam bilmiyorum ama arama canım sen.Bakacağım bi başlığına.

Az önce Çenemle konuştuk.Çok eğleniyorlarmış.Bizi çok özlemiş.Hepimizi öpüyor söyleyim dedim kızlar :) Kimse yok ama olsun ben yinede söyleyim :)

ben geldim kızlar ayyy çok yoruldum bgün ayağım su topladı izinden sonra ilk iş günüm bi daha yıllık izine çıkmıycam

Bende 10 aylık ilişkimi karşımdakinin bana karşı hatalarından dolayı yaklaşık 2 buçuk ay önce bitirdim.
Yaptığı haksızlıklar,ilgisizliği beni çok üzmeye başlamıştı. Ama onu ne kadar çok sevdiğimi ne kadar çok şeye katlandığımı çevremdeki herkes biliyor. Halada sevmeye devam ediyorum tabi. Geçen gün hiç aklıma gelmezken tam onsuzluğa alışmışken bana bir mesaj attı.. Barışmak istediğini söylüyordu. Daha öncede yaptığım gibi çok düşündüm arkadaşlarım mutlu olacaksan barış dedi ama her zaman kalbimi dinledim 10 ay boyunca bu seferde mantığımı dinledim ve hayır dedim. Bir gün gerçekten pişman olup bana gerçekten aşık olup dönmesini okadar istiyorumki.. Ya da unutmak bir daha hatırlamamak. Ama her ikiside çok zor napacağımı şaşırdım. Zaman geçmek bilmiyor. Şu 2 ayın nasıl geçtiğini tahmin edebiliyorsunuzdur. Tam alışmaya başlamışken hayaliyle yaşamaya yine bu aşk gerçeğini hayatıma soktu. Çok üzülüyorum bu olanlara.. Sizce bu son yaptğım doğru olmuşmu siz olsanız ne yapardınız ?

irem tam olarak ne dedin peki, hayır bulusmayacagız falan mı

ıstıyrsan bekle bı daha atara nasılsa ama hemen yakın olmayabılır belkı baksana dönmıcegı varken dönmüş, bıraz burnunu surttur madem gerı al sevıyorsun cunk zor beklemıssın 2 ayı baksana haline..
keşke dönse benmkıde kız ıyı işte

cnm hemen mi hayır dedin belki gördüğünde o pişmalığını dile geitrecekti senin istediğin gibi...

kız gıcık ya erkekler ya
bır de gelmıs burada onları ozluyoz hıh
sevmıyorum artık :dilcikar:

Yazdığı mesajın aynısını geçiriyorum; " İrem seni çok özledim şu iki ayda seni ne kadar çok sevdiğimi anladım. Lütfen barışalım.." . Bende yaptığı şeylerin bu kadar kolay affedilemeyeceğini, kendine olan bu güvenin nerden geldiğini, onu sevmeme rağmen gerçekten sevgisine inanmadığım sürece olmayacağını söyledim. Sen yinede düşün seni bekliycem dedi ama ben bekleme dedim. Şuan bu yaptığımı yapmazdım belki ani bi karar oldu bu ama yine de zamanında yapılan şeyler silinmiyor. Gerçekten unutamayacağım belki bir daha böyle sevemeyeceğim ama inanmıyorum sevdiğine çünkü onu tanıyorum. Eğer görüşseydik dayanamazdım pişman olsun ya da olmasın gözüm kapalı evet derdim. Kolay olmak istemiyorum yine .. Bunları arkadaşlarımla paylaşamıyorum çünkü artık herkes dinlemekten yoruldu. Sizinle paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…