kızlar acil cwp bekliyorum acaba bnim odunu facebooka eklesemmi? geçen ekledim onayladı ama çok snra oanyladğı için profillere bakamadık şimdi yine eklesemmiş haazır bunalıma girmişkenkaydirigubbakcemile3
hayırrr yllkaa canım bukadar dayandınn dur sakın adım atmaaklava:
Kızlar bugün okuduğum bi yazıda arada kendinizi ayrıldığınız sevgilinize hatırlatın diyordu şaştım kaldım bende :)
Yazdığı mesajın aynısını geçiriyorum; " İrem seni çok özledim şu iki ayda seni ne kadar çok sevdiğimi anladım. Lütfen barışalım.." . Bende yaptığı şeylerin bu kadar kolay affedilemeyeceğini, kendine olan bu güvenin nerden geldiğini, onu sevmeme rağmen gerçekten sevgisine inanmadığım sürece olmayacağını söyledim. Sen yinede düşün seni bekliycem dedi ama ben bekleme dedim. Şuan bu yaptığımı yapmazdım belki ani bi karar oldu bu ama yine de zamanında yapılan şeyler silinmiyor. Gerçekten unutamayacağım belki bir daha böyle sevemeyeceğim ama inanmıyorum sevdiğine çünkü onu tanıyorum. Eğer görüşseydik dayanamazdım pişman olsun ya da olmasın gözüm kapalı evet derdim. Kolay olmak istemiyorum yine .. Bunları arkadaşlarımla paylaşamıyorum çünkü artık herkes dinlemekten yoruldu. Sizinle paylaşmak istedim
iide o bnm talebimi onaylamş bi daha eklesem ne olur ki?
Kızlar bugün okuduğum bi yazıda arada kendinizi ayrıldığınız sevgilinize hatırlatın diyordu şaştım kaldım bende :)
hmm o senin talebini kabul etti dimi seni listesinde göremeynce neden bi msj atmadı sana.. veya listesinde göremeyince neden o eklemedi seni bi adımda o atamazmıı.. bilmiyorum yaa çok taviz verme bence ama bence! yinede sen bilrsin canım soradan pişman olmanı istemiyorum sadece okadar. :1rolleyes:
ya fibritcim sevioz belli neden hep ilk adımları onlardan bekliyoruz bn aşkımı anlatmıyorum sadece facebooka eklecem bişey kaybetmem ki?? herkes ekle kızm uzun zmndr yoksun ortada bişey olmaz diyolar hem belki senn adım atmanı bekliyor belkide dediler bana napcam sizede danışayım dedim
herkese slm kızlar a.s.amphitritem Şeniz yllka'cım ekleme bence,çünkü ben benimkini eklemiştim bi hata yapıp arkadaşlık teklifimi kabul etmeyip 10 gün öle beklettiği gibi bi de gidip başka bi kız eklemişti face.ineklava:
Ya bende bilmiyorum yani eğer adam sana dönmek istiyorsa, sen bi facebooka ekledin diye senden soğur mu acep? Kafam karıştı yawkafamçokkarıştı
herkese slm kızlar a.s.amphitritem Şeniz yllka'cım ekleme bence,çünkü ben benimkini eklemiştim bi hata yapıp arkadaşlık teklifimi kabul etmeyip 10 gün öle beklettiği gibi bi de gidip başka bi kız eklemişti face.ineklava:
Son kararın mı?ekliyorum kızlar inceldği yerden kopsun yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?