Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar acil cwp bekliyorum acaba bnim odunu facebooka eklesemmi? geçen ekledim onayladı ama çok snra oanyladğı için profillere bakamadık şimdi yine eklesemmiş haazır bunalıma girmişkenkaydirigubbakcemile3

kızlar acil cwp bekliyorum acaba bnim odunu facebooka eklesemmi? geçen ekledim onayladı ama çok snra oanyladğı için profillere bakamadık şimdi yine eklesemmiş haazır bunalıma girmişkenkaydirigubbakcemile3

hayırrr yllkaa canım bukadar dayandınn dur sakın adım atmaa klava:

Kızlar bugün okuduğum bi yazıda arada kendinizi ayrıldığınız sevgilinize hatırlatın diyordu şaştım kaldım bende :)

Kızlar bugün okuduğum bi yazıda arada kendinizi ayrıldığınız sevgilinize hatırlatın diyordu şaştım kaldım bende :)

fibritcim uzun zmn oldu bnden ahber almıyor acaba böle bişey yapıp hatrlatsam mı hazır tekme yemiş bunalımda:)) ne olur yardım edin kızlar

:teselli: canım bnm bence doğru yapmıssın hemen öyle yumusayamazdın ya.. gercekten istiyosa seni uğrassın biraz kolaymı yaa.. bidaha bişey yazarsa ve sende istiyosan şimdikinden biraz daha yumusak davranırsın. hem zaten sen onu sevdiğini gercekten onun seni sevdiğine inanmak istediğini sölemişsin doğal olarak yerinde bi tepki bence.. eğer seviyosa gercekten kanıtlar.. hayırlısı olsun tatlım hakkındaa

iide o bnm talebimi onaylamş bi daha eklesem ne olur ki?

hmm o senin talebini kabul etti dimi seni listesinde göremeynce neden bi msj atmadı sana.. veya listesinde göremeyince neden o eklemedi seni bi adımda o atamazmıı.. bilmiyorum yaa çok taviz verme bence ama bence! yinede sen bilrsin canım soradan pişman olmanı istemiyorum sadece okadar. :1rolleyes:

bilmem ki tubacım ya ekle diyor annm falan hiç bi fikrim yok( herkes ekle ne olcak diyor off off

Ay ne bileyim benimde kafam karıştı ya.ışte sizi terkeden sevgilinizin geri dönmesini istiyorsanız güçlü durun hayatınıza devam edin fakat arada mesaj ya da mail ile falan kendinizi hatırlatın diyordu.
Birde şöyle birşey vardı.Eğer sevgiliniz sizinle ayrıldıktan sonra arkadaş olarak kalmak istiyorsa mutlaka kabul edin.Tamamen görüşmemektense bu daha iyidir.ıleride bu durumu tekrar aşka çevirebilirsiniz falan diyordu.
Yani ben bunu diyen kişinin yalancısıyım.Ne kadar doğru tartışılır.

ya fibritcim sevioz belli neden hep ilk adımları onlardan bekliyoruz bn aşkımı anlatmıyorum sadece facebooka eklecem bişey kaybetmem ki?? herkes ekle kızm uzun zmndr yoksun ortada bişey olmaz diyolar hem belki senn adım atmanı bekliyor belkide dediler bana napcam sizede danışayım dedim

Ayy Milkacım bilmiyorum ki yazarın gazınada gelmeyelim :)
Şimdi ben kendi durumumu biliyorum.Yani hiç birşey yapamam ben.Adam çünkü bana tam tersi uzaklaşıyorum falan dedi akışına bırak demişti.Bende seni bekleyeceğim dedim.Hani beklediğimi biliyor o yüzden ben bişey yapamam.
Fakat eğer sizin durumunuzda olsam şöyle düşünebilirdim belki.Şimdi bu biriyle çıktı olmadı falan ya cesaret edemiyor olabilir mi acaba ya?Ayy bilmiyorum ki yanlış birşey deyip aforoz edilmekten korkuyorum :)

ainen bende bilmiyorum fibrtcim eklesem bilmiyorum yaa kaybım olmaz ki?? ya cesaret edemiyorsa korkuyrum yine aynı davranmasından ama aradan zmn geçti başka biri girdi ve ayrıldı değerimi anladımı bilmem ki? offf kafam çok karışık şimdi inanın kızlar çok kötü oldum

herkese slm kızlar a.s.amphitritem Şeniz yllka'cım ekleme bence,çünkü ben benimkini eklemiştim bi hata yapıp arkadaşlık teklifimi kabul etmeyip 10 gün öle beklettiği gibi bi de gidip başka bi kız eklemişti face.ineklava:

ya kızlar bilmiyorum ekleyin dio çewremdeki herkes kaybın olmaz ki kabul etmezsede salla diolar off bilmiyorum yardım edin ne olur

Ya bende bilmiyorum yani eğer adam sana dönmek istiyorsa, sen bi facebooka ekledin diye senden soğur mu acep? Kafam karıştı yawkafamçokkarıştı

Tatlışım naber?a.s.
Yani ne bileyim bana kalırsada bişey yapmasın ama ay baksana okuduğum yazıda yazar kendinizi hatırltın diyordu:roflol:
Fakat bizi unuttuklarını sanmıyorum ben aslında.
Bide bunu yazan kişi yabancı bi yazar.Yani bu durum yabancı erkekler için geçerli olabilirde bizim türk erkeklerine umursamayan,sallamayan yaranıyor sanki.Hani aradaki kültür farkını da düşünmek lazımsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…