Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

8 Sene Karşılıksız ÇOKKKK Sevdim sonra çıktık çok ayrıldık barıştık ama bu sfer bana söylemeden gitti ayrılmış haber vermedi bile bana en sonunda bende mesaj attım bitti artık ben yokum dedim ona bile cevap vermedi acaba ben beklesemiydim diyorum üzdüm mü onu diyorum herkez ii yaptın diyor ama ben seviorum iştee bu arada dün ayrıldık daha çok yenii

yllka

Canım sen bence sağlıklı düşünemüyosun çok özlediğin için sabırsızlanmaya basladınn. ne kaybım olurki diyosun.. yaa bu adam sana ne kadar gurursuzsun bidaha olmucak çıkmıcaz gibi laflar söylememişmiydii.. ne çabuk unutuyosun kendini tamamen hiçe sayıyosun.. adam gezdi tozduu basasıyla olmadı bosta kaldı sende şimdi kucak acıyosun onaa şimartıyosun iyice yine 4 ayak üstüne düşücek ohh yaa bu ne biçim iştir.. bide şöyle düşün sen kaç aydır sabretmişsin aramamıssın sormamıssın tam onun gözünde o gurursuz kız tablosunu kaybederken kendini onun gözünde toparlamaya baslamısken yine en başa dönüceksin.. o seni gercekten özlese inan bana korkma çekinme falan olmaz kafasına koydumu onlar onu gercekleştirmek için her yolu denerler..

Hem sen onu bana döndüğü zaman süründürcemde diyodun dimii? e peki ona bi adım daha atan sen oluyosun zaten, onu süründürme kendini naza çekme lüxünde ortadan kalkıcakk.. adamı rahatlatcaksınn.. iyi düşün tatlım..

fikrimizi sorduğun için söylüyorum ben sadece bence ekleme kesinlikle. ama karar senin :1rolleyes:

bu yazarın yazdıkları bizim işimize gelebilir ama sonu hazin bir hayal kırıklığı olur kızlaarrdelikafadulden

şuanki durumumuza tamamen ters bi yorum biz alakamızı keselim modundayız yaa bide bilmiyorum ben arkadaşlık yapamam sanırım daha çok canım yanar

kaşe ve imza prenses006 hislerime tercüman oldun

kızlr bi facebooktan ne olur ki :)) aman battı balık yan gider ne olcak ya bn onun 3 buçuk yıllk sevgilisiyim hem biz eski sevgilyz heran barışabilirz :))

Evet ya Tuğba çok güzel yazmış.Bende bi imza atayım sonuna...Bende bazen duygusal düşünebiliyorum ama sabretmek lazım galiba.
Fakat yinede her zaman için karar senin tabiki.

canım ekleme derim ben ama senın içinden eklemek geliyorsa ekle.
sonuçta keşke ekleseydim diye pişman olacağına ekleyip pişman olmak daha iyidir.

kızlar bir süre sonra arkadaşlık boyunta olunca arkadaş olunuyor ben bunu bilip bunu söylerim yapmayın kızlar üzmeyün kendinizi .

kızlar bnm arkadaşlarım ekle dio facebook bişey değıl ki dio sizlerde ekleme dur diyorsunuz kafam karıştı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…