Son kararın mı?
[Ne deyim hayırlı olur inşallahevet son kararım ekleyeceğim derse nie kedin hemen bi bahne sallarım galiba
[Ne deyim hayırlı olur inşallah
durrr yllka iyi düşün sonradan pişman olma
Ay ne bileyim benimde kafam karıştı ya.İşte sizi terkeden sevgilinizin geri dönmesini istiyorsanız güçlü durun hayatınıza devam edin fakat arada mesaj ya da mail ile falan kendinizi hatırlatın diyordu.
Birde şöyle birşey vardı.Eğer sevgiliniz sizinle ayrıldıktan sonra arkadaş olarak kalmak istiyorsa mutlaka kabul edin.Tamamen görüşmemektense bu daha iyidir.İleride bu durumu tekrar aşka çevirebilirsiniz falan diyordu.
Yani ben bunu diyen kişinin yalancısıyım.Ne kadar doğru tartışılır.
Ay ne bileyim benimde kafam karıştı ya.İşte sizi terkeden sevgilinizin geri dönmesini istiyorsanız güçlü durun hayatınıza devam edin fakat arada mesaj ya da mail ile falan kendinizi hatırlatın diyordu.
Birde şöyle birşey vardı.Eğer sevgiliniz sizinle ayrıldıktan sonra arkadaş olarak kalmak istiyorsa mutlaka kabul edin.Tamamen görüşmemektense bu daha iyidir.İleride bu durumu tekrar aşka çevirebilirsiniz falan diyordu.
Yani ben bunu diyen kişinin yalancısıyım.Ne kadar doğru tartışılır.
yllka
Canım sen bence sağlıklı düşünemüyosun çok özlediğin için sabırsızlanmaya basladınn. ne kaybım olurki diyosun.. yaa bu adam sana ne kadar gurursuzsun bidaha olmucak çıkmıcaz gibi laflar söylememişmiydii.. ne çabuk unutuyosun kendini tamamen hiçe sayıyosun.. adam gezdi tozduu basasıyla olmadı bosta kaldı sende şimdi kucak acıyosun onaa şimartıyosun iyice yine 4 ayak üstüne düşücek ohh yaa bu ne biçim iştir.. bide şöyle düşün sen kaç aydır sabretmişsin aramamıssın sormamıssın tam onun gözünde o gurursuz kız tablosunu kaybederken kendini onun gözünde toparlamaya baslamısken yine en başa dönüceksin.. o seni gercekten özlese inan bana korkma çekinme falan olmaz kafasına koydumu onlar onu gercekleştirmek için her yolu denerler..
Hem sen onu bana döndüğü zaman süründürcemde diyodun dimii? e peki ona bi adım daha atan sen oluyosun zaten, onu süründürme kendini naza çekme lüxünde ortadan kalkıcakk.. adamı rahatlatcaksınn.. iyi düşün tatlım..
fikrimizi sorduğun için söylüyorum ben sadece bence ekleme kesinlikle. ama karar senin :1rolleyes:
Evet canım bu yazara kanmamak lazım.şuanki durumumuza tamamen ters bi yorum biz alakamızı keselim modundayız yaa bide bilmiyorum ben arkadaşlık yapamam sanırım daha çok canım yanar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?