Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım bak bızımde aynı facede ekleme talebı yolladı ekledım.aradı açtım.gelmek istedi gel dedim.süründürdüm ilk 15 gün ve 1 ay sonunda çekti gitti açıklama bile yapmadı.ama seçim senin hayat senin...

Canım ben kesin şunu yapma bunu yapma demek istemiyorum.
Ben olsam bende eklemem sanırım.
Fakat düşünürken duygularını bi kenara atıp mantıklı olarak düşün.Farzet ki burdaki arkadaşlarımızdan biri sana aynı soruyu soruyor.Sen ona ne cevap verirdin?Kendini 3. kişi yerine koy ve kendine cevap ver.Buna göre yani gerçekten eklemek istiyorsan ve eminsen ekle.

umarım pişman olmazsın tabi sevgilinin karakterini en iyi sen bilirsin,ben yaşadıklarımı anlatıyorumki düşünmene yardımcı olabileyim diye yinede bir anlık bir özlemle bir anlık bir istekle karar verme yarına kadar bekle bakalım aynı fikirde olcakmısın yine eğer aynı fikirdeysen ekle o zaman bence yasakkelime

kızlar ben çıkıyorum ( çok daraldım düşünmek istiyorum fikrleriniz için çok teşekkrler en sağlıklı kararı vercem ben öptüm hepinizi

kızlar ben çıkıyorum ( çok daraldım düşünmek istiyorum fikrleriniz için çok teşekkrler en sağlıklı kararı vercem ben öptüm hepinizi

yllka'cm ben olayın ne olduğunu bilmiyorum en başından ama bi ekleme talebinden bişey kaybetmezsin en çıkarki sevdiğin kişi yanında yok daha kötü ne olabilir ?
Gurur bazen gerekli ama bazen çok gereksiz boyutlara çıkabiliyor. Eğer ters bir tepki almıycağını, alsan bile katlanabileceğini düşünyosan bence eklemelisin iyi akşamlar.

içerisi misafir dolu kızlar arada bakabiliyorum.. ev ev diil türbee.. kaydirigubbakcemile3

yllka canım sen iyice bi düşün son karar senin tabiki senin hayatın biz üzülmeni istemediğimiz için ekleme diyoruz.. hayırlısı ne diimm..

canım sen istemişsin ayrılmayı, neden dönmesini bekliyorsun istiyorsan geri ve özlemişsen sen adım atabilirsin...

arTıq coq qéC ßéN isTédıM aMa onsuz oLaßiLeceqıNı saNdım ama yok oLmuyo cok kırıLmıs ßaNa öLé didi cok sewerken terkettın ßéNı dıyoo :çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar , ben kendim için başka konu açtım ama yeterince fikir edinemedim oradan

benim de derdim çok büyük, canımdan çok sevdiğim , 2 yıla yakın birlikte olduğum insandan ayrıldım. Ortak karar verdik aslında çok kavga ediyoruz diye (ki bizden daha çok kavga eden çiftler hala birlikte ) ama ben sonra çok pişman oldum , yalvardım bana rahat bırakılmak istiyorum dedi , ama ben bir ay boyunca karşısına çıktım aradım, mesaj attm ama ondan hiç bir şey göremedim, Aradığımda açıyordu , konuşuyordu ama o aramıyordu.

Neyse sonra ben bıraktm aramayı , bir kere görünce selam vermedim diye akşamına msnde soruverdi niye selam vermiyorsun bir şey mi yaptım diye, bundan bir müddet sonra da aradı beni bir akşam , önce yarım saat geyik muhabbeti yaptktak (aslında çaktırmadan bana hesap sordu facebookta arkadaşlarımla gezip tozmamın fotoları vardı onları sordu çaktırmadan kim vardı ne yaptınız falan), kendi de anlattı neler yaptığını. Neyse sonra eski konuları açtı , sana birlikteyken yaptğn şeyler yüzünden kızıyorum dedi ama ara sıra dedi . sn bana kızgn mısın dedi yoo değilim dedim. (neden bilmiyorum ama ona kızgın olduğumu söyleyemiyorum ona hala kıramıyorum onu ) neyse başka biri olacağını asla düşünme dedi seni hala çok seviyorum dedi ama şu an bir ilişki istemiyorum , nerde keyif alıyorsam orada oluyorum dedi ama bir ilişki yaşamak istersem bu senle olur dedi. Sana bekle diyemem dedi (ağzımı arıyor bekliyor dememi istiyordu anladm bunu ) ben de senden başka kimseyi düşünemiyorum hayatımda dedim , senle yaşadıklarımı başka kimse ile yaşamak istemiyorum dedim. neyse kapattık telefonu tekrar aradı yazan oldu mu sana dedi ben de kıskansın die bi iki isim verdim . tekrar kapattık telefonu. aynı gece ortak bir arkadaşla da konuşmuş , benim için o çok farklı demiş , arkadaşım sakın başka bir kızla görmesin seni demiş benim için , o da dalga mı geçiyorsun böyle bir şeyi asla yapmam demiş , sadece biraz zaman geçmesinden yanayım demiş , arkadaşım sormuş yeterince zaman geçmedi mi diye , o da bir bçk ay oldu ama ilk bir ay sürekli aradı demiş .

bundan bir kaç gün sonra okul şenliklerinde karşılaştık , ben arkadaşlarımla eğlenirken o oturuyordu bir köşede arkadaşlarıyla uzaktan selam verdim , neyse o günün akşamı tekrar mesaj çekmiş napıyorsun , konsere kalıyor musun okulda , (o sırada mecidiyeköydeydm de ) mecidiyeköye niye gittin falan diye hesap sordu çaktırmadan ben de cevap verdim .

bundan iki gün sonra yine okulda karşılaştık , ben gittim yanına selam vermek için , (parmağını çenemin altına sürttü yani yakın davrandı biraz ) konuştk çok kısa ayak üstü nbr napıorsn falan sonra ben gittim yanından. konser sırasında bir arkadaşım gitmiş yanına sormuş ne olacaksınız siz diye o da "zaman " demiş

bu olay geçen cuma oluyor , o günden beri ne msnden bir şey yazdı ne aradı . artık ben mi bir şey yapmalıyım , hiç bir şey yapmamalı mıyım , umut beslemeli miyim , beklemeli miyim bilmiyorum arkadaşlar lütfen yardımcı olun

çıkıyodum ama bişeyler söylemek istedimm :)

canım seninki biraz sıkılmış bişeylerden sanırım kafasını dinlemek istiyo. seni hala seviyorum hayatıma birisi gircekse bu sen olucaksın falan diyo. yani umut gördüm ben sen başkasıyla olma diye vurgulamıs sen olucaksın o kişi falan diye.. sende bekle sabırlı ol ve onu arayıp kendinden uzaklastırma.. bırak kafasını dinlesin bi süre, gerçekten ne istediğine karar versin hem seni özlesin değerini anlasınn.. tabi bu arada o senle konusmak istediğinde konus. madem msn de okulda falan görüşüyosunuz tamamende ilişkini kesme.. sadece sen arama onu diyorum o seni özlemek istiyo belki.. akısına bırak kendinide üzme çok onada güçlü görün.. umarım en kısa zamanda düzelir aranız tatlım.. sabırlı ol dua et ve onu sıkmaa kafasını dinlesinn bırakk.. :teselli:

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim öncelikle zaman ayırıp yorum yazdığın için :)

o aradı mı konuşuyorum zaten hatta çaktırmadan uzatıyorum falan (gerçi sadece bir kere aradı ama olsun ) elimden geldiğince güçlü görünmeye çalışıyorum , okulda görüşmesek de karşılaştığımız oluyor , selamlaşıyorum ama arayıp sormuyorum , mesaj atmıyorum , rahat bıraktım onu istediği gibi , umarım o da artık ne istediğine karar verir bir an evvel

rica ederim canm :1hug:

iyi yapıyosun canım sen arama bi süre, dönücek gibi geldi bana.. seviyorum demiş başkası olmaz demiş. erkeklere arada geliyo böyle oda o sendromlardan birinde heraldee :) her işte bi hayır vardır birbirnizin değerini anlamanız için iyi gelicek belki size bu ayrılık Rabbimin bir bildiği varki böyle oldu canım sen akışına bırak sabret dua et ve beklee.. inşş döner :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…