Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

inşallah canım , beni en çok ya beni unutursa , ya benden soğursa düşüncesi korkutuyor ama umarm haklısındır , kıymetimizi anlarız birbirimizin , iyi gelir belki de ayrılık kim bilir :1hug:

ßéncede bıraz uzerıne gıtme tekrar donucek sana emınımm cunkı sevıyomus hala senı umudunu yıtırmee dewam :) cokta uzme kendını hayatında sonu degıl

inşallah canım , beni en çok ya beni unutursa , ya benden soğursa düşüncesi korkutuyor ama umarm haklısındır , kıymetimizi anlarız birbirimizin , iyi gelir belki de ayrılık kim bilir :1hug:

unutmak öyle kolay değil be canm.. sen arayıp sıkboğaz etmezsen onu kıskandırmak için bişeyelr yapmaz herzmanki gibi devam edersen hayatına soğuma falanda olcağını sanmıyormm.. sadece zaman gerekiyoo, oluyo bazen böyle normal karsılamak lazım sen olayın içinde olduğun için objektif bakamıyosun ama burdan pekte umutsuz görünmüyo :) inş düşündüğüm gibidir en kısa sürede tekrar devam edersinizz..

benim şimdi çıkmam lazım.. kendini çok yıpratma sabırlı olmaya pozitif düşünmeye çalışş.. iyi geceler tatlım öptüm..

kızlar artık tamamen bitirdim bitti gitti sımdı msn de acık yazıstık nasılsın dedım ıyyıım arkadasım dedı bende ıyıyım arkadasım dedım sızce ne bu arkadas zaten o benı sılmedı msnsınden

bırde ıcım sıkılıyo dort duvar arasındayım gezmıyorum dıyodu kac gun once sımdı de dıyokı pıknık duzenlıyorum ben organıze edıyorum dedı bende arkadaslarınla keyıflı dakıkalar dedıım saol canım benım dedı baksanıza o unutmus bıle zaten benım sevgım agır bassa burda olurdu yanımda gıtsem aılesının yanında 2.planda olacaktım verdıgım karardan mutluyum kızlar yanımda olan kkk arkadaslarıma da tesekkur bu donemı atlatmalıyım yanımda olun unutmayın beı kızlar...kımse benı sormuyo:çok üzgünüm:

niye ayrıldınız , detayını bilmiyorum ama arkadaşım demesi garibime gitti , yani insan her hangi bir arkadaşına arkadaşım diye seslenmez ki , seni üzmek istemiş bence hiç yazma ona msnde falan

niye ayrıldınız , detayını bilmiyorum ama arkadaşım demesi garibime gitti , yani insan her hangi bir arkadaşına arkadaşım diye seslenmez ki , seni üzmek istemiş bence hiç yazma ona msnde falan

evet uzuldum sankı arkadasım demesı benı daha cok yaraladı bır soz yazmıs unut onu gonlum sevmedın farzet dıye bırde gulen yuz koymus ben ne yapsam mutsuz oldum

Son düzenleme:
hıc arkadasım yok yakınımda hepsı uzakta yoksa gezer tozar atlatırdım belkı ıyıkı sızler varsınız kızlar ...:a015:

konuyla ilgili hiçbi bilgim yok. sadece şu mesaja ithafen yazıyorum.
gerçekten damarına basmak istemiş. artı oyun oynuyor.
ciddi bi ayrılık değil.
ciddi bi ayrılıkta insan bu kadar çocukca davranmaz.
arkadaşım diye üzerine basmaz.
sen biraz kendini geri çeksene.
yazarsa falan ilgilenme cevap atma. cok meşguldum de
nete girme bi kaç gun falan.
bence kolay olur bunun dönüşü.

donmesın artık canım cok ıncındım aılem demesı sureklı ıkıncı planda ben o yuzden ıst yerleşmedı unutmalıyım

selin inşallah unutursun o zaman ne deyim..
azalıyor acısı onu söyleyebilirim.
bitiyor yavaş yavaş sanırım..unutuluyor

kızlar sizce senle arkadas olamam deyıpsıleyım mı yada ne yapayım bı akıl verın olur mu

selam bende şöyle bi okuyuverdım akıl istemişsin eger asla dönmeyı dusunmuyorsan arkadas kalamam diyip silceksin benım yaptıgım gibi yoksa baska türlü unutamazsın hep gözunun önunde olur kendini düşün ve sil

kızçelerrrrrrrrr günaydın

nasılsınız bakalım hepiniz?

çenem daha girmemiş, nerdesin fıstık?

güzelim senin durumun bana hiçde umutsuz gelmedi doğrusu. sadece biraz sevgilini kendi kendine bırakıp sağlıklı karar vermesine müsade etmen lazım bence. Zaten bu çocuk seni seviyor belli, sadece biraz yorulmuş gibi geldi bana, ayrılış nedenimiz kavgalar dedinya o yüzden böyle düşündüm. Sıkma kendini hiç, rahat ol ve bu sürede yanlış şeyler yapma eğer gerçekten seviyor ve bir araya gelmek istiyorsan. Hani kıskandırmak için bir iki kişi aradı falan demişsin ya işte öyle şeyler yapma. Sakin ve anlayışlı olmaya çalış. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun tatlım :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…