hıc arkadasım yok yakınımda hepsı uzakta yoksa gezer tozar atlatırdım belkı ıyıkı sızler varsınız kızlar ...:a015:
Bende 10 aylık ilişkimi karşımdakinin bana karşı hatalarından dolayı yaklaşık 2 buçuk ay önce bitirdim.
Yaptığı haksızlıklar,ilgisizliği beni çok üzmeye başlamıştı. Ama onu ne kadar çok sevdiğimi ne kadar çok şeye katlandığımı çevremdeki herkes biliyor. Halada sevmeye devam ediyorum tabi. Geçen gün hiç aklıma gelmezken tam onsuzluğa alışmışken bana bir mesaj attı.. Barışmak istediğini söylüyordu. Daha öncede yaptığım gibi çok düşündüm arkadaşlarım mutlu olacaksan barış dedi ama her zaman kalbimi dinledim 10 ay boyunca bu seferde mantığımı dinledim ve hayır dedim. Bir gün gerçekten pişman olup bana gerçekten aşık olup dönmesini okadar istiyorumki.. Ya da unutmak bir daha hatırlamamak. Ama her ikiside çok zor napacağımı şaşırdım. Zaman geçmek bilmiyor. Şu 2 ayın nasıl geçtiğini tahmin edebiliyorsunuzdur. Tam alışmaya başlamışken hayaliyle yaşamaya yine bu aşk gerçeğini hayatıma soktu. Çok üzülüyorum bu olanlara.. Sizce bu son yaptğım doğru olmuşmu siz olsanız ne yapardınız ?
Canım bende seni, Böcükümü özledim gerçekten.Buralar sizsiz çok ıssız geldi bana.alışmışız sizea.s. E tabi yorulman normal canım benim.Ama bunlar tatlı yorgunlukiyiyim bebeğim :))) :1hug:
biraz yorgunum, hatta baya yorgunum kaydirigubbakcemile3
özlemişim buraları, iş miş hak getire....
E hadi canım burdan haber ver bakalım ne olduğunu.kızlar ben facebooka ekledim pişmanda değİlim aradan uzun zmn geçti bu çocuk bnden nefret edecek değil.. ben bi facebooka ekledim diyede havalanacak değİl.ben bi adım attım oda atarsa konuşurum onunla atmazsada artık uğraşmam.nyse haber verim dedim çıkıyorum ben öptüm hepiniziŞeniz
Kızlar sınavım bugünde açıklanmadı ama açıklanması yakındır.Zaten benim pek umudum yok.Kısmet artık...
Bu arada gece rüyamda benimkini gördüm.Benimkiyle nişanlıymışız galiba.Böyle alyans vardı parmağımızda.Şık ve sade bi alyans.El ele tutuşup böyle mutlulukla alyanslarımıza bakıyorduk.Fakat benimkinin benim dışında sorunları da vardı,kafası karışık gibiydi.Off rüyamda bile onun sevgisini hissettim ama öyle güzeldiki.Böyle ellerimize alyanslarımıza bakıp duruyorduk çocuklar gibi.O yüzden çok mutlu uyandım bu sabah.Gerçi bilinçaltı rüyasıdır ama yinede bu güzel rüya için Allah'a teşekkür ederim:asigim:
ŞenizAmiiinnnnAllah hayırlara getirsin canım... :Saruboceq:
Bende merak ediyorum :)kızlar slm, çenebazım hoşşgeldiinn,bu arada yllkayı gören varmı sevgilisi kabul etmişmi face.deki arkadaşlık teklifini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?