Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

TeŞekkÜr ederım canım. Sen nasılsın. DÜn aramak ıstedım aslında senı. Ama rahatsız etemk ısetemdım.

hıc arkadasım yok yakınımda hepsı uzakta yoksa gezer tozar atlatırdım belkı ıyıkı sızler varsınız kızlar ...:a015:

séNdé ßéNım qıßisın aMa ßi fark ßéNım arkadasLarIm Cooookk vaR aMa ßéN arKadas ısTéMıyoRum akraßaLarIMıN yanında oLmasını isTiyorUm

üzMé kéNdiNi hépsi qéCéR sonRadaN dusunduqundéé ßosuna üzMüsüm keNdiMi déRsiN HéM ßaK ßiz HéP yanındayıZ....:teselli:

günaydın kızlar...
çenem nasıldı yolculuk ? akhisar gezisi nasıldı ?

iremcim sana söylemek istediğim birkaç birşey var... bence ayrılık kararın doğru olmuş... benim yaşadığım da buna benzer birşeydi... dah açok seven bendim ve sırf bu yüzden 2 yıl sonra terkedildim ... 10 ay uzun bir süre ... 2 yıl çok daha uzun ... unutulacak çok daha fazla anı ; hayal ; alışkanlıklar kaldı bana ondan ...

mesajına verdiğin yanıt da bence gayet mantıklı ve yerinde olmuş... eğer dediği gibi seni gerçekten çok seviyorsa buna seni inandırması gerek... tekrar ayrılık acısı ; ya da ilgisizliğinin verdiği hüzünleri yaşamak zorunda değilsin...

bırak bakalım ... şu an sanki senden cevap bekliyor gibi ama sen vermişsin cevabını... eğer seni inandıramayacaksa ; bunu gerçekten istemiyor demektir... senin kararlı olman filan onu yıldırmamalı...

dilerim istediğin kişiyle istediğin sevgiyi yaşarsın canım... tabii senin için hayırlısı ise :teselli:

kızlar ben facebooka ekledim pişmanda değılim aradan uzun zmn geçti bu çocuk bnden nefret edecek değil.. ben bi facebooka ekledim diyede havalanacak değıl.ben bi adım attım oda atarsa konuşurum onunla atmazsada artık uğraşmam.nyse haber verim dedim çıkıyorum ben öptüm hepiniziŞeniz

iyiyim bebeğim :))) :1hug:
biraz yorgunum, hatta baya yorgunum kaydirigubbakcemile3
özlemişim buraları, iş miş hak getire....
Canım bende seni, Böcükümü özledim gerçekten.Buralar sizsiz çok ıssız geldi bana.alışmışız sizea.s. E tabi yorulman normal canım benim.Ama bunlar tatlı yorgunluk

E hadi canım burdan haber ver bakalım ne olduğunu.
İnşallah sonuç gönlüne göre olur canım.

Kızlar sınavım bugünde açıklanmadı ama açıklanması yakındır.Zaten benim pek umudum yok.Kısmet artık...
Bu arada gece rüyamda benimkini gördüm.Benimkiyle nişanlıymışız galiba.Böyle alyans vardı parmağımızda.Şık ve sade bi alyans.El ele tutuşup böyle mutlulukla alyanslarımıza bakıyorduk.Fakat benimkinin benim dışında sorunları da vardı,kafası karışık gibiydi.Off rüyamda bile onun sevgisini hissettim ama öyle güzeldiki.Böyle ellerimize alyanslarımıza bakıp duruyorduk çocuklar gibi.O yüzden çok mutlu uyandım bu sabah.Gerçi bilinçaltı rüyasıdır ama yinede bu güzel rüya için Allah'a teşekkür ederim:asigim:

hoşbulduk canım ıyı olmaya çalışıyorum sızler nasılsınız?
bırsey yapmadım.ailemle tatile gittim pazartesi-salı çalışmadım kendime geldim biraz.

Allah hayırlara getirsin canım... :Saruboceq:

kızlar slm, çenebazım hoşşgeldiinn,bu arada yllkayı gören varmı sevgilisi kabul etmişmi face.deki arkadaşlık teklifini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…