kızlar ben facebooka ekledim pişmanda değİlim aradan uzun zmn geçti bu çocuk bnden nefret edecek değil.. ben bi facebooka ekledim diyede havalanacak değİl.ben bi adım attım oda atarsa konuşurum onunla atmazsada artık uğraşmam.nyse haber verim dedim çıkıyorum ben öptüm hepiniziŞeniz
Kızlar sınavım bugünde açıklanmadı ama açıklanması yakındır.Zaten benim pek umudum yok.Kısmet artık...
Bu arada gece rüyamda benimkini gördüm.Benimkiyle nişanlıymışız galiba.Böyle alyans vardı parmağımızda.Şık ve sade bi alyans.El ele tutuşup böyle mutlulukla alyanslarımıza bakıyorduk.Fakat benimkinin benim dışında sorunları da vardı,kafası karışık gibiydi.Off rüyamda bile onun sevgisini hissettim ama öyle güzeldiki.Böyle ellerimize alyanslarımıza bakıp duruyorduk çocuklar gibi.O yüzden çok mutlu uyandım bu sabah.Gerçi bilinçaltı rüyasıdır ama yinede bu güzel rüya için Allah'a teşekkür ederim:asigim:
İnşallah canım.Yani etkisinde kaldım çok rüyamın.Böyle bi taraftan özlemimi biraz giderdim sanki...Bak çok güzel rüya görmüşsün belki hayırlı bir haber alırsın kaydirigubbakcemile2 bende geçen adada gördüm ikimizi orda evimiz varmış ikide çocuğum varmış böle pek bi iyiydik ama evde nedense misafir geldi kahve fincanları pis onlarla uğraştım temizlemek için yani illa bi kusuru olcak rüyanın sırnaşık şey
kızlar slm, çenebazım hoşşgeldiinn,bu arada yllkayı gören varmı sevgilisi kabul etmişmi face.deki arkadaşlık teklifini
güzelim senin durumun bana hiçde umutsuz gelmedi doğrusu. sadece biraz sevgilini kendi kendine bırakıp sağlıklı karar vermesine müsade etmen lazım bence. Zaten bu çocuk seni seviyor belli, sadece biraz yorulmuş gibi geldi bana, ayrılış nedenimiz kavgalar dedinya o yüzden böyle düşündüm. Sıkma kendini hiç, rahat ol ve bu sürede yanlış şeyler yapma eğer gerçekten seviyor ve bir araya gelmek istiyorsan. Hani kıskandırmak için bir iki kişi aradı falan demişsin ya işte öyle şeyler yapma. Sakin ve anlayışlı olmaya çalış. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun tatlım :teselli:
İnşallah canım.Yani etkisinde kaldım çok rüyamın.Böyle bi taraftan özlemimi biraz giderdim sanki...
Bende o sizin eve gelen misafiri seninkinin şimdiki kız arkadaşı olarak yorumladım.Misafir gelmiş gidecek işte.Yani gelip geçici.O uğraştığın pis kahve fincanları da o kızın karakteri olabilir.O kız seninkine tepiği atacak, işte seninkide sana dönecek.Fakat biraz uğraşacaksınız,o kız engeller çıkartacak tekrar bir araya gelmeniz için fakat olacak.Tekrar birlikte olacaksınız.
Kızlar sınavım bugünde açıklanmadı ama açıklanması yakındır.Zaten benim pek umudum yok.Kısmet artık...
Bu arada gece rüyamda benimkini gördüm.Benimkiyle nişanlıymışız galiba.Böyle alyans vardı parmağımızda.Şık ve sade bi alyans.El ele tutuşup böyle mutlulukla alyanslarımıza bakıyorduk.Fakat benimkinin benim dışında sorunları da vardı,kafası karışık gibiydi.Off rüyamda bile onun sevgisini hissettim ama öyle güzeldiki.Böyle ellerimize alyanslarımıza bakıp duruyorduk çocuklar gibi.O yüzden çok mutlu uyandım bu sabah.Gerçi bilinçaltı rüyasıdır ama yinede bu güzel rüya için Allah'a teşekkür ederim:asigim:
çok sağol canım ya moralim yerine geldi :) zaten rahat bıraktım hiç arayıp sormuyorum , cuma gününden beri de hiç konuşmuyoruz , araşmıyoruz , özlesin artık beni arasın yaa senağlama
ya bir şey soracağım , benim çantam onda kalmştı , onu kullanmam lazım(diğer çantam yırtıldı da ) geri almam lazım yani , arayıp geri isteyeyim mi , buluşup mu alayım yoksa okulda kulüp odasına bırak ben alırım falan mı diyeyim ?
ya bir şey soracağım , benim çantam onda kalmştı , onu kullanmam lazım(diğer çantam yırtıldı da ) geri almam lazım yani , arayıp geri isteyeyim mi , buluşup mu alayım yoksa okulda kulüp odasına bırak ben alırım falan mı diyeyim ?
naber monam, galetem, elifcim, angelme az anlatın, iki lafın belini kıralım...
asıl gezen sensın sekercım anlat bakam ıstanbula ne zamna gelıyosun bakem :)..
sen nerden çıktın kız, kimden ayrıldın hayırdır kaydirigubbakcemile3
benim nasıl olduğumu bütün kk biliyo, çok şükür iyiyim, türkiyenin dört bi yanını gezerek dertlerime derman buluyorum kaydirigubbakcemile3
Hemen anlatayım canımcım... çarkıfeleği seyrediyorum.. sürekli wuuaaaaaaaaaaaaaaawwwww diye bağıran bi kadın var... daha yemek de yemedim ama bu kadın iştahımı kapattı...
sen nerden çıktın kız, kimden ayrıldın hayırdır kaydirigubbakcemile3
benim nasıl olduğumu bütün kk biliyo, çok şükür iyiyim, türkiyenin dört bi yanını gezerek dertlerime derman buluyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?