Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayırlısı olsun canım,inşallah gönlüne göre olur :teselli:

Bak çok güzel rüya görmüşsün belki hayırlı bir haber alırsın kaydirigubbakcemile2 bende geçen adada gördüm ikimizi orda evimiz varmış ikide çocuğum varmış böle pek bi iyiydik ama evde nedense misafir geldi kahve fincanları pis onlarla uğraştım temizlemek için yani illa bi kusuru olcak rüyanın sırnaşık şey

İnşallah canım.Yani etkisinde kaldım çok rüyamın.Böyle bi taraftan özlemimi biraz giderdim sanki...
Bende o sizin eve gelen misafiri seninkinin şimdiki kız arkadaşı olarak yorumladım.Misafir gelmiş gidecek işte.Yani gelip geçici.O uğraştığın pis kahve fincanları da o kızın karakteri olabilir.O kız seninkine tepiği atacak, işte seninkide sana dönecek.Fakat biraz uğraşacaksınız,o kız engeller çıkartacak tekrar bir araya gelmeniz için fakat olacak.Tekrar birlikte olacaksınız.

çok sağol canım ya moralim yerine geldi :) zaten rahat bıraktım hiç arayıp sormuyorum , cuma gününden beri de hiç konuşmuyoruz , araşmıyoruz , özlesin artık beni arasın yaa senağlama

ya bir şey soracağım , benim çantam onda kalmştı , onu kullanmam lazım(diğer çantam yırtıldı da ) geri almam lazım yani , arayıp geri isteyeyim mi , buluşup mu alayım yoksa okulda kulüp odasına bırak ben alırım falan mı diyeyim ?

sağol canım ağzına sağlıkk, bi gün kahve içip fal bakalım bizimkiler döncek mi diyee kaydirigubbakcemile2

ben her gece görüyorum buna benzer rüyalar , barışmşsz , el eleyiz , sarılıyoruz , sanki gerçek gibi geliyor bana mutlu oluyorum , ama uyanınca , hepsinin rüya olduğunu anladığında , kötü oluyor insan senağlama

canım başına gelenleri bilmiyorum ama son dediğine cevap vereyim dedim...
bana kalırsa biyere bırakmasını söyle, görmek isteyecekse çanta bahanesiyle değil kendi isteğiyle görsün... :dilcikar:

gerı geldım ben dondum dolasdım gerı yuvama dondum işde yok artık sevgulu mevgulu huuuuuuuu a.s.a.s.a.s.a.s. slm guzel kızlar :)

Valla hikayen nedir bilmiyorum canım ama erkektir, yapmıştır kesin bi densizlik.. ben de çenebazım şirineme katılıyorum. Söyle bi yere bıraksın... sebepler yaratmasın sonra "beni görmek için bahane etti çantayı" diye... ağırlık sende kalsın...

Hemen anlatayım canımcım... çarkıfeleği seyrediyorum.. sürekli wuuaaaaaaaaaaaaaaawwwww diye bağıran bi kadın var... daha yemek de yemedim ama bu kadın iştahımı kapattı...

asıl gezen sensın sekercım anlat bakam ıstanbula ne zamna gelıyosun bakem :)..

sen nerden çıktın kız, kimden ayrıldın hayırdır kaydirigubbakcemile3
benim nasıl olduğumu bütün kk biliyo, çok şükür iyiyim, türkiyenin dört bi yanını gezerek dertlerime derman buluyorum kaydirigubbakcemile3

Enaaam kadın bağırdı çağırdı ama arabayı da aldı lan... puuu.... ay fenalaştı kadın... ayyy... kendi topiğimi baltalıyorum ya ne diyim kendime :))))

bedne ayrılalı cok oluda bugun sesını duydum az ıcım cız ettı canem ..hem bende eskıden bu topıcdeydım hıhh ..bende gezıyom sekercım yakında sızın ordayım hee

Hemen anlatayım canımcım... çarkıfeleği seyrediyorum.. sürekli wuuaaaaaaaaaaaaaaawwwww diye bağıran bi kadın var... daha yemek de yemedim ama bu kadın iştahımı kapattı...

aman bırak monam, bize takıl açalım iştahını cokacimcoook
ben de daha bişey yemedim, tabi eve gelir gelmez mutfağa saldırıp yuttuğum 2 poğaca bi dilim keki saymazsak :roflol:

Kız seyyah.. leyleği havada gördün bu yıl bakıyorum.
Kızım o kadar geziyosun da bi gökten zembille inmiş sevgili bulamadın mı hee?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…