bedne ayrılalı cok oluda bugun sesını duydum az ıcım cız ettı canem ..hem bende eskıden bu topıcdeydım hıhh ..bende gezıyom sekercım yakında sızın ordayım hee
Kız seyyah.. leyleği havada gördün bu yıl bakıyorum.
Kızım o kadar geziyosun da bi gökten zembille inmiş sevgili bulamadın mı hee?
öylemiydi kaydirigubbakcemile3 bekleriz şekercim başımızın üstüne alkisalkisalkis
Kız seyyah.. leyleği havada gördün bu yıl bakıyorum.
Kızım o kadar geziyosun da bi gökten zembille inmiş sevgili bulamadın mı hee?
Ulen var ya teee Kasımda açmışız topiği... bi Selin cadusu sevgili yaptı bi daha.. kapatçam len tükkanı.. sevgili yapamayanlar kulübü açıcam... tuuu beceriksizler siziiii........
Yani 40034 mesaj sonra kimleeer geldiiiiii bu topikten kimler geçtiiiii...
Valla benim yaş itibariyle beyin hücrelerim zaten ölüyor artık, valla hatırlamıyorum kim nerde nasıl niçinnnn....
ama nasıl gelcem az yol tarıf et ayw en kestırmeden olsun fatolına ıle de buluscz :)..
Yani 40034 mesaj sonra kimleeer geldiiiiii bu topikten kimler geçtiiiii...
Valla benim yaş itibariyle beyin hücrelerim zaten ölüyor artık, valla hatırlamıyorum kim nerde nasıl niçinnnn....
ne kısmetsiz şeyleriz biz de ya :tomato:
bişi beceremiyoz :tomato:
Aha bugün Dünya Süt İçme Günüymüş kızçeler :içelim:
Hazırlayın bardakları... aslan sütü sayılır mı kine? naniknanik
Eee şekercim imam cemaat meselesi... benim bi dene aday vardı, ağırdan satayım hemen evet demeyeyim dedim bi daha aramadı :roflol: :roflol: çok da tınnnnnnnnnn :teytey:
otobandan dümdüz basınca kendini izmitte buluyosun şeker kaydirigubbakcemile3
kız buluşma topiği açın bari, orda konuşalım :)))
ben de artık takip edemiyorum monam ya...
sürekli birileri geliyo ama hiçbiri güzel haberlerle mutlu mesut gitmiyo :çok üzgünüm:
napım sekercım bıızı goren kacıy ıst.bulusmasında mekana bazı sevgılıler geldılerde kız yaw gercekden cok bakımsız ama cocuk superdı dedımkı oda bulduysa bız evde kalmayız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bızde bulcaz pek yakında sınemalarda kaydirigubbakcemile3
Eee şekercim imam cemaat meselesi... benim bi dene aday vardı, ağırdan satayım hemen evet demeyeyim dedim bi daha aramadı :roflol: :roflol: çok da tınnnnnnnnnn :teytey:
yasakkelime Yo yooooo yooooo orda bi dur işte.
Mevzu güzel ya da çirkin olmak değil.
Mevzu bizlerin erkeklerin cesaret edip yanımıza yanaşamayacak kadar "kadın" olmamız şekercim.
Öyle her erkek her kadını taşıyamaz.
Kendine güvenen gelsiinnn laayynnnnn.... teker teker geliinnnnnnnnnnn....
biri indirsin huuu beni burdannnn :roflol:
sanırım çanta için öyle yapıcam bir yere bırak ben alırım diyeceğim , acep ben mi desem yoksa başka birine mi söyletsem çantayı oraya bırak falan diye
valla hikayemi okuyacak vaktiniz varsa buyrun :
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/277679-umudumu-kesmeli-miyim.html
elimden geldiğince anlattm orada herşeyi
yasakkelime Yo yooooo yooooo orda bi dur işte.
Mevzu güzel ya da çirkin olmak değil.
Mevzu bizlerin erkeklerin cesaret edip yanımıza yanaşamayacak kadar "kadın" olmamız şekercim.
Öyle her erkek her kadını taşıyamaz.
Kendine güvenen gelsiinnn laayynnnnn.... teker teker geliinnnnnnnnnnn....
biri indirsin huuu beni burdannnn :roflol:
başka birine de gerek yok kız kaydirigubbakcemile3
aramak istemiyosan mesaj at... yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?