Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ulen var ya teee Kasımda açmışız topiği... bi Selin cadusu sevgili yaptı bi daha.. kapatçam len tükkanı.. sevgili yapamayanlar kulübü açıcam... tuuu beceriksizler siziiii........

Yani 40034 mesaj sonra kimleeer geldiiiiii bu topikten kimler geçtiiiii...
Valla benim yaş itibariyle beyin hücrelerim zaten ölüyor artık, valla hatırlamıyorum kim nerde nasıl niçinnnn....

Kız seyyah.. leyleği havada gördün bu yıl bakıyorum.
Kızım o kadar geziyosun da bi gökten zembille inmiş sevgili bulamadın mı hee?

yok valla, beni görüp saklanıyolar mı acaba monam :çok üzgünüm:

Ulen var ya teee Kasımda açmışız topiği... bi Selin cadusu sevgili yaptı bi daha.. kapatçam len tükkanı.. sevgili yapamayanlar kulübü açıcam... tuuu beceriksizler siziiii........

ne kısmetsiz şeyleriz biz de ya :tomato:
bişi beceremiyoz :tomato:

Aha bugün Dünya Süt İçme Günüymüş kızçeler :içelim:
Hazırlayın bardakları... aslan sütü sayılır mı kine? naniknanik

Valla benim yaş itibariyle beyin hücrelerim zaten ölüyor artık, valla hatırlamıyorum kim nerde nasıl niçinnnn....

napım sekercım bıızı goren kacıy ıst.bulusmasında mekana bazı sevgılıler geldılerde kız yaw gercekden cok bakımsız ama cocuk superdı dedımkı oda bulduysa bız evde kalmayız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bızde bulcaz pek yakında sınemalarda kaydirigubbakcemile3

ama nasıl gelcem az yol tarıf et ayw en kestırmeden olsun fatolına ıle de buluscz :)..

otobandan dümdüz basınca kendini izmitte buluyosun şeker kaydirigubbakcemile3
kız buluşma topiği açın bari, orda konuşalım :)))

ben de artık takip edemiyorum monam ya...
sürekli birileri geliyo ama hiçbiri güzel haberlerle mutlu mesut gitmiyo :çok üzgünüm:

[/QUOTE]

Eee şekercim imam cemaat meselesi... benim bi dene aday vardı, ağırdan satayım hemen evet demeyeyim dedim bi daha aramadı :roflol: :roflol: çok da tınnnnnnnnnn :teytey:

Eee şekercim imam cemaat meselesi... benim bi dene aday vardı, ağırdan satayım hemen evet demeyeyim dedim bi daha aramadı :roflol: :roflol: çok da tınnnnnnnnnn :teytey:[/QUOTE]

yaw elımız yuzumuzde guzel yaw kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sende cokmu agırdın ayw kaydirigubbakcemile3 nese hersey kısmettır canım elbet bızımde devrımız gelır kaydirigubbakcemile3

Aha bugün Dünya Süt İçme Günüymüş kızçeler :içelim:
Hazırlayın bardakları... aslan sütü sayılır mı kine? naniknanik

ben de içeyim sütümü :içelim:

Eee şekercim imam cemaat meselesi... benim bi dene aday vardı, ağırdan satayım hemen evet demeyeyim dedim bi daha aramadı :roflol: :roflol: çok da tınnnnnnnnnn :teytey:

öyle oluyo monam ya :roflol:
ee ne dersin olur mu diyenler oluyo...
bakakalıyorum böyle ne denir ki, onlar da zaten öyle bakakalınca istemedi diyolar :roflol:
kendi kendilerine hem yazıp hem oynuyolar :roflol:

kız bulusma yapılmıs ama kısme gtmemız sızın oraya yaw heheh arabayla gelmeme fatom ızın vermıy yoksa 40 dk gelırım ben yaw :) kaydirigubbakcemile3 bakem gelıs yolunu bulam valla gelıyom tatlım kaydirigubbakcemile3

yasakkelime Yo yooooo yooooo orda bi dur işte.
Mevzu güzel ya da çirkin olmak değil.
Mevzu bizlerin erkeklerin cesaret edip yanımıza yanaşamayacak kadar "kadın" olmamız şekercim.
Öyle her erkek her kadını taşıyamaz.
Kendine güvenen gelsiinnn laayynnnnn.... teker teker geliinnnnnnnnnnn....

biri indirsin huuu beni burdannnn :roflol:

yaw elımız yuzumuzde guzel yaw kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sende cokmu agırdın ayw kaydirigubbakcemile3 nese hersey kısmettır canım elbet bızımde devrımız gelır kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Hee.. Lale devri... sırnaşık şey

yok sen orda iyisin monam, ben indirmem şakkıdı
doğru söze ne denir ki...
onlar cesaret edemiyo, elma şarap hikayesini şiddetle hatırlatırım

saftirikler yerdeki çürüklerle idare ediyo :dilcikar:

annemde hep ole dıyo yaw kendı ayaklarım ustundeyım kımseye muhtac degılım bı erkege asla degılım ..acıkca dıyım havalıyımda azcuk kımseyıde begenmıyom benı tasıycak kısıde daha uretılmedı malesef kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gel ınek artuk basamaklardan ayw kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…