yaw elımız yuzumuzde guzel yaw kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sende cokmu agırdın ayw kaydirigubbakcemile3 nese hersey kısmettır canım elbet bızımde devrımız gelır kaydirigubbakcemile3
sanırım çanta için öyle yapıcam bir yere bırak ben alırım diyeceğim , acep ben mi desem yoksa başka birine mi söyletsem çantayı oraya bırak falan diye
valla hikayemi okuyacak vaktiniz varsa buyrun :
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/277679-umudumu-kesmeli-miyim.html
elimden geldiğince anlattm orada herşeyi
ya msnde var şu an ama mesaj mı atayım , aramak istemiyorum aslında , ararsam ısrarlı gözükebilirim , msnden mi yazsam acaba ?
Her şeyden önce hatanı kabul ettiğin için seni takdir etmek lazım.
Herkes yapamaz bunu, kimse kolay kolay yoğurdum ekşi demez diyemez.
Ama sen bunu yapmışsın. Açıkçası anlattığın kadarına dayanarak da evet kesinlikle hatalıymışsın.
Ama anladığım kadarıyla karşında oldukça anlayışlı bir insan var.
Bana sorarsan bu ilişkinin devamı %100 gelir.
Ama bu tamamen sana bağlı.
Kesinlikle ve kesinlikle "yeniden başlasın" baskısı yapmamalısın.
Şu andaki çizgin oldukça iyi... bence aynen devam et böyle.
Onun da dediği gibi sensizliği tatması için, içindeki kırgınlığı silmesi, düşünmesi için şans ver ona.
Sabırlı ol. Sıkma. Ama çok sensiz de bırakma.
Ama görüştüğünüzde, karşılaştığınızda da kesinlikle ne olacak, nasıl devam edecek türü şeyler sorma.
Hal hatır sor, ortamın gerektirdiği bir kaç laf et.. o kadar... sonra kibarca vedalaş, ayrıl yanından.
Uzun lafın kısası... sakin ve olgun olduğunu, değişebileceğini ona hissettir.
Sen bu şekilde devam edebilirsen, mesajlarla, telefonlarla boğmazsan, ona düşünmek için fırsat tanırsan o sana koşa koşa gelecektir buna emin ol.
Ama şunu da sakın unutma, yeniden başladığında eğer aynı hatalara düşersen tamamen kaybedebilirsin.
Bu yüzden "mış" gibi yapma özünde... öyle ol...
Ayrıca da... ayy çok romantik beeeeeeee :1rolleyes:
kız bulusma yapılmıs ama kısme gtmemız sızın oraya yaw heheh arabayla gelmeme fatom ızın vermıy yoksa 40 dk gelırım ben yaw :) kaydirigubbakcemile3 bakem gelıs yolunu bulam valla gelıyom tatlım kaydirigubbakcemile3
Her şeyden önce hatanı kabul ettiğin için seni takdir etmek lazım.
Herkes yapamaz bunu, kimse kolay kolay yoğurdum ekşi demez diyemez.
Ama sen bunu yapmışsın. Açıkçası anlattığın kadarına dayanarak da evet kesinlikle hatalıymışsın.
Ama anladığım kadarıyla karşında oldukça anlayışlı bir insan var.
Bana sorarsan bu ilişkinin devamı %100 gelir.
Ama bu tamamen sana bağlı.
Kesinlikle ve kesinlikle "yeniden başlasın" baskısı yapmamalısın.
Şu andaki çizgin oldukça iyi... bence aynen devam et böyle.
Onun da dediği gibi sensizliği tatması için, içindeki kırgınlığı silmesi, düşünmesi için şans ver ona.
Sabırlı ol. Sıkma. Ama çok sensiz de bırakma.
Ama görüştüğünüzde, karşılaştığınızda da kesinlikle ne olacak, nasıl devam edecek türü şeyler sorma.
Hal hatır sor, ortamın gerektirdiği bir kaç laf et.. o kadar... sonra kibarca vedalaş, ayrıl yanından.
Uzun lafın kısası... sakin ve olgun olduğunu, değişebileceğini ona hissettir.
Sen bu şekilde devam edebilirsen, mesajlarla, telefonlarla boğmazsan, ona düşünmek için fırsat tanırsan o sana koşa koşa gelecektir buna emin ol.
Ama şunu da sakın unutma, yeniden başladığında eğer aynı hatalara düşersen tamamen kaybedebilirsin.
Bu yüzden "mış" gibi yapma özünde... öyle ol...
Ayrıca da... ayy çok romantik beeeeeeee :1rolleyes:
Ama bişi diyeyim mi kızlar...
Aradan zaman geçtikten sonra onların araması kadar haz veren çok az şey vardır herhalde... kanlı bıçaklı olunsa bile... valla billa... yeminlen bak...
Hopp çenebaz yakaladım senüüüü
Pire gibi oradan oraya atlamışsın,yetişemedim bir türlü :roflol:
hatalıyım evet , hatamı da kabul ettim , peşinden koşmayı bıraktm bir aydır aramıyorum , o arada arıyor , msj atıyor falan
zaten şu an ona istediği şey olan zamanı vermem , aramamam , sormamam , arkdaşlarıyla istediği kadar zaman geçirebilmesi bunlar benim için çok büyük adımlar normalde onu boğardım niye aramıyorsun , hiç mi hatrım yok bla bla . . .
şu an istediğini yapıyor (eminim ama bir kıza bakmayacağına bana öyle dedi en azından o yüzden içim rahat ) beklemekten başka çarem yok
çok bensiz bırakma derken gördüğümde yanına gidip selamlaşıyorum falan ama misal şu an o da msnde ama yazmıyorum ona , arada yazıp halini hatrını sormalı mıyım bilmiyorum
inşallah haklısındır devamı gelir bu ilişkinin çünkü gerçekten ikinci bir şansı hakettiğimizi düşünüyorum , onu mutlu edebileceğime inanıyorum
canım bence de dediğin gibi biraz zaman ver, herşey netleşir zamanla...
inşallah beni unutmaz bu zaman içersinde senağlama
unutursa da hiç sevmemiş beni demektir senağlama çünkü 2 yıla yakın bir ilişki nasıl böyle başından atar gibi silinebilir ki senağlama
Canım ben fal bakmayı bilmem ki :) SAdece öyle içimden geçti öyle yorumlayıverdim sadece.Umarım tutarkaydirigubbakcemile3sağol canım ağzına sağlıkk, bi gün kahve içip fal bakalım bizimkiler döncek mi diyee kaydirigubbakcemile2
Rüyalarda buluşuruz diye bi şarkı vardı o geldi aklıma :) Umarım rüyalarımız gerçek olur ne deyim.ben her gece görüyorum buna benzer rüyalar , barışmşsz , el eleyiz , sarılıyoruz , sanki gerçek gibi geliyor bana mutlu oluyorum , ama uyanınca , hepsinin rüya olduğunu anladığında , kötü oluyor insan senağlama
Yaw ararlar mı acaba ya.Bende o hazzı yaşamak istiyorumkaydirigubbakcemile3Ama bişi diyeyim mi kızlar...
Aradan zaman geçtikten sonra onların araması kadar haz veren çok az şey vardır herhalde... kanlı bıçaklı olunsa bile... valla billa... yeminlen bak...
Canım unutulmaktan korkma.Seven kişi aradan yıllar geçse bile unutamaz bence.inşallah beni unutmaz bu zaman içersinde senağlama
unutursa da hiç sevmemiş beni demektir senağlama çünkü 2 yıla yakın bir ilişki nasıl böyle başından atar gibi silinebilir ki senağlama
ben kanlı bıçaklı değilim , kızgın değilim , kırgınlığım var sadece , ama bana geri dönse heralde dünyanın en mutlu insanı olurum
ama 2 ayda dönmedi , bu saatten sonra döner mi bilmiyorum senağlama
Ay damdan düşer gibi girdim bende.Avrupa Yakasını izliyorumda.Şu dizi hergün olsa böyle insanda ne depresyon kalır ne üzüntü.Çok komik hakkaten :))
Amphiii.... Egeeee... pabucu yarıımm çıkın dışarıya oynayalım... nabersiniz kızçelerrrrr
Canımın içi... benim bi eski lalem tam 1 yıl sonra döndü... Üstelik mümkün değil artık imkanı yok dediğim bi ilişkiden sonra... halen dönüyo.. döne döne mevlana oldu mal :roflol:
O yüzden 2 ay.. hiçbişey değil.. eğer seni düşünmüyor olsaydı, tamamen silmiş olsaydı zaten arada da olsa mesaj atmazdı... tam kesmiyor irtibatı işte anla... biraz daha zamanı var demek ki... sen sabret.. inan bak sen kazanacaksın sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?