Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ah canım hepimiz dönem dönem kafayı takıyoruz ama kafaya takmakla bişey olmuyor ki.O güzel kafacını yorma sen sakın.Ha tamam arada bi depreş.Hepimiz depreşiyoruz ama öyle dersimi okulumu bıraktım olmaz yani.

derslerimi tabi ki bırakmadım (arkadaşlarım sağolsun izin vermiyorlar bırakmama ) zaten annem de çok kızar bıraksam ama yolda , evde , derslerde bile bazen düşündüğüm o oluyor -tatlicadiarzu-

bende sevgilisinden ayrılanlar kulübündeyimm ama çok mutluyum bide ben hep üzgün olunca avrupa yakasını izlerim ozaman mutlu olurum orda yapılan espriler çok komiğime gidiyoo :))

derslerimi tabi ki bırakmadım (arkadaşlarım sağolsun izin vermiyorlar bırakmama ) zaten annem de çok kızar bıraksam ama yolda , evde , derslerde bile bazen düşündüğüm o oluyor -tatlicadiarzu-
Yani tamam aklında olsun ama günlük yaşantına devam et.Ne yalan söyleyim benimde genelde hep aklımda-tatlicadiarzu-

gönlümün sultanları, o öpücüklerin son kullanma vakti dolmak üzere... hadi sıra sizde, siz gelin buralara Şeniz
Ben geleceğim o taraflarada şu sınav bi açıklanmadı ne olacağım belli değil canım.Bu belirsizlik içindede böyle bişey yapmak gelmiyor içimden.

bende sevgilisinden ayrılanlar kulübündeyimm ama çok mutluyum bide ben hep üzgün olunca avrupa yakasını izlerim ozaman mutlu olurum orda yapılan espriler çok komiğime gidiyoo :))

ben de mutluyum :teytey: :teytey:
biraz uyursam daha mutlu olacağım kesin gerçi mirmirmirmir

inşallah hayırlısı olsun tatlım Şeniz bekliyorum Şeniz

kizlar ben geldimm
Nasilsiniz bakim? ise basladim tekrar, o yuzden eskisi gibi yaninizda olamiyorum
Umarim guzel haberler vardir aranizda

ben çıkıyorum galiba kızlar... yemek falan yiyeyim... duşumu alayım....
dünya süt içme gününü kutlayım kaydirigubbakcemile3

hadi iyi geceler, yine söyleyim, hep söyleyim, hepinizi seviyorum... monam bu kadar özletme kendini...

kizlar ben geldimm
Nasilsiniz bakim? ise basladim tekrar, o yuzden eskisi gibi yaninizda olamiyorum
Umarim guzel haberler vardir aranizda
Canım yeni işin hayırlı uğurlu olsun Bende çalışmayı çok özledim.

Kendine iyi bak canım.Bu vakitte yemek yemek biraz sakat iş ama olsun senin hiç fazlan yok :) Öpüyorum çok tatlıma.s.

ya hiç yazmıyor bana msnde o da çevrim içi ben de senağlama

neyse belki de yazmaması daha iyidir , kafasını dinliyordur

acep arada yazıp halini hatrını sorsam mı yoksa onun yazmasını mı beklesem

Canım yeni işin hayırlı uğurlu olsun Bende çalışmayı çok özledim.

Kendine iyi bak canım.Bu vakitte yemek yemek biraz sakat iş ama olsun senin hiç fazlan yok :) Öpüyorum çok tatlıma.s.

cnm çok tsk ederim, umarim sende iyi bir is bulursun, gerçekten çalismak çok ii oluyor hiç birsey aklima gelmiyor ama aksam olunca tekrar sikintilar basliyor

angelim sabah ayni durum bende oldu, kaç gundur mehmet engeliydi bende ve goruyordum girdigini sadece 2-3 dk kalip hemen çikiyordu, bugun de engelimi çikarmistim ve girdi yine bu sefer de 1.30-2 saat kaldi ama hiç konusmadik. Zaten benden bu saaten sonra birsey bekleyemez zor oldu ama dayanmak zorundaydim. Isin tuhafi hem daha baslamak istemiyor benimle artik hem hala silmiyor

sewgiLi angeLme ve eLacık nedense bu konuda kendimi size çok yakın görüyorum belki de hemen hemen aynı dertleri yaşadığımız için,sizi gayet de iyi anlıyorum,msn listenizde bir tık ötenizdeyken aslında hayatınızda olmamaları acı veriyor değil mi? :)

benim de msn listemde duruyor saatlerce online'ız 2 mizde...eğer çok merak ediyorsanız ve de içinizden geliyorsa hal hatır sorun bunun kimseye zararı olmaz,bir süre sonra kendileri gelip yazmaya başlayacaklar,şahsen ben şimdi o dönemlerden geçiyorum...darısı size... a.s.

cnm ben çok konustum oyle hikayemi bilmiyorsun tam, geçen hafta son konusmayi yaptim yine olmadi..Engeledim sonra bugun çikardim ama hiç konusmadik , konusmamda çok sey yaptim adim atan hep ben oldum ama artik pes ettim

evet bir tık ötemde ama yazamıyorum bugün değil ama yarın yazıp soracağım halini hatrını , hem onda kalan çantamı isteyeceğim (belki okumamşsnzdır ondan ayrılmadan önce okul çantam onda kalmştı , şimdi benm normal kullandğm çantam kullanılamaz durumda ondan onu geri almam lazım )

halini hatrını sormam üstüne gitmem, onu sıkmam anlamına gelmez değil mi ?

tabiki de sikmaz cnm, onlar nsl sikiliyor biliyormusun çok ustune gittigimizde birlesirmiyiz bilmem ne olur mu, vs vs yani bu durumlardan hep kaçarlar
Mecbur kendilerine birakmamiz lazim ki kafalari biraz çalissin; tabii o da çalisirsa

2 işi aradan çıkarabilirsin bu iyi bir fırsat aslında,direk damdan düşer gibi çantanı istemek yerine halini hatırını sorarsın,sonra da durumu anlatırsın...niye sıkmış olacaksın ki adam yerine konulup hal hatır soruluyor işte kendisine...anlamazsa kendi bilir...

bundan sonrasını da artık o belirleyecek,bu tür işler aslında farkedilmeden sıraya biner...yarın sen sordun,neblim bundan bir kaç gün sonra o sana soracaktır...artık nasıl bir muhabbet açılır ne konuşursunuz zaman göstericek herşeyi...

haklı olabilirsin aslında , en son o aradı sonra msnden yazdı sonra mesaj yazdı , sanırım artık benim de adım atma vaktim geldi

ama perşembe mübarek gündür(kaydirigubbakcemile3) yarın yazacağım sanırım , hem bir gün daha beklersem onu daha çok rahat bırakmış olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…