Monacım seni buralarda görmek ne şeref :)Amphiii.... Egeeee... pabucu yarıımm çıkın dışarıya oynayalım... nabersiniz kızçelerrrrr
Ah canım hepimiz dönem dönem kafayı takıyoruz ama kafaya takmakla bişey olmuyor ki.O güzel kafacını yorma sen sakın.Ha tamam arada bi depreş.Hepimiz depreşiyoruz ama öyle dersimi okulumu bıraktım olmaz yani.oh canım beni diline sağlık delikafadulden inşallah o günleri göreyim bir an evvel başka bir şey istemiyorum
ya bu gönül işleri ne gıcık işler ya , ben dersimi okulumu bıraktım kafamı bunlara taktım resmen senağlama
Bizde seni öptüüükkk bizde seni öptüüüükkkhihoyyytmonam ben kızcelerini öptüm, biliyomusun sen :1rolleyes:
egeyi böcüşü bide sen tanımazsın ama senin kızcen smyi :)))
Ah canım hepimiz dönem dönem kafayı takıyoruz ama kafaya takmakla bişey olmuyor ki.O güzel kafacını yorma sen sakın.Ha tamam arada bi depreş.Hepimiz depreşiyoruz ama öyle dersimi okulumu bıraktım olmaz yani.
Bizde seni öptüüükkk bizde seni öptüüüükkkhihoyyyt
Yani tamam aklında olsun ama günlük yaşantına devam et.Ne yalan söyleyim benimde genelde hep aklımda-tatlicadiarzu-derslerimi tabi ki bırakmadım (arkadaşlarım sağolsun izin vermiyorlar bırakmama ) zaten annem de çok kızar bıraksam ama yolda , evde , derslerde bile bazen düşündüğüm o oluyor -tatlicadiarzu-
Ben geleceğim o taraflarada şu sınav bi açıklanmadı ne olacağım belli değil canım.Bu belirsizlik içindede böyle bişey yapmak gelmiyor içimden.gönlümün sultanları, o öpücüklerin son kullanma vakti dolmak üzere... hadi sıra sizde, siz gelin buralara Şeniz
bende sevgilisinden ayrılanlar kulübündeyimm ama çok mutluyumbide ben hep üzgün olunca avrupa yakasını izlerim ozaman mutlu olurum orda yapılan espriler çok komiğime gidiyoo :))
Yani tamam aklında olsun ama günlük yaşantına devam et.Ne yalan söyleyim benimde genelde hep aklımda-tatlicadiarzu-
Ben geleceğim o taraflarada şu sınav bi açıklanmadı ne olacağım belli değil canım.Bu belirsizlik içindede böyle bişey yapmak gelmiyor içimden.
Canım yeni işin hayırlı uğurlu olsunkizlar ben geldimm
Nasilsiniz bakim? ise basladim tekrar, o yuzden eskisi gibi yaninizda olamiyorum
Umarim guzel haberler vardir aranizda
Kendine iyi bak canım.Bu vakitte yemek yemek biraz sakat iş ama olsun senin hiç fazlan yok :) Öpüyorum çok tatlıma.s.ben çıkıyorum galiba kızlar... yemek falan yiyeyim... duşumu alayım....
dünya süt içme gününü kutlayım kaydirigubbakcemile3
hadi iyi geceler, yine söyleyim, hep söyleyim, hepinizi seviyorum... monam bu kadar özletme kendini...
Canım yeni işin hayırlı uğurlu olsunBende çalışmayı çok özledim.
Kendine iyi bak canım.Bu vakitte yemek yemek biraz sakat iş ama olsun senin hiç fazlan yok :) Öpüyorum çok tatlıma.s.
sewgiLi angeLme ve eLacık nedense bu konuda kendimi size çok yakın görüyorum belki de hemen hemen aynı dertleri yaşadığımız için,sizi gayet de iyi anlıyorum,msn listenizde bir tık ötenizdeyken aslında hayatınızda olmamaları acı veriyor değil mi? :)
benim de msn listemde duruyor saatlerce online'ız 2 mizde...eğer çok merak ediyorsanız ve de içinizden geliyorsa hal hatır sorun bunun kimseye zararı olmaz,bir süre sonra kendileri gelip yazmaya başlayacaklar,şahsen ben şimdi o dönemlerden geçiyorum...darısı size... a.s.
evet bir tık ötemde ama yazamıyorumbugün değil ama yarın yazıp soracağım halini hatrını , hem onda kalan çantamı isteyeceğim (belki okumamşsnzdır ondan ayrılmadan önce okul çantam onda kalmştı , şimdi benm normal kullandğm çantam kullanılamaz durumda ondan onu geri almam lazım )
halini hatrını sormam üstüne gitmem, onu sıkmam anlamına gelmez değil mi ?
2 işi aradan çıkarabilirsin bu iyi bir fırsat aslında,direk damdan düşer gibi çantanı istemek yerine halini hatırını sorarsın,sonra da durumu anlatırsın...
bundan sonrasını da artık o belirleyecek,bu tür işler aslında farkedilmeden sıraya biner...yarın sen sordun,neblim bundan bir kaç gün sonra o sana soracaktır...artık nasıl bir muhabbet açılır ne konuşursunuz zaman göstericek herşeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?