hadi bakaLım boL şans yerimseniben
off kizlar ne kadar zor bi insani sevmek :=(
1 sene oldu ya bu aciyi hala çekip duruyorum
sen seninkine hiç yazmıyor musun ?
evet cnm 1 senedir çekiyorum ve durum ayni
Sadece maddisini dusunuyor su an kafasina baska birsey koyamaz, goya beni uzmemek için yapmis bunu
dedigi sadece is+para=gelecek
Orasi dogru ama sevdigi her turlu fedakarligi yaparsa bu benim için bi ayrilma bahanesiydi
son bir haftadır hep o yazıyor...öyle normal 2 arkadaş gibi bol gülücüklü sohbetler ediyoruz..
bu bir haftadan önce hiç konuşmamıştık mesela,sadece yüzyüze görüşmüştük 2 gün arka arkaya...nebileyim öyle garip bişeyler oluyor aramızda...şu an ne durumdasınız dersen sana net bir cewap weremeyeceğim çünkü ben de bilmiyorum..herşey çok tuhaf.. CADIARZU
ya biz ayrıldıktan sonra hiç yüz yüze oturup konuşmadık(karşılaştık evet bir kere de sürpriz yapmak için karşısına çıkmştm ama hiç oturup şöyle karşılıklı arkadaş gibi olsa da konuşamadık ) , çok istiyorum onla tekrar yüz yüze konuşmayı , dayanamayıp buluşma teklif edesim geliyorama yapmamalıyım biliyorum
iliskimiz bittiginde 10 ay konusmadik, sonra sevgililer gununde dayanamayip mail attim msne ekledim kabul etti cvp ta verdi yeni bi umut baslamisti bana, ama malesef hissetigim gibi degildi.
iliskiyi bitirirken bide bana nisanlandigini soylemisti ama ben hic bir zmn inanmadim sogutmakti amaci hep hissetim bunu ve geçenlerde itiraf etti ki yalan diye.
Her neyse resti çektim, hakimi da helal etmiyorum dedim, o sadece kendi vicdanini dusunup durdu yalvarip duruyordu ki edeyim diye affet beni diye, ama hayir kesinlikle etmem
Rabbimden su an dua ettigim bi is bulsun durumu duzelsin alnimin yazisiysa gelsin diye ama kesinlikle hakimi helal etmiyorum nerdeyse 1 hafta olucak konusmamamiz.
Ama hala kafamda niye silmiyor diye takip duruyorum .
Umursamayan silerdi
tabiki de sikmaz cnm, onlar nsl sikiliyor biliyormusun çok ustune gittigimizde birlesirmiyiz bilmem ne olur mu, vs vs yani bu durumlardan hep kaçarlar
Mecbur kendilerine birakmamiz lazim ki kafalari biraz çalissin; tabii o da çalisirsa
naber monam, galetem, elifcim, angelme az anlatın, iki lafın belini kıralım...
merhaba canım resimlere baktım gezmişin bayağı :) bende bi değişiklik yok olcağıda yok gibi...93 gün oldu.şimdilik bir iyi bir kötü geçiriyorum günleri tek problem zayıflıyorumyakında angelinanın bi şubesi olucam sırnaşık şey
Ulen var ya teee Kasımda açmışız topiği... bi Selin cadusu sevgili yaptı bi daha.. kapatçam len tükkanı.. sevgili yapamayanlar kulübü açıcam... tuuu beceriksizler siziiii........
Ama bişi diyeyim mi kızlar...
Aradan zaman geçtikten sonra onların araması kadar haz veren çok az şey vardır herhalde... kanlı bıçaklı olunsa bile... valla billa... yeminlen bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?