Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sen seninkine hiç yazmıyor musun ?

son bir haftadır hep o yazıyor...öyle normal 2 arkadaş gibi bol gülücüklü sohbetler ediyoruz..
bu bir haftadan önce hiç konuşmamıştık mesela,sadece yüzyüze görüşmüştük 2 gün arka arkaya...nebileyim öyle garip bişeyler oluyor aramızda...şu an ne durumdasınız dersen sana net bir cewap weremeyeceğim çünkü ben de bilmiyorum..herşey çok tuhaf.. CADIARZU

evet cnm 1 senedir çekiyorum ve durum ayni
Sadece maddisini dusunuyor su an kafasina baska birsey koyamaz, goya beni uzmemek için yapmis bunu
dedigi sadece is+para=gelecek
Orasi dogru ama sevdigi her turlu fedakarligi yaparsa bu benim için bi ayrilma bahanesiydi

konuşuyor musunuz hala ?

ya ben iki ay zor dayandım 1 yıl çok fazla ya senağlama

ya biz ayrıldıktan sonra hiç yüz yüze oturup konuşmadık(karşılaştık evet bir kere de sürpriz yapmak için karşısına çıkmştm ama hiç oturup şöyle karşılıklı arkadaş gibi olsa da konuşamadık ) , çok istiyorum onla tekrar yüz yüze konuşmayı , dayanamayıp buluşma teklif edesim geliyor ama yapmamalıyım biliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

yaa içinde kalmasın aslında...bi dene istersen belki kabul eder dicem de,etmezse daha kötü olursun...zor kararlar bunlar maalesef...

iliskimiz bittiginde 10 ay konusmadik, sonra sevgililer gununde dayanamayip mail attim msne ekledim kabul etti cvp ta verdi yeni bi umut baslamisti bana, ama malesef hissetigim gibi degildi.
iliskiyi bitirirken bide bana nisanlandigini soylemisti ama ben hic bir zmn inanmadim sogutmakti amaci hep hissetim bunu ve geçenlerde itiraf etti ki yalan diye.
Her neyse resti çektim, hakimi da helal etmiyorum dedim, o sadece kendi vicdanini dusunup durdu yalvarip duruyordu ki edeyim diye affet beni diye, ama hayir kesinlikle etmem
Rabbimden su an dua ettigim bi is bulsun durumu duzelsin alnimin yazisiysa gelsin diye ama kesinlikle hakimi helal etmiyorum nerdeyse 1 hafta olucak konusmamamiz.
Ama hala kafamda niye silmiyor diye takip duruyorum .
Umursamayan silerdi

ya erkeklerin farklı bir mantığı var sanırım

ya biliyorlar bizim onları nasıl sevdiğimizi , nasıl beklediğimizi , bekletmek hoşlarına mı gidiyor , ya da itici mi geliyor onları sevmemiz anlamıyorum ?

ya buluşma meselesine gelince cidden kabul etmezse çok kötü olurum , anca o çantayı almak için çaktrmadan buluşabilirim onunla , haftasonu onu teklif mi etsem , çantayı beşiktaşa getirir msn falan diye

ooof çok karışık işler bunlar cidden

hakkımı helal etmemezlik yapmıyorum ben , ne olursa olsun güzel anılarım oldu onunla , her güzel şey bitermiş derler ya bitti işte , içimde onu suçluyorum evet ama daha çok kendimi suçluyorum keşke o kadar üzerine gitmeseydim diye ya da o diğer hatalarımı yapmasaydm diye ama bildiğim şey şu ki ben onu çok sevdim , hem de herşeyden çok ve elimden geleni yaptım onun için , ayrılmadan bir gün önce de kendimce küçük bir sürpriz hazırlayıp vermiştim ona , bir şeye ihtiyacı olduğunda koştum yanına her zaman . . .

çok özlüyorum evet , her gün her gece dua ediyorum artık geri dönsün diye , başka yapabileceğim bir şey yok çünkü ama hakkım helal olsun onun da çok hakkı vardır benim üzerimde . . .

umarım bir an evvel geri döner 2 ay oldu , beklemek daha da zorlaşıyor , onu aramamak , msnden yazmamak için zor tutuyorum kendimi senağlama

tabiki de sikmaz cnm, onlar nsl sikiliyor biliyormusun çok ustune gittigimizde birlesirmiyiz bilmem ne olur mu, vs vs yani bu durumlardan hep kaçarlar
Mecbur kendilerine birakmamiz lazim ki kafalari biraz çalissin; tabii o da çalisirsa

bu mesaj gözümden kaçmış şimdi gördüm , kesin kararlıyım yarn msnde görürsem yazmaya , ne yapayım çok sevmişim keretayı , tamam yalnız kalsın ama tamamen de bensiz kalmasın , tamamen unutmasın beni değil mi ama -tatlicadiarzu-

Ulen var ya teee Kasımda açmışız topiği... bi Selin cadusu sevgili yaptı bi daha.. kapatçam len tükkanı.. sevgili yapamayanlar kulübü açıcam... tuuu beceriksizler siziiii........

canım napalım yok işte olmuyor ((

Ama bişi diyeyim mi kızlar...
Aradan zaman geçtikten sonra onların araması kadar haz veren çok az şey vardır herhalde... kanlı bıçaklı olunsa bile... valla billa... yeminlen bak...

keşke o duyguyu yaşasam... :1no2:

ben de zayıfladım ya 3 kilo verdim ayrılığımdan beri ( boyum 1 60 , 44 kiloyu bile gördüm ayrıldktan sonra ) hele ilk zamanlar hiç yemek yiyemiyordum

ya off nasıl bir anda yabancı olduk birbirimize beynim almıyor , kalbim sızlıyor düşündükçe

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…