Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

gezdim geldim tatlım Şeniz
zayıflama bakim... bigün istanbulda görüşücez inşallah, o zaman yanaklarını nası sıkıcam... çabıkkk kilo alıyosun, fazla değil, idealine gel yeter... sana çikolata diyeti yazıyorum, hem seratonin salgılarsın, hem kilo alırsın yerimseniben

günaydın güzeller.
çenem resimlerini bende görmek istiyorum ama bulamadım...

hayatam umudum linki vermiş aşağıda... tanış bizle, böcüşümle smemle a.s.

günaydın canım.... günaydın umudum...

iisiniz umarım... patron delirtti beni yine ... neyse ben bir kendime geleyim...-tatlicadiarzu-

naptı yine klava:
patron değil mi, tek görevi delirtmek klava:

ben iyiyim böcüşüm gece erkencikten yattım, dinlendim, yarın da cuma delikafadulden
böyle çabuk biten haftaları çok seviyorum hihoyyyt

canım açılmıyor ama eve gidince bakarım.
resımleri bıle kıtlemeyı başarmışlar şirkette Allahtan bu sayfa açılıyorhihoyyyt

fotoLar çok güseL :)

sağol canımcım :1hug:

kızlar bugun hepımıze aşk dılıyom :)..bol aşklı bıgun ola emı:9..

aşk yetmiyoki yawru

gunaydin sekerlerrr
Resimleri açamiyorum ya yarisi geliyor diger yarisi yok

bağlantın yavaştır şeker, başka zaman açarsın :1hug:

nasılsınız kızlar ben sinir olmuş durumdayım..

niçüün ??

Sinir yok sinir yoookkkk.... neye sinir oldun bakiiimm...

monam Şeniz

kızlar gerizekalı diyeceğim ama benim eski erkek arkadaşım millete benimle birlikte olduğu ve hevesini aldığı için ayrıldığını söylüyormuş.töbe töbe sanki yaptık yada ne bilim millete yapsak bile ne anlamadım ve yazlıktakilere bunu yapıyormuş derdi ne anlamıyorum yada napmaya çalışıyor.
ve adam 26 yaşında çocukta değilki.
napmam lazım bilmiorum ama kudurmuş durumdayım.

bişiy yapma canım bu onun hoşuna gider aşağılık diycem kusura bakma erkek işte yedirememiştir gururuna boşver seni bilen biliyor onuda biliyorlar sende ben terkettim diye yalan uyduruyor de hazmedememiş falan de ama arama bişiyde yapma araman onun hoşuna gider sanırsam

günaydın sm793 iyiyim.sen nasılsın?
ya sıkılmayacak gibi değilki kuzum sıkmakta degil bu dangalak diye içimden gelen herşeyi söylemek var öyle bir sinir var.ya benim dıyalogum dogru dürüst olmayan insanlar yazlık haricinde görüşmediği insanlar ikimizinde nasıl söyler ya aklım almıyor.

oooo kalabalıklaşmışız... ben bu manzarayı özlemişim yaa...

monaaaa ; hayretler içersindeyim sen uğrarmıydın buralara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…