Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yok canım de bende dıyorum ya adam kendisi ayrılmak istedi zor günlerimde yanımda ol dedi oldum ayrılmak istedi aileler önümüzde çok problem olcak maddi sıkıntıydı oydu buydu diye bir sürü saçma sapan şey çıkardı kendisi ayrıldı neyi hazmedemi ne oldu anlamıyorum ya 3 sene arkasından ınsan nasıl konuşur herşey ok bile olsa bunu aklım almıyor.

bende iyiyim canım,

valla ne diyeceğimi şaşırdım ben güzelim, çok ağır konuşup senide daha fazla üzmek istemiyorum.
ama bu çocuk çok kötü bir davranış sergilemiş.
bilemiyorum ama bunun için inan kendini üzmeye değmez.
bişeyler bitmiş olabilir ama yaşanmış güzel anılara bile saygısı yok..
o yüzden hiç kendini üzme derim ben

kesinlikle öyle ya birde herşeye saygısı olan birisiydi askerden geldikten sonra kafayı yedi resmen. arayıp naptıgını zannediyorsun dıye hesap sorsammı yoksa sormasammı?

bence bu insanın söylediği hiçbir şeyi kale alma artık...
baksana söylediği sözlere ; doğru olmadığını biliyorsun o zaman umrunda da olmasın...
hiç değilse sen yıpranmazsın boşu boşuna...

kesinlikle öyle ya birde herşeye saygısı olan birisiydi askerden geldikten sonra kafayı yedi resmen. arayıp naptıgını zannediyorsun dıye hesap sorsammı yoksa sormasammı?

canım arayıp sorsan ne olacakki;
sen daha fazla sinir olacaksın, o daha fazla çirkinleşecek
bence hiç gerek yok, sen arayınca kendini bişey sanacak

canım arayıp sorsan ne olacakki;
sen daha fazla sinir olacaksın, o daha fazla çirkinleşecek
bence hiç gerek yok, sen arayınca kendini bişey sanacak

bence de ... sonuçta o kendini tarzını ortaya koydu zaten...
hiç boşuna kendi canını sıkma... ve de ohhh de iyi ki bitmiş...

kesinlikle öyle iyikide bitti ama yani bir insan birşeyler paylaştığı insan hakkında böyle nasıl konuşur,hele ki onun gibi birisi cidden aklım almıyor ama kurtulmuşum diyorum resmen.

kesinlikle öyle iyikide bitti ama yani bir insan birşeyler paylaştığı insan hakkında böyle nasıl konuşur,hele ki onun gibi birisi cidden aklım almıyor ama kurtulmuşum diyorum resmen.

evet güzelim benimde aklım almıyor kafamçokkarıştı
bundada vardır bir hayır bence, onu içinden söküp atabilmek için bişeylerin olması gerekiyordu belkide
tabi bu olanlar hoş şeyler değil ama kendini hiç yıpratma, o onun saygısızlığı
ve ne olursa olsun sen kendi çizginden hiç çıkma canım

selam kızlar..
hepinizi çok özledim umarım okursunuz mesajımı..
çok yogunum kızlar.nefes dahi alamıyorum.
tek başıma her işin üstesinden gelmeye çalışıyorum..
çok özledim sizleri..
ogünleride özledim..
offffffffff ya offffffffffff
ama hayat işte.
çalışmak zorundayım.
sizleri çok seviyorum hemde çok

ben duydum sesini fırtınanınkızı
benide özledinmi? yeni sayılırım buralarda ama üzerime alınayım dedim bende kaydirigubbakcemile2
iş dedinde aklıma geldi bi dünyaaa işim varr
az çalışsam iyi olacak galibaaa -tatlicadiarzu-

fırtınam okuduk okuduk merak etme kaydirigubbakcemile3
naptın, gittinmi antalyaya, giydinm topuklu çizmelerini, şortlarını kaydirigubbakcemile3

böcüşüümmm nasılsın iyimisin fıstığımm

iyiyim tatlum... çalışıyorum işte ne yapayım ... arada bir de bakıyorum kimler var diye ... :) sen nasılsın...

hadi kolay gelsin ... ben de duydum fırtınam sesini...

biz de seni seviyoruz canım ... az kaldı tatile ama demi ... çalış çalış...
sonra bir güzel dinlenip eğlen ... ay sonu konyadayım haberin olsun :teytey:

bir de sana da kolay gelsin canım... :1hug:

Len 440 yılın bi başı kızılaya ineyim dedim, metrekareye düşen 3 kilo yağmurun tamamı tepeme düştü beeaaa...çekecem şimdi

Boşuna dememişler bu devirde babana bile güvenme diye. Al işte.
Hepsinin köküne kibrit suyu bunların.
Hiç kaale bile alma. Belki de sırf senin ilgini çekmek için yapıyodur allan salaaa...

Len 440 yılın bi başı kızılaya ineyim dedim, metrekareye düşen 3 kilo yağmurun tamamı tepeme düştü beeaaa...çekecem şimdi

demekki çok bereketli bir hatunsun
çenemde izmire geldiğinde yağmur getirdi hemide sırılsıklam oldukk dize kadar ama bereket dedik

yağmur olmayan yere ikinizi gönderelim sırnaşık şey

böcüşüm bende çalışıyom işte ne olsun arad göz atayım diye açtım ama bu gidişle işlere arada göz atacam galibaşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…