bişiy yapma canım bu onun hoşuna gider aşağılık diycem kusura bakma erkek işte yedirememiştir gururuna boşver seni bilen biliyor onuda biliyorlar sende ben terkettim diye yalan uyduruyor de hazmedememiş falan de ama arama bişiyde yapma araman onun hoşuna gider sanırsam
günaydın sm793 iyiyim.sen nasılsın?
ya sıkılmayacak gibi değilki kuzum sıkmakta degil bu dangalak diye içimden gelen herşeyi söylemek var öyle bir sinir var.ya benim dıyalogum dogru dürüst olmayan insanlar yazlık haricinde görüşmediği insanlar ikimizinde nasıl söyler ya aklım almıyor.
günaydın sm793 iyiyim.sen nasılsın?
ya sıkılmayacak gibi değilki kuzum sıkmakta degil bu dangalak diye içimden gelen herşeyi söylemek var öyle bir sinir var.ya benim dıyalogum dogru dürüst olmayan insanlar yazlık haricinde görüşmediği insanlar ikimizinde nasıl söyler ya aklım almıyor.
kesinlikle öyle ya birde herşeye saygısı olan birisiydi askerden geldikten sonra kafayı yedi resmen. arayıp naptıgını zannediyorsun dıye hesap sorsammı yoksa sormasammı?
canım arayıp sorsan ne olacakki;
sen daha fazla sinir olacaksın, o daha fazla çirkinleşecek
bence hiç gerek yok, sen arayınca kendini bişey sanacak
kesinlikle öyle iyikide bitti ama yani bir insan birşeyler paylaştığı insan hakkında böyle nasıl konuşur,hele ki onun gibi birisi cidden aklım almıyor ama kurtulmuşum diyorum resmen.
böcüşüümmm nasılsın iyimisin fıstığımm
ben duydum sesini fırtınanınkızı
benide özledinmi? yeni sayılırım buralarda ama üzerime alınayım dedim bende kaydirigubbakcemile2
iş dedinde aklıma geldi bi dünyaaa işim varr
az çalışsam iyi olacak galibaaa -tatlicadiarzu-
selam kızlar..
hepinizi çok özledim umarım okursunuz mesajımı..
çok yogunum kızlar.nefes dahi alamıyorum.
tek başıma her işin üstesinden gelmeye çalışıyorum..
çok özledim sizleri..
ogünleride özledim..
offffffffff ya offffffffffff
ama hayat işte.
çalışmak zorundayım.
sizleri çok seviyorum hemde çok
kesinlikle öyle iyikide bitti ama yani bir insan birşeyler paylaştığı insan hakkında böyle nasıl konuşur,hele ki onun gibi birisi cidden aklım almıyor ama kurtulmuşum diyorum resmen.
Len 440 yılın bi başı kızılaya ineyim dedim, metrekareye düşen 3 kilo yağmurun tamamı tepeme düştü beeaaa...çekecem şimdi
Len 440 yılın bi başı kızılaya ineyim dedim, metrekareye düşen 3 kilo yağmurun tamamı tepeme düştü beeaaa...çekecem şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?