çenem heryere gittin buraya gelmedin bu arada gölcük yakınmı size
Len 440 yılın bi başı kızılaya ineyim dedim, metrekareye düşen 3 kilo yağmurun tamamı tepeme düştü beeaaa...çekecem şimdi
demekki çok bereketli bir hatunsun
çenemde izmire geldiğinde yağmur getirdi hemide sırılsıklam oldukk dize kadar ama bereket dedik
yağmur olmayan yere ikinizi gönderelim sırnaşık şey
böcüşüm bende çalışıyom işte ne olsun arad göz atayım diye açtım ama bu gidişle işlere arada göz atacam galibaşakkıdı
çenem bende gebze kocaeli tarafından ev bakmaya başladım sızınde bıldıgınız olursa haber verin bana...
mende varımmmm
sen bu sene leyleği havada gördün fıstığımm şakkıdı
o yüzden yorulsanda yorulmasanda bu sene hep seyahat var sana çenem,
özellikle izmire bir daha gelecekmişsin bu sene leylekler öyle söyledi bana :lepi:
nşallah yawrukuş delikafadulden
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bak bahsi geçti ya çenebazımın izmire gelceksin diye al işte cama yağmur damlaları vurmaya başladı...
kaydirigubbakcemile3
sen de gördün mü smcim :)
avat böcüğümm, çenem gittiğinden beri hava düzelmedi bi valla
çene geri gelsin diye hava bile ağlayıp duruyorrrr :lepi:
bak bahsi geçti ya çenebazımın izmire gelceksin diye al işte cama yağmur damlaları vurmaya başladı...
kaydirigubbakcemile3
sen de gördün mü smcim :)
avat böcüğümm, çenem gittiğinden beri hava düzelmedi bi valla
çene geri gelsin diye hava bile ağlayıp duruyorrrr :lepi:
bir ara da benim yerime ağlıyordu... kaydirigubbakcemile3
çenem canım panjurlu olmasına gerek yok ama kombili olsun ve oturulabilcek bir daire olsun benim için yeterli çünkü annemler arada gelip gidecekler ben tek kalmak zorunda kalacağım gibi gözüküyor.
Len 440 yılın bi başı kızılaya ineyim dedim, metrekareye düşen 3 kilo yağmurun tamamı tepeme düştü beeaaa...çekecem şimdi
selam kızlar..
hepinizi çok özledim umarım okursunuz mesajımı..
çok yogunum kızlar.nefes dahi alamıyorum.
tek başıma her işin üstesinden gelmeye çalışıyorum..
çok özledim sizleri..
ogünleride özledim..
offffffffff ya offffffffffff
ama hayat işte.
çalışmak zorundayım.
sizleri çok seviyorum hemde çok
Monam o benim yağmurum kaydirigubbakcemile2 nerdese 2 haftadır dua ediyorum ankarada bugün yağmur yağsın konsere giderse benikiyle haspası tepelerine insin sıçana dönsünler diyeee kötükedihüso
kızlar gerizekalı diyeceğim ama benim eski erkek arkadaşım millete benimle birlikte olduğu ve hevesini aldığı için ayrıldığını söylüyormuş.töbe töbe sanki yaptık yada ne bilim millete yapsak bile ne anlamadım ve yazlıktakilere bunu yapıyormuş derdi ne anlamıyorum yada napmaya çalışıyor.
ve adam 26 yaşında çocukta değilki.
napmam lazım bilmiorum ama kudurmuş durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?