Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

çenem heryere gittin buraya gelmedin bu arada gölcük yakınmı size

oraya da geliriz bigün, ayıp ettin kaydirigubbakcemile3
yakın olmazmı kız, burnumun dibi, hayırdır gölcüğe mi geliyosun yoksa delikafadulden

Len 440 yılın bi başı kızılaya ineyim dedim, metrekareye düşen 3 kilo yağmurun tamamı tepeme düştü beeaaa...çekecem şimdi

ben de zaten ondan çektim monam, yoksa selvi gibiydim kaydirigubbakcemile3

ayy artık göndermeyin kız biyere, bikaç hafta dinleneyim, gezmenin adı yorgunluk
hoş bitek işyerinde yorgun hissediyorum kendimi ya neyse kaydirigubbakcemile3

çenem bende gebze kocaeli tarafından ev bakmaya başladım sızınde bıldıgınız olursa haber verin bana...

hayatam gebzeden pek haberim olmaz da izmitte rastlarsam söylerim mutlaka tatlım, aradığın özellikler neler ?? kaç oda kaç salon, jakuzili, panjurlu kaydirigubbakcemile3

seln neden herkes sana selin cadısı diyo kaydirigubbakcemile3

sen bu sene leyleği havada gördün fıstığımm şakkıdı
o yüzden yorulsanda yorulmasanda bu sene hep seyahat var sana çenem,
özellikle izmire bir daha gelecekmişsin bu sene leylekler öyle söyledi bana :lepi:

bak bahsi geçti ya çenebazımın izmire gelceksin diye al işte cama yağmur damlaları vurmaya başladı...
kaydirigubbakcemile3

sen de gördün mü smcim :)

avat böcüğümm, çenem gittiğinden beri hava düzelmedi bi valla
çene geri gelsin diye hava bile ağlayıp duruyorrrr :lepi:

çenem canım panjurlu olmasına gerek yok ama kombili olsun ve oturulabilcek bir daire olsun benim için yeterli çünkü annemler arada gelip gidecekler ben tek kalmak zorunda kalacağım gibi gözüküyor.

bak bahsi geçti ya çenebazımın izmire gelceksin diye al işte cama yağmur damlaları vurmaya başladı...
kaydirigubbakcemile3

sen de gördün mü smcim :)

vay be, bahsim bile yağmur yağdırıyo demek kaydirigubbakcemile3

avat böcüğümm, çenem gittiğinden beri hava düzelmedi bi valla
çene geri gelsin diye hava bile ağlayıp duruyorrrr :lepi:

ooy canım izmirim benim, kıyamam ben ona ağlamasın artık :1hug:
ben de ağlarım senağlama

bir ara da benim yerime ağlıyordu... kaydirigubbakcemile3

artık ağlamıyo demi böcüşüm, her kışın baharı var işte yerimseniben

Len 440 yılın bi başı kızılaya ineyim dedim, metrekareye düşen 3 kilo yağmurun tamamı tepeme düştü beeaaa...çekecem şimdi

Monam o benim yağmurum kaydirigubbakcemile2 nerdese 2 haftadır dua ediyorum ankarada bugün yağmur yağsın konsere giderse benikiyle haspası tepelerine insin sıçana dönsünler diyeee kötükedihüso

bizde seni özledik inşallah tatilin iyi geçmiş bol yakışıklılarla göz banyosu yapmışındır kaydirigubbakcemile3

canım bence yakın arkadaşlarına sölüyor ve bu arkadaşların seni arayıp haber veriyorsa arkadaşlarına cevaben bittiğini artık bu konuda konuşmak istemediğini söleyebilirsin ağızlarına laf verme bence,eğer sen yazlığa gittiğinde salak hala devam ederse senin duyabileceğin şekilde o zaman ağzının payını verebilirsin gibi geliyor bana Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…