Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yllka,canım ben demiştim demek istemiyorum asla, ama benim başıma gelen durumun aynısı benimkide beni ne yoksaymıştı ne kabul etmiştii öle beklemişti anlatmıştım ya sana ne demek bu bende anlamamıştım cidden ne anlama geliyo yani

Canlarım merhabalaaarrrr!!!!
Kızlar ben bu vakte kadar uyudum desem.Yani arada kalktım ama hep yataktaydım.Ne oluyor bana bilmiyorum.
Umarım sizler iyisinizdir.

hayır istemiyorsan sil ne die bekletiyorsun ki beni?? benm eski erkek arkadaşım hiç usanmadan beni ekliyor ve ben her seferinde siliyorum onu onaylamıyorum salı günü ekledim hala bi haber yok?? msj atsam buna havadan sudan cesaret edemiyorum napcam bilmiyorum.. geçende aradğımda arkadaşlık talebi yolladım kızlar 1 buçuk ay snra onayladı yani talebimi sakladı sevmeyen umursamayan adam nie saklasın ki?

belkı gırmemıstır face...
ya bu erkeklerın yaptıklarını sıp dıye anlasaydık zaten varya ohoooo:)))
bende bı yorum getıremıcem canım...bekle bakalım elbet bıse yapıck..dusunuyodr belkı...ne dusunuyosa

kızlar bu kadar önemsemeyin şunları ya...
gülüm söylicem ama zoruna gitsin diye söylemiyorum, sen de ona göre davran diye söylüyorum

ne yoksaymış ne onaylamış, önemsememiş bile yani anlayacağın a.s

bırak boşver.... bak bana da geliyo bisürü arkadaşlık, ilgilenmeye vaktim de yok, ne yoksayıyorum ne onaylıyorum, öyle bekliyolar...
hatta şimdi hatırlattın bi bakayım, kimler var kimler yok, yani belki farkında bile değildir, kopuk bi tiptir benim gibi

düşünme ilgilenme salla ya :teytey:

Kızlar ben bu vakte kadar uyudum desem.Yani arada kalktım ama hep yataktaydım.Ne oluyor bana bilmiyorum.

mrb cnm:1hug: bu demek oluyor ki can sıkıntısı başka bişi deil yattıkçada yatası geliyor insanın bende 13.30da kalktım valla,şimdide dolabımı düzenlemem gerek kışlıkları kaldırmam gerek giyecek bişi bulamıyorum işe haftaiçi ama kendimi kaldıramıyorum bitürlü elim gitmiyo

meraba canım hosgeldın...
bende yenı kahvaltı ettım yatagımı topladım..ama sebep burdan kalkamadıgım ıcın...evde kımse yok rahat davrandım..ama sen kendın kendını yataga cektrmıssın kalk bıraz kendıne gel yatak yattıkca cekıyo...kafanı mesgul edemessın sonra...

ayy ylkkaaaa senağlamasenağlama doğru sölüyo çene galibaaasenağlama ama istemese silerler gider niye bekletsinlerki öle,benimki hem beni bekletmişti hemde benim arkadaşlık talebim beklerken başka kız eklemiştiii

merhaba kızlar

nasılsınız pazar pazar evde oturan kızlar

ben dün biraz alışveriş yaptım tatil için geri sayıyorum, bugün de kk dan okuduğum yemek tariflerinden 2 tanesini yaptım, bi tanesi hala pişiyo, terapi gibi bişey bu
pek sevmem aslında yemek yapmayı ama bazen canım istiyo maharetlerimi göstermeyi

onun dışında bişey yok, hep aynı...

benımde kıslık yazlık duzenlemesı yapmam lazım ama benımde elım gtmıyo ya
bıde evdeyım ya acelem yok sallıyom

canım hosgeldın..
bende ıyım canım sende ıyı gozuktun
ellerıne saglık canım afıyetle ye
bende kalkıp bıseler yapsam aslında annemde yok kadın sasırır ama kalkamıyomlaelaelaelaelae

ya blmiyorum ki çenebazım adama aylar önce aradığım zmnda telep yolamıştım 1 buçuk ay saklamış odun snra gecenin bi vakti kabul etmiş şişmdide aynı şeyi yapıyor bu ya?

fibritim olur öyle arada, hoşgeldin tatlım, vücudun yorulmuştur, çıkarıyodur acısını a.s.

Aslında bide bu durum depresyon belirtisi kızlar.Ben en iyisi psikoloji bölümünde bi başlık açayımdelikafadulden Yani bir başka ben daha var benim içimde sanki. Neyse ben bi yüzümü gözümü yıkayım ama burdayım.
Bu arada Çenecim çok güldüm ayol ne vücut yorgunluğu. Nerdeyse bir yıldır evde yatıp duruyorumkaydirigubbakcemile3 Prensesim sanada kolay gelsin canım. Benimde içimden bişey yapmak, hiç birşey için çaba göstermek gelmiyor.Pijamalarımı çıkarmaya bile üşendim.
Birde kızlar acı ama gerçek galiba yani bu adamlar bizi sevmiyor işte.Sevseler yanımızda olurlardı.Ha belki seviyorlar ama şuan sevmediklerini düşünüyorlar en azından bizi.Bu arayıp sormayan, bizler için kılını kıpırdatmayan adamlar gün gelecek nasıl dönecek çok merak ediyorum.Herkes giden gelir diyor ama bazen bu söze hiç inanmıyorum ben.

canım hosgeldın..
bende ıyım canım sende ıyı gozuktun
ellerıne saglık canım afıyetle ye
bende kalkıp bıseler yapsam aslında annemde yok kadın sasırır ama kalkamıyomlaelaelaelaelae

iyiyim iyiyim teşekkür ederim, ellerime sağlık güzel görünüyolar

nadiren de olsa bişeyler yapıyorum evde olunca, annem bi seviniyo kii görmen lazım

4 ay oldu, inanın geçen aylara göre bu ay kendimi daha iyi hissediyorum...Zaman çok güzel bi ilaç, tamamen geçti diyemem ama daha iyiyim..Artık daha güçlüyüm, her zamanki gibi hayatın farkındayım...

aynı anda başka kızı onayladığına göre önemsememiş işte
siz de önemsemeyin ya, pis laleler işte ebruşumun dediği gibi....
ay bi kaçılsınlar ya.... klava:

canım vücut yorgunluğu sadece beden yorgunluğu değilki...
neler yaşadın, düşündün, strese girdin demi yerimseniben
vücut bunların hepsine tepki gösteriyo, yettin artık hanım hanım diyo, elinde oklavasıyla klava:

gıden kendı halıne yansın canım..
gercekten seven sevddıgının yanında olur...bılmıyom bazen engeller olabılıyo ınsanın elı ayagı baglı olabılıyo ama ..erkeksınız ya ..gerısı varmı...sahıp cıkın demı yok ıste...adamına catamadık...
dıger topıklerde hep sevgılısı olanlar nısanlananlar..su topıkte ne bı soz ne bı nısan ..nedr bu topıgın cektıgı bılmem

sen bı kendıne gel canım yakaydirigubbakcemile2
yatma sakın ha topla yatagı gel buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…