- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
yllka,canım ben demiştim demek istemiyorum asla, ama benim başıma gelen durumun aynısı benimkide beni ne yoksaymıştı ne kabul etmiştii öle beklemişti anlatmıştım ya sana ne demek bu bende anlamamıştım cidden ne anlama geliyo yani
Canlarım merhabalaaarrrr!!!!
Kızlar ben bu vakte kadar uyudum desem.Yani arada kalktım ama hep yataktaydım.Ne oluyor bana bilmiyorum.
Umarım sizler iyisinizdir.
Canlarım merhabalaaarrrr!!!!
Kızlar ben bu vakte kadar uyudum desem.Yani arada kalktım ama hep yataktaydım.Ne oluyor bana bilmiyorum.
Umarım sizler iyisinizdir.
kızlar bu kadar önemsemeyin şunları ya...
gülüm söylicem ama zoruna gitsin diye söylemiyorum, sen de ona göre davran diye söylüyorum
ne yoksaymış ne onaylamış, önemsememiş bile yani anlayacağın a.s
bırak boşver.... bak bana da geliyo bisürü arkadaşlık, ilgilenmeye vaktim de yok, ne yoksayıyorum ne onaylıyorum, öyle bekliyolar...
hatta şimdi hatırlattın bi bakayım, kimler var kimler yok, yani belki farkında bile değildir, kopuk bi tiptir benim gibi
düşünme ilgilenme salla ya :teytey:
mrb cnm:1hug: bu demek oluyor ki can sıkıntısı başka bişi deil yattıkçada yatası geliyor insanın bende 13.30da kalktım valla,şimdide dolabımı düzenlemem gerek kışlıkları kaldırmam gerek giyecek bişi bulamıyorum işe haftaiçi ama kendimi kaldıramıyorum bitürlü elim gitmiyo
merhaba kızlar
nasılsınız pazar pazar evde oturan kızlar
ben dün biraz alışveriş yaptım tatil için geri sayıyorum, bugün de kk dan okuduğum yemek tariflerinden 2 tanesini yaptım, bi tanesi hala pişiyo, terapi gibi bişey bu
pek sevmem aslında yemek yapmayı ama bazen canım istiyo maharetlerimi göstermeyi
onun dışında bişey yok, hep aynı...
belkı gırmemıstır face...
ya bu erkeklerın yaptıklarını sıp dıye anlasaydık zaten varya ohoooo:)))
bende bı yorum getıremıcem canım...bekle bakalım elbet bıse yapıck..dusunuyodr belkı...ne dusunuyosa
ayy ylkkaaaa senağlamasenağlama doğru sölüyo çene galibaaasenağlama ama istemese silerler gider niye bekletsinlerki öle,benimki hem beni bekletmişti hemde benim arkadaşlık talebim beklerken başka kız eklemiştiii
mrb cnm:1hug: bu demek oluyor ki can sıkıntısı başka bişi deil yattıkçada yatası geliyor insanın bende 13.30da kalktım valla,şimdide dolabımı düzenlemem gerek kışlıkları kaldırmam gerek giyecek bişi bulamıyorum işe haftaiçi ama kendimi kaldıramıyorum bitürlü elim gitmiyo
fibritim olur öyle arada, hoşgeldin tatlım, vücudun yorulmuştur, çıkarıyodur acısını a.s.
Aslında bide bu durum depresyon belirtisi kızlar.Ben en iyisi psikoloji bölümünde bi başlık açayımdelikafadulden Yani bir başka ben daha var benim içimde sanki. Neyse ben bi yüzümü gözümü yıkayım ama burdayım.meraba canım hosgeldın...
bende yenı kahvaltı ettım yatagımı topladım..ama sebep burdan kalkamadıgım ıcın...evde kımse yok rahat davrandım..ama sen kendın kendını yataga cektrmıssın kalk bıraz kendıne gel yatak yattıkca cekıyo...kafanı mesgul edemessın sonra...
canım hosgeldın..
bende ıyım canım sende ıyı gozuktun
ellerıne saglık canım afıyetle ye
bende kalkıp bıseler yapsam aslında annemde yok kadın sasırır ama kalkamıyomlaelaelaelaelae
ayy ylkkaaaa senağlamasenağlama doğru sölüyo çene galibaaasenağlama ama istemese silerler gider niye bekletsinlerki öle,benimki hem beni bekletmişti hemde benim arkadaşlık talebim beklerken başka kız eklemiştiii
Aslında bide bu durum depresyon belirtisi kızlar.Ben en iyisi psikoloji bölümünde bi başlık açayımdelikafadulden Yani bir başka ben daha var benim içimde sanki. Neyse ben bi yüzümü gözümü yıkayım ama burdayım.
Bu arada Çenecim çok güldüm ayol ne vücut yorgunluğu. Nerdeyse bir yıldır evde yatıp duruyorumkaydirigubbakcemile3 Prensesim sanada kolay gelsin canım. Benimde içimden bişey yapmak, hiç birşey için çaba göstermek gelmiyor.Pijamalarımı çıkarmaya bile üşendim.
Birde kızlar acı ama gerçek galiba yani bu adamlar bizi sevmiyor işte.Sevseler yanımızda olurlardı.Ha belki seviyorlar ama şuan sevmediklerini düşünüyorlar en azından bizi.Bu arayıp sormayan, bizler için kılını kıpırdatmayan adamlar gün gelecek nasıl dönecek çok merak ediyorum.Herkes giden gelir diyor ama bazen bu söze hiç inanmıyorum ben.
Aslında bide bu durum depresyon belirtisi kızlar.Ben en iyisi psikoloji bölümünde bi başlık açayımdelikafadulden Yani bir başka ben daha var benim içimde sanki. Neyse ben bi yüzümü gözümü yıkayım ama burdayım.
Bu arada Çenecim çok güldüm ayol ne vücut yorgunluğu. Nerdeyse bir yıldır evde yatıp duruyorumkaydirigubbakcemile3 Prensesim sanada kolay gelsin canım. Benimde içimden bişey yapmak, hiç birşey için çaba göstermek gelmiyor.Pijamalarımı çıkarmaya bile üşendim.
Birde kızlar acı ama gerçek galiba yani bu adamlar bizi sevmiyor işte.Sevseler yanımızda olurlardı.Ha belki seviyorlar ama şuan sevmediklerini düşünüyorlar en azından bizi.Bu arayıp sormayan, bizler için kılını kıpırdatmayan adamlar gün gelecek nasıl dönecek çok merak ediyorum.Herkes giden gelir diyor ama bazen bu söze hiç inanmıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?