Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya blmiyorum ki çenebazım adama aylar önce aradığım zmnda telep yolamıştım 1 buçuk ay saklamış odun snra gecenin bi vakti kabul etmiş şişmdide aynı şeyi yapıyor bu ya?

yIlkacım ben bu face dalgasına hiç kapılmadım ama, diyelimki kabul etti arkadaşlık talebini.. eeee ne olcak, aramazsa sormazsa, yine öylece kalıcak

beklemek, içinde olduğun durumu, hislerini, onu, olduğundan daha fazla büyütmene sebep olur, bu sana zarar verir.. senin tabirinle tekme yemiş bunalımda olan bi adam eski sevgilisine dönmek için sadece bir telefona ihtiyaç duyar, eğer değerini anladıysa...

zaman ılac dedıklerınde ınanmazdım valla cok dogrmus..
bende baya baya ıyıyım ..artık aglamalarım kesıldı..yaz yagmuru gıbı aglarsam aglıyom ıste
aman nazar degmesın kasıyalımkaydirigubbakcemile3

slmm kızlarrrrrrr hepiniz iyisinizdir umarımm a.s.

yllka canım senin profilin herkese açık değil galibaa. oda yoksaymıyo ya belki seni takip etmek istediği için ne olursa olsun seni merak ediyodur yani napıyosun diye... ben öyle düşündümm..

ya bilmiyorum bi msj atsam mı öle hacadan sudan en azından içim rahatlar tepksini öğrenirim 2 aydan fazla oldu bu insan hala bnden nefret edecek değil bilmiyorum kızlar herkes at diyor kaybn olmaz diyor ama bilmiyourm

bende onu düşünüyorum ya tubacım yoksamıyor takip ediyorsa bni hala önemsiyordur bn onu takip ediyorsam önemsedğim için oda bnm 1 buçuk ay talebimi sakladı gecenn bi saatinde onayladı hiç bilmiyorum napıo bu çocuk

hosgeldın canım

cok dogru bolede olabılır gercekten

ya bilmiyorum bi msj atsam mı öle hacadan sudan en azından içim rahatlar tepksini öğrenirim 2 aydan fazla oldu bu insan hala bnden nefret edecek değil bilmiyorum kızlar herkes at diyor kaybn olmaz diyor ama bilmiyourm

yaa kim o kaybın olmaz diyenler nası arkadas onlarr nedemek kaybın olmazzz.. ayy sinirlendimm ben.. eklemektede kaybın olmaz diyolardı dimi bunlarr?? bırak canım yaa sen kendini bukadar hiçe sayarsan o çocuk sana ne kadar saygı göstercekkii?! yaa sen kızsın biraz ağır takıll, biraz kendini önemse kırıldın üzüldün okadar niye bukadar yok sayıyosun anlayamadım.. seviyosa çabalasınn :S

hosgeldın canım

cok dogru bolede olabılır gercekten

evet kızlar bnm profilim açık değil o yüzden o bni 1 buçuk ay bekletti çnkü en fazla 1 ay bakabiliyorsun profile snra açılmıyor oda bi ay geçtikten snra onayladı bilmiorum napcağımı şaşırdım

amasenağlamaya kızlar seviyorum ne kadar gurur yapabilrim geçen ayrıldğımzdada neler dedi ama bn yinede aradım bıkmadan usanmadan hiç laflarını dinlemedim bile ama barıştım bu sefer hiç bişey yapmadım bekledim telefonla konuştuğumzda onunla en son seni aramıycam bi daha herkes arama ne hali warsa görsün dediler dio kim dio onu sana die bağırdı bana isim wer yoksa kapatırım telefonu dedi bana yani şaşırdım bu kadar teki göstermesinesenağlama

evet kızlar bnm profilim açık değil o yüzden o bni 1 buçuk ay bekletti çnkü en fazla 1 ay bakabiliyorsun profile snra açılmıyor oda bi ay geçtikten snra onayladı bilmiorum napcağımı şaşırdım

evt olabilir öyle ama bu seni farklı düşündürmesin bence canım, herkes eski sevgilisini merak eder ortada üçbucuk sene var o yüzden merak etmesi çok normall.. sen yanlıs yapıyosun ona seni özlemesi için değerini anlaması için fırsat vermiyosunn.. bu şekilde sana geri dönse bidaha ayrılmayacağınız ne malumm.. bukadar kolay olursa oda kolayca tekrar ayrılma cesaretini gösterir.. eğer döncekse o adım atmalıydıı.. onun aklının basına gelemesini bekleyip işi yokusa sürmen lazımdı senin .. çok rahatlattın adamı.. inş kızmazsın bu yorumlarıma ben sana üzüldüğüm için böyle söylüyorum canım tamam.. :teselli:

hemen unutması mümkün değil onun da, merak etmesi çok normal biz de merak ediyoruz dimi kızlar.. ama onun derdi cesaretsizlik mi isteksizlik mi bilmek lazım
bunun için de mesaj atabilirsin, bana sorarsan ben atmazdım ama..
En azından artık geri dönüş var mı yokmu anlamış olursun, faceden bişey anlaşılmaz
pişman olmamak için sonuna kadar denemek lazım, tabii ilişkinin durumuna ve ciddiyetine bağlı bu..
ben niye atmazdım biliyomusun, aramamıyo sormuyo, üstüne üstlük bi de başka bi kızla birlikte oluyo, sonra ayrılıyo, bunları ben bile bile tekrar dönmesini isteyemem galiba

yok kızlar saçmalamayın fikrleriniz bnm için çok önemli elbetteki tek taraflı düşünmek war bide sizinle fikir paylaşmak war bana istedğinizi söyleyebilirsinz bnm için fikrlerinz her zmn önmlidir:1hug:

xesınx katılıyorum aslında
pısamn olmamak ıcın keske dememk ıcın herseyı yapmak lazım ama bende yapamazdım sanırım ondan beklerdım en azından

valla tugbayada katıldım okuyunca canım..bırazcık erkekler yanlız kalmalı ve ozlemelı
sureklı pesınde olunca olmıyo bıse sanıyolar ve kız gıbı kenndılerını agırdan alıyolar bu nasılsa benı sevıyo dıye

bende öyle düşnüyorum belki cesaretsizlk olabilir ne bileyim o yüzden msj atma gibi bi düşüncem war bilmiyorum..en azından ne düşndüğünü vs öğrenirim denemkte zarar olmaz fikrlerim netleşir arkadaş oluruz belki snrasında devamını getirirz bilmiyorum esincm

Yatmadım geldim.Esracım kendini iyi hissetmene sevindim. Benimde 4 ay oldu ama zaman bana ilaç olmak şöyle dursun hasretim arttı.Yani zaman bende henü etkisini hiç mi hiç göstermedi.
Çenecim sende haklısın tatlım şu 1 yılda benim zihnim acaip yoruldu. Şimdide geleceğimi kurma çabaları, belirsizlik. Öyle zor ki anlatamam. Nerde büro açayım ne yapayım? Yarın gidip büyüklerimin bi fikrini almalıyım.ışte tam ona ihtiyacım olan zaman.Ama yok!Lafta beni kaçıracak beklemeye sabrı olamayacak kadar, evlenmek isteyen adama bakın siz.E gel şimdi evlenelim :)
Milkacım kesin bişey diyemiyorum ama.Bencede bişey yapmasan daha şık olur canım.Ha diyorsan beklemekten bıktım,artık dönmeside umrumda değil,bittiğini söylese bile üzülmem en azından rahatlarım diyorsam mesaj at.Fakat kendini kıymete bindirmek istiyorsan sende kılını kıpırdatma canım.Bugün annem beni üzgün gördü biraz işte o klasik sözü söyledi. Kızım eğer Vecihi senin kısmetinse döner dolaşır o yine sana gelir kimse hiç birşey engel olamaz dedi.Bunu hepimiz biliyoruz ama duymak yinede beni rahatlattı.Ben ne arayacağım ki yaaa!!! Ayrıca benimkinin ismi "Vecihi" değil kızlar :))) Öyle sanan arkadaşlarımız olmuş :))) Takma ismi o.

ay once su vecıhı kısmına gulucem ya..

canım hakkında hayırlısı olsun ıstede asktada nerde acman hyrlıysa buronu orda ac ınsallah...

ya o annenın dedıgı laf dedogın gıbı bılındık bı laf ama bole zor anlarda ole ıyı gelıyokı ınsana cok ıyı bılırım...
baskalarının solemesı cok ayrı oluyo
bende solıyım canım sana eger nasıptre kısmette varsa gercekten kımse manı olmaz ama yoksa afedersın bıyerımızı yırttsak olmuyo ıste

bıse sorcam bu arada ben baya gerı kaldım burdan ..son haberlerı bılmıyorum..
senın vecıhı hıc aradımı senı

hayırrr.. yaa canım mantıklı ol empati yapp.. cesaretsizlik kesinlikle değildir.. olurmu ya o koycak kafasına seninle tekrar birlikte olmayıda cesaret edemicek ölemii..! kii sen onu facete ekliyosun cesareti olmasa bile bu ona bi güven verirdi istese konusurdu seninlee.. yaa terkedilen sensin okadar lafı yiyende sensin sen cesaret edip onu tekrar ekliyosunda omu cesaretsiz olcakk.. hiç sanmıyorumm.. o erkek tatlım :)

bıse sorcam bu arada ben baya gerı kaldım burdan ..son haberlerı bılmıyorum..
senın vecıhı hıc aradımı senı
Yok tatlım 3 aydır ses seda yok.%100 emin olmadan asla aramaz, hal hatır bile sormaz canım.Bende bişey yapmıyorum ama.Aslında yapardım da benim aramamla bana dönecek beni sevdiğini anlayacak değil ya.Hem belki başka birini bulmuştur.Gerçi öyle bişey olsa bi şekilde duyardım gibi geliyor.Kara haber tez duyulur ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…