ya blmiyorum ki çenebazım adama aylar önce aradığım zmnda telep yolamıştım 1 buçuk ay saklamış odun snra gecenin bi vakti kabul etmiş şişmdide aynı şeyi yapıyor bu ya?
iyiyim iyiyim teşekkür ederim, ellerime sağlık güzel görünüyolar
nadiren de olsa bişeyler yapıyorum evde olunca, annem bi seviniyo kii görmen lazım
4 ay oldu, inanın geçen aylara göre bu ay kendimi daha iyi hissediyorum...Zaman çok güzel bi ilaç, tamamen geçti diyemem ama daha iyiyim..Artık daha güçlüyüm, her zamanki gibi hayatın farkındayım...
yIlkacım ben bu face dalgasına hiç kapılmadım ama, diyelimki kabul etti arkadaşlık talebini.. eeee ne olcak, aramazsa sormazsa, yine öylece kalıcak
beklemek, içinde olduğun durumu, hislerini, onu, olduğundan daha fazla büyütmene sebep olur, bu sana zarar verir.. senin tabirinle tekme yemiş bunalımda olan bi adam eski sevgilisine dönmek için sadece bir telefona ihtiyaç duyar, eğer değerini anladıysa...
slmm kızlarrrrrrr hepiniz iyisinizdir umarımm a.s.
yllka canım senin profilin herkese açık değil galibaa. oda yoksaymıyo ya belki seni takip etmek istediği için ne olursa olsun seni merak ediyodur yani napıyosun diye... ben öyle düşündümm..
slmm kızlarrrrrrr hepiniz iyisinizdir umarımm a.s.
yllka canım senin profilin herkese açık değil galibaa. oda yoksaymıyo ya belki seni takip etmek istediği için ne olursa olsun seni merak ediyodur yani napıyosun diye... ben öyle düşündümm..
ya bilmiyorum bi msj atsam mı öle hacadan sudan en azından içim rahatlar tepksini öğrenirim 2 aydan fazla oldu bu insan hala bnden nefret edecek değil bilmiyorum kızlar herkes at diyor kaybn olmaz diyor ama bilmiyourm
hosgeldın canım
cok dogru bolede olabılır gercekten
zaman ılac dedıklerınde ınanmazdım valla cok dogrmus..
bende baya baya ıyıyım ..artık aglamalarım kesıldı..yaz yagmuru gıbı aglarsam aglıyom ıste
aman nazar degmesın kasıyalımkaydirigubbakcemile3
yaa kim o kaybın olmaz diyenler nası arkadas onlarr nedemek kaybın olmazzz.. ayy sinirlendimm ben.. eklemektede kaybın olmaz diyolardı dimi bunlarr?? bırak canım yaa sen kendini bukadar hiçe sayarsan o çocuk sana ne kadar saygı göstercekkii?! yaa sen kızsın biraz ağır takıll, biraz kendini önemse kırıldın üzüldün okadar niye bukadar yok sayıyosun anlayamadım.. seviyosa çabalasınn :S
evet kızlar bnm profilim açık değil o yüzden o bni 1 buçuk ay bekletti çnkü en fazla 1 ay bakabiliyorsun profile snra açılmıyor oda bi ay geçtikten snra onayladı bilmiorum napcağımı şaşırdım
evet kızlar bnm profilim açık değil o yüzden o bni 1 buçuk ay bekletti çnkü en fazla 1 ay bakabiliyorsun profile snra açılmıyor oda bi ay geçtikten snra onayladı bilmiorum napcağımı şaşırdım
evt olabilir öyle ama bu seni farklı düşündürmesin bence canım, herkes eski sevgilisini merak eder ortada üçbucuk sene var o yüzden merak etmesi çok normall.. sen yanlıs yapıyosun ona seni özlemesi için değerini anlaması için fırsat vermiyosunn.. bu şekilde sana geri dönse bidaha ayrılmayacağınız ne malumm.. bukadar kolay olursa oda kolayca tekrar ayrılma cesaretini gösterir.. eğer döncekse o adım atmalıydıı.. onun aklının basına gelemesini bekleyip işi yokusa sürmen lazımdı senin .. çok rahatlattın adamı.. inş kızmazsın bu yorumlarıma ben sana üzüldüğüm için böyle söylüyorum canım tamam.. :teselli:
hemen unutması mümkün değil onun da, merak etmesi çok normal biz de merak ediyoruz dimi kızlar.. ama onun derdi cesaretsizlik mi isteksizlik mi bilmek lazım
bunun için de mesaj atabilirsin, bana sorarsan ben atmazdım ama..
En azından artık geri dönüş var mı yokmu anlamış olursun, faceden bişey anlaşılmaz
pişman olmamak için sonuna kadar denemek lazım, tabii ilişkinin durumuna ve ciddiyetine bağlı bu..
ben niye atmazdım biliyomusun, aramamıyo sormuyo, üstüne üstlük bi de başka bi kızla birlikte oluyo, sonra ayrılıyo, bunları ben bile bile tekrar dönmesini isteyemem galiba
Yatmadım geldim.Esracım kendini iyi hissetmene sevindim. Benimde 4 ay oldu ama zaman bana ilaç olmak şöyle dursun hasretim arttı.Yani zaman bende henü etkisini hiç mi hiç göstermedi.
Çenecim sende haklısın tatlım şu 1 yılda benim zihnim acaip yoruldu. Şimdide geleceğimi kurma çabaları, belirsizlik. Öyle zor ki anlatamam. Nerde büro açayım ne yapayım? Yarın gidip büyüklerimin bi fikrini almalıyım.İşte tam ona ihtiyacım olan zaman.Ama yok!Lafta beni kaçıracak beklemeye sabrı olamayacak kadar, evlenmek isteyen adama bakın siz.E gel şimdi evlenelim :)
Milkacım kesin bişey diyemiyorum ama.Bencede bişey yapmasan daha şık olur canım.Ha diyorsan beklemekten bıktım,artık dönmeside umrumda değil,bittiğini söylese bile üzülmem en azından rahatlarım diyorsam mesaj at.Fakat kendini kıymete bindirmek istiyorsan sende kılını kıpırdatma canım.Bugün annem beni üzgün gördü biraz işte o klasik sözü söyledi. Kızım eğer Vecihi senin kısmetinse döner dolaşır o yine sana gelir kimse hiç birşey engel olamaz dedi.Bunu hepimiz biliyoruz ama duymak yinede beni rahatlattı.Ben ne arayacağım ki yaaa!!! Ayrıca benimkinin ismi "Vecihi" değil kızlar :))) Öyle sanan arkadaşlarımız olmuş :))) Takma ismi o.
bende öyle düşnüyorum belki cesaretsizlk olabilir ne bileyim o yüzden msj atma gibi bi düşüncem war bilmiyorum..en azından ne düşndüğünü vs öğrenirim denemkte zarar olmaz fikrlerim netleşir arkadaş oluruz belki snrasında devamını getirirz bilmiyorum esincm
Yok tatlım 3 aydır ses seda yok.%100 emin olmadan asla aramaz, hal hatır bile sormaz canım.Bende bişey yapmıyorum ama.Aslında yapardım da benim aramamla bana dönecek beni sevdiğini anlayacak değil ya.Hem belki başka birini bulmuştur.Gerçi öyle bişey olsa bi şekilde duyardım gibi geliyor.Kara haber tez duyulur ya :)bıse sorcam bu arada ben baya gerı kaldım burdan ..son haberlerı bılmıyorum..
senın vecıhı hıc aradımı senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?