Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Aynen öyle canım.
bide bu erkek milleti bi tuhaftır. Şimdi Milkacım ekledi ya onu facebookuna. Adam tam tersi rahatlamıştırda bence.Yani kaybetme korkusu yok.Ne zaman istersem beni kabul eder mantığı oluyor.

senınde hıc bıse yapmamn daha ıyı canım
herzaman ıcın sesızlık daha ıyı ...
evet kara haber tez duyulur..ama dılerımkı ole bı haberı hıc sen duyma...
en azından kendını hazır hıssetıtıgnde yada kalbınde baskası varken duy...
hıc kımse duymasın bole kotu haber

Aynen öyle canım.
bide bu erkek milleti bi tuhaftır. Şimdi Milkacım ekledi ya onu facebookuna. Adam tam tersi rahatlamıştırda bence.Yani kaybetme korkusu yok.Ne zaman istersem beni kabul eder mantığı oluyor.

alkisalkisalkis aynen katılıyorum

ego tatmini yaşamıştır çocuk..ama yIlka ne yapmak istiyorsa onu yapsın kalp onun kalbi

net olmayan her durumdan nefret ederim.. netleştirmek için bişeyler yapmalı

Aman Milkacım sakın yanlış anlama. Ben erkeklerin bakış açısını söyledim canım.
Bende zamanında yaptım bunu aslında sonradan aklıma geldi. Ayrılmadan önce bişey konuşuyorduk.ışte geyik yapıyorduk.Ben ona mesela ayrılsak sen beni hiç aramazsan ben seni aramam demiştim.O da aynen şunu sormuştu : Peki istediğim zaman seni aradığımda döndüğümde sen yine eskisi gibi olur musun? demişti.
Bende safım, tabiki sen ne zaman dönersen dön ben hep aynı olurum sadece seni seviyorum demiştim.
Bunu o ara verelim demeden sanırım 2 hafta kadar önce sormuştu.Bende farkında olmadan vermişim ipleri eline.

Aynen öyle canım.

evet cok haklısınız
bence cesaretsızlık degıl bu mılkacım
sımdı o senı red etmedı senı ızlıyo
canı ısteyıncede kabul eder ıste oncekı gıbı
bılıyokı sen avuctasın ıste

Aynen öyle canım.

kesinliklee öyle hayatım.. kafası rahat istediği zaman gelir istediği zaman gider.. çünküü yllka onu ne olursa olsun affediyoo.. ohh yaa varmı böyle bi keyiff biri gider eskisi kucak açar ne yaparsam yapiim affediyo beni vayy bee ben neymişimm!! düşünceleri böyledir şimdi :) yllkaa taviz verme artık canım sen daha önemlisin daha değerlisinn.. ama bunu sen bile kabul etmezken ona nası kabullendirceksin bilmiyorum canmm..

ego tatmini yaşamıştır çocuk..ama yIlka ne yapmak istiyorsa onu yapsın kalp onun kalbi

evet ya netsızlık ole kotudurkı
belkı tamen bıttıgını bılse ınsan okadar yorulmaz
beklemek acaba ne olcak dmek cok daha zor

Bizimde net değil biliyo musun Esracım :) Yani belki ona göre net aramıyo sormuyo işte. Ama bitiremedi bile.Ben bekleyeceğim dediğim halde, bekleme bitti diyemedi.Muallakta bıraktı beni.
Beyefendi içinden gelince arayacakmış beni

bu lafını hep hatrlıyorum senın hatta demın sana yazıcaktım ama vazgectım sonra hatrlatmıyım dedım..
bu erkeler cok kurnazlarkötükedihüso

ayy canım yaa :):) sen ayrılcağınızı düşünmezdin bile o ruh haliyle onu nekadar sevdiğini bi şekilde daha ispatlamak için belkide söylemişsinn.. bende öyle söylerdim ona sen olmazsan başkasıda olmaz.. bitse bile ben baskasını istemem cart curt.. heheh adamlar ne havaya girmşitir kaydirigubbakcemile3

benim adım esra değilkine, o kim
kimsenin beni muallakta bırakmasını istemem buna da elimden geldiğince izin vermem
onu da muallakta bırakmadım, tekrar dön bana dedi, 3 ay önceydi bu tabii..Hadii leen dedim artık yetti garii.. tabi öyle demedim de samimi değilsin artık söylediklerinde dedim bunu hissediyorum dedim, artık olmaz sen bana çoook çektirdin etmediğin laf kalmadı en önemlisi saygın kalmadı dedim. Gayet netti.. ne o bekler ne ben..
merak ayrı bişey tabii.. o benim arkadaşımdır ama uzaktan arkadaşımdır artık..

benıde muallakta bırakmıstı yok kımseyle velenmıcem falan fılan ne oldu ıste
ya hepsı yalancı
hıc bı erkege ınanmam artık ya guven yok artıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…