Aynen öyle canım.hayırrr.. yaa canım mantıklı ol empati yapp.. cesaretsizlik kesinlikle değildir.. olurmu ya o koycak kafasına seninle tekrar birlikte olmayıda cesaret edemicek ölemii..! kii sen onu facete ekliyosun cesareti olmasa bile bu ona bi güven verirdi istese konusurdu seninlee.. yaa terkedilen sensin okadar lafı yiyende sensin sen cesaret edip onu tekrar ekliyosunda omu cesaretsiz olcakk.. hiç sanmıyorumm.. o erkek tatlım :)
Yok tatlım 3 aydır ses seda yok.%100 emin olmadan asla aramaz, hal hatır bile sormaz canım.Bende bişey yapmıyorum ama.Aslında yapardım da benim aramamla bana dönecek beni sevdiğini anlayacak değil ya.Hem belki başka birini bulmuştur.Gerçi öyle bişey olsa bi şekilde duyardım gibi geliyor.Kara haber tez duyulur ya :)
Aynen öyle canım.
bide bu erkek milleti bi tuhaftır. Şimdi Milkacım ekledi ya onu facebookuna. Adam tam tersi rahatlamıştırda bence.Yani kaybetme korkusu yok.Ne zaman istersem beni kabul eder mantığı oluyor.
hayırrr.. yaa canım mantıklı ol empati yapp.. cesaretsizlik kesinlikle değildir.. olurmu ya o koycak kafasına seninle tekrar birlikte olmayıda cesaret edemicek ölemii..! kii sen onu facete ekliyosun cesareti olmasa bile bu ona bi güven verirdi istese konusurdu seninlee.. yaa terkedilen sensin okadar lafı yiyende sensin sen cesaret edip onu tekrar ekliyosunda omu cesaretsiz olcakk.. hiç sanmıyorumm.. o erkek tatlım :)
Aynen öyle canım.
bide bu erkek milleti bi tuhaftır. Şimdi Milkacım ekledi ya onu facebookuna. Adam tam tersi rahatlamıştırda bence.Yani kaybetme korkusu yok.Ne zaman istersem beni kabul eder mantığı oluyor.
Aynen öyle canım.
alkisalkisalkis aynen katılıyorum
ego tatmini yaşamıştır çocuk..ama yIlka ne yapmak istiyorsa onu yapsın kalp onun kalbi
net olmayan her durumdan nefret ederim.. netleştirmek için bişeyler yapmalı
Bizimde net değil biliyo musun Esracım :) Yani belki ona göre net aramıyo sormuyo işte. Ama bitiremedi bile.Ben bekleyeceğim dediğim halde, bekleme bitti diyemedi.Muallakta bıraktı beni.alkisalkisalkis aynen katılıyorum
ego tatmini yaşamıştır çocuk..ama yIlka ne yapmak istiyorsa onu yapsın kalp onun kalbi
net olmayan her durumdan nefret ederim.. netleştirmek için bişeyler yapmalı
Aman Milkacım sakın yanlış anlama. Ben erkeklerin bakış açısını söyledim canım.
Bende zamanında yaptım bunu aslında sonradan aklıma geldi. Ayrılmadan önce bişey konuşuyorduk.İşte geyik yapıyorduk.Ben ona mesela ayrılsak sen beni hiç aramazsan ben seni aramam demiştim.O da aynen şunu sormuştu : Peki istediğim zaman seni aradığımda döndüğümde sen yine eskisi gibi olur musun? demişti.
Bende safım, tabiki sen ne zaman dönersen dön ben hep aynı olurum sadece seni seviyorum demiştim.
Bunu o ara verelim demeden sanırım 2 hafta kadar önce sormuştu.Bende farkında olmadan vermişim ipleri eline.
Aman Milkacım sakın yanlış anlama. Ben erkeklerin bakış açısını söyledim canım.
Bende zamanında yaptım bunu aslında sonradan aklıma geldi. Ayrılmadan önce bişey konuşuyorduk.ışte geyik yapıyorduk.Ben ona mesela ayrılsak sen beni hiç aramazsan ben seni aramam demiştim.O da aynen şunu sormuştu : Peki istediğim zaman seni aradığımda döndüğümde sen yine eskisi gibi olur musun? demişti.
Bende safım, tabiki sen ne zaman dönersen dön ben hep aynı olurum sadece seni seviyorum demiştim.
Bunu o ara verelim demeden sanırım 2 hafta kadar önce sormuştu.Bende farkında olmadan vermişim ipleri eline.
Bizimde net değil biliyo musun Esracım :) Yani belki ona göre net aramıyo sormuyo işte. Ama bitiremedi bile.Ben bekleyeceğim dediğim halde, bekleme bitti diyemedi.Muallakta bıraktı beni.
Beyefendi içinden gelince arayacakmış beni
benim adım esra değilkine, o kim
kimsenin beni muallakta bırakmasını istemem buna da elimden geldiğince izin vermem
onu da muallakta bırakmadım, tekrar dön bana dedi, 3 ay önceydi bu tabii..Hadii leen dedim artık yetti garii.. tabi öyle demedim de samimi değilsin artık söylediklerinde dedim bunu hissediyorum dedim, artık olmaz sen bana çoook çektirdin etmediğin laf kalmadı en önemlisi saygın kalmadı dedim. Gayet netti.. ne o bekler ne ben..
merak ayrı bişey tabii.. o benim arkadaşımdır ama uzaktan arkadaşımdır artık..
amphirite cim sen söyle avukatım benim
aşk bumu sevda bumu adalet bumu yaw
kızlar bugun repı doldurmusum tesekkur edrım sıze...ben rep veremıyom bugun
canım ebrum nasılsın
rep nasıl veriliyo yaa, ne zamandır sorcam unutuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?