canım ıyıyım sen nasılsın nasıl oldun ıgnelere devammı
ve merak edıyorum durumda degısıklık varmı canım...ne durumdasınız
biraz iyiyim ama iğnelere hala devam ediyorum malesef
biz görüşmüyoruz canım
zor ama görüşmüyoruz
senağlamasenağlamasenağlama
ben bilmiyorum geçmiş olsun ne için bu iğneler?biraz iyiyim ama iğnelere hala devam ediyorum malesef
biz görüşmüyoruz canım
zor ama görüşmüyoruz
senağlamasenağlamasenağlama
canım hanı sag tarafta terazı varya ona tıklayınca rep verıyosun sana katılıyorum yazıyo orda o ısaretlı olcak..
ve punların artıyo rep aldıkca sende rep verebılıyosun o terazıyı tıklayarak yanı..cok kolay:))
olsun ıgnelerını ıhmal etme canım
gorusmuyosunuz yıne yanı aglama sakın
o nasıl pekı neden gorusmuyosunuz
aılemnle konustunmu
ben bilmiyorum geçmiş olsun ne için bu iğneler?
teşekkürler canım, ben bana verilenleri görüyodum da nasıl vereceğimi bilemedim ok
hayır konuşmadım çünkü tepkilerini biliyorum
elimden bişi gelmiyor işte
tşk ederim canım
baya üşümüşüm boğazım ağrıyor bademcikler şişmiş
ayakta zor duruyordum yemek yiyemiyordum su içemiyordum
sonunda iğne vurulmaya başladım
yılkacım ıcınde kalmamıs ıyı olmus olese
baklaım akabınde nereye gelcek konu hadı hayırlısı
malesef ıste elden bıse gelmeyınce cok zor
ne dıyımkı ben sımdı
allah ayrdımcın olsun canım ya
valla hep duamdasın gonlune gore olsun hersey
bak hastasın yıprtma kendını:çok üzgünüm:
kızlar msj attım kısa bi msj attım nasılsın snwların nası diye hemen wp geldi iim saol sen nasılsın işte snwlarım şöle geçti böle die bayah uzundu bnde ddm bnmde 1 zayıfm war dedim nerde giriosun dedim snwa ona aradan 10 dak geçti öle cwp yazdım atlamş gibi olmamak için oda yine hmen cwp attı bilmiyrum daha bakmadım dedi bnde cwp vermedim daha sizce nasıl??
ayy çook geçmiş olsun ben de ilk defa bu sene çok çektim boğazımdan, öksürükten..bronşit oldum 1 ay geçmedi, hiç böyle hasta olmazdım ben ama işte bünye zayıfladı her yönden..böyle oldu..En önemlisi senin sağlığın..
ooofff kızlar işe giriştim şimdide çıkamıyorum içinden,odanın halini bi görseniz ooff biyerden başlamak gerekti amaaaaa
amin canım
sağol canım benim
sadede gel yaz kaydirigubbakcemile3
yine heyecan bastı dimiii canım yaa
inş.hadi bakiim cvp ya çocuğa, sen de sadece yazılana cevap yazma başka bişeyler de sıkıştır araya hadii bakiim
attım cwp cwp ama henüz daha gelmedi heyecan yok herşeyin hayırlısı bakalım bilmiyorum kötü davranmadı bana ama ümitlenmiyorum dua ediyorum bol bol ii şeyler olsun die:Saruboceq:
hayat nasıl filan diye sordunmu
ben de çok isterim üzülmeyeceksen tekrar biraraya gelmenizi..inş..
ben balkona çıkıcam, biraz çekirdek çitleyeyim, çok huzurlu bi gün, çok şükür...
İstediğin zaman kızabilirsin canım bana bu lafımdan dolayıkaydirigubbakcemile3bu lafını hep hatrlıyorum senın hatta demın sana yazıcaktım ama vazgectım sonra hatrlatmıyım dedım..
bu erkeler cok kurnazlarkötükedihüso
Evet canım aynen öyle.Aklımın ucundan geçmezdi.Beni bide ne kadar sevdiğimi anlatmak için sana bişey olursa intihar ederim demişimde o lafı öne sürdü zaten, olay yaptı.Kendini zorunlu hissetmişmişte falanda filan.Ahada işte görsün intihar mı ettim.Üzülüyorum ama yaşıyorum.ayy canım yaa :):) sen ayrılcağınızı düşünmezdin bile o ruh haliyle onu nekadar sevdiğini bi şekilde daha ispatlamak için belkide söylemişsinn.. bende öyle söylerdim ona sen olmazsan başkasıda olmaz.. bitse bile ben baskasını istemem cart curt.. heheh adamlar ne havaya girmşitir kaydirigubbakcemile3
Nickin Esra ya canımkaydirigubbakcemile3benim adım esra değilkine, o kim
kimsenin beni muallakta bırakmasını istemem buna da elimden geldiğince izin vermem
onu da muallakta bırakmadım, tekrar dön bana dedi, 3 ay önceydi bu tabii..Hadii leen dedim artık yetti garii.. tabi öyle demedim de samimi değilsin artık söylediklerinde dedim bunu hissediyorum dedim, artık olmaz sen bana çoook çektirdin etmediğin laf kalmadı en önemlisi saygın kalmadı dedim. Gayet netti.. ne o bekler ne ben..
merak ayrı bişey tabii.. o benim arkadaşımdır ama uzaktan arkadaşımdır artık..
Evet ya hâkim olamadık tekrar avukatlığa döndük, şuan işsizim ama olsunkaydirigubbakcemile3amphirite cim sen söyle avukatım benim
aşk bumu sevda bumu adalet bumu yaw
E hadi bakalım cevap vermesi hemen yanıt yazmasıda güzel bence.Fakat artık sen mesaj atma tatlım.Sen atma ki anla işte bakalım o atacak mı ilgilenecek mi?Yoksa seni sevdiğini anlayamazsın.attım cwp cwp ama henüz daha gelmedi heyecan yok herşeyin hayırlısı bakalım bilmiyorum kötü davranmadı bana ama ümitlenmiyorum dua ediyorum bol bol ii şeyler olsun die:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?