Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

biraz iyiyim ama iğnelere hala devam ediyorum malesef
biz görüşmüyoruz canım
zor ama görüşmüyoruz
senağlamasenağlamasenağlama
ben bilmiyorum geçmiş olsun ne için bu iğneler?

teşekkürler canım, ben bana verilenleri görüyodum da nasıl vereceğimi bilemedim ok

ben bilmiyorum geçmiş olsun ne için bu iğneler?

teşekkürler canım, ben bana verilenleri görüyodum da nasıl vereceğimi bilemedim ok

tşk ederim canım
baya üşümüşüm boğazım ağrıyor bademcikler şişmiş
ayakta zor duruyordum yemek yiyemiyordum su içemiyordum
sonunda iğne vurulmaya başladım

kızlar msj attım kısa bi msj attım nasılsın snwların nası diye hemen wp geldi iim saol sen nasılsın işte snwlarım şöle geçti böle die bayah uzundu bnde ddm bnmde 1 zayıfm war dedim nerde giriosun dedim snwa ona aradan 10 dak geçti öle cwp yazdım atlamş gibi olmamak için oda yine hmen cwp attı bilmiyrum daha bakmadım dedi bnde cwp vermedim daha sizce nasıl??

tşk ederim canım
baya üşümüşüm boğazım ağrıyor bademcikler şişmiş
ayakta zor duruyordum yemek yiyemiyordum su içemiyordum
sonunda iğne vurulmaya başladım

ayy çook geçmiş olsun ben de ilk defa bu sene çok çektim boğazımdan, öksürükten..bronşit oldum 1 ay geçmedi, hiç böyle hasta olmazdım ben ama işte bünye zayıfladı her yönden..böyle oldu..En önemlisi senin sağlığın..

yılkacım ıcınde kalmamıs ıyı olmus olese
baklaım akabınde nereye gelcek konu hadı hayırlısı

attım walla kızlar içimdede bişey kalmadı kötüde davranmadı bana gayet iiydi msjlarada hemen yanıt verdi bilmiyorum attım artık adımlarımı gerisi ona kalmş

ooofff kızlar işe giriştim şimdide çıkamıyorum içinden,odanın halini bi görseniz ooff biyerden başlamak gerekti amaaaaa

sadede gel yaz kaydirigubbakcemile3
yine heyecan bastı dimiii canım yaa
inş.hadi bakiim cvp ya çocuğa, sen de sadece yazılana cevap yazma başka bişeyler de sıkıştır araya hadii bakiim

tşk ederim canım
inş benimki 1 ay sürmez yoksa nasıl çalışırım
sana da büyük geçmiş olsun

sadede gel yaz kaydirigubbakcemile3
yine heyecan bastı dimiii canım yaa
inş.hadi bakiim cvp ya çocuğa, sen de sadece yazılana cevap yazma başka bişeyler de sıkıştır araya hadii bakiim

attım cwp cwp ama henüz daha gelmedi heyecan yok herşeyin hayırlısı bakalım bilmiyorum kötü davranmadı bana ama ümitlenmiyorum dua ediyorum bol bol ii şeyler olsun die:Saruboceq:

attım cwp cwp ama henüz daha gelmedi heyecan yok herşeyin hayırlısı bakalım bilmiyorum kötü davranmadı bana ama ümitlenmiyorum dua ediyorum bol bol ii şeyler olsun die:Saruboceq:

hayat nasıl filan diye sordunmu
ben de çok isterim üzülmeyeceksen tekrar biraraya gelmenizi..inş..
ben balkona çıkıcam, biraz çekirdek çitleyeyim, çok huzurlu bi gün, çok şükür...

hayat nasıl filan diye sordunmu
ben de çok isterim üzülmeyeceksen tekrar biraraya gelmenizi..inş..
ben balkona çıkıcam, biraz çekirdek çitleyeyim, çok huzurlu bi gün, çok şükür...

hala bi cwp gelmedi cwp gelmedende 2. kez yaazmam kızlar hayat nasıl diyede sormak içimden gelmiyor bilmiyorum kafam çok karışık görüşelim dese bana anlarım ii yada kötü olduğunu ama henüz cwp gelmedi daha 15 20 dak oldu nerdeysemirmirmirmir

bu lafını hep hatrlıyorum senın hatta demın sana yazıcaktım ama vazgectım sonra hatrlatmıyım dedım..
bu erkeler cok kurnazlarkötükedihüso
İstediğin zaman kızabilirsin canım bana bu lafımdan dolayıkaydirigubbakcemile3

Evet canım aynen öyle.Aklımın ucundan geçmezdi.Beni bide ne kadar sevdiğimi anlatmak için sana bişey olursa intihar ederim demişimde o lafı öne sürdü zaten, olay yaptı.Kendini zorunlu hissetmişmişte falanda filan.Ahada işte görsün intihar mı ettim.Üzülüyorum ama yaşıyorum.

Nickin Esra ya canımkaydirigubbakcemile3
Ben muallakta gibiyim ama biz birbirimize tek kötü laf söylemedik canım.Yani o saygı zincirini hiç kırmadık.Ben onun hakkında kötü birşey söyleyemem.İlişkimiz süresince dört dörtlüktü o benim için.Hadi 4/4lük olmasa bile 4/3.50'lik olsun en kötü. Çünkü 4/4lük olan bendimkaydirigubbakcemile3

amphirite cim sen söyle avukatım benim

aşk bumu sevda bumu adalet bumu yaw
Evet ya hâkim olamadık tekrar avukatlığa döndük, şuan işsizim ama olsunkaydirigubbakcemile3
Ben böyle adaletin içine dermişimdelikafadulden
Ay çok ayıp

E hadi bakalım cevap vermesi hemen yanıt yazmasıda güzel bence.Fakat artık sen mesaj atma tatlım.Sen atma ki anla işte bakalım o atacak mı ilgilenecek mi?Yoksa seni sevdiğini anlayamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…