Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

saolun arkadaşlar iyiki warsınız biraz sizin fikrlerinz birazda kalbimn sesi attırdı işte bana bi msj hemen cwp verdi ama bn bekledim sert davranmasını ama cwp attı inş ii şeyler olur inş tekrar bi araya gelme fırsatı bulurum çok dua ettim kabul olur inş ben eminim hiç bi dua yanıtsız kalmaz.. o daha atmadı cwp inş atar

İnşallah canım herşey gönlünce, hayırlısıyla olsun.Bari içimizden biri kavuşsun demi :)

Nickin Esra ya canımkaydirigubbakcemile3
Ben muallakta gibiyim ama biz birbirimize tek kötü laf söylemedik canım.Yani o saygı zincirini hiç kırmadık.Ben onun hakkında kötü birşey söyleyemem.İlişkimiz süresince dört dörtlüktü o benim için.Hadi 4/4lük olmasa bile 4/3.50'lik olsun en kötü. Çünkü 4/4lük olan bendimkaydirigubbakcemile3

Benim adım esin, nickim xesinx..Esra deeell

Evet ya hâkim olamadık tekrar avukatlığa döndük, şuan işsizim ama olsunkaydirigubbakcemile3
Ben böyle adaletin içine dermişimdelikafadulden
Ay çok ayıp

ben de edeyimmm kaydirigubbakcemile3..sizin durumunuz için yazmıştım bunu..kendim için değil

E hadi bakalım cevap vermesi hemen yanıt yazmasıda güzel bence.Fakat artık sen mesaj atma tatlım.Sen atma ki anla işte bakalım o atacak mı ilgilenecek mi?Yoksa seni sevdiğini anlayamazsın.[/QUOTE]

ne tuhaf..oyun gibi bişey, zarf atıyosun gerisi gelcekmi diye bekliyosun, oysa herşey içinden geldiği gibi yaşansa, o dese ben çook özledim seni, yIlka dese ben de çok özledim, herşey açık konuşulsa..böyle kabız durumları olmasa ahhh

neden degsmeyı dusundun canım
bende ıstıyom ama hep ıhmal ettım
ıcın rahat etcekse degıs gtsın ya
of bende degısım ama nık bulamıyom bı turlu
Yok aslında seviyorumda insanlar yazarken zorlanıyor sankikaydirigubbakcemile3 Gerçi değiştirmeyim ya hani bu şekilde biliniyorum ben bu sitedekaydirigubbakcemile3

Haklısın Esincim ya Esra nerden çıktı Esra deyip duruyorumdelikafadulden
Esra kim uleeeyyynnnnklava:kaydirigubbakcemile3
Bu arada dediğin gibi keşke herkes ne hissediyorsa açık açık söylese,yüreğinden geldiği gibi davransa böyleŞeniz

Son düzenleme:

ha şunu bileydin kaydirigubbakcemile3 ağzını öpeyim derler ya ondan işteedelikafadulden
ben gidiyorum balkona, bi de dondurma olsa burgerking dondurması ayy ne iyi olurduuu:icecream:

öptüm güzeller

ha şunu bileydin kaydirigubbakcemile3 ağzını öpeyim derler ya ondan işteedelikafadulden
ben gidiyorum balkona, bi de dondurma olsa burgerking dondurması ayy ne iyi olurduuu:icecream:

öptüm güzeller
Bende bayılıyorum o dondurmayadelikafadulden Haid iyi balkon sefalarııı

inş gönlümse olsun istiyorum ama hala bi cwp yok düşnüo belki bilmiyorum ama bana adam gibi cwp vermeside bşey saylır bide hemen cwp verdi msjlara beklemedim yani
Ya ben kaçırdım canım. Sen ne yazdın en son?
Neye cevap bekliyorsun?

ne tuhaf..oyun gibi bişey, zarf atıyosun gerisi gelcekmi diye bekliyosun, oysa herşey içinden geldiği gibi yaşansa, o dese ben çook özledim seni, yIlka dese ben de çok özledim, herşey açık konuşulsa..böyle kabız durumları olmasa ahhh[/QUOTE]

evet dese bana özledim die vs vs ama kızlar ben bi adımı attım geriisinide getirirm çaba harcamam lazm armut piş ağzıma düş olmaz seviyorum seviosamda gurur yapamam hep gurur yaptım bundan öncekilerde bu sefer yapmıycam çnkü onu gerçekten istiyorum nyse hakkımda hayrlısı olsun bn aramı yumuşatayım artık

Bende bayılıyorum o dondurmayadelikafadulden Haid iyi balkon sefalarııı

Ya ben kaçırdım canım. Sen ne yazdın en son?
Neye cevap bekliyorsun?

sınawı ile ilgili bi cwp attım yani hala ona cwp gelmedi soru sormadım ama msjda öle bi cwptı ama bi karşılık henüz yazmadı bilmiyorumyanikaydirigubbakcemile2

öptüm güzeller

ya cekırdek bıttı sımdıde dondurma dıyosun ama:1closedeyes:
ay olsada yesek bende bayılıyom ona ya

sınawı ile ilgili bi cwp attım yani hala ona cwp gelmedi soru sormadım ama msjda öle bi cwptı ama bi karşılık henüz yazmadı bilmiyorumyanikaydirigubbakcemile2
Canım öncekilere hemen mesaj attığı için buna kasıtlı mesaj atmadığını sanmıyorum.Atmasa diğerlerine atmazdı ya da hemen atlamazdı.
Ya belki kontörü bitmiştirkaydirigubbakcemile3

amphiritecim sen fibrit ol, avatarını da değiştir bu üzgün kız suratını bırak artık, olumlu düşün, annen de üzülüyo baksana sana ne demiş..içten içe üzülüyolar..benim annemde benim için çoook üzüldü..
ben farkındalığımı arttırdım, yeni düşünce yöntemi geliştirdim kendime, daha olumluyum, daha zor sinirleniyorum, canımın hiçbişey yapmadan kös kös oturmak istediği günler de oldu ama asla çözüm olmadı bunlar..sen ilk önce işin için karar ver, mümkünse uzaklaş biraz ankaradan, bence sana iyi gelecek, bağlılığı bağımlılığa çevirmeyin lütfen, hani diyosunya uzağa gidersem kendimi kötü hissederim ona uzak kaldığım için..şimdi yakınmısınki yine uzaksın..toplayacaksın kendini eminim..

Canım öncekilere hemen mesaj attığı için buna kasıtlı mesaj atmadığını sanmıyorum.Atmasa diğerlerine atmazdı ya da hemen atlamazdı.
Ya belki kontörü bitmiştirkaydirigubbakcemile3

bilmiyorum ki:)) belki bu kadar konuştu :)) yüz vermek istemiyor kimbilirkaydirigubbakcemile3ama bn attım rahatladım bilmiyorum yine atarım aradan zmn geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…