Oh oh balkon sefası yapacaksın yanisırnaşık şeyhayat nasıl filan diye sordunmu
ben de çok isterim üzülmeyeceksen tekrar biraraya gelmenizi..inş..
ben balkona çıkıcam, biraz çekirdek çitleyeyim, çok huzurlu bi gün, çok şükür...
İstediğin zaman kızabilirsin canım bana bu lafımdan dolayıkaydirigubbakcemile3
yok canım y kızmak dgıl,
sen sevgını gostermek ıstemıssın ama ıste onlar bunu kullanıyolar
Evet canım aynen öyle.Aklımın ucundan geçmezdi.Beni bide ne kadar sevdiğimi anlatmak için sana bişey olursa intihar ederim demişimde o lafı öne sürdü zaten, olay yaptı.Kendini zorunlu hissetmişmişte falanda filan.Ahada işte görsün intihar mı ettim.Üzülüyorum ama yaşıyorum.
galete yazmıs ya
oluyum ama yasıyorum
hayttayım ama yasamıyorum gıbı ay yanlıs yazmıyım
hepımız bole zamnlkar gecırdık ıste
Nickin Esra ya canımkaydirigubbakcemile3
Ben muallakta gibiyim ama biz birbirimize tek kötü laf söylemedik canım.Yani o saygı zincirini hiç kırmadık.Ben onun hakkında kötü birşey söyleyemem.İlişkimiz süresince dört dörtlüktü o benim için.Hadi 4/4lük olmasa bile 4/3.50'lik olsun en kötü. Çünkü 4/4lük olan bendimkaydirigubbakcemile3
zaten onlar haytta 4/4luk olamslar:dilcikar:
Evet ya hâkim olamadık tekrar avukatlığa döndük, şuan işsizim ama olsunkaydirigubbakcemile3
Ben böyle adaletin içine dermişimdelikafadulden
Ay çok ayıp
cok guzel oturdu laf ama ayıp mayıpta guzel oldukaydirigubbakcemile3
[
İnşallah canım herşey gönlünce, hayırlısıyla olsun.Bari içimizden biri kavuşsun demi :)saolun arkadaşlar iyiki warsınız biraz sizin fikrlerinz birazda kalbimn sesi attırdı işte bana bi msj hemen cwp verdi ama bn bekledim sert davranmasını ama cwp attı inş ii şeyler olur inş tekrar bi araya gelme fırsatı bulurum çok dua ettim kabul olur inş ben eminim hiç bi dua yanıtsız kalmaz.. o daha atmadı cwp inş atar
Kızlar alakasız olacak ama sizce nickimi değiştireyim mi?Yoksa kalsın mı?
Yok aslında seviyorumda insanlar yazarken zorlanıyor sankikaydirigubbakcemile3 Gerçi değiştirmeyim ya hani bu şekilde biliniyorum ben bu sitedekaydirigubbakcemile3neden degsmeyı dusundun canım
bende ıstıyom ama hep ıhmal ettım
ıcın rahat etcekse degıs gtsın ya
of bende degısım ama nık bulamıyom bı turlu
Benim adım esin, nickim xesinx..Esra deeell
ne tuhaf..oyun gibi bişey, zarf atıyosun gerisi gelcekmi diye bekliyosun, oysa herşey içinden geldiği gibi yaşansa, o dese ben çook özledim seni, yIlka dese ben de çok özledim, herşey açık konuşulsa..böyle kabız durumları olmasa ahhh
Yok aslında seviyorumda insanlar yazarken zorlanıyor sankikaydirigubbakcemile3 Gerçi değiştirmeyim ya hani bu şekilde biliniyorum ben bu sitedekaydirigubbakcemile3
fibrit olarak değiştir, öyle de biliniyosun
Haklısın Esincim ya Esra nerden çıktı Esra deyip duruyorumdelikafadulden
Esra kim uleeeyyynnnnklava:kaydirigubbakcemile3
Bu arada dediğin gibi keşke herkes ne hissediyorsa açık açık söylese,yüreğinden geldiği gibi davransa böyleŞeniz
İnşallah canım herşey gönlünce, hayırlısıyla olsun.Bari içimizden biri kavuşsun demi :)
Bende bayılıyorum o dondurmayadelikafadulden Haid iyi balkon sefalarıııha şunu bileydin kaydirigubbakcemile3 ağzını öpeyim derler ya ondan işteedelikafadulden
ben gidiyorum balkona, bi de dondurma olsa burgerking dondurması ayy ne iyi olurduuu:icecream:
öptüm güzeller
Ya ben kaçırdım canım. Sen ne yazdın en son?inş gönlümse olsun istiyorum ama hala bi cwp yok düşnüo belki bilmiyorum ama bana adam gibi cwp vermeside bşey saylır bide hemen cwp verdi msjlara beklemedim yani
Bende bayılıyorum o dondurmayadelikafadulden Haid iyi balkon sefalarııı
Ya ben kaçırdım canım. Sen ne yazdın en son?
Neye cevap bekliyorsun?
ha şunu bileydin kaydirigubbakcemile3 ağzını öpeyim derler ya ondan işteedelikafadulden
ben gidiyorum balkona, bi de dondurma olsa burgerking dondurması ayy ne iyi olurduuu:icecream:
öptüm güzeller
Canım öncekilere hemen mesaj attığı için buna kasıtlı mesaj atmadığını sanmıyorum.Atmasa diğerlerine atmazdı ya da hemen atlamazdı.sınawı ile ilgili bi cwp attım yani hala ona cwp gelmedi soru sormadım ama msjda öle bi cwptı ama bi karşılık henüz yazmadı bilmiyorumyanikaydirigubbakcemile2
Canım öncekilere hemen mesaj attığı için buna kasıtlı mesaj atmadığını sanmıyorum.Atmasa diğerlerine atmazdı ya da hemen atlamazdı.
Ya belki kontörü bitmiştirkaydirigubbakcemile3
kızlar msj attım kısa bi msj attım nasılsın snwların nası diye hemen wp geldi iim saol sen nasılsın işte snwlarım şöle geçti böle die bayah uzundu bnde ddm bnmde 1 zayıfm war dedim nerde giriosun dedim snwa ona aradan 10 dak geçti öle cwp yazdım atlamş gibi olmamak için oda yine hmen cwp attı bilmiyrum daha bakmadım dedi bnde cwp vermedim daha sizce nasıl??[/
hayılısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?