Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

neden degsmeyı dusundun canım
bende ıstıyom ama hep ıhmal ettım
ıcın rahat etcekse degıs gtsın ya
of bende degısım ama nık bulamıyom bı turlu

canım dün gece dinlediğim bir şarkıydı o yazdıklarım
"ölüyüm mezarda değilim
diriyim hayatta değilim"

ay bi mesaj furyasıdır gidiyo yapmayın kızlar zaten şeytan kuyruğunu göstermeye başladı bana ,olan var olmayan var 7 ay 28 günmü ne olmuş zaten içimde böle şeytanın kuyrğuu falan olduunu sandıım bişi mesajmı çeksen acaba diyo ama durumu bi bilseniz asla arayamam onun yüzünden en yakın arkadaşımla konuşmuyorum ben

:))) bilmiyorum ajanım walla attım hala cwp gelmedi yani belki işii war belki knt bitti bilemem ama içim daralıo ne bilm off ii şeyler olsun lütfen onca zmn bekledim

kızlar ses yok hala 2 saat olcak msj atmadı yani cwp gerçi cwp atacak bi konuda yoktuki?? off acaba istemiyormu bni istemese cwp atmaz dimi hemen bzıları hiç atmıyor bekletio bu hemen cwp verdi walla şaşırıyorum artık

galete nasılsın canım

kıbrıtım aramak yok uslu dur cenebaz gormesın bak:))

bende bi değişiklik yok canım aynı, hayatımı toplamaya çalışıyorum işte...pekde başaralı değilim ama idare ediyorum.benimki bieş yapmıyor bende bilmiyorum zaten napıyor msnden sildim ama ben onliken o beni görüodur herhalde istese bişe yazar, bu arada doğum günü yaklaşıyor kutlamıcam sanıırm

ŞenizTatlım ne güzel şeyler yazmışsın çok sağol.Belki değiştirirm avatarımı falan bilmiyorum.Zaten canım Ankara'dan temelli gidebilirim öyle bir durum var. ankara'da büro açmak, ömrümü bu şehirde geçirmek istemiyorum.Yarından itibaren araştırmalarada başlıyorum.Dediğinde doğru neden karar verirken onun etkisindeyim ki halen.Şuan o yok ve sadece kendim için karar vermeliyim. Ha dönerse o zamanda ona göre düşünürüm artık.

bilmiyorum ki:)) belki bu kadar konuştu :)) yüz vermek istemiyor kimbilirkaydirigubbakcemile3ama bn attım rahatladım bilmiyorum yine atarım aradan zmn geçer
Bence yüz vermek istemese hemen mesajına cevap yazmazdı sanki.Tabi bilemem canım onu en iyi sen tanıyorsun.Belkide biz yanılırız belki eskisinden güçlü bi bağla bir araya gelirsiniz umarım.

ay tutmayın beni ben de yazıcam..(ne yazıcaksam artık naniknanik) yok annem yok bi kişi yeter bakalım onun akıbetini görelim..uslu durun bakiim
kaydirigubbakcemile3

galete nasılsın canım

kıbrıtım aramak yok uslu dur cenebaz gormesın bak:))
Ay şimdide kibrit oldumkaydirigubbakcemile3 Nickimi "Kibritçi kız" yapayım en iyisi :)))

Aslında hepimiz gaza gelmeye hazırız sanki :) Şimdi Milka barışırsa hepimiz telefonlara yapışırmışız falankaydirigubbakcemile3 Bende atayım falan diyorum ama esprisine. Benim cesaretim yok.Hem bencede arama canım.Bende onun yüzünden çok sevdiğim bi arkadaşımla konuşmuyorum şimdi.Gerçi onun yüzünden diyemem, arkadaşım kendi sildi beni benden bıkıpbenneyaptımki

Son düzenleme:
fibritcim bilmiyorum napcam benbi cwpta yazmadıki insan yazar hani belki msjlaşmak istemiyor bi daha bn mi msj atsam dicem :)) yüzüm yok iice şımardım bnde bilmiyorum bunun sonu ii biter mi?

offfff sıkıldım evde oturmaktan bugün kimse dışarı çıkmıo sinir oldumm ya,reklamdaki gibi bende makinaya cips atcam versin bana bir kankaaa olmasski canım patladım evdeeklava:

Bırakın artık şu adamları düşünmeyi valla içimde sıkılcak yer kalmadııı, burda çüriyip gitcez bu gidişleee ayy valla bölee üstüme üstüme gelio odaaa senağlama

Bırakın artık şu adamları düşünmeyi valla içimde sıkılcak yer kalmadııı, burda çüriyip gitcez bu gidişleee ayy valla bölee üstüme üstüme gelio odaaa senağlama

:)) canım napalım düşünmeyip seviyorum işte gitcem gideceğm yere kadar yapacağım bişey yok içimdeki ses git diyor banayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…