Ayyy bende mi mesaj atsamdelikafadulden
Ben sınavı kazanamadım acaba ne yapsak mı desemkaydirigubbakcemile3
amin canım
sağol canım benim
neden degsmeyı dusundun canım
bende ıstıyom ama hep ıhmal ettım
ıcın rahat etcekse degıs gtsın ya
of bende degısım ama nık bulamıyom bı turlu
galete nasılsın canım
kıbrıtım aramak yok uslu dur cenebaz gormesın bak:))
galete nasılsın canım
ŞenizTatlım ne güzel şeyler yazmışsın çok sağol.Belki değiştirirm avatarımı falan bilmiyorum.Zaten canım Ankara'dan temelli gidebilirim öyle bir durum var. ankara'da büro açmak, ömrümü bu şehirde geçirmek istemiyorum.Yarından itibaren araştırmalarada başlıyorum.Dediğinde doğru neden karar verirken onun etkisindeyim ki halen.Şuan o yok ve sadece kendim için karar vermeliyim. Ha dönerse o zamanda ona göre düşünürüm artık.amphiritecim sen fibrit ol, avatarını da değiştir bu üzgün kız suratını bırak artık, olumlu düşün, annen de üzülüyo baksana sana ne demiş..içten içe üzülüyolar..benim annemde benim için çoook üzüldü..
ben farkındalığımı arttırdım, yeni düşünce yöntemi geliştirdim kendime, daha olumluyum, daha zor sinirleniyorum, canımın hiçbişey yapmadan kös kös oturmak istediği günler de oldu ama asla çözüm olmadı bunlar..sen ilk önce işin için karar ver, mümkünse uzaklaş biraz ankaradan, bence sana iyi gelecek, bağlılığı bağımlılığa çevirmeyin lütfen, hani diyosunya uzağa gidersem kendimi kötü hissederim ona uzak kaldığım için..şimdi yakınmısınki yine uzaksın..toplayacaksın kendini eminim..
Bence yüz vermek istemese hemen mesajına cevap yazmazdı sanki.Tabi bilemem canım onu en iyi sen tanıyorsun.Belkide biz yanılırız belki eskisinden güçlü bi bağla bir araya gelirsiniz umarım.bilmiyorum ki:)) belki bu kadar konuştu :)) yüz vermek istemiyor kimbilirkaydirigubbakcemile3ama bn attım rahatladım bilmiyorum yine atarım aradan zmn geçer
kaydirigubbakcemile3ay tutmayın beni ben de yazıcam..(ne yazıcaksam artık naniknanik) yok annem yok bi kişi yeter bakalım onun akıbetini görelim..uslu durun bakiim
Ay şimdide kibrit oldumkaydirigubbakcemile3 Nickimi "Kibritçi kız" yapayım en iyisi :)))galete nasılsın canım
Aslında hepimiz gaza gelmeye hazırız sanki :) Şimdi Milka barışırsa hepimiz telefonlara yapışırmışız falankaydirigubbakcemile3 Bende atayım falan diyorum ama esprisine. Benim cesaretim yok.Hem bencede arama canım.Bende onun yüzünden çok sevdiğim bi arkadaşımla konuşmuyorum şimdi.Gerçi onun yüzünden diyemem, arkadaşım kendi sildi beni benden bıkıpbenneyaptımkiay bi mesaj furyasıdır gidiyo yapmayın kızlar zaten şeytan kuyruğunu göstermeye başladı bana ,olan var olmayan var 7 ay 28 günmü ne olmuş zaten içimde böle şeytanın kuyrğuu falan olduunu sandıım bişi mesajmı çeksen acaba diyo ama durumu bi bilseniz asla arayamam onun yüzünden en yakın arkadaşımla konuşmuyorum ben
Bence sen atma canım. Ya bi bak o atacak mı sana?Biraz bekle.fibritcim bilmiyorum napcam benbi cwpta yazmadıki insan yazar hani belki msjlaşmak istemiyor bi daha bn mi msj atsam dicem :)) yüzüm yok iice şımardım bnde bilmiyorum bunun sonu ii biter mi?
Bence sen atma canım. Ya bi bak o atacak mı sana?Biraz bekle.
Bırakın artık şu adamları düşünmeyi valla içimde sıkılcak yer kalmadııı, burda çüriyip gitcez bu gidişleee ayy valla bölee üstüme üstüme gelio odaaa senağlama
Size tabiki bu topikteki herkese:roflol:anlamadım canım kime akıl versin allaH?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?