Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bence bizim deil senin akıla ihtiyacın var görünüşe göre... Allah Allah bu ne yaa,pazar günü şakasımıkötükedihüso

Boşverin kızlar bişey yazmayın şuna. Belliki ortalığı karıştırmaya çalışıyor.Bu arada yeni avatarım nasıl :) Birde nickimi değiştirdim ama daha onaylanmadı.Fakat söylemem.Değişince görürsünüz :)))

Size tabiki bu topikteki herkese:roflol:

bence dışlamayın kızlar, ben duymak isterdim fikirlerini...
yani tamam mantıklı bulmayabilirsin birçok şeyi ama bu şekilde yaklaşman da biraz itici olmuş bence fikrini daha anlaşılır ifade etmelisin

ben dışlamıyorum canım ama dırek topiğe bu şekilde yaklaşmasına ben karşılık verdim ve mantık yapısınıda tahmin edebiliyorum ama duymakta isterim açıkcası

ben haftasonu dedemle uğraştık canım.onun haricinde tekirdağdaydım.güneşlendim.onu uzaktan gördüm içim acımadı ilk kez ayrılıktan sonra gördüm ama kaldım sanki garipti.

ben haftasonu dedemle uğraştık canım.onun haricinde tekirdağdaydım.güneşlendim.onu uzaktan gördüm içim acımadı ilk kez ayrılıktan sonra gördüm ama kaldım sanki garipti.

geçmiş olsun önemli bişe değildir umarım..görmek etkiler tabii, inşallah herşeyin hayırlısı olur canım.benim görme gibi bir şansım yok aslında iyimi kötümü onuda bilemiyorum ama sanırım görmemek daha iyi

canım görmemek bencede daha iyi ama benim dangalak bugün 2 arkadaşıyla yazlığa gelmişti ve teknede sürekli yakın yerden geçip durdu insanlar o gelmiş dedi bende öyle uzaktan gördüm.
canım sağol.dedem 90 yaşında bahçede çiçek ekerken düşmüş.eklem yerinde kırık oluşmuş dün ameliyat oldu .annem yanında zor durum.

geçmiş olsun canım inşallah sapa sağlam döner :teselli:

yeni gelenler hoşgeldiniz.
kızlar yarın pazartesi .
pazartesi sendromuna ben girdim bile.
tatlı rüyalar .
öpüldünüz.
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…