Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tiamo bende şimdi senin konunu okuyordum noldu ayrıldınızmı

Evet Bana bitir dedi. Bende sen bitir dedim. Bana beni gormek istemeyen sensin dedi. (Halbuki bi kac msj oncesinde: Bu halinden nefret ediyorum. Eskiye donene kadar beni arama karsima cikma, demisti ) Bende sinirlendim o an. Biraz dusundum. Sonra bitti dedim ...

uzun zamandır takip ediyorum arasıra yazıyodum.maalesef bende uzun zamandır sevgilisinden ayrı biriyim.senağlama

sen ondan ayrıysan oda senden ayrı canım.bugün olmasa bile bir gün bir şekilde aklına gelicek onunda.ben bilmem dönerler mi dönmezler mi.tek bildiğim iyi geçmiş bir ilişkide eğer kavga ederek ayrılmadıysan ve çok büyük bir hata yapmadığsan bir şekilde akıllarına gelirsin.tabii bunu anlmaları zaman alabilir bir yıl iki yıl belki aklına gelse bile aramayan da olacaktır tabii.bunun için sen hayatını toplamaya bakmalısın biliyorum benim için bunları söylemek de zor ama bunu yapmalıyız.yüreğinden söküp atamazsın ama bununla yaşamayı öğrenebilirsin.bir gün o yada bir başkası tekrar hayatına girdiğinde hiç bir şey eskisi gibi olmayacak zaten. baştan yeni bir sayfa açıcak baştan başlayacaksın.bence bu senin kıymetini bilen seni seven ve hiç bırakmayacak biri olur inşallah.pişman olup dönerlerse o senin bileceğin iş.şuan tek odaklandığım şey ayakta kalmak sengözlerimebaksanab

kızlar ben 6 aydan fazladır ayrıyım ama hala unutamıyorum.birde sevgilisi olduğunu öğrendim ne kötü bir durum ya gerçi barışmak istemiyordum ama çok fena canımı acıttı.bana çok acı çektirmişti çok ağlatmıştı inşallah birgün bana çektirdikleri karşılıksız kalmaz diyodum kendimi avutuyodum ama adam bulmuş birini mutlu baksanıza.bense hiç haketmediğim halde hala acı çekiyorum.adaletsizlik değilde nedir bu?

Canim benim. Etme bulma dunyasi. Bakalim onun yeni iliskisinin sonu nasil olacak..
Bende cok zorluk cekiyorum. Ben hic istemedigim halde, kendimi dusunerekten ayrildim. Gozum ve elim devamli telefonda. kafami dagitmak icin bugun nerdeyse butun gun KK da dolasiyorum.

Bu sevdam hiçmi bitmez derdim
Bak bugün sona geldim
ınanması zor ama katlanan sendin
Sanki hiç beni sevmedin
O gün bana bitti dediğinde
Sebebini bile bilmedim
Herşey sahte bir çizgiymiş
Bense orda kalakaldım

Ah yaza yaza ben soldum
Lanet olsun seni nerden buldum
Dua ediyorum artık yoksun
Terkedenler allahtan bulsun

Yandım sende yanasın
Aşkım aşklarından bulasın
Yüreğinin götürdüğü yerlerde
Son deminde kaynayasın

Ah kandım bir hayırsıza aldandım
Tek başına ağlayasın

O gözlerime baktığında
Hiç gördünmü nefretimi
Seni seviyorken düşman ettin
Kendine yandın aldandın
Benide yaktın

Ah sende yanasın
Aşkım aşklarından bulasın
Tek başına ağlayasın

Son deminde kaynayasın

Son deminde kaynayasın

çok acı çektirmişti bana yaklaşık 4 sene birlikte oldum çok seviyordum ama bi noktadan sonra beni gerçekten sevmediğini düşünüp istemeden de olsa ayrılmak zorunda kaldım.ayrıldıktan birsüre sonra aradı günlerce busefer pes etmicem dedim cevap vermedim ama sadece aramakla yetindi mesaj dahi atmadı bana bitmesin bile demedi.ayrıldığımız gün msnden sildim bütün cesaretimi toplayıp hemde engelledim.6 ay boyunca okadar özlememe rağmen birkere arayıp sesini duymadım birgün bitecek bu sevgi diye kendimi kandırdım.ama şimdi tesadüfen hayatında başkası olduğunu öğrendim bunu öğrendiğim günde beni msnden sildiğini gördüm sildiğimi bildiği halde silmemişti beni buzamana kadar.ben bu süre zarfı içinde hayatıma devam etmeye çalıştım yeni birisi girdi hayatıma okadar iyi biriki halada onunla birlikteyim onu üzmeye kıyamıyorum çok seviliyorum ama nedendir bilmem bitürlü geçmişimi silemiyorum ona odaklanamıyorum sadece insan olarak seviyorum onu.unutmaya çalışıp önüme bakıyorum ama rüyalarımda bile rahat bırakmıyo peşimi sürekli rüyamda görüyorum.anlayacağın ben herşeyi göze almıştım bitirmiştim ama onun hayatında başka biri olduğunu öğrendiğim an 4 senemin gerçekten silinip gittiğini anladım çok zor bir durum.oysa hiçbir kötülüğüm olmadı ona hep ben çaba gösterdim hep o mutlu olsun istedim.gel gör ki adam okadar mutlu bişekilde hayatına devam ediyor ki bense burda hala acı çekiyorum elimde olmadan.işte bu hiç adil değilsenağlama

aynen benim durumum işte bende istemeye istemeye ağlaya ağlaya ayrılmak zorunda kalmıştım ama bana kal bile demedi

canım benimde farkım yok senden.benimkinin de yeni bi sevgilisi var hatta ben varkende başlangıcı vardı...dicek sözüm yok bu konuda.üstelik konuşmamızda onu bana savundu ilişkisinin gerçek olduğunu söledi bi yandan da birini unutmak istiyorsan yeni biriyle tanışmalısın gibi saçma cümleler kuruyorlar diyorum benimi unutuyorsun o zaman savunmaya geçio benim ilişkim gerçek diye.bırak yaşasın seçiminin sonuçlarını görsün senin bu kadar üzmüşken mutlu olamaz ben buna inanıyorum hiç mutlu olmayacak değil ama bir şekilde senin ahında bir yerden çıkacaktır.kimsenin hakkı kimsede kalmaz diyorum ben.üstelik bende mutlu olduğunu biliyorum.napim bende bana kalan tek seçeneği kullandım.arkadaş kalmak istiyordu benden vazgeçemiyordu bir şekilde elinin altında olalım istiyorlar sanırım yada derleşirim diyordur çünkü ben herşeyini paylaştım...ben de dedim sesimi bir daha duymayacaksın seni rahatsız etmicem beni görmeyeceksin herşey istediğin gibi dedim ve sildim heryerden...sana tavsiyem seni hayatında bir yere koymamış adamı sende koyma...

Galateia, terkeden ben olduguma gore acaba o suan boyle mi dusunuyordur ki?

canım bence kimin terkettiği önemli değil o ana nasıl gelindiği önemli.sen içindeki sevgiyi tüketip mi bitti dedin yoksa o sana başka seçenek bırakmadı mı??bence bu önemli.mesela adam ilgilenmiyordur aramıyordur hiç bir şeyine ilgi göstermiyordur tersleyip duruodur sen bu adamdan ayrılırsın burda suç sende mi seni bu noktaya getirende mi?

ben zaten okadar çok sevmeme rağmen ayrıldığımız gün msnden sildim face hesabımı bile kapattım telimden numarasını sildim.oda arkadaş kalma taraftarıydı ama bende istemedim çünkü eğer arkadaş kalsaydım sevdiğim için kalacaktım ve daha çok acı çekecektim.6 ay geçti aradan msnden silmedi bile beni dediğin gibi elinin altında olayım istiyordu sevdiğimi de bildiğinden eklerim tekrar konuşurum sanıyordu ben her seferinde bu hataya düşüyordum ama busefer hem acı çektim hemde kuyruğu dik tuttum istediğini yapmadım.sevgili buluncada sildi zaten direkt.

Ikimizdede vardi. ben biraz soguk davraniyordum. bunun sebebini o cok biliyordu. zamanla gecer dedim. Sabredemedi. Yeter artik dedi. tehditler basladi. kendini oldurcekti falan. Sonrasinda beni tehdit etti. Ve ben artik dayanamadim. Canimi sokakta bulmadim diye dusunerek bitirdim. O an cok kolaydi. Ama suan zorlaniyorum.

Canım hayatında birisi varmış sevmiyorsan ona sana yapılmasını istemediğin haksızlığı yapma .belliki sevmiyorsun sende başkasına acı çektirme.eden bulur dıye birşey var ınan bana bu söz çok doğruymuş o yada bu şekilde inan ki sana yapılan haksızlığın bedelini o ilerleyen zamanda ödeyecektir.hirçbir zaman bu söze inanmıyordum ama gerçekmiş.
ve Galateianında dediği gibi seni hayatında biryere koymayan,koyamayan insanı sende hayatından çıkart.
benımde 3 yıl sonrasında ilişkim bitti o bana karım derdi hep ben evlenemeyeceğiz sonumuz yok dediğim zamanlarda ilerde hatılrlatacağım bu sözleri sana dıye tepki verdiği bir dönemde çekti gitti hayatımdan 13 nısanda ayrıldık hala kabul edemedim ama gel görki hayat devam ediyor.

canım kendini mi öldürcek senimi hapis yatmayı ,yada ölümü çok kolay zannediyordu heralde vatandaş.en iyisini yapmışsın.adam psikopatmıdır nedir biraz ağır olacak ama böyle.

canım seni aramış belki hatasını düzeltmek için aramıştır bunu bilemicez çünkü geçmişte kaldı.msnden silmezler genelde ben sildim benimki silmedi neden silmezler anlamış değilim :sm_confused: ama bu konumda sen başkasıyla berabersin şuan senin yaptığında bir çeşit aldatma bitanesi...beynen yapıyorsun bunu.ama bu bir süreç eğer yanındaki kişi gerçekten seni seviyorsa ve sende sanırım hoşlanmasan çıkmazdın bir süre sonra aklına gelmicek o.ama bu bir anda olucak bunu garanti edebilirim.hatta diceksin bugün onu hiç düşünmedim.ben bugün tüm bedenim ve ruhumla yenisi kimse işte onun yanındaydım ve mutluyum allahıma şükürler olsun diceksin..bu noktada aşk başlayacak şuan yoksa bile biraz kendine zaman tanı ve karşındakini üzmemeye çalış..yapamıyorsan ve yapamayacaksanda onu oyalama derim

canım kendini mi öldürcek senimi hapis yatmayı ,yada ölümü çok kolay zannediyordu heralde vatandaş.en iyisini yapmışsın.adam psikopatmıdır nedir biraz ağır olacak ama böyle.

havasina gore, bi kendini oldurecegine tehdit ediyordu. Ustu kapali beni tehdit etti bide saga sola dikkat et diye imali bi sekilde.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3banada benımkısı askerden önceki bır ayrılışımızda kamyonlara dikkat et altında kalmayasın demişti
dangalaklar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…