Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım bazen yapılan hatalar onların gözünde küçülüyor bizim bunları affetme sürecimiz onlara sıkıcı gelebiliyor, hatta laf sokmalarımız dayanılmaz oluyor yine bu konu diip kızıyorlar bide.yapmasaydın kardeşim o zaman sen bu lafları haketmişsin on kerede sölerim bin kerede...ben sana yapıyormuyum aynı hatayı yaptığımda özür dilemiyor muyum sende adam ol yapma.
bırak öldürürse öldürsün kendini seni bu anlamda tehdit etmeye hakkı yok,ve kendini öldürcek olan insan bunu ilan etmez bence.ama sen yinede dikkat et insanlar bazen değişik bir ruh haline girebiliyorlar allah korusun...

yok canım hani sen diyosun ya herşeyi paylaşırdık diye işte oda sadece dertlerini paylaşacak birini bulamadığı için aramıştı buna eminim yoksa sevdiği için değil.yenisiyle aramızda hiçbir sorun yok inan bana yapılan hiçbirşeyi ben ona yapmıyorum huzurluyum onunla ama işte hoşlandığım içinmi yoksa boşluktanmı bilmiyorum tam emin değilim.ayrılıp onu üzmekte istemiyorum belki ilerde sevebilirim diye düşünüyorum.kafam karmakarışık işte

kafanın karışık olmasıda bişey çünkü bu sevdiğini gösterir, sevmesem ben direkt sevmiyorum bu adamı diyebilirim yani bunu hissedersin vakit geçirmek istemzsin yada onun yaptığı herşey sana batar.sen ikilemdesin biraz kenidini olacağına bırak yaşın kaç bilmiyorum tabii çünkü bu zaman zarfında diğeriyle ciddi bir duruma gelebilirsin karar vermne zorlaşabilir ama böle bir durum yoksa biraz daha zaman tanıyabilirsin kendine

canım ben ınanmıyorum bır anda bsylerın sevgıye dönüşeceğini bence aklın eskisinde ama boşluktasın dıye bu kişiylşe birliktesin .

işte bende bundan korkuyorum.senağlama

canım senin yaşadağına benzemesede böyle bir duygu yaşadım.bundan önceki sevdiğim adamla ayrıldığımda yaşamayacam sevemem bir daha diyordum öldüm ben diyordum 8 ay sonra şimdikiyle tanıştım ve ilişkinin başında aklımda hep eskisi vardı odaklanamıyordum onun yanında hep ikisini karşılaştırıyordum ve aldatıyormuşum gibi hissediyordum.yenisine karşı içimde hoşlanma vardı ama hep acaba unutmak içinmi sorgusunu yaşadım.sonra bir gün ilkiyle gittiğim bir yere yenisiyle gittim eve döndüğümde annem sordu hiç düşündün mü onu dedi ve ben bir anda fark ettim o hiç aklıma gelmemişti.ve 3,5 sene çok güzel bir aşk yaşadım ve o günden sonra hiç aklma gelmedi o anlamda.
üstelik 2007de eskisi bana geri döndü ama artık içimde ona karşı hiç bişe kalmamıştı sadece hakkımı helal ettim ve devam ettim yoluma.2008 şubata 3,5 senelik ilişkim bitti.daha önce yazdım işte hala seviyorum ama yapcak bişe yok yaşamaya devam edeceksin yolunu çizeceksin..

canım inan bana benımkıyle bırlıkte olmadan benım ılk erkek arkadaşımdan sonra serseri mayın gibiydim çünkü benim çok farklıydı.
ve bir insanla denedim.iyidi herşey yanında kendimi huzurda hissediyordum.mutluydum ama sadece bırısı var şeklinde birlikteydim.ayrıldım 1 hafta sonra bırısıyle denedım olmadı gene aynı seylerı düşündüm.
ve ansızın yazlıga gıttıgım bır dönemde moralim çok bozuk oldugu için bir arkadaşım bara götütmek istedi gittim .çok fazla içtiğim halde benim şuanda sevdiğim ama ayrıldıgım ınsanı gördüm ve erkek arkadaşım olurmusun dıye teklıf ettım ve bıdaha aklıma eskısı asla ve asla gelmedi.
sana bu yüzden diyorum kı eger sevcek olsan 1 anlık bır seyel sever ve unuturdun.şuanda ayrıldıgını ilk tanıdığın dönemi düşün.ve bu birlikte oldugun ınsanla kıyasla.farklı kısıler ıcın aynı duyguları yaşayabiliyorsan evet mantıklı bır karar sevıyorsun yoksa sanmaki zaman geçtikçe seveceksın zaman geçtikçe aşklar bile bitiyor.sevmeden sever hale gelemez insan.

kızlar ben bsy düşünmeye başladım bu insanlardan önce hayatımızda başkası vardı.onlardan ayrıldık acı cektık gene aşık olduk başkası geldi sonra ve gene bitti ve gene acı çekiyoruz bundan sonra gene bırısı gırcek ve gene sevecegız bunu bıle bıle bız neden acı çekiyoruz .sanırım sırf acı çekmek istediğimiz için bu haldeyiz.

bak çok şanslısın LonelyLove iki farklı kişi iki farklı tecrübe.bence iyi düşün ne hissettiğini tart ona göre karar ver :)

valla kızlar aslına bakarsanız benim çok büyük ailevi sorunlarım da var tek derdim çektiğim aşk acısı değil yani.oyüzden hala dibe vurmadım yani düşmeye devam ediyorum.hangi birine çözüm üreteceğimi şaşırdım ama tabiki ailem daha önemli şuan.eskisi için acı çektiğim bi gerçek yenisi için ne yapabilirim bilmiyorum daha doğrusu adam akıllı oturup tam anlamıyla düşünme fırsatım dahi olmadı eğer ailevi sorunlarım olmasaydı eminim yenisi içinde doğru bir karar verebilirdim buaralar erteliyorum oyüzden bu durumu sorunlardan dolayı.

neyse bende ders çalışayım haftaya sınavlarım var zaten doğru dürüst çalışamadım.sağolun kızlar destek olduğunuz için.iyi geceler öpüyorum sizi.

canım o zaman önceği tabiki ailene verceksin onlar önemli... bence çözebileceğin şeylerle uğraş şimdilik çözemeyeceklerini de zamana bırak.belki zamanla onlar içinde bir umut çıkar

Benim eski sevgili msj atti. Tehdit degilmis olumle ilgili olan. Neymis bi kac gundur sanki olcekmis gibi bi hissi varmis. O yuzden olmek hakkinda konusuyormus devamli. Saga sola iyi bak demisti ya bana. Oda aslinda kendine dikkat et demekmiss...

Benim eski sevgili msj atti. Tehdit degilmis olumle ilgili olan. Neymis bi kac gundur sanki olcekmis gibi bi hissi varmis. O yuzden olmek hakkinda konusuyormus devamli. Saga sola iyi bak demisti ya bana. Oda aslinda kendine dikkat et demekmiss...

hmm...duygu sömürüsü yapıyor sanki :1closedeyes: canım bitti demek kolaydı diyorsun şimdi kötü hissediyorsun sen de iyi düşün sorunlarınızı konuşarak halledebilirsiniz belkide

hmm...duygu sömürüsü yapıyor sanki :1closedeyes: canım bitti demek kolaydı diyorsun şimdi kötü hissediyorsun sen de iyi düşün sorunlarınızı konuşarak halledebilirsiniz belkide

Ya biz iki haftadir boyleyiz. bende bi sogukluk uzaklasma var. Hic duzelme olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…