kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3banada benımkısı askerden önceki bır ayrılışımızda kamyonlara dikkat et altında kalmayasın demişti
dangalaklar ya
Ikimizdede vardi. ben biraz soguk davraniyordum. bunun sebebini o cok biliyordu. zamanla gecer dedim. Sabredemedi. Yeter artik dedi. tehditler basladi. kendini oldurcekti falan. Sonrasinda beni tehdit etti. Ve ben artik dayanamadim. Canimi sokakta bulmadim diye dusunerek bitirdim. O an cok kolaydi. Ama suan zorlaniyorum.
canım seni aramış belki hatasını düzeltmek için aramıştır bunu bilemicez çünkü geçmişte kaldı.msnden silmezler genelde ben sildim benimki silmedi neden silmezler anlamış değilim :sm_confused: ama bu konumda sen başkasıyla berabersin şuan senin yaptığında bir çeşit aldatma bitanesi...beynen yapıyorsun bunu.ama bu bir süreç eğer yanındaki kişi gerçekten seni seviyorsa ve sende sanırım hoşlanmasan çıkmazdın bir süre sonra aklına gelmicek o.ama bu bir anda olucak bunu garanti edebilirim.hatta diceksin bugün onu hiç düşünmedim.ben bugün tüm bedenim ve ruhumla yenisi kimse işte onun yanındaydım ve mutluyum allahıma şükürler olsun diceksin..bu noktada aşk başlayacak şuan yoksa bile biraz kendine zaman tanı ve karşındakini üzmemeye çalış..yapamıyorsan ve yapamayacaksanda onu oyalama derim
yok canım hani sen diyosun ya herşeyi paylaşırdık diye işte oda sadece dertlerini paylaşacak birini bulamadığı için aramıştı buna eminim yoksa sevdiği için değil.yenisiyle aramızda hiçbir sorun yok inan bana yapılan hiçbirşeyi ben ona yapmıyorum huzurluyum onunla ama işte hoşlandığım içinmi yoksa boşluktanmı bilmiyorum tam emin değilim.ayrılıp onu üzmekte istemiyorum belki ilerde sevebilirim diye düşünüyorum.kafam karmakarışık işte
canım ben ınanmıyorum bır anda bsylerın sevgıye dönüşeceğini bence aklın eskisinde ama boşluktasın dıye bu kişiylşe birliktesin .
işte bende bundan korkuyorum.senağlama
canım inan bana benımkıyle bırlıkte olmadan benım ılk erkek arkadaşımdan sonra serseri mayın gibiydim çünkü benim çok farklıydı.
ve bir insanla denedim.iyidi herşey yanında kendimi huzurda hissediyordum.mutluydum ama sadece bırısı var şeklinde birlikteydim.ayrıldım 1 hafta sonra bırısıyle denedım olmadı gene aynı seylerı düşündüm.
ve ansızın yazlıga gıttıgım bır dönemde moralim çok bozuk oldugu için bir arkadaşım bara götütmek istedi gittim .çok fazla içtiğim halde benim şuanda sevdiğim ama ayrıldıgım ınsanı gördüm ve erkek arkadaşım olurmusun dıye teklıf ettım ve bıdaha aklıma eskısı asla ve asla gelmedi.
sana bu yüzden diyorum kı eger sevcek olsan 1 anlık bır seyel sever ve unuturdun.şuanda ayrıldıgını ilk tanıdığın dönemi düşün.ve bu birlikte oldugun ınsanla kıyasla.farklı kısıler ıcın aynı duyguları yaşayabiliyorsan evet mantıklı bır karar sevıyorsun yoksa sanmaki zaman geçtikçe seveceksın zaman geçtikçe aşklar bile bitiyor.sevmeden sever hale gelemez insan.
bak çok şanslısın LonelyLove iki farklı kişi iki farklı tecrübe.bence iyi düşün ne hissettiğini tart ona göre karar ver :)
kızlar ben yatıyım bu sefer cıdden sabah 6da kalkıcam hepınıze ıyı geceler Şeniz
valla kızlar aslına bakarsanız benim çok büyük ailevi sorunlarım da var tek derdim çektiğim aşk acısı değil yani.oyüzden hala dibe vurmadım yani düşmeye devam ediyorum.hangi birine çözüm üreteceğimi şaşırdım ama tabiki ailem daha önemli şuan.eskisi için acı çektiğim bi gerçek yenisi için ne yapabilirim bilmiyorum daha doğrusu adam akıllı oturup tam anlamıyla düşünme fırsatım dahi olmadı eğer ailevi sorunlarım olmasaydı eminim yenisi içinde doğru bir karar verebilirdim buaralar erteliyorum oyüzden bu durumu sorunlardan dolayı.
iyigeceler cnm ,darısı başıma bende 6 da kalkacağım günleri bekliyorumkaydirigubbakcemile2
Benim eski sevgili msj atti. Tehdit degilmis olumle ilgili olan. Neymis bi kac gundur sanki olcekmis gibi bi hissi varmis. O yuzden olmek hakkinda konusuyormus devamli. Saga sola iyi bak demisti ya bana. Oda aslinda kendine dikkat et demekmiss...
hmm...duygu sömürüsü yapıyor sanki :1closedeyes: canım bitti demek kolaydı diyorsun şimdi kötü hissediyorsun sen de iyi düşün sorunlarınızı konuşarak halledebilirsiniz belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?