Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bi kitap okudum. erkek kadın ilişkileri üzerine..

terk edilenler daha kolay birini bulup,aşık olabiliyormuş.(bağlanmaya daha meyilli oluyorlarmış.)
ki ben bunu kendi açımdan da söyleyebilirim, benim şuan çok bi beklentim yoktur ilişkiden.. sadece beni sevsin,diğeri gibi üzmesin yeter diyebilirim.

terk edenler daha bi zorda kalıyormuş, daha çok düşünüyormuş.
hele bide ayrılırken karşı taraf "e peki ayrılalım o zaman"diye rahat bi tavır sergilerse kendini sorguluyormuş.
kadınların böyle şakıması cilveli konuşması vs. ilişkinin bitmesini o an önleyebiliyormuş. ağlamak falan tam tersi beklenen tepkilermiş.neyi kaybettiğini göstermek gerekiyormuş.
mesela dedikodular yayarak..
atıyorum eski erkek arkadaş iyi yemek yapan kizlardan mı hoşlanıyor, ortak arkadaşlar hemen dedikoduyu yayacakmış,
"ooo princess de mükemmel yapar bu böreği, bi mantı yapar tadına doyamazsın... "gibi..
terk ettikten sonra düşünmeyen,dönmeyen çok nadirmiş.

hatta sevgilin terk etsin diye uğraşsan, her türlü ters hareketi yapsan, bunları ayrıntılı anlatmış işte, bunları yapın diye.. (cimrilik,aşırı kıskançlık,ailesine saygısızlık, cinsellikten soğutma... gibi.. aklıma bunlar geldi şuan) onları bile yapsan bi şekilde dönebiliyorlarmış.

bu ek bilgileri de senin konuna ek olarak verdim ama kusura bakma canım:)

başka sevgilisi olduğu için üzüldüğünü anlıyorum. keşke daha önce tekrar başlasaydın..
affedilmez bir şeyse, geri dönülmezse onun için mutlu ol ya..
sen ayrılarak onu mutsuz ettin ama bir başkası onu toparlayacak..
oda bi insan sonuçta..

terk edilenler daha kolay birini bulup,aşık olabiliyormuş.(bağlanmaya daha meyilli oluyorlarmış.)
ki ben bunu kendi açımdan da söyleyebilirim, benim şuan çok bi beklentim yoktur ilişkiden.. sadece beni sevsin,diğeri gibi üzmesin yeter diyebilirim.
bu kısım kesinlikle doğru benim içinde geçerli durum.

kızlar ben geldim herkese günaydın.
yeni haftada güzel haberler,güzel olaylar yaşarız umarım.hihoyyythihoyyyt
yeni bir hafta yeni bir sayfa olsun hepimiz için Şeniz

günaydın hatunlarrr
bende geldimmmm, acık hastayım ama kendimi salmamaya çalışıyorum
boğazlarım kötü, 2 gündr ilaç alıyom, bugün biraz daha iyiiym

sağol hayatacım
aman dikkat edin kendinize bu mevsimdede hastalık hiç çekilmiyor yawww -tatlicadiarzu-

kesinlikle haklısın canım ya.
bende fazla yanmışım haftasonu dedem ameliyat oldu onun stresi derken,biraz sahile iniyim demiştim alt tarafı 2 saat kaldım ama yüzüm kıpkırmızı vede çok acıyor.

dikkat et hayatacım güneş geçmesin başına, sanada geçmiş olsun :teselli:

oo çene gelmişş, nbr çene karşılaşamıyoruz sanki epeydir yoksam banamı ööle geliyooo

öyle canım öyle haklısın
bende geçen hafta çok takıldım buraya işler hep kaldı bu hafta daha az takılcam artık napayım :1closedeyes:

canım yaaa... süpersin valla... artık böyle düşünmene çok sevindim kaydirigubbakcemile5

fibritim ; kibritçi kızım nickin değişmemiş daha :jeyyar: canım benim zaman ilaç elbet... ama bilirsin tedavilerde hep bir duraklama dönemi vardır... sen o dönemdesin... o da geçecek elbet... belki uygulamaları azcık değiştirmen gerekebilir...yerimseniben

geçmiş olsun şekerler... aşağıdaki hatunlarıma ve diğerlerine de kocaman bir günaydın diyorum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…