kızlar ben 6 aydan fazladır ayrıyım ama hala unutamıyorum.birde sevgilisi olduğunu öğrendim ne kötü bir durum ya gerçi barışmak istemiyordum ama çok fena canımı acıttı.bana çok acı çektirmişti çok ağlatmıştı inşallah birgün bana çektirdikleri karşılıksız kalmaz diyodum kendimi avutuyodum ama adam bulmuş birini mutlu baksanıza.bense hiç haketmediğim halde hala acı çekiyorum.adaletsizlik değilde nedir bu?
bi kitap okudum. erkek kadın ilişkileri üzerine..
terk edilenler daha kolay birini bulup,aşık olabiliyormuş.(bağlanmaya daha meyilli oluyorlarmış.)
ki ben bunu kendi açımdan da söyleyebilirim, benim şuan çok bi beklentim yoktur ilişkiden.. sadece beni sevsin,diğeri gibi üzmesin yeter diyebilirim.
terk edenler daha bi zorda kalıyormuş, daha çok düşünüyormuş.
hele bide ayrılırken karşı taraf "e peki ayrılalım o zaman"diye rahat bi tavır sergilerse kendini sorguluyormuş.
kadınların böyle şakıması cilveli konuşması vs. ilişkinin bitmesini o an önleyebiliyormuş. ağlamak falan tam tersi beklenen tepkilermiş.neyi kaybettiğini göstermek gerekiyormuş.
mesela dedikodular yayarak..
atıyorum eski erkek arkadaş iyi yemek yapan kizlardan mı hoşlanıyor, ortak arkadaşlar hemen dedikoduyu yayacakmış,
"ooo princess de mükemmel yapar bu böreği, bi mantı yapar tadına doyamazsın... "gibi..
terk ettikten sonra düşünmeyen,dönmeyen çok nadirmiş.
hatta sevgilin terk etsin diye uğraşsan, her türlü ters hareketi yapsan, bunları ayrıntılı anlatmış işte, bunları yapın diye.. (cimrilik,aşırı kıskançlık,ailesine saygısızlık, cinsellikten soğutma... gibi.. aklıma bunlar geldi şuan) onları bile yapsan bi şekilde dönebiliyorlarmış.
bu ek bilgileri de senin konuna ek olarak verdim ama kusura bakma canım:)
başka sevgilisi olduğu için üzüldüğünü anlıyorum. keşke daha önce tekrar başlasaydın..
affedilmez bir şeyse, geri dönülmezse onun için mutlu ol ya..
sen ayrılarak onu mutsuz ettin ama bir başkası onu toparlayacak..
oda bi insan sonuçta..
güzel haftanız olsun.... keyifleriniz çıtır olsun.... hepinize günaydııın hihoyyyt
dikkat et hayatacım güneş geçmesin başına, sanada geçmiş olsun :teselli:
oo çene gelmişş, nbr çene karşılaşamıyoruz sanki epeydir yoksam banamı ööle geliyooo
öyle canım öyle haklısın
bende geçen hafta çok takıldım buraya işler hep kaldı bu hafta daha az takılcam artık napayım :1closedeyes:
sen ondan ayrıysan oda senden ayrı canım.bugün olmasa bile bir gün bir şekilde aklına gelicek onunda.ben bilmem dönerler mi dönmezler mi.tek bildiğim iyi geçmiş bir ilişkide eğer kavga ederek ayrılmadıysan ve çok büyük bir hata yapmadığsan bir şekilde akıllarına gelirsin.tabii bunu anlmaları zaman alabilir bir yıl iki yıl belki aklına gelse bile aramayan da olacaktır tabii.bunun için sen hayatını toplamaya bakmalısın biliyorum benim için bunları söylemek de zor ama bunu yapmalıyız.yüreğinden söküp atamazsın ama bununla yaşamayı öğrenebilirsin.bir gün o yada bir başkası tekrar hayatına girdiğinde hiç bir şey eskisi gibi olmayacak zaten. baştan yeni bir sayfa açıcak baştan başlayacaksın.bence bu senin kıymetini bilen seni seven ve hiç bırakmayacak biri olur inşallah.pişman olup dönerlerse o senin bileceğin iş.şuan tek odaklandığım şey ayakta kalmak sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?