Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Merhaba arkadaşlar bende ayrıldım 2 hfta oldu hala acısını çekorum ayrılmamız okadar köt oldukii hala unutamıorum o slmek istiorum dşnmek bile istemiorum neden sevenin kıymeti bilinmio neden herkes yalancı olmş neden su 3 gunluk dunyada kırmaya bile degmio 1.5yıllık ilişkim btti hala hazmedemiorum sevilmedigimi ögrendim kandırıldım ama atlatıcahma inanıorum umarım bida elime dşmezz

deryacımm senin konunu okumuştum ve hatta yorumumuda yazmıştım yanılmıyorsam
senin o kişiyi unutmak en mantıklısı zaten canım, adam sana verdiği cevapla kendisini kısa ve öz bir şekilde ifade etmiş zaten.
daha bunun üzerine kendini hırpalama lütfen, yaşın daha çok küçük ve önünde yaşanmayı bekleyen kimbilir ne kadar tatlı mutlulukların var, böyle düşün lütfen.

bu aradaa Tiamo sanada günaydın cnm,

konu neydıkı ben hatırlamıyorum ama sm793 sen bılıyorum dıyorsun hayırlısı böyle diyorsa kesin vardır bsy.ama merak ettim nasıl ayrıldınız derya?

konu neydıkı ben hatırlamıyorum ama sm793 sen bılıyorum dıyorsun hayırlısı böyle diyorsa kesin vardır bsy.ama merak ettim nasıl ayrıldınız derya?

canım deyanın kendisinin açtığı konuda okumuştum ben ordan biliyorum, hatta bugün okudum sanırım. ve tekrar diyorumki en hayırlısı böyle derya için tatlım

bizimde ayrılalı bugun tam 1 ay oldu (( ben günleri haftaları sayarken acaba o şimdi ne yapıyorrr

onun inan şimdi umrunda değildir canım... üzülmen için söylemiyorum.... benim 8 ay bitecek ... ama olay bu ... o yüzden bir an önce toparlanmaya bak ... :teselli:

bu da benden hepinize gelsin ... az önce de fibritime yolladım...
eee 8 ay bitiyor dile kolay ... azcık deneyimli sayılırım çoğunuzdan ... benden deneyimliler de var onların da affına sığınıyorum artık :)

Bir sevgili uğruna sende benim gibi
Yanma arkadaş
O yaşlı gözlerine o yalan sözlerine kanma arkadaş
Giden gelirmi sandın aldandın boşa yandın
Bırakıp gittti seni neden ismini andın anma arkadaş

Bir gün geri gelecek senden af dileyecek
Sanma arkadaş
Bir gün geri gelecek senden af dileyecek
Sanma arkadaş
Yırt at resmini unut artık ismini anma arkadaş ...

ağlamak yok ama bak çok kızarım...

Daha once bi 6 ay ayri kalmistik sevdigimle. O surec icinde devamli bana msjlar atardi.

canım hikayenizi tam bilmiyorum ama sizin ki biraz zamana bırakılması gereken bir durumda sanırım... karşılıklı hatalar filan olmuş... daha önce ki ayrılıkta pek rahat bırakmadıysa seni sevmiş gerçekten ... ama galiba bu sefer bitti diyen sendin... :uhm:

evet bu sefer ben dedim. sevgilim sinirlenince ne soyledigini bilmiyor. Bu cok yipratiyordu. Sonradan ozur dilerim fln diyor ama. Laf agizdan bi kere cikar.
Bende zaman diyorum...Surda 1,5 ay sonra ikimizde tatile gitcez. Kafamizi dinlemis oluruz.

senağlamaBana mı yolladın.Sağol canım benimŞeniz

kızlar bu kulübe katılım niçin azaldı ki :uhm:
eskiden bi gelir sayfalarca okurduk kaydirigubbakcemile3
şimdi buna sevinelim mi :uhm:
hadi yeni gelenler az diye sevinelim, ama eskiler niye gelmiyo :sm_confused:
br yudum sohbetinize hasret kaldık ( ne inkar ne itiraf bu yalnızca sitem (

ne güzel şarkıı.
açtım şimdi dinliyorum.a.s.

Kizlar bisey sorcam. Su son haftalar sevgilimle aram cok kotuydu ve bildiginiz gibi ayrildik. Yakin cevremden biri beni tanidigi biriyle tanistirmak istiyor. Basta yok fln dedim. Ama sert bi tepkide vermedim acikcasi. Tatile turkiyeye geldigimde o kiside yaninda olcakmis.
Benim dusuncem soyle: Hersey olacagina varir. Belki iyi biri cikar fln diyorum.
Diger yandanda eski sevgilim deneme sureci istiyor. Bilmiyorum napacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…