canım yaaa... süpersin valla... artık böyle düşünmene çok sevindim kaydirigubbakcemile5
konu neydıkı ben hatırlamıyorum ama sm793 sen bılıyorum dıyorsun hayırlısı böyle diyorsa kesin vardır bsy.ama merak ettim nasıl ayrıldınız derya?
bizimde ayrılalı bugun tam 1 ay oldu(( ben günleri haftaları sayarken acaba o şimdi ne yapıyorrr
Daha once bi 6 ay ayri kalmistik sevdigimle. O surec icinde devamli bana msjlar atardi.
canım hikayenizi tam bilmiyorum ama sizin ki biraz zamana bırakılması gereken bir durumda sanırım... karşılıklı hatalar filan olmuş... daha önce ki ayrılıkta pek rahat bırakmadıysa seni sevmiş gerçekten ... ama galiba bu sefer bitti diyen sendin... :uhm:
senağlamaBana mı yolladın.Sağol canım benimŞenizbu da benden hepinize gelsin ... az önce de fibritime yolladım...
eee 8 ay bitiyor dile kolay ... azcık deneyimli sayılırım çoğunuzdan ... benden deneyimliler de var onların da affına sığınıyorum artık :)
Bir sevgili uğruna sende benim gibi
Yanma arkadaş
O yaşlı gözlerine o yalan sözlerine kanma arkadaş
Giden gelirmi sandın aldandın boşa yandın
Bırakıp gittti seni neden ismini andın anma arkadaş
Bir gün geri gelecek senden af dileyecek
Sanma arkadaş
Sanma arkadaş
Yırt at resmini unut artık ismini anma arkadaş ...
ağlamak yok ama bak çok kızarım...
Kizlar mrb nasilsiniz? benim moral çökük vaziyete :=(
bu sefer ask acisi degil de saglik problemi yasiyorum hata baslik açtim okursaniz sevinirim, belki aranizda benim probleme yardim eden vardir
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/282335-bakireyim-buyuk-enfeksyonum-var.html#post7046314
senağlamaBana mı yolladın.Sağol canım benimŞeniz
bu da benden hepinize gelsin ... az önce de fibritime yolladım...
eee 8 ay bitiyor dile kolay ... azcık deneyimli sayılırım çoğunuzdan ... benden deneyimliler de var onların da affına sığınıyorum artık :)
Bir sevgili uğruna sende benim gibi
Yanma arkadaş
O yaşlı gözlerine o yalan sözlerine kanma arkadaş
Giden gelirmi sandın aldandın boşa yandın
Bırakıp gittti seni neden ismini andın anma arkadaş
Sanma arkadaş
Sanma arkadaş
Yırt at resmini unut artık ismini anma arkadaş ...
ağlamak yok ama bak çok kızarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?