slm kızlar bende geldımmmm
ay burayı sevıyom ben ya:))
slm kızlarrr nbrsinizz :)
bişi sorcam nikcimi nası değiştircem benn yapamadım bi türlü yaa :/
* TİAmo senin hikayeni bilmiyorum ben, ama eski sevgilin çok büyük bi hata yapmadıysa sende seviyosan bi şans verebilirsin tatlım.. olmazsa diğer kişiylede görüş.. kısmetin kimse o olcak zaten sen çok sıkma kendini. :)
*yllka noldu canım son gelişmeler neler anlat bakalım
* TİAmo senin hikayeni bilmiyorum ben, ama eski sevgilin çok büyük bi hata yapmadıysa sende seviyosan bi şans verebilirsin tatlım.. olmazsa diğer kişiylede görüş.. kısmetin kimse o olcak zaten sen çok sıkma kendini. :)
Butun olanlardan sonra ben kafa dinlemeye karar verdim. Son haftalarda ben cok duygususlasmistim ona karsi. Onunla bulusmaya sanki zorla gidiyordum. Gittigimdede bir an once eve donmek istiyordum. Hic heycanli olmuyordum.
Acaba sevgim azaldimi .. onunla gorusmedigim surecte bunu anlarim umarim.
tatlım bnm son gelişmeler kuzenim dediki msj at sınw çıkışı istersen görüelim die attım ona ama cwp gelmedi hala gçen yüzyüze konuştuğumzda msj atmıştım görüşüleim die istemiyorum demisti bana ama bu sefer ne istemiyorum diyor nede istemiyorum bana kalırsa düsünüo gitsem mi gitmesem mi die bnde rahat bıraktım düsünsün die
hmm hayırlısı olsun tatlım.. güzel haberler gelsin artık :Saruboceq:
bi kitap okudum. erkek kadın ilişkileri üzerine..
terk edilenler daha kolay birini bulup,aşık olabiliyormuş.(bağlanmaya daha meyilli oluyorlarmış.)
ki ben bunu kendi açımdan da söyleyebilirim, benim şuan çok bi beklentim yoktur ilişkiden.. sadece beni sevsin,diğeri gibi üzmesin yeter diyebilirim.
terk edenler daha bi zorda kalıyormuş, daha çok düşünüyormuş.
hele bide ayrılırken karşı taraf "e peki ayrılalım o zaman"diye rahat bi tavır sergilerse kendini sorguluyormuş.
kadınların böyle şakıması cilveli konuşması vs. ilişkinin bitmesini o an önleyebiliyormuş. ağlamak falan tam tersi beklenen tepkilermiş.neyi kaybettiğini göstermek gerekiyormuş.
mesela dedikodular yayarak..
atıyorum eski erkek arkadaş iyi yemek yapan kizlardan mı hoşlanıyor, ortak arkadaşlar hemen dedikoduyu yayacakmış,
"ooo princess de mükemmel yapar bu böreği, bi mantı yapar tadına doyamazsın... "gibi..
terk ettikten sonra düşünmeyen,dönmeyen çok nadirmiş.
hatta sevgilin terk etsin diye uğraşsan, her türlü ters hareketi yapsan, bunları ayrıntılı anlatmış işte, bunları yapın diye.. (cimrilik,aşırı kıskançlık,ailesine saygısızlık, cinsellikten soğutma... gibi.. aklıma bunlar geldi şuan) onları bile yapsan bi şekilde dönebiliyorlarmış.
bu ek bilgileri de senin konuna ek olarak verdim ama kusura bakma canım:)
başka sevgilisi olduğu için üzüldüğünü anlıyorum. keşke daha önce tekrar başlasaydın..
affedilmez bir şeyse, geri dönülmezse onun için mutlu ol ya..
sen ayrılarak onu mutsuz ettin ama bir başkası onu toparlayacak..
oda bi insan sonuçta..
Hosgeldin canim.
zor ama ımkansız degıl dımı .........
ne guzel solemıs
allah yardım etsın canım...
Ben bugün bi karar aldım.Artık ondan bahsetmeyeceğim. Yani çok depreşmediğim sürece.Aynı şeyleri konuş konuş sadece kendimi üzüyorum.Ne oluyor geri mi geliyor?Hatasını mı anlıyor?O yüzden artık düşüncelerimi serbest bırakmaya karar verdim. Ah edip vah etmeyeceğim artık.Dönerse ne âla, dönmezse kendi bilir.Çünkü bunun konuş konuş bi çözümü yok.İçimde yaşayacağım artık.
Ben bugün bi karar aldım.Artık ondan bahsetmeyeceğim. Yani çok depreşmediğim sürece.Aynı şeyleri konuş konuş sadece kendimi üzüyorum.Ne oluyor geri mi geliyor?Hatasını mı anlıyor?O yüzden artık düşüncelerimi serbest bırakmaya karar verdim. Ah edip vah etmeyeceğim artık.Dönerse ne âla, dönmezse kendi bilir.Çünkü bunun konuş konuş bi çözümü yok.İçimde yaşayacağım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?