Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

slm kızlarrr nbrsinizz :)

bişi sorcam nikcimi nası değiştircem benn yapamadım bi türlü yaa :/

* TıAmo senin hikayeni bilmiyorum ben, ama eski sevgilin çok büyük bi hata yapmadıysa sende seviyosan bi şans verebilirsin tatlım.. olmazsa diğer kişiylede görüş.. kısmetin kimse o olcak zaten sen çok sıkma kendini. :)

*yllka noldu canım son gelişmeler neler anlat bakalım

tatlım bnm son gelişmeler kuzenim dediki msj at sınw çıkışı istersen görüelim die attım ona ama cwp gelmedi hala gçen yüzyüze konuştuğumzda msj atmıştım görüşüleim die istemiyorum demisti bana ama bu sefer ne istemiyorum diyor nede istemiyorum bana kalırsa düsünüo gitsem mi gitmesem mi die bnde rahat bıraktım düsünsün die

Butun olanlardan sonra ben kafa dinlemeye karar verdim. Son haftalarda ben cok duygususlasmistim ona karsi. Onunla bulusmaya sanki zorla gidiyordum. Gittigimdede bir an once eve donmek istiyordum. Hic heycanli olmuyordum.
Acaba sevgim azaldimi .. onunla gorusmedigim surecte bunu anlarim umarim.

anladım canım.. bencede dinle kafanı ne istediğine ozman karar verirsin.. şimdi çok sağlıklı düşünemiyosun galiba.. kendinle kal bi süree inş toparlarsn en kısa zmanda :1hug:

hmm hayırlısı olsun tatlım.. güzel haberler gelsin artık :Saruboceq:

hmm hayırlısı olsun tatlım.. güzel haberler gelsin artık :Saruboceq:

ins canım ya istemese atar msj istemiorum görüsmek die ama soruyorum erkek arkadaslarıma siz aynı durumda olsanız msj atarsmınız die tabi atarım iistemiyorsam istemem dierm dio zannedrsem çocuk kendini naza çekio dediler bana ne bilm kız gibi nazlı:tomato:

keşke ben ayrılarak onu mutsuz etmiş olsaydım ama mutsuz olan yine ben oldum canım ben zaten istemeyerek ayrıldım beni sevmediğini düşündüğüm için.aslında ben sadece ayrılmak istediğimi dile getiren taraftım.
onda yoktum ben zaten.ben yine bende bittim.dahası var mı şu iki cümleden başka...

Hosgeldin canim.

hosbulduk canım
sende hos geldın..
ınsallah kısa surede duzelırsın..kendını cok uzme..ve bu dobende kendını dene bakalım..ne hıssetceksın hakkında hayırlısı canım

slm canım

ya bende degıscem bırı banada anlatsın yakaydirigubbakcemile2
kıbrıtımsengözlerimebaksanab anlatsana canım nasıl yaptınkaydirigubbakcemile3

üye olduğum bi sitede yaşamış olduğum aşkı ayrılığı paylaştığım bir arkadaşım bana aynen şu sözleri yazmıştı kızlar sizinle de paylaşmak istedim.bu sözleri yazan arkadaşta çok büyük bir aşk ve ayrılık yaşıyordu.hatta benden daha kötü bir durumdaydı sanırım.aynen şöyle yazmıştı bana...

ardında bırakıp ruhunun çağrılarını,yaralı bi kuş gibide olsan alma artık onu dünyana... terket ruhunda bile..
ırmaklar gibi ol ak uzun uzun.. yeniden yepyeniii... terket ama ölü gibi değil canlı..
şarkılar bir sığınaktır..sonsuz yangını alevlendirir.. sevmesen daha kolay..helede nefret etmesen..
his yok lonely acı çekmemek için soğut yüreğini..düşler acı veriyorsa uyan .. uyan nolur...
zor ama imkansız değil dimi...

Ben bugün bi karar aldım.Artık ondan bahsetmeyeceğim. Yani çok depreşmediğim sürece.Aynı şeyleri konuş konuş sadece kendimi üzüyorum.Ne oluyor geri mi geliyor?Hatasını mı anlıyor?O yüzden artık düşüncelerimi serbest bırakmaya karar verdim. Ah edip vah etmeyeceğim artık.Dönerse ne âla, dönmezse kendi bilir.Çünkü bunun konuş konuş bi çözümü yok.İçimde yaşayacağım artık.

Cok guzel bir karar vermissin. Gelene hay hay gidene bye bye demi.

merhaba arkadaşlar bir iki gündür giremiyordum , ödevler , projeler , dersler
iyi oldu ama baya bir kafam dağıldı arkadaşlarla güle oynaya proje yapıyorduk :)

bilmiorm kullandığım ilaçtan mıdır (ilacı övmek istemiyorum tabi ki ) bu aralar pek bir keyfim yerinde (maşşallah ) daha az düşünüyorum gerçekten , ağlamıyorum bir kaç gündür , hala çok seviyorum ama yapabileceğim bir şey yok o beni kaybetti :1closedeyes:

beni üzen eski güzel günleri hatırlamaktı ama artık kötü anılarımızı da hatırlıyorum ve farkediyorum ki birbirimize zaten uygun değilmişiz

böyle düşünüyorum , ya da düşünmek istiyorum , bir şekilde rahatlıyorum

onla ya da onsuz dönüyor hayat , isterse geri dönsün , isterse dönmesn , isterse başkasını bulsun (tabi çok üzülürüm bu durumda ama ) yapabileceğim bir şey yok herşeyde bir hayır var , dünya dönüyor ve ben de yaşamak zorundayım şakkıdı

angelme senin adina sevindim. keskem bende oyle olsam. Benim kafam karma karisik. Ne istedigimi benim icin neyin daha dogru olacagina bi karar veremiyorum. iliskimizi ben bitirdim. Pisman olursam bidaha bana geri donmicek Cunki daha oncede ayrilmistik. Bu son demisti sevgilim. ooof offff

aynen bende oyle dusunuyorum kendı adıma bende bunları dusunuyordum kı sen yazmıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…