Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bende yarın butun gun calısıcam takı hafta sonuna kadar bugun evde temızlık vardı da sen aöf de mı okuyosun ben 2.sınıf

aynen canım bende son sınıf.okadar zaman çalışmadım çalışmadım şimdi kendimi hırpalıyorum çalışayım diye.daha 4 derse çalışabildim yetiştirebilirmiyim bilmiyorum

aynen canım bende son sınıf.okadar zaman çalışmadım çalışmadım şimdi kendimi hırpalıyorum çalışayım diye.daha 4 derse çalışabildim yetiştirebilirmiyim bilmiyorum

nasıl calısıyosun canım ben cıkmıs soruları sen daha deneyımlısın tuyo ver ))yas kac bu arada ask acısı cekenlerdensın sende bende oyle kı burdayız bu gune kadar moral bozuk calısamadım son 4 gun calısıcam artık

canım ben yardımcı kitaptan konuları okuyorum sadece ordaki testleri çözüyorum.bu seneye kadar çıkmış sorulara bakmıyordum hiç bu sene baktım ilkdefa çokta yararı oldu.ama bakmadığım zamanlarda da sıkıntı yaşaamdım hiç.dediğim gibi konuları oku testleri çöz geçmiş yıl sorularına bak.ben bu şekilde vizelerden bayağı yüksek not aldım.buarada yaşım 24 senin?

arkadaşlar kusura bakmayın alakasız olacak ama biraz evvel ortak arkadaşımızla konuştum . işte dün msnde konuşmuş onla. beni mezun olduktan sonra düşünecekmiş , şu an tek önemli şey dersleriymiş ,

yani beni daha düşünecek de karar verecek de .. ohooo . . . ..
arkadaşım demiş ki inşallah o seni bekler , ben olsam beklemezdim , o da şöyle demiş "ben ona bekle ya da bekleme demedim " .

artık hiç bir şeyi umrumda değil gerçekten naparsa yapsn , bi de bugün pişmiş pişmiş msnde yazıyor bana arkadaş gibi muhabbet ettik , arkadaşlığı batsın onun

neyse şöyle söyleyeyim bir insanın gerçek kişiliğini ayrıldıktan sonra anlıyormuşsunuz.ben de anladım onun gerçek kişiliğini(!)

bn bekleme moddayım şuan adımımı attım ve geri çekildim ondan gelecek adımı bekliyorum umarım ii haberler alırım:Saruboceq:

bende çok duymuştum böyle şeyleri klasik erkek bahaneleri.yok askerlik yok okul iş güç meslek deyip duruyodu.ama nedense hiçbiri gerçekleşmiyordu.ne askere gidiyodu ne okumak istiyordu ne de işi gücü sorun ediyordu.sürekli fikir değiştiriyordu.seninde dediğin gibi beni şunlar gerçekleşene kadar bekle bile demiyordu.bana sıra birtürlü gelmiyordu nedense falan filan işte

aynen öyle , olmayacak bir şeyi bekleyerek ömrümü tüketemem , 2 ay oldu nerdeyse bekliyorum , üzülmekten başka hiç bir şey geçmedi elime. Bazen onu sevdiğimden bile şüphe ediyorum. ayrıldıktan sonra yaptıkları o kadar yıprattı ki beni tüm sevgimi aldı götürdü. istemeden bana yardımcı oldu , ekmeğime yağ sürdü. nasıl biliyorsa öyle yaşasın hayatını bundan sonra bensiz olacak ama o hayat.

heh aynen öylee çok güzel canım inş hiç değişmez bu düşüncen.. :teselli:

heh aynen öylee çok güzel canım inş hiç değişmez bu düşüncen.. :teselli:

inşallah canım , şu an kendimi çok güçlü hissediyorum , toparlanmış hissediyorum , umrumda olan tek şey ailem ve derslerim ve tabi ki dostlarım .

gerçek aşk olsaydı o , hala yanmda olurdu ,demek ki değilmş, demek ki aramaya devam edeceğim ben gerçek aşkı , daha doğrusu onun beni bulmasını bekleyeceğim süprizzzzz

kızlar sıze katıldım bende 4.5yıllık ılıskımı bıtırdım 16gun once... degısık duygular ıcındeyım:1shok:

bn bekleme moddayım şuan adımımı attım ve geri çekildim ondan gelecek adımı bekliyorum umarım ii haberler alırım:Saruboceq:

canım ya inşallah alırsın ama , hiç onla yüz yüze gelme fırsatın yok mu ? Bir şekilde onla sanki karşılaşmışsın gibi bir ortam yaratsan , kendini ona hatırlatsan , belki bir şeyler çakar aklında onun.

ama tamamen tesadüfen (!) tabi ki planlı değil

kızlar sıze katıldım bende 4.5yıllık ılıskımı bıtırdım 16gun once... degısık duygular ıcındeyım:1shok:

çok üzüldüm canım ama burada aradğın desteği bulabilirsin , ben burada atlattım diyebilirim anlatmak , dinlemek , farketmek iyi geliyor

aynen tatlım gerçekten sevselerdi gerçekten aşık olsalardı kesinlikle yanımızda olurlardıı.. bize kıyamazlardıı bukadar ağlatmazlardı incitmezlerdii.. ufff her işte bi hayır vardırr beklicez gerçek aşklarımızı :asigim:

kızlar ya canlarım bnm sizi seviorum tsk ederim beni boyle karsıladıgınz için:1hug: kendıme yabancılastıgımı anladım oyle garıp bı ınsana donusmustumkı onun ıstedıgı gıbı bırı olmak ıcın kendımı paralayıp duruyodum resmen bı anda aydınlanma yasadım ben napıyorum ya dedım.. oyle onun dunyasının ıcınde sıkısmıstımkı kendıme aıt hıc bı hobım kalmamıstı sevdıgım arkadaslarımla aılemle bıle vakıt gecırınce kıskanıp kavga cıkarıyodu sadece hayatımda onun olmasını ıstıyodu cok ılgılı bırı olmama ragmen heran telde olalım heran konusalım ıstıyodu bunları yapmadıgımda ılgısız oluodum kavgalarımızda hakaret edıyodu bısuru sey var kızlar ya bunaldım artık boguldum kendıme guvenım bıle kalmamıs bunu gordum suan bıraz uzuluyorum tabı ama bu da gecıcek bılıyorum cnku en dogrusunu yaptıgıma ınanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…