iyi geceler kızlar nasılsınız? ben bütün gün ders çalıştım
bende yarın butun gun calısıcam takı hafta sonuna kadar bugun evde temızlık vardı da sen aöf de mı okuyosun ben 2.sınıf
aynen canım bende son sınıf.okadar zaman çalışmadım çalışmadım şimdi kendimi hırpalıyorum çalışayım diye.daha 4 derse çalışabildim yetiştirebilirmiyim bilmiyorum
nasıl calısıyosun canım ben cıkmıs soruları sen daha deneyımlısın tuyo ver ))yas kac bu arada ask acısı cekenlerdensın sende bende oyle kı burdayız bu gune kadar moral bozuk calısamadım son 4 gun calısıcam artık
arkadaşlar kusura bakmayın alakasız olacak ama biraz evvel ortak arkadaşımızla konuştum . işte dün msnde konuşmuş onla. beni mezun olduktan sonra düşünecekmiş , şu an tek önemli şey dersleriymiş ,
yani beni daha düşünecek de karar verecek de .. ohooo . . . ..
arkadaşım demiş ki inşallah o seni bekler , ben olsam beklemezdim , o da şöyle demiş "ben ona bekle ya da bekleme demedim " .
artık hiç bir şeyi umrumda değil gerçekten naparsa yapsn , bi de bugün pişmiş pişmiş msnde yazıyor bana arkadaş gibi muhabbet ettik , arkadaşlığı batsın onun
neyse şöyle söyleyeyim bir insanın gerçek kişiliğini ayrıldıktan sonra anlıyormuşsunuz.ben de anladım onun gerçek kişiliğini(!)
bende çok duymuştum böyle şeyleri klasik erkek bahaneleri.yok askerlik yok okul iş güç meslek deyip duruyodu.ama nedense hiçbiri gerçekleşmiyordu.ne askere gidiyodu ne okumak istiyordu ne de işi gücü sorun ediyordu.sürekli fikir değiştiriyordu.seninde dediğin gibi beni şunlar gerçekleşene kadar bekle bile demiyordu.bana sıra birtürlü gelmiyordu nedense falan filan işte
bn bekleme moddayım şuan adımımı attım ve geri çekildim ondan gelecek adımı bekliyorum umarım ii haberler alırım:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar bir iki gündür giremiyordum , ödevler , projeler , dersler
iyi oldu ama baya bir kafam dağıldı arkadaşlarla güle oynaya proje yapıyorduk :)
bilmiorm kullandığım ilaçtan mıdır (ilacı övmek istemiyorum tabi ki ) bu aralar pek bir keyfim yerinde (maşşallah ) daha az düşünüyorum gerçekten , ağlamıyorum bir kaç gündür , hala çok seviyorum ama yapabileceğim bir şey yok o beni kaybetti :1closedeyes:
beni üzen eski güzel günleri hatırlamaktı ama artık kötü anılarımızı da hatırlıyorum ve farkediyorum ki birbirimize zaten uygun değilmişiz
böyle düşünüyorum , ya da düşünmek istiyorum , bir şekilde rahatlıyorum
onla ya da onsuz dönüyor hayat , isterse geri dönsün , isterse dönmesn , isterse başkasını bulsun (tabi çok üzülürüm bu durumda ama ) yapabileceğim bir şey yok herşeyde bir hayır var , dünya dönüyor ve ben de yaşamak zorundayım şakkıdı
heh aynen öylee çok güzel canım inş hiç değişmez bu düşüncen.. :teselli:
bn bekleme moddayım şuan adımımı attım ve geri çekildim ondan gelecek adımı bekliyorum umarım ii haberler alırım:Saruboceq:
kızlar sıze katıldım bende 4.5yıllık ılıskımı bıtırdım 16gun once... degısık duygular ıcındeyım:1shok:
inşallah canım , şu an kendimi çok güçlü hissediyorum , toparlanmış hissediyorum , umrumda olan tek şey ailem ve derslerim ve tabi ki dostlarım .
gerçek aşk olsaydı o , hala yanmda olurdu ,demek ki değilmş, demek ki aramaya devam edeceğim ben gerçek aşkı , daha doğrusu onun beni bulmasını bekleyeceğim süprizzzzz
naabersiniz şekerler a.s.
kızlar sıze katıldım bende 4.5yıllık ılıskımı bıtırdım 16gun once... degısık duygular ıcındeyım:1shok:
iyiyim canım ben kendi adıma sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?