kızlar ya canlarım bnm sizi seviorum tsk ederim beni boyle karsıladıgınz için:1hug: kendıme yabancılastıgımı anladım oyle garıp bı ınsana donusmustumkı onun ıstedıgı gıbı bırı olmak ıcın kendımı paralayıp duruyodum resmen bı anda aydınlanma yasadım ben napıyorum ya dedım.. oyle onun dunyasının ıcınde sıkısmıstımkı kendıme aıt hıc bı hobım kalmamıstı sevdıgım arkadaslarımla aılemle bıle vakıt gecırınce kıskanıp kavga cıkarıyodu sadece hayatımda onun olmasını ıstıyodu cok ılgılı bırı olmama ragmen heran telde olalım heran konusalım ıstıyodu bunları yapmadıgımda ılgısız oluodum kavgalarımızda hakaret edıyodu bısuru sey var kızlar ya bunaldım artık boguldum kendıme guvenım bıle kalmamıs bunu gordum suan bıraz uzuluyorum tabı ama bu da gecıcek bılıyorum cnku en dogrusunu yaptıgıma ınanıyorum..
kızlar ya canlarım bnm sizi seviorum tsk ederim beni boyle karsıladıgınz için:1hug: kendıme yabancılastıgımı anladım oyle garıp bı ınsana donusmustumkı onun ıstedıgı gıbı bırı olmak ıcın kendımı paralayıp duruyodum resmen bı anda aydınlanma yasadım ben napıyorum ya dedım.. oyle onun dunyasının ıcınde sıkısmıstımkı kendıme aıt hıc bı hobım kalmamıstı sevdıgım arkadaslarımla aılemle bıle vakıt gecırınce kıskanıp kavga cıkarıyodu sadece hayatımda onun olmasını ıstıyodu cok ılgılı bırı olmama ragmen heran telde olalım heran konusalım ıstıyodu bunları yapmadıgımda ılgısız oluodum kavgalarımızda hakaret edıyodu bısuru sey var kızlar ya bunaldım artık boguldum kendıme guvenım bıle kalmamıs bunu gordum suan bıraz uzuluyorum tabı ama bu da gecıcek bılıyorum cnku en dogrusunu yaptıgıma ınanıyorum..
hayat ne tuhaf değilmi kızlar ya.şuan belkide sevgilim keşke sürekli arasa konuşsak diye düşünen nekadar çok insan vardır.tabi hakaret etmesi dışında olumlu şeylerden bahsediyorum.bazı erkekler ilgisiz bırakıyo bazıları da ilgisiyle kıskançlığıyla insanı bezdiriyo demekki.ortası yokmu bunun kızlar ya.
hayat ne tuhaf değilmi kızlar ya.şuan belkide sevgilim keşke sürekli arasa konuşsak diye düşünen nekadar çok insan vardır.tabi hakaret etmesi dışında olumlu şeylerden bahsediyorum.bazı erkekler ilgisiz bırakıyo bazıları da ilgisiyle kıskançlığıyla insanı bezdiriyo demekki.ortası yokmu bunun kızlar ya.
galiba sen fazla bunalıma girmeden atlatacaksın , bazen mantığı dinlemek lazım gerçekten, şimdi ağlıorz ama bu sayede ilerde gülecek yüzümüz kaydirigubbakcemile2
hakkaten ya onları anlamak cok ama cok zor ama benımkı cok abartıydı cnm.dusunsene kuzenlerım eve gelıyodu benı 100kere arıyodu hadı ne zaman konuscaz dıye ki tum gun telefonda oluyoduk gitsınler konusuruz senle hep konusyoruz askım dıyodum hııı demek yetıyo sana tamam gozde cok guzel dıyodu sonra kavga buyuyo da buyuyoduklava: gercekten cok sabırlıyım ben bunu farkettim hep alttan aldım ama biyere kadar.. ınsan dayanamıyo bı sure sonra
evet cnm ben mantıkla dusunuyorum hep kafamı o yone dogrultuyorum.duygu falan gectım artık boyle ılıskı mı olur huzur herseyden onemlı...ve dunyaya bı defa gelıyoruz onu bı ınsanla guzel guzel gecırmek varken neden boyle zehır edelım bırbırımıze hayatı anlamıyorum yaa??ne gerek var kıskanclıklara sacma sapan kavgalara??
var elbet canımda biz daha rastlayamadık demek :) nerde acaba benim gerçek aşkım napıyodur şuann acaba kız arkadası varmıdırşimdi onlamı konusuyodur yada horul horul uyuyomudur.. kaydirigubbakcemile3
ben yatıyorum ama tekrar bir şey söylemek istedim
bizim için kimse kendimizden daha önemli olmamalı , kahrolup ağlamayı haketmiyoruz biz ya , kötü insanlar değiliz ki . Allah dağına göre kar veriyor kızlar . Gerçekten her şerde bir hayır var .Yarın tekrar güneş doğacak , biz tekrar hayatımıza devam edeceğiz ,daha az hatırlayıp daha az üzüleceğiz. Çünkü biz haketmiyoruz ağlamayı
gece dua edicem Allah'ıma hepimize , bizi gerçekten sevecek , koruyacak , sahiplenecek , hayırlı biriyle aşkı yaşamayı nasip etsin diye. O zamana kadar da yaşamaya , koşuşturmaya , nefes almaya devam . . .
ben yatıyorum ama tekrar bir şey söylemek istedim
bizim için kimse kendimizden daha önemli olmamalı , kahrolup ağlamayı haketmiyoruz biz ya , kötü insanlar değiliz ki . Allah dağına göre kar veriyor kızlar . Gerçekten her şerde bir hayır var .Yarın tekrar güneş doğacak , biz tekrar hayatımıza devam edeceğiz ,daha az hatırlayıp daha az üzüleceğiz. Çünkü biz haketmiyoruz ağlamayı
gece dua edicem Allah'ıma hepimize , bizi gerçekten sevecek , koruyacak , sahiplenecek , hayırlı biriyle aşkı yaşamayı nasip etsin diye. O zamana kadar da yaşamaya , koşuşturmaya , nefes almaya devam . . .
kız eskisi bitti nezaman geleceği belli olmayan yeniyi düşünmeye başladın sen şimdiden.kaydirigubbakcemile3 yenisini buluncada artık şey demeye başlarız acaba beni düşünüyomudur acaba seviyormudur eskisi aklına geliyormudur.kendimiz kurup kendimiz yaşıyoruz valla herşeyi
ay cnm bnmmm bencede oyle cok dogru soyluyosun ben hep inanıyorum zaten her ıste bır hayır olduguna o yuzden mutluyum kafamı baska seylere verebılıyorum artık..benım dedem her illet bir nimet getirir der kızlar gercekten de oyle bence.ben bu ılıskımden cok ders cıkardım iyiki hepımız boyle ılıskıler yasamısız ve belkı de ıyıkı ayrılmısız bundan sonrası ınanın bızım ıcın cok daha guzel olcak kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben çok merak ederim yaa acaba kimle evlenicemm nası biri nerde suan nereli ne iş yapar okuyomuhatta ben bugünü biyre kaydedicem gerçek aşkımı bulduğum zman ona dicem 26 mayıs 2009 saat 01:41 de napıoyodunn.. hayatnda o sıralar biri varmıydıı bak güzel fikirmiş hee telime kaydediimm..
evet bebekler bencede hihoyyyt biz harıkayız yaa ne guzel dusunuyoruz boyle alkıslayalım kendımızı alkisalkisalkis
canım istanbulun neresinde oturuyosun sen.sen kaydetmesine kaydet ama bakalım adam geçmişini hatırlıcakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?