Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

saati 2 yaptık kızlar.dün çok kötüydüm ama bugün hiç umursamıyorum sanki.gerçi 6 ayı geçti olcak okadar

benimde bugün 103 gün oluyoo alıştım artıkk.. arada bi özlem tavan yapıyo ama okadarda olucak.. bi şekilde atlatıcaz bu dönemlerii.. Allah hepimizin yardımcısı olsunn :Saruboceq:

benimde bugün 103 gün oluyoo alıştım artıkk.. arada bi özlem tavan yapıyo ama okadarda olucak.. bi şekilde atlatıcaz bu dönemlerii.. Allah hepimizin yardımcısı olsunn :Saruboceq:

amin canım benimde ilk zamanlarda fazla özlem olmuyodu ama zaman geçtikce özlemeye başladım.bazen gelip gidiyo işte öyle yokluğuna alıştım artık

mecburr alısıyoruz canım.. :1rolleyes:

...bi savaş gibiydi sanki bi sevdadan daha fazla kazananda olmadıki sonundaa.. ikimizde kaybettik bak sonundaa... ( bana yazılmıs sanki yaa )

...bi savaş gibiydi sanki bi sevdadan daha fazla kazananda olmadıki sonundaa.. ikimizde kaybettik bak sonundaa... ( bana yazılmıs sanki yaa )

bana yazılmış gibi durmuyo.benimki bulmuş bi kız sanırım hem seviliyor hem seviyor mutlu da..

aynen biz sanki ilişki yaşamadık çevremizdekilerle ,birbirimizle savaştık ve en sonunda yenik düştü.anlayamıyorum bu kadar çabuk neden pes etti ama aynen banada yazılmış bir şarkı....

kızçeler günaydın ben geldim.herkese güzel ve mutlu bir gün diliyorum.
hayat boş eğlen çoş hihoyyyt hihoyyyt

daha dün dinlemiştim sözleri çok anlmalı gelmişti

güzelmiş

günaydın kızlar

canım aramıza gelmişsin sen de... sana hoşgeldin demek istiyorum... normalde demiyoruz böyle ama ...senin için yeni biryaşam başlamış ve sen bu yeni yaşama hoşgeldin... doğru bir karar vermişsin ...sadece ara ara özlem hissettiğinde bunu hatırla bence sana yetecek... hakkında hayırlısı olsun inşallah :teselli:

kızçeler günaydın ben geldim.herkese güzel ve mutlu bir gün diliyorum.
hayat boş eğlen çoş hihoyyyt hihoyyyt

günaydın bebişimm

günaydıııııııınnnnnnnnnnnnn delikafadulden
bütün kızlar toplandık toplandıkkalkisalkisalkis

günaydın kızlar

günaydın kızlar a.s.

dün bir olaylar olmus çok komık geldı bun görüşü savunanlar yaşayanşar var
allah hepimizin hakknd hayırlısını versin

ayyy nolmuş ... benim dünyadan haberim yok galiba -tatlicadiarzu-

sen duymadınmı böcüşümmmmm :1shok:
dün kk yıkıldıı, konu reyting patlaması yaşadı delikafadulden
gerçi benim kankada yoktu dünn, oda kaçırdı muhabbeti :roflol: ama ben yetiştirdim ona sırnaşık şey
sanada anlatayımm:lepi:
hatunun birinin sevgilisi varmış adam boşanmak üzereymiş, konu açmış sevgilisi boşanmış yada boşanmak üzere olan varmı diye gibi bişeydi yanılmıyorsam
işte orda yok biz seviyoz birbirimizi karısıyla mutlu değil, ben sebep değilim ayrılmalarına, onlar ayrılma aşamasındalardı zaten falan filan diye
herkes üşüştü birden kafamçokkarıştı
konu bu şekerim

yok canım çalışıom ben valla... bi buraya uğruyom nerdeyse ...
bir konu daha açılmış bu gece ... biri vicdan yapmış...hakkaten insanlar ne kadar büyük yanlışlar yapıyorlar artık ya...

Allah korusun bizi böyle şeylerle karşılaşmaktan ... değil yaşamak; bir tanıdığımın bile başına gelmesin :Saruboceq:

bencede hem evli birisine aşık olmaktan,hemde evliyken kocamıza başka birisinin musallat olmasından Allah korusun bizleri.en büyük korkumdur.sen kendini adamın karısının yerine koyman lazım ilk.sen bir kadınsın bugün ona olan yarın sana yapar.Allahım insanlara akıl fikir ihsan eylesin.kızlar bende çok yoğunum ya.

Cok guzel bir karar vermissin. Gelene hay hay gidene bye bye demi.

aynen bende oyle dusunuyorum kendı adıma bende bunları dusunuyordum kı sen yazmıssın
Yani tabiki içimde bye bye diyemiyorum,duygularım halen ayın ama işte bahsetmeyeceğim. Döner mi deönmez mi,arar mı aramaz mı ne bileyim yoruldum artık.
Bu arada bende herkese biraz geç olsada günaydınlar deyim.a.s.
Birazdan dışarı çıkacağım bugün işte birileriyle konuşmaya en azından fikir almaya gideceğim.Of kızlar bu iş derdi bana aşk derdini unutturdu resmen.Ne zor şeymiş.Bir karar vermem lazım ama kendim için en doğru karar ne bilemiyorum.Bakalım acele karar vermemeliyim ama.
Birde canım sıkıldı bişeye.Dün akşam işte küs olduğum bi arkadaşıma mesaj attım.Çünkü gerçekten ben kimseyle küs kalmayı sevmem,kalamam.Kimseye kin güdemem şu hayatta.Zaten aramız saçma sapan bişeyden dolayı bozuldu.Bende dün aklıma geldi,özledim belkide mesaj attım.Hiç bir cevap vermedi.Haklı olsa neyse ama haklı olduğunu bile düşünmüyorum.Ya da en azından ben haksızsam bile benden daha haksız olduğu kesin.Fakat ben yinede sevdiğim kişilere gurur yapamam saçma gelir.Dünde iyiniyetimle mesaj attım.Fakat o cevap vermeyince kendimi öyle kötü hissettim ki sanki ne bileyim ya bir fincan kahvenin bile kırk yıl hatrı vardır derler.Gerçekten üzüldüm.Neyse...
Bunu niye paylaştığıma gelince şuraya varmak istedim ki, sizi sebepsiz yere bırakıp gidenlere,terk edenlere asla mesaj atmayın ya aramayın sormayın.Sonra onların gözünde büyük ihtimal şöyle değerimiz azalıyor,onlar ise kıymete biniyor.Bırakın onlar arasın etsin.Ben zaten benimkini aramam ama dün gerçekten üzüldüm. ınsan demek sevdiği kişilere karşı bile gurur yapmalıymış bunu gördüm. Bi değeri olmuyor inanki,anlaşılamıyoruz.

Birde ben içinde bulunduğum dönem nedeniylede hassaslaştım iyice.Arkadaşlarım hep yanımda olsun,arasın hal hatır sorsun istiyorum.Manevi yönden destek olsunlar bana istiyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…