saati 2 yaptık kızlar.dün çok kötüydüm ama bugün hiç umursamıyorum sanki.gerçi 6 ayı geçti olcak okadar
benimde bugün 103 gün oluyoo alıştım artıkk.. arada bi özlem tavan yapıyo ama okadarda olucak.. bi şekilde atlatıcaz bu dönemlerii.. Allah hepimizin yardımcısı olsunn :Saruboceq:
mecburr alısıyoruz canım.. :1rolleyes:
...bi savaş gibiydi sanki bi sevdadan daha fazla kazananda olmadıki sonundaa.. ikimizde kaybettik bak sonundaa... ( bana yazılmıs sanki yaa )
mecburr alısıyoruz canım.. :1rolleyes:
...bi savaş gibiydi sanki bi sevdadan daha fazla kazananda olmadıki sonundaa.. ikimizde kaybettik bak sonundaa... ( bana yazılmıs sanki yaa )
kızçeler günaydın ben geldim.herkese güzel ve mutlu bir gün diliyorum.
hayat boş eğlen çoş hihoyyyt hihoyyyt
daha dün dinlemiştim sözleri çok anlmalı gelmiştibu da benden hepinize gelsin ... az önce de fibritime yolladım...
eee 8 ay bitiyor dile kolay ... azcık deneyimli sayılırım çoğunuzdan ... benden deneyimliler de var onların da affına sığınıyorum artık :)
Bir sevgili uğruna sende benim gibi
Yanma arkadaş
O yaşlı gözlerine o yalan sözlerine kanma arkadaş
Giden gelirmi sandın aldandın boşa yandın
Bırakıp gittti seni neden ismini andın anma arkadaş
Bir gün geri gelecek senden af dileyecek
Sanma arkadaş
Bir gün geri gelecek senden af dileyecek
Sanma arkadaş
Yırt at resmini unut artık ismini anma arkadaş ...
ağlamak yok ama bak çok kızarım...
güzelmişüye olduğum bi sitede yaşamış olduğum aşkı ayrılığı paylaştığım bir arkadaşım bana aynen şu sözleri yazmıştı kızlar sizinle de paylaşmak istedim.bu sözleri yazan arkadaşta çok büyük bir aşk ve ayrılık yaşıyordu.hatta benden daha kötü bir durumdaydı sanırım.aynen şöyle yazmıştı bana...
ardında bırakıp ruhunun çağrılarını,yaralı bi kuş gibide olsan alma artık onu dünyana... terket ruhunda bile..
ırmaklar gibi ol ak uzun uzun.. yeniden yepyeniii... terket ama ölü gibi değil canlı..
şarkılar bir sığınaktır..sonsuz yangını alevlendirir.. sevmesen daha kolay..helede nefret etmesen..
his yok lonely acı çekmemek için soğut yüreğini..düşler acı veriyorsa uyan .. uyan nolur...
zor ama imkansız değil dimi...
ay cnm bnmmm bencede oyle cok dogru soyluyosun ben hep inanıyorum zaten her ıste bır hayır olduguna o yuzden mutluyum kafamı baska seylere verebılıyorum artık..benım dedem her illet bir nimet getirir der kızlar gercekten de oyle bence.ben bu ılıskımden cok ders cıkardım iyiki hepımız boyle ılıskıler yasamısız ve belkı de ıyıkı ayrılmısız bundan sonrası ınanın bızım ıcın cok daha guzel olcak kaydirigubbakcemile5
kızçeler günaydın ben geldim.herkese güzel ve mutlu bir gün diliyorum.
hayat boş eğlen çoş hihoyyyt hihoyyyt
günaydın bebişimm
günaydıııııııınnnnnnnnnnnnn delikafadulden
bütün kızlar toplandık toplandıkkalkisalkisalkis
günaydın kızlar
dün bir olaylar olmus çok komık geldı bun görüşü savunanlar yaşayanşar var
allah hepimizin hakknd hayırlısını versin
aminn kankaaa :Saruboceq:
millet artık ne yapacağını şaşırdı balımm, Allah akıl fikir versinn
ayyy nolmuş ... benim dünyadan haberim yok galiba -tatlicadiarzu-
sen duymadınmı böcüşümmmmm :1shok:
dün kk yıkıldıı, konu reyting patlaması yaşadı delikafadulden
gerçi benim kankada yoktu dünn, oda kaçırdı muhabbeti :roflol: ama ben yetiştirdim ona sırnaşık şey
sanada anlatayımm:lepi:
hatunun birinin sevgilisi varmış adam boşanmak üzereymiş, konu açmış sevgilisi boşanmış yada boşanmak üzere olan varmı diye gibi bişeydi yanılmıyorsam
işte orda yok biz seviyoz birbirimizi karısıyla mutlu değil, ben sebep değilim ayrılmalarına, onlar ayrılma aşamasındalardı zaten falan filan diye
herkes üşüştü birden kafamçokkarıştı
konu bu şekerim
yok canım çalışıom ben valla... bi buraya uğruyom nerdeyse ...
bir konu daha açılmış bu gece ... biri vicdan yapmış...hakkaten insanlar ne kadar büyük yanlışlar yapıyorlar artık ya...
Allah korusun bizi böyle şeylerle karşılaşmaktan ... değil yaşamak; bir tanıdığımın bile başına gelmesin :Saruboceq:
Cok guzel bir karar vermissin. Gelene hay hay gidene bye bye demi.
Yani tabiki içimde bye bye diyemiyorum,duygularım halen ayın ama işte bahsetmeyeceğim. Döner mi deönmez mi,arar mı aramaz mı ne bileyim yoruldum artık.aynen bende oyle dusunuyorum kendı adıma bende bunları dusunuyordum kı sen yazmıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?