Birde ben içinde bulunduğum dönem nedeniylede hassaslaştım iyice.Arkadaşlarım hep yanımda olsun,arasın hal hatır sorsun istiyorum.Manevi yönden destek olsunlar bana istiyorum işte.
Gerçek dost değil diyemiyorum ama ne bileyim cidden üzüldüm.Bi defasında da aramız bozuldıuktan sonra rüyama girmişti böyle merak edip mesaj atmıştım seni rüyamda gördüm nasılsın falan diye, ona bile cevap vermemişti.Neyse ben yinede severim kendisini fakat artık yapabilecğeim birşey yok.canım inan o dostun gerçek dost değilmiş demekki.
benımde senın gıbı saçma sapan bir nedenden dolayı aramın bozuldugu bır arkadaşım vardı.
ve uzunca bir süre konuşmaya cesaret edememiştik.tesadüfen birbirimizi facede bulduk ve bulur bulmaz eskisi gibi yakın konuşmaya başladık.çünkü evet o zaman belkide ikimizde haklıydık ama geçmişti.geçen zamanı geri alamayızda bunun imkanı yok.
üzülme.
ben de artık üzülmüyorum .düşünmüyorum değil kendi kafamda her gün neden bana bunları yaşattığı için onunla kavga ediyorum ama genede onu suçlayamam.demekki bsyler oldu ve bitti.
değerimiz azalir yada çoğalır bunu düşünme bile.değer veren insanlar olsalardı dostlarımız,arkadaşlarımız cevap vermeyecek kadar nankör olmazlardı bunu hiçbir zaman unutma.dediğin gibi bir fincan kahvenin kırkyıl hatırı vardır çünkü.
Birde ben içinde bulunduğum dönem nedeniylede hassaslaştım iyice.Arkadaşlarım hep yanımda olsun,arasın hal hatır sorsun istiyorum.Manevi yönden destek olsunlar bana istiyorum işte.
Ailenden ayrı mısın sen canım?canım aynı ama inan aileyle olmaktan daha güzel birşey yokmuş.hayatta en büyük desteği insanın ailesi veriyor.çok zor anladım bunu ama gerçekten annem baban insanın hayattaki manevi yönden hazinesi.boşver onlar aramazlarsa sen ara.geçecek bu dönem böyle düşün.
Ooo senden de onay aldıktan sonra tamam derim doğru karar bukaydirigubbakcemile3 Repleride almışım zaten teşekkür ederim ama ben rep veremiyorum öyle herkese ya.canım benim ... a.s. öyle oluyor evet ...ben bir ara ne çok telefonla konuşuyordum... arkadaşlarımı yanımda hissetmek için... ama işte şimdi biraz azaldı ...sevgilim gibi onları arıyordum... :)
verdiğin karar bence de çok doğru ... düşün düşün nasılsa bizim elimizden bir şey gelmiyor...
en azından kafamızı sürekli bunu düşünerek meşgul etmek yerine ; beynimizi ve ruhumuzu özgür bırakmak en doğrusu ... :içelim:
Ooo senden de onay aldıktan sonra tamam derim doğru karar bukaydirigubbakcemile3 Repleride almışım zaten teşekkür ederim ama ben rep veremiyorum öyle herkese ya.
Fakat itiraf edeyim şu forumda gördüğüm desteği,yakınlığı,anlayışı belki en yakın arkadaşımdan bile almamışımdır.
Seviyorum uleyynnn siziŞenizsırnaşık şey
canım ben yardımcı kitaptan konuları okuyorum sadece ordaki testleri çözüyorum.bu seneye kadar çıkmış sorulara bakmıyordum hiç bu sene baktım ilkdefa çokta yararı oldu.ama bakmadığım zamanlarda da sıkıntı yaşaamdım hiç.dediğim gibi konuları oku testleri çöz geçmiş yıl sorularına bak.ben bu şekilde vizelerden bayağı yüksek not aldım.buarada yaşım 24 senin?
Ailenden ayrı mısın sen canım?
Ooo senden de onay aldıktan sonra tamam derim doğru karar bukaydirigubbakcemile3 Repleride almışım zaten teşekkür ederim ama ben rep veremiyorum öyle herkese ya.
Fakat itiraf edeyim şu forumda gördüğüm desteği,yakınlığı,anlayışı belki en yakın arkadaşımdan bile almamışımdır.
Seviyorum uleyynnn siziŞenizsırnaşık şey
Yani tabiki içimde bye bye diyemiyorum,duygularım halen ayın ama işte bahsetmeyeceğim. Döner mi deönmez mi,arar mı aramaz mı ne bileyim yoruldum artık.
Bu arada bende herkese biraz geç olsada günaydınlar deyim.a.s.
Birazdan dışarı çıkacağım bugün işte birileriyle konuşmaya en azından fikir almaya gideceğim.Of kızlar bu iş derdi bana aşk derdini unutturdu resmen.Ne zor şeymiş.Bir karar vermem lazım ama kendim için en doğru karar ne bilemiyorum.Bakalım acele karar vermemeliyim ama.
Birde canım sıkıldı bişeye.Dün akşam işte küs olduğum bi arkadaşıma mesaj attım.Çünkü gerçekten ben kimseyle küs kalmayı sevmem,kalamam.Kimseye kin güdemem şu hayatta.Zaten aramız saçma sapan bişeyden dolayı bozuldu.Bende dün aklıma geldi,özledim belkide mesaj attım.Hiç bir cevap vermedi.Haklı olsa neyse ama haklı olduğunu bile düşünmüyorum.Ya da en azından ben haksızsam bile benden daha haksız olduğu kesin.Fakat ben yinede sevdiğim kişilere gurur yapamam saçma gelir.Dünde iyiniyetimle mesaj attım.Fakat o cevap vermeyince kendimi öyle kötü hissettim ki sanki ne bileyim ya bir fincan kahvenin bile kırk yıl hatrı vardır derler.Gerçekten üzüldüm.Neyse...
Bunu niye paylaştığıma gelince şuraya varmak istedim ki, sizi sebepsiz yere bırakıp gidenlere,terk edenlere asla mesaj atmayın ya aramayın sormayın.Sonra onların gözünde büyük ihtimal şöyle değerimiz azalıyor,onlar ise kıymete biniyor.Bırakın onlar arasın etsin.Ben zaten benimkini aramam ama dün gerçekten üzüldüm. İnsan demek sevdiği kişilere karşı bile gurur yapmalıymış bunu gördüm. Bi değeri olmuyor inanki,anlaşılamıyoruz.
tuğbacım nasılsın ?
gidiyim az daha çalışyım.. akşamda rahat ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?