Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım inan o dostun gerçek dost değilmiş demekki.
benımde senın gıbı saçma sapan bir nedenden dolayı aramın bozuldugu bır arkadaşım vardı.
ve uzunca bir süre konuşmaya cesaret edememiştik.tesadüfen birbirimizi facede bulduk ve bulur bulmaz eskisi gibi yakın konuşmaya başladık.çünkü evet o zaman belkide ikimizde haklıydık ama geçmişti.geçen zamanı geri alamayızda bunun imkanı yok.
üzülme.
ben de artık üzülmüyorum .düşünmüyorum değil kendi kafamda her gün neden bana bunları yaşattığı için onunla kavga ediyorum ama genede onu suçlayamam.demekki bsyler oldu ve bitti.
değerimiz azalir yada çoğalır bunu düşünme bile.değer veren insanlar olsalardı dostlarımız,arkadaşlarımız cevap vermeyecek kadar nankör olmazlardı bunu hiçbir zaman unutma.dediğin gibi bir fincan kahvenin kırkyıl hatırı vardır çünkü.

Birde ben içinde bulunduğum dönem nedeniylede hassaslaştım iyice.Arkadaşlarım hep yanımda olsun,arasın hal hatır sorsun istiyorum.Manevi yönden destek olsunlar bana istiyorum işte.

canım aynı ama inan aileyle olmaktan daha güzel birşey yokmuş.hayatta en büyük desteği insanın ailesi veriyor.çok zor anladım bunu ama gerçekten annem baban insanın hayattaki manevi yönden hazinesi.boşver onlar aramazlarsa sen ara.geçecek bu dönem böyle düşün.

Gerçek dost değil diyemiyorum ama ne bileyim cidden üzüldüm.Bi defasında da aramız bozuldıuktan sonra rüyama girmişti böyle merak edip mesaj atmıştım seni rüyamda gördüm nasılsın falan diye, ona bile cevap vermemişti.Neyse ben yinede severim kendisini fakat artık yapabilecğeim birşey yok.

Birde ben içinde bulunduğum dönem nedeniylede hassaslaştım iyice.Arkadaşlarım hep yanımda olsun,arasın hal hatır sorsun istiyorum.Manevi yönden destek olsunlar bana istiyorum işte.

canım benim ... a.s. öyle oluyor evet ...ben bir ara ne çok telefonla konuşuyordum... arkadaşlarımı yanımda hissetmek için... ama işte şimdi biraz azaldı ...sevgilim gibi onları arıyordum... :)

verdiğin karar bence de çok doğru ... düşün düşün nasılsa bizim elimizden bir şey gelmiyor...
en azından kafamızı sürekli bunu düşünerek meşgul etmek yerine ; beynimizi ve ruhumuzu özgür bırakmak en doğrusu ... :içelim:

Ailenden ayrı mısın sen canım?

Ooo senden de onay aldıktan sonra tamam derim doğru karar bukaydirigubbakcemile3 Repleride almışım zaten teşekkür ederim ama ben rep veremiyorum öyle herkese ya.
Fakat itiraf edeyim şu forumda gördüğüm desteği,yakınlığı,anlayışı belki en yakın arkadaşımdan bile almamışımdır.
Seviyorum uleyynnn siziŞenizsırnaşık şey

şahsen ben kendim de seni pek seviyorum canım :1hug:

26 yasındayım canım başarılar diliyorum sana bende aynı dedıgın gıbı caşlısıyorum ...)

Ailenden ayrı mısın sen canım?

canım ayrı değilim ama üniveristiye ilk başladığım dönemde çok kötü olaylar yaşatıp,çok üzmüştüm onları.arkadaşlar herşey demek zannediyordum.sürekli cevremde arkadaşlarım olsun dıye düşünüyordum.ailem ikinci plandaydı ama çok büyük hataymış bunu çok iyi anladım.oyüzden yanında ailen olsun en önemlisi bu.

bizde seni seviyoruz canım Şeniz

kendını uzme canım
herkeze hak ettıgı kadar deger vermek lazım aslında amayapamıyoruz..
bende bı arkadasımla buyuzden gorusmuyorum..
ınsan uzulsede sonradan kendını haklı buluyo

off of final haftası bu iki hafta.

çalışmam gerekiyor. gidip gelip arada çalışıyorum arada burayı okuyorum.

bide sağ kolum incindi sanırsam dirseğimi bükük kullanabilyiorum artık:)

valla yıllardır boş geçen zamanlarım oldu da hiç bu kadar olaysız boş geçmemişti hayatım:)
ne arayanım soranım var, ne bi haber var...
gerçi böylesi daha iyidir belki.. kötü haberlerdense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…