hakkaten ya onları anlamak cok ama cok zor ama benımkı cok abartıydı cnm.dusunsene kuzenlerım eve gelıyodu benı 100kere arıyodu hadı ne zaman konuscaz dıye ki tum gun telefonda oluyoduk gitsınler konusuruz senle hep konusyoruz askım dıyodum hııı demek yetıyo sana tamam gozde cok guzel dıyodu sonra kavga buyuyo da buyuyoduklava: gercekten cok sabırlıyım ben bunu farkettim hep alttan aldım ama biyere kadar.. ınsan dayanamıyo bı sure sonra
off of final haftası bu iki hafta.
çalışmam gerekiyor. gidip gelip arada çalışıyorum arada burayı okuyorum.
bide sağ kolum incindi sanırsam dirseğimi bükük kullanabilyiorum artık:)
valla yıllardır boş geçen zamanlarım oldu da hiç bu kadar olaysız boş geçmemişti hayatım:)
ne arayanım soranım var, ne bi haber var...
gerçi böylesi daha iyidir belki.. kötü haberlerdense.
canım aramıza gelmişsin sen de... sana hoşgeldin demek istiyorum... normalde demiyoruz böyle ama ...senin için yeni biryaşam başlamış ve sen bu yeni yaşama hoşgeldin... doğru bir karar vermişsin ...sadece ara ara özlem hissettiğinde bunu hatırla bence sana yetecek... hakkında hayırlısı olsun inşallah :teselli:
günaydın kızlar a.s.
-tatlicadiarzu- benimkide tam tersi günde bir yada iki konuşuyorduk nerdeyim kimleyim dışardamıyım eve döndüm mü öldüm mü bi merak etmezdi
kuzu akşam bekledim seniii sınavlarına çalışıyorsun sanırım
ayyy kuzum :1hug: hosbulduk cok sevındım burdakı ortam cok guzelmıs ınsanın sevgılısı varsa bıle ayrılası gelıyo ya bayıldım size :roflol:
ıyıyız canım he cidden bize özenirlerse yandıklaelaelaelaelae
canım ıyıyız sen nasılsın ne var ne yok kuzum?:1hug:
ayyy kuzum :1hug: hosbulduk cok sevındım burdakı ortam cok guzelmıs ınsanın sevgılısı varsa bıle ayrılası gelıyo ya bayıldım size :roflol:
kaydirigubbakcemile3 bütün kk ayrılıomus sevgilsinden
naabersiniz kızlarrr canlarımm a.s.
arkadaşlar kusura bakmayın alakasız olacak ama biraz evvel ortak arkadaşımızla konuştum . işte dün msnde konuşmuş onla. beni mezun olduktan sonra düşünecekmiş , şu an tek önemli şey dersleriymiş ,
yani beni daha düşünecek de karar verecek de .. ohooo . . . ..
arkadaşım demiş ki inşallah o seni bekler , ben olsam beklemezdim , o da şöyle demiş "ben ona bekle ya da bekleme demedim " .
artık hiç bir şeyi umrumda değil gerçekten naparsa yapsn , bi de bugün pişmiş pişmiş msnde yazıyor bana arkadaş gibi muhabbet ettik , arkadaşlığı batsın onun
neyse şöyle söyleyeyim bir insanın gerçek kişiliğini ayrıldıktan sonra anlıyormuşsunuz.ben de anladım onun gerçek kişiliğini(!)
ıyı aksamlar kızlar..kımse yok yıne bu aksam..ben bı denk gelemıyom zaten kımsecıklere(
sınavı olan herkeze basarılar dılıyorum sımdıden ...allah yardımcıcnız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?