Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

-tatlicadiarzu- benimkide tam tersi günde bir yada iki konuşuyorduk nerdeyim kimleyim dışardamıyım eve döndüm mü öldüm mü bi merak etmezdi

kuzu akşam bekledim seniii sınavlarına çalışıyorsun sanırım

ayyy kuzum :1hug: hosbulduk cok sevındım burdakı ortam cok guzelmıs ınsanın sevgılısı varsa bıle ayrılası gelıyo ya bayıldım size :roflol:

-tatlicadiarzu- benimkide tam tersi günde bir yada iki konuşuyorduk nerdeyim kimleyim dışardamıyım eve döndüm mü öldüm mü bi merak etmezdi

bosver cnm dusunme artık emınım bızı de anlayan bızı de gercekten seven mutlu eden bırılerı cıkcaktır karsımıza..cıkmazsa da napalım sekerım boyle de gayet mutlu olabılırız bence hayatta mutlu oluncak o kadar cok sey var ki... herseyım cok guzel cok skur saglıgım yerınde aılem yanımda ac degılım acıkta degılım daha ne ıstenır kı??ben aslında dunyadakı sanslı azınlıktan oldugumu dusunuyorum ask mesk coook sonra gelıyo aslında bence boyle dusunmelıyız a.s.

ıyıyız canım he cidden bize özenirlerse yandıklaelaelaelaelae
canım ıyıyız sen nasılsın ne var ne yok kuzum?:1hug:

Selam kizlar napiyorsunuz?
Ben butun gun arkadasimla ders yaptim. Birazdan disari cikcam hava alcam.
Moraller nasil?

öff benimde biraz çalışmam lazım ama emizlik yaptım bende :))) şimdide kek yaptımm ev hanımı olma yolunda ilerliyorummmmm

ayyy kuzum :1hug: hosbulduk cok sevındım burdakı ortam cok guzelmıs ınsanın sevgılısı varsa bıle ayrılası gelıyo ya bayıldım size :roflol:

kaydirigubbakcemile3 bütün kk ayrılıomus sevgilsinden

naabersiniz kızlarrr canlarımm a.s.

ya demi kaydirigubbakcemile3
sonra da biz sevgili yaparız nasıl fikir ... sengözlerimebaksanab

kızlarr dün yazmayı unutmuşum şöyle bir şey daha konuşulmuş o gece onunla arkadaşım arasında :

arkadaşım sormuş benim için o sonradan mı değişti, senin istemediğin gibi davranmaya başladı yoksa hep senin istemediğin gibiydi de sen mi sabrettin diye o da "ben sabrettim " demiş, ben onun sabrını taşırmışım , her insanın bir limiti varmış

yuh dedim artık , o kadar çok şey yaşadık ama hepsini onun bana sabretmesi sayesinde yaşamışız delikafadulden

madem öyleydi be adam ayrılsaydın ya benden 2 yılımı niye yedin ? hem kendin mutsuz oldun hem beni mutsuz ettin ?? sinirimi bozuyor artık gülüyorum bunlara Allah akıl fikir versin :1shok:

ıyı aksamlar kızlar..kımse yok yıne bu aksam..ben bı denk gelemıyom zaten kımsecıklere(

sınavı olan herkeze basarılar dılıyorum sımdıden ...allah yardımcıcnız olsun

günaydın kızlar hihoyyyt
günaydın sm793cüm.nasılsın?

sen şakkıdı şakkıdı diyince aklıma kenan doğulunun şarkısı geldi.
şakkıdı şakkıdı oynaşalım kız
azıcık alttan azıcık üstten hopdidi hoipdidi hoplatalım kız hihoyyythihoyyythihoyyyt

aman be hadi kalk kaynaşalım kız :teytey:
günaydın kızkardeşler hihoyyyt

böcüşüm daha gelmemiş ama ben söyliyim yine de.... böcük haftasonu o mekana git, ankaradan bir kuş uçtu çıkarsa benim için dinle :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…