Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ankaradan bir kuş uçtu güneye doğruuu...
günaydın çenebazımm Şeniz
günaydın güzeller a.s.

Herkese gunaydin sengözlerimebaksanab
Yaa kizlar bi rahatçana sohbet edemedim sizlerle; dun jinekoluga gittim aylardir enfeksyon var hiç baktirmak istemedim mecbur kaldim kizdi doktor, dun iste gittim korkarak birde kizim ya kontrol etiremiyordum, jinekoloji olarak sonuç temiz çikti, fakat tahlilerin sonucunu bekliyoruz bobrekte enfeksyon olabilir diye supelendi doktor
simdi onun uzuntusunu yasayip duruyorum

umarim cnm, birde benim hatam hiç su içmiyorum surekli kola kola ailemde kizip duruyor dogal olarak.
Aylardir kan gelip duruyr idrarda umarim sadece enfenksyondur ve ilaçla geçer

ankaradan bir kuş uçtu güneye doğruuu...
günaydın çenebazımm Şeniz
günaydın güzeller a.s.

günaydın bebeğim Şeniz

umarim cnm, birde benim hatam hiç su içmiyorum surekli kola kola ailemde kizip duruyor dogal olarak.
Aylardir kan gelip duruyr idrarda umarim sadece enfenksyondur ve ilaçla geçer

geçmiş olsun elacım, dikkat et kendine, candan kıymetli bişey var mı :1hug:
sağlık da elden gitmeden kıymeti anlaşılmaz... sen elden gitmeden önlemini al, bak ben 2 senedir kola içmiyorum yerimseniben

Selam gunaydın arkdaşlar

günaydın canım sengözlerimebaksanab
kimlerdensin, hayırdır ayrılma durumu falan mı var :1hug:

of offffff çok çalşmam gerekiyor kizlar çook..
yarın sabah sınavım var.
sonra baya rahatım bir hafta falan boşum. ama yarınki bi bitse yaa.. çok zor ders..
saçımı yapıyorum şimdide bi yandanda size yazıyım dedim..

süsllü kıntırım Şeniz kolay gelsin başarılar kuzusu Şeniz

süpersin canım süperrrr kaydirigubbakcemile5
bugün daha iyiyim canım, sen nasılsınn

bu arada bütün kızlar toplanmış, ohh ohh ne güzel valla
ne zamandır herkez bir arada olamıyordu
çenem nasılsın bakalımm, elacık sanada geçmiş olsun canım,
böcüşüm yokmu halaa
ve tüm kızlaarrrr Şeniz

sanada selam deryaa

ayyy bayılazammm çok younum yaa

çalış çalış hep bi karış

iyyim yawrum Şeniz ama kaçıyorum iş güç yapıyım az

bütün kızlar toplandık toplandık sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık
biz onlardan hoşlandık hoşlandık.şimdi niye zorlandık zorlandık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım sende süpersin bugün neşem pek yerinde bugun neden bende bılmıyorum hihoyyyt hihoyyyt deliye hergün bayram benimkiside o sanırım.
benimde vücudumda yaralar çıkıyordu,ayaklarımda,yüzümde ayrılıktan beri.doktora gittim.sıkıntıdan ,üzüntüden dedi biraz daha kendi dengeni strese sokarsan zona olursun dedi.bir sürü ilaç verdi bakalım.işe yarayacakmı bende artık bir çocuk gibi herşeyden keyif almak istiyorum artık.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

çalış çalış hep bi karış

iyyim yawrum Şeniz ama kaçıyorum iş güç yapıyım az

hadi sana kolay gelsin çenemm

aman yavrucum dikkat et kendine çok sıkma artık yeterrr delikafadulden
hayatacım benim bir tanıdığımda çıkmıştı zona tam sırtında, dra gitti ilaç merhem derken geçti neyse, ama her sıkıldığı anda yinelemeye başladı canım, öyle ufak sıkıntılarda değil am aher sıkıntıdada çıkması kötü yani
o yüzden dikkat et sendede çıkmadan kafanı dağıtt, geçmiş olsun bebeğim
benimde 3-5 ay önce sınav zamanı stresten yüzümde boynumda derken kollarımda falan sıkıntı sivilceleri gibi bişey çıkmıştı baktım daha kötü oluyor hemen boşverdim, dedim hiç bişey benim canımdan önemli değil, kalırsamda kalayımm, hem sivilceler geçti hemde sınavlar güzel geçti :sm_cool:

vicdanı olan karşısındakini bu duruma düşürmez.insanlıktan pay alamamış bu tür yaratıklar.allah büyüktür.diyip geçmek lazım inanın değmez.

iyi ne olsun bu hafta açıköğretim sınavları var benimde onlara çalışmam gerekk,
offf yine basmaya başladı beni sıkıntı :1closedeyes:
işleri biraz ağırdan alıyorum bu ara, sınavlara ağırlık verdiğimden yoruluyorum çok ama p.tesiden itibaren işyerinde süpermen gibi olmam lazım kaydirigubbakcemile3

senin yeni depo nasıl, ev arıyordun buldunmu canım

yok canım daha bulamadım.
iyi yeni depom mutluyum,huzurluyum.
benimde sınavlarım var ama daha hiç çalışmadım.:çok üzgünüm:
kafamı hiçbirşeye veremiyorum çok kötü bocalamaya başladım.
nasıl ayrıldık neden dıye bınlerce kafamda sorun var neden geldi ve gitti diye ve cevapsız hepsi.oyüzden hiçbirşeye konsantre olamıyorum ve daha da kötü olmaya başladım gün geçtikçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…