Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım sen böyle düşündükçe dahada fazla takar olursun
herşeyde bir hayır vardır diye düşün, ki nitekim öyledirde hep
senin motivasyonunu bozan şeylerden uzak dur,
eskiyi hatırlatan bir şarkı varsa duyma kapat hemen, onun aldığı bişey gözünün önündeyse kaldır görmeyeceğin bir yere, onunla birlikte yaptığın şeyleri bir süre yapma, aynı yerlere gitme, kitap oku kendini başka dünyaların içinde hissedersin kısada olsa.. ne bileyim şimdilik aklıma gelenler bunlar ama bence en azından dene şuanki halinden azda olsa iyi olacağını düşünüyorum ben

senin ne sınavların var canım

çok sağol canım bende açıköğretime 3.cü sınıftan devam ediyorum.

canım inan kankam onun tüm aldıklarını,tüm çektirdiğimiz fotoları ben başaramayacağım diye bir koli yapıp,ona şirkete gönderdi.yani ondan bana hiçbirşey kalmadı.
dinlediğimiz şarkılar benim hafızam tümünü sildi ama nedense kafam otomatiğe bağlamış şekilde neden ,niçin askerde bile bekledimyanına gittim şuan yanında istediği hiçbir arkadaşı ortada yokken ben çok şey feda ettim.çok emek verdim hadi bunu da geçtim.bitti demişti geldi neden suriyeye gidelim diye yalvardı neden birlikte ev tutma teklifinde bulundu hadi bunlarıda geçtim ben hep gidecek derken karım ol diye neden yalvardı.o yalvarışların arkasında gözyaşları vardı ama birgün evlendiğimizde sana tüm söylediklerini hatırlatıcam ailenede diye ağlayan adam nasıl beni hiç sevmemiş olabilir nasıl bu kadar uzak olabilir diye kafayı yemek üzereyim.

beni kendinden çok sevdiğini biliyorum o beni üzmeye dayanamazdı ve tüm bunlar yalanmış nasıl yalan olabilir ,o yalandan nefret ederken nasıl yalan söyledim sevmedim ben ailemin istediği insanla evlenicem,senin zannettiğin,istediğin hayatı veremem ben babama mecburum nasıl der o aklım almıyor.

ah keşke evli değilde sevgili olasaydık eşimle..
ne kolay döner giderdim ozaman..
ne insanlar ne der diye düşünürdüm..
ne de ee ben şimdi napıcam,nerde kalıcam..
derdi olurdu..
eşyaları düşünmezdim..bi yuva yı yıkmak ne zormuş demezdim..keşke bende bu köşeye sevilimden ayrıldım yazabilseydim...

geçimş olsun canım,dikkat et kendine,inşallah tahlillerinde de bişe çıkmaz..

canım yarından sonra boşsan akşamında beni yalnız bırakma a.s.

:teselli: ahh canm yaa Allah sabır versinn içine ferahlık versin.. inşş düzelir aranızz inş çözülür sorunlarınız.. benneyaptımki

Canım ayrılmayı mı düşünüyorsun?

bende işletmeiym kaçıncı sınıf
kızlar bu arda benimkinin amca oğlu bado mu neyse oraya davet göndrmşş benimkinden ayrılınca silmiştim onu msnimden oda beni niye göndrdiki bilmedenmi göndermiştir mail atacaktım bana bişiy gönderme diye vazgeçtim

Hoşbulduk canım benim.
O bahsettiğin siteden gelen davetlere aldırma, mail sahibinin haberi bile olmuyor çoğu zaman.
Dün sitede konusu oldu da Ajanım laf olsun diye bi baktı kendi de üye görünüyor.
Onla dalga geçerken ben bakayım dedim ben de üye çıktım :))))
Halbuse ilk defa duyuyoruz adını oranın.
Otomatik mesajlardır onlar muhtemelen, amca oğlunun haberi bile olmayabilir :)

3.cü sınıf canım sen?

bekara karı boşamak kolay denmeyecekse benim görüşüm
hayatımda mutsuzluk yaratan faktör her neyse onu hayatımdan çıkarmaktır...
ama zor bi süreç olduğunu ve demiyorsa asla kalkışılmayacağını da bilirim...
çünkü biz de aiece böyle bi sürecin içindeyiz, dertleşmeye de bekleriz yerimseniben

evet beterin beteri vardır senin durumun hepimizden daha zor.
Ama Allah hiçbir dağa kaldıramayacağı kadar kar vermezmiş.umarım düzelir.
dertleşmeyede bekleriz.

doğru dedi sanırım bnde üye olmuşum ona bakarken tşk mona

kızlar bekarliktan neleri özlediğiniz topicine bakın meğer ne kadar şanslıyızda farkında değiliz hihoyyyt

slmmmmmmmm

cenebazım buluscaz bıtanem ınsallah hafta sonu...

galatacım sıkma tatlı canını yarında su gıbı gecıcek emın ol sen yetkı ıste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…