ya kızlar ben çok kararsızım bnm oduna msj atmıştım ya hani oda cwp yazdı msjlaştık kısa bi süre snra bn ona görüşürüz eğer istersen snw çıkışı dedim hala bi msj atmadı normalde geçen konuştuğumzda ona görüşelim ddğimde istemiyorum görüşmek demişti aylar önce şimdi hiç bişey yazmadı hay hay görüşelim de demedi facebooktada hala onaylamadı ama yoksaymadıda ne yapmaya çalışıo bu kendini naza mı çekio anlamadım?? akıl verin bana nolur kızçelerim
eninde sonundaa belli olur ne yapmaya calıstıgıı cnm enında sonunda cvp verırr ama sen ısrarcı olup baska bişe yazmaa bu sefer iyice kendini anza ceker eger cekıyorsaa hem oluuruna bırak sen adım atmışsın gerisi ondan gelsinn ha gelmıyorsada anlarsın neyın ne oldugunu ona göre davranırsın en azındann ben elimden geleni yaptım dersin beklemekten kurtulursunn
hayatcım senn bi fikrin warmı?? ya herkes nerde nie kimse cwp vermio banasenağlama
Kızlar iyi geceler
Ayrıldığınız ilk gün ne yaptınızz nasıl geçti o günn:çok üzgünüm:senağlama
ben şoktaydımm geri barışmıştık 10 gun sora anladımki yürümicek ben bıraktım
Kızlar iyi geceler
Ayrıldığınız ilk gün ne yaptınızz nasıl geçti o günn:çok üzgünüm:senağlama
ben ağladım telefonda başladım kapadım ağladım deli gibi giyindim gecenin bi körü dışarı fırladım arkadaşım geldi yanıma ağlamaya devam ettim uyumadım hep ağladım bi türlü durduramadım ...
Anladımm
Peki unuttun muuu o zamanı nasıl atlattın
senağlamasenağlama
Benim ilişkimde bitecek son demlerini yaşıyoo çok üzülüyorum ama yürümüyoo yaasenağlamasenağlama
İçim acıyooo:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?