Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya kızlar ben çok kararsızım bnm oduna msj atmıştım ya hani oda cwp yazdı msjlaştık kısa bi süre snra bn ona görüşürüz eğer istersen snw çıkışı dedim hala bi msj atmadı normalde geçen konuştuğumzda ona görüşelim ddğimde istemiyorum görüşmek demişti aylar önce şimdi hiç bişey yazmadı hay hay görüşelim de demedi facebooktada hala onaylamadı ama yoksaymadıda ne yapmaya çalışıo bu kendini naza mı çekio anlamadım?? akıl verin bana nolur kızçelerim

eninde sonundaa belli olur ne yapmaya calıstıgıı cnm enında sonunda cvp verırr ama sen ısrarcı olup baska bişe yazmaa bu sefer iyice kendini anza ceker eger cekıyorsaa hem oluuruna bırak sen adım atmışsın gerisi ondan gelsinn ha gelmıyorsada anlarsın neyın ne oldugunu ona göre davranırsın en azındann ben elimden geleni yaptım dersin beklemekten kurtulursunn

ya niloşum bu çocuğa bn geçen demiştim çok önceden ayrıldğımz zmn görüşelim die yok hayır istemiyorum nası tepki gösterdi şimdi yine bekledim aynı şeyi demesini ama demedi.. bi yanıtta vermedi.. bi erkek görüşmek istemiyorsa def eder başından bütün erkek arkaadaşlarıma sordum fakültedeki hepsi aynı şeyi dedi istemedğim kızı def ederim msjla abi dediler bana bu nie böle yapıo geçen ki gibi burnumumu sürtüo

bak ne diyorum gizlemiyorum sensiz yaşamak zor geliyor bana..
her an içimdesin her an kalbimdesin
seni seviyorum seviyorum...
bizim şarkımızdıı.. yani o öyle olsun demiştşi ben de ok demiştim.
şimdi tv de çalıyor:)

şimdi aklıma geldi bana hep psikolojik sorunları olduğunu kimseyle yapamadığını bunun benimle yada beni sevip sevmemekle alakası olmadığını üstüne basa basa benim hiç kız arkadaşım olmayacak derdi bende inanmazdım.nitekimde sevgilisi olduğunu öğrendiğim gün tescillenmiş oldu yalanı.demekki sevgilisi olabiliyomuş herkesle yapabiliyormuş.

kızlar hala bi cwp alamadım sizden princesim sen biliosun olayı sen ne dersin bu bnm msj atıp cwp alamama konusuna?

hayatcım senn bi fikrin warmı?? ya herkes nerde nie kimse cwp vermio bana senağlama

ay ben cıktım görmedim cnm kusura bakmaa ya burnu sürtülcek biri varsa o da bence o sanmıyorum öyle bişey yapcanıı ama şöylede yapıyor diyememki bekleyıp enınde sonunda göreceksin cvp verırse ne alaa ama vermezse anlıcaksınki olmıcak belkide düşüncelidir sonucta kazık yemiş senden ayrıldıktan sonra bi kızdan belkidee düşünüyodurr napsam ne etsem dıyodur belki senle buluşsa sana haksızlık edecegınden korkuyodur işte sonucta sen onu beklerken o basksıyla cıktı ya hani o açıdan

yllkacigim cnm benim ya kafasi karisiktir ya da kaçmak istiyor susarakta kaçiyor uzmemek için ben oyle tahmin ediyorum.
Hiç ustune dusme dustukçe kendini birsey sanacak kolay degil kendimizi zor kontrol ediyoruz ama mecbursun yapmaya.
Kendini çek bosver hiç birsey yazma, bu saaten sonra kendisi birseyler yapsin sen yapicaklarini yaptin tatlim uzme kendini bu kadar.
Rabbim o kadar buyuk ki sadece dua et, elbet bir gun kabul edicek sabirla..
Ve eger ki o kisi kaderindeyse kismetin donup dolasip yillar sonra geçsede sana gelir

kuzular sizede sorim tek soru benimkinin yarın doğum günü, o benimkini kutlamıştı normal bir mesajla ben kutlayayım mi?

galateiacim eger ki kutladiysa kutla derim ama normal olarak sadece 'dogum gunun kutlu olsun, kendine ii bak' yaz fazla seye gerek yok

ben çok şey istiyorum... keşke bu durumda olmasaydık keşke yanımda olsaydı keşke ona hediyemi verseydim sarılabilseydim kokusunu içime çekebilseydim senağlama çok özledimmmm...

Kızlar iyi geceler
Ayrıldığınız ilk gün ne yaptınızz nasıl geçti o günn:çok üzgünüm:senağlama

Kızlar iyi geceler
Ayrıldığınız ilk gün ne yaptınızz nasıl geçti o günn:çok üzgünüm:senağlama

ben ağladım telefonda başladım kapadım ağladım deli gibi giyindim gecenin bi körü dışarı fırladım arkadaşım geldi yanıma ağlamaya devam ettim uyumadım hep ağladım bi türlü durduramadım ...

senağlamasenağlama
Benim ilişkimde bitecek son demlerini yaşıyoo çok üzülüyorum ama yürümüyoo yaasenağlamasenağlama
İçim acıyooo:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…