- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
burası sayesınde atlattım diyebilirimm unuttum 5 ay oldu ama artık son demleri iyice gitti aklımdan
kıyamam cnm yaa anlatabılırsın dinlerizzz :1hug:
Çok kötüyüm yaa sadece içim acıyoo ağlamaktan gözlerim şiştiisenağlamasenağlama
O ise yattı uyuyooo
öyle bi unutuluyokii hemdee öyle bi geçıyoki acısı allah yaşatmasın ama yaşarsanda emin ol geçiyo
Bilmiyorumm canım yaa
Sadece bu şehri terketmek istiyorum anılarımla birlikte bırakıp gitmek ama yapabilir miyim emin değilimm o gücü kendimde bulamıyorummm:çok üzgünüm:
zamana bırak kendini hazır hissetmeden karar verme cokdaa yazamıyorum ablam uyuyo kısa ve net yazıyorum kusura bakma
Zamana bırakıcam da o zamana kadar çok kendimi yıpratıcam yıprattım da zaten
Önemli diil canmm:1hug:
zaten bu erkkelerr hep uzulmemize sebep oluyolarrr sen ayrıntılı yarın anlat bakalım herkeşler olur burda derdine derman oluruzz ama istersen şimdide anlatabılırsın neyin nasıl oldugunu
Ayy canımm rahatsız etmiyorum seni dimii:1hug:
Nerden hangisinden başlasam kii
Aslında çoğu kez söyledim ayrılmak istediğimi hatta yarım saat öncede söyledim yine ayrılmam diyooo
Hem beni üzüyoo ne huzur veriyo ne de hayatımdan çıkıp gidiyooosenağlama
Ne yapacağımı şaşırdım
rahatsız etmıyorsun elbette cnm benım sadece ben cok yazamıyorum klavye sesınden dolayıı ama sen anlat boşalt içini
ee sanırım sevıyo senıı derdiniz kavga etmekmi yani neden anlaşamıyosunuz sorun ne kii
Sürekli kavga ediyoruzzzz
Ve ilgisizz
sadece 1 saat kavga etmeden durabiliyoruzzzz
ilgisizlik kötüde
kavga sebebı ne ortak noktamı bulamıyosunuzz
ne kadarlık ilişkiydi cnmm
Ortak nokta değilde en ufak birşeyden incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden kavga çıkıyo ve büyüyoo o da uzatıyo bende hep aynı şeylerr bir türlü düzelemediii
3 yıldır birlikteyiz
canım benım yaa böylede olmaz haklısın adamakıllı konuşmalısın kendini hazır hissedip duzelmezse cidden bitecek demelisin göz dagı vermelisin anlamalı işin ciddiyetını
Canım telefonda konuşamıyoruz çünkü üff aynı şeyler mi diyoo konuşmuyoo hatta teli yüzüme kapıyooo
Yan yana olunca konuşmama fırsat vermiyo düzelecek diyoo sadece
Çok denedim ama düzelmiyoo kararlıyım bu sefer
Çünkü huzur istiyorumm
o zaman huzur ıstıyosan bitirceksın tatlım sonu yok dıyosan ki böle bi ilişki yürümezz en mantıklısı bitirmek maalesef
Asla bitirmem diyooo
Ben çözmüş değilimm bu erkeklerin hepsi mi böylee
Soğudum artık töbe ettim aşka meşkekötükedihüso
asla bitirmem diyeninide pek görmedim açıkcasıı buda sevıyomu sevmıyomu anlamadımki yahuu avrupa yakasındaki osman gibi asla bitirmem diyee:)ya bitirecek yada düzeltecek baska yolu yokki öle bitirmem demeklee olmuyo deseydın
böle bi durumda ilk kez duyuyorum cnm yaa sende arama sormaa cabalasın ugrassın düzeltsin senı ıstıyosaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?