Sen ne öneriyorsun Monam peki?Benim bi tarafım söyle diyor bi tarafımda sus diyor.İşte korkuyorum monacım.Ben üstüne gittikçe onun geleceği varsada kaçmasından korkuyorum.
Sen halen öyle misin peki?mona bana demişti fi tarihinde
bi yerin kalk gidelim diyo bi yerin b... yeme otur yerine diyo böle yorulursun işte diye
bu hep olucak tecrübe konuşuyo
Ah tatlım ne olsun ben depreştim kararsız kaldım.Sağolsun kzılarda (Allah hepsinden razı olsun binlerce kez) bana destek olup,moral,fikir veriyorlar.Hopppp noliii bakiiim bırdaaaa
Kuzum bak beni bi dinle.
Kendini bu tip şeyler için suçlamayı bırak bir kenara. Bu senin suçun asla değil. Sen en baştan açık ve net konuşmuşsun, tavrını ortaya koymuşsun, yalan söylememişsin. Şu anda o gerçekten acı çekiyorsa (ki bak açık söyleyeyim, ben buna pek inanmadım) bu tamamen onun tercihinin bir bedeli.
Bizim en büyük hatalarımızdan biri fazlaca duygusallığımızdan dolayı kimseyi kırmamak adına kendimizi paralamak. Ve bunun karşılığında her zaman kırılmaya yol vermek. Kendine bunu yapma. Sen bu insana çok dürüstü bir şekilde yüreğinden geçenleri söylemişsin. Açık söylüyorum, gerisi tamamen onun problemi. Seni yıpratmasına izin verme. Allahaşkına verme.
Sana gündüz de söyledim, sana ulaşmak için her yolu deneyecek, gerekirse çirkinleşecektir bile. Ve sen bütün bunları görüp çok daha fazla üzüleceksin... değmez.
Kimse seni hiçbir şeye zorlayamaz, hele ki sen bu kadar dürüst olduktan sonra. Kendine güven biraz. Kimsenin de sana bunu yapmasına izin verme. Bu adam seni seviyor mu? O zaman senin isteklerine kararlarına saygı duymayı da öğrenecek. Sana saygı duymayan hiçkimseyi zaten hayatına alma bak sana abla tavsiyesi, sevgiyi bununla ölçebilirsin. Seven insan saygı duyar... yormaz, üzmez, saçının teline zarar gelsin, yüzü düşsün istemez.
Ve seven insan ağlayarak, sızlanarak, bu şekillerde demogoji yaparak, duygu sömürerek elde etmez sevdiğini... bu tek sana değil buradaki herkese bilgi olsun, atın kulağınızın arkasına. Bana göre şu anda o sevdiği için değil, yarıştığı için yapıyor bunları. Senin bunlara hiç ihtiyacın yok.
Üzmüyorsun kendini... ağlamak vicdan azabı çekmek falan da yok. Evet belki ufak bir hata yaptın kabul etmekle ama dürüsttün, açıktın, bu dürüstlüğünün bedeli vicdan azabı çekmek asla değil.
Tak bakiim suratına o gülümsemeni... ha şöyle.
Tatlım öyle 3-4 sene yalnız takılacağım diye planlar yapılmaz şimdiden.Hayat bu belli olmaz. Fakat senin hatan kendini hazır etmeden ve kalbinde halen o varken bi ilişkiye başlamak olmuş.Fakat sen dürüstçe söylemişsin herşeyi.eğer o bekleyeceğini söyleyip üzülüyorsa o onun seçimi olur.Fakat sen asla istemiyorsan kesin olarak koyarsın tavrını olur biter.teşekkrler monacım okadar ii moral verdin ki bana sabahtan beri bu olaylar olduğundan beri ağlıyorum..ben ona açıklama yaptın dürüst oldum her ne kadar bni sinr etsede eski sevgilim olna karşı zaafım war dön dese dönerim bana yaptıklarına rağmen sevgim war ona dedim oda kabul etti ben seni seviyorum dedi yarışmı yapıyor bilmem ama bana uzunca bi msj atmış hep bekleyeceğini belirtmiş sen nası ona 4 ay bekledin bnde ömrüm boyu beklerim seni demiş bnm odun yüzünden ara verdğimzde hayatıma başka birilerini soktumu insanlarıda üzüyorum kendimide yıpratıyorum bnm bunu yapmaya hakkım yoktu ona çok ayıp ettim hemde çok duyguları ile oynadım hayalleri ile aylarca peşimden koştu 1 buçuk senedir görüşmek için yalwarıo ama bn onu iice yıpratttım ve bi karar aldım hayatıma odunda dahil olmak üzer kimseyi sokmayacağım ben 21 yaşındayım 3 4 sene yanlz takılcam çünkü umut verdğim umutlandğım insanları üzmekten başka bişey yapmıyorum
Çenecik gelmiş hoşgelmişa.s.hepinizi yerim yerim, seviyorum sizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Tatlım öyle 3-4 sene yalnız takılacağım diye planlar yapılmaz şimdiden.Hayat bu belli olmaz. Fakat senin hatan kendini hazır etmeden ve kalbinde halen o varken bi ilişkiye başlamak olmuş.Fakat sen dürüstçe söylemişsin herşeyi.eğer o bekleyeceğini söyleyip üzülüyorsa o onun seçimi olur.Fakat sen asla istemiyorsan kesin olarak koyarsın tavrını olur biter.
Çenecik gelmiş hoşgelmişa.s.
acılı adam ya her forumda bulacan mı beni sen kızzz
töbe töbe saklanamıcaz yawww şu kulupte :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?