Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Sen ne öneriyorsun Monam peki?Benim bi tarafım söyle diyor bi tarafımda sus diyor.İşte korkuyorum monacım.Ben üstüne gittikçe onun geleceği varsada kaçmasından korkuyorum.

Çok basit be güzelim.
Sus elleşme.
Sen kendine bak... kendi hayatınla ilgilen.
Değil sevgilinin... arkadaşının bile üzerine gitme.
Üzerine gittiğin her şey sana üzüntü olarak geri döner.
Bazı şeylerin ucunu bırakmak lazım... sen de bırak.
Bi hayır varsa sen istemesen de o gelir bulur seni.
Sen hayatını aynen devam ettir, girme gereksiz çabalara.
Bırak.
İnan bana çok daha huzurlu olacaksın... sadece dene.

Mintcim Monacım Allah razı olsun sizden.Yani ben ne desem boş aslında yüzyüze konuşmadıktan sonra.Kendimi mi kandırıyorum bilinmez ama döneceğine dair bi umudumda var içimde ister istemez.Ya da sevdiğim için bu umudum.ışte bu umudum beni engelliyor.En iyisi sessiz kalmak sanırım...

eskisi gibi değilim hamdolsun
ağlayıp kendime hayatı zindan etmiyorum
bunu yaptığım zaman çok yer kaplıyo hayatımda ama iyiyim
bugün mesela kötüyüm ama kendime sinirliyim sadece
ama şunu söyleyebilirim o üzüldüğüm zamanların bin katı daha fazla özlüyorum onu
olmuyosa olmuyodur
ağlasanda zırlasanda
karşı tarafta bitiyosa bişeyler
doğum gününde mesajdan bahsediyosun ya ben gazeteye ilan verdim onun doğum gününde
kutlasan ne olacak önemli olan onun sana karşı duyguları
ben mesela kendime diyorum ki kızım sen bu adamı bu kadar önemsiyorsun bunca çabalıyosun
o kendi meşrebince seviyo beni bu bana yetmiyo
sana da yetmesin üzülsekte bu böyle yaşamalısın inadına
kendim için bişeyler yaptığımda ben üzülsemde o eski mint değilim
sende bunu yap

Boş yere yorulma gönül
Sevgi yetmiyor, yetmiyor
Bülbül sevse de kurur gül
Sevgi yetmiyor, yetmiyor

Maddeleşir mana bile
Unutulur Ana bile
Can dediğin cana bile
Sevgi yetmiyor, yetmiyor

Sebepler var ağır basar
Seneler arayı keser
Sevilenler çabuk küser
Sevgi yetmiyor, yetmiyor...

duygusal mıyım neyim

Ah Mintcim gazeteye ilan bile verdin demek.Ama dediğin gibi karşındakinde olması lazım bişeyler yoksa olmuyor gerçekten.Kaderin önüne geçilmiyor belkide...Manisa'da samimi bi arkadaşım var davet ediyor beni.Ama Salihli, Manisa'nın ilçesi ya o yüzden gidemiyorum bile :) Daha zamana ihtiyacım var belliki...4 ayda az bi zaman değildi ama bana daha yetmedi.

aslında böcüşün dediği mutlak bi gerçek var fibritçim
ne kadar ödün verirsen kendinden olacağı bu
burda zurnanın zırtladığı yer şuuuu
sen önemlisin kendini mutlu edip yaşarsan herkes ardından gelir özle onu ama kendini heder etme nolursun
bi damla yaş akıtmam ben onun için gözümden
yaşadın acını artık dur bi zor evet yapılamaz değil ege denizine bak işte ayakta değil mi
eninde sonunda tahammülü öğreneceksin erken olsun bu
bide ne kadar kendini kasvete alıştırırsan ordan sıyrılman zorlaşır
ben mesela monam saolsun onun hakkını hiç ödeyemem bu kadar sorununun yanında koca eşşek ben
benim hep yanımda oldu akıl verdi
sende olumlu arkadaşlarınla konuş ama yaa ne kötü falan depresif moda geçme geyik yap bişiyler hep acı düşünürsen acı olur

Son düzenleme:

teşekkrler monacım okadar ii moral verdin ki bana sabahtan beri bu olaylar olduğundan beri ağlıyorum..ben ona açıklama yaptın dürüst oldum her ne kadar bni sinr etsede eski sevgilim olna karşı zaafım war dön dese dönerim bana yaptıklarına rağmen sevgim war ona dedim oda kabul etti ben seni seviyorum dedi yarışmı yapıyor bilmem ama bana uzunca bi msj atmış hep bekleyeceğini belirtmiş sen nası ona 4 ay bekledin bnde ömrüm boyu beklerim seni demiş bnm odun yüzünden ara verdğimzde hayatıma başka birilerini soktumu insanlarıda üzüyorum kendimide yıpratıyorum bnm bunu yapmaya hakkım yoktu ona çok ayıp ettim hemde çok duyguları ile oynadım hayalleri ile aylarca peşimden koştu 1 buçuk senedir görüşmek için yalwarıo ama bn onu iice yıpratttım ve bi karar aldım hayatıma odunda dahil olmak üzer kimseyi sokmayacağım ben 21 yaşındayım 3 4 sene yanlz takılcam çünkü umut verdğim umutlandğım insanları üzmekten başka bişey yapmıyorum

Tatlım öyle 3-4 sene yalnız takılacağım diye planlar yapılmaz şimdiden.Hayat bu belli olmaz. Fakat senin hatan kendini hazır etmeden ve kalbinde halen o varken bi ilişkiye başlamak olmuş.Fakat sen dürüstçe söylemişsin herşeyi.eğer o bekleyeceğini söyleyip üzülüyorsa o onun seçimi olur.Fakat sen asla istemiyorsan kesin olarak koyarsın tavrını olur biter.

hiç bilmiyorum fibritçim
tek bildiğim ayrı olduğumuz ve bunu değiştirecek kişinin ben olmadığı
yalnız değilsin bunu bil kabahatinden dolayı da değil bu durumda olman
üzülsende karamsar olma
bi karar vermek arafta kalmaktan iyi inan ki

Hep ben mi seveceğim, ben mi özleyeceğim?
Sabahlara kadar seni ben mi düşüneceğim?
Olmaz artık sevgilim, olmaz artık bu kadar
Bilmiyor musun ateş düştüğü yeri yakar…

Ben böyle kahrolurken, sen oralı değilsin
Bu aşk bizim değil mi? Sen nasıl sevgilisin…
Olmaz artık birtanem, olmaz artık bu kadar

Söyle daha ne kadar gözyaşı dökeceğim?
Yoksa mahşere kadar seni mi bekleyeceğim?
Olmaz artık sevgilim, olmaz artık bu kadar

Ben böyle kahrolurken, sen oralı değilsin
Bu aşk bizim değil mi? Sen nasıl sevgilisin…
Olmaz artık birtanem, olmaz artık bu kadar

acılı adam ya her forumda bulacan mı beni sen kızzz
töbe töbe saklanamıcaz yawww şu kulupte :))))

bilmiyorum fibritcim bi yanım deli gibi özlüyor onu diğer yarım bana ve çewremdekilere zarar verdği için nefret ediyor nolcak bizim bu halimiz ikimiznde hemen hemen aynı oldu 15 gün snra bnmde 4 ay olcak yakın arkadaşlarım sana attığı msj 2 3 ay öncesine göre gayet olumlu bi buluşma organize edelim diyorlar msnde bana ama bn istemiyorum yine bni istemez diye ya şu uğraştğım şeye bakın ben ne hale geldim üzdüğüm insanı bırakıp odunu düşnüyorum ben bu değilim :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…