Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Canım o kişiyi sen üzmemişsin.O kendi kendini üzüyor.Bak daha beterini söyleyim mi sana.Benim bi arkadaşım 5 yıldır bana aşık.5 yıldır beni bekliyor.Erkek arkadaşım olduğunu öğrenince aramaz sormaz olmuştu.Facebookta ayrıldığımızı anlayınca yine adıma attı kaç defa.Ama ben güzelce geri çevirdim.Biliyorum üzülüyor ama ben ona ümit vermedim.Kendi duyguları olduğu için üzülüyor.O kişide üzülüyorsa senin bi hatan yok.O üzülmeyi seçmiş.Ne bileyim siz bide aynı şehirdesiniz. Bi şekilde dediğin gibi arkadaşlarınız falan bi buluşma ayarlayıp sizi bir araya getiremezler mi?En azından böyle bi şansın var senin.

bilmiyorum fibritcim aynı şehirdeyiz ve evlerimiz çok yakın 15 20 dak ara war taksi ile 10 dak giderim evine o kadar yakınız birbirimizi göre olasılığımz çok yüksek arkadaşlarda böle bişey yaparız diyorlar çok seviyorsan bi blşma yaralayalım bu hafta sonu diyorlar bn cesaret edemiyorum ya yine istemesse die ama gayet olumlu davranıo eskisi gibi seni istemiyorum demiyor ama yüzünü görünce perdelerimi indireceğim için cesaretim yok ama bilmiyorum onu da seviyorum mafoldumben

Canım keşke benimde böyle bi imkanım olsaydı valla hemen arkadaşlara organize edin derdimkaydirigubbakcemile3 Bi yüzyüze gelin bence. Nereye kadar kaçacaksın.Yüzyüze gelmek çok farklı canım.Bence uzatmayın bi araya bi gelin siz arkadaş ortamında.

bilmiyorum hafta sonu organize edicez diyorlar yarın söliceklermiş bnmde olacağımı sölicekler ya istemiyorum derse bni en çok o yıkar.. ama arkadaşlar biz söyleyelimde gerisi ona kalmş dicekler snra biz kaçarız sizi başbaşa bırakırız diyorlar evet imkan war birbirimize okadar yakınız ama 100 gndr yüzünü bile göremedim msjlaşmamız dışında sesini bile duymadım hiç gizli nolardan çağrı bile yapmadım hiç cesaretim yok ona bakmaya selamlaştığımzda ble kötü olurum kokusu burnuma geldimi dayanmaz öperim bn bunu yoo yoo istemiyorum duygularımı dizginleyemem fren yapamam rezil oluruz herkese

Hep mi böyle oluyor bilmemki.Sanki hep bi şekilde dönüyorlar mı ne :) Ben 4 aydır sessizim.Sessizliğimi korumak istiyorum.Zaten onun bana dönmesi demek bizim evlenmemiz demektir.Bende seve seve evlenirim vallakaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu

canım ya,şu son yazdıklarına bayıldım çok hoşsun..
yaşın bizden biraz daha küçük olduğu için şimdilerde çivi çiviyi sökermi acaba gibi aslında sana hiç fayda sağlamayacak şeyler düşünebiliyosun..ama güzel olan davranış nedir, seviyosan bekleyeceksin, üstüne düşeni yapacaksın, başkalarını araya sokmayacaksın, acı çekiyosan bunu yaşayacaksın, ha dönmüyosa, bunu kabullenip zamanı geldiğinde yeni bişeylere başlamanı tavsiye edebilirim naçizane ablan olarak..Amphirite ne diyor bak, çok istiyorum mail atmak, telf açmak ama doğru olmaz yapamam diyor..beklemek lazım

Evet yapamam cidden.Ve bişey yapmamakla da sanırım doğru olanı yapıyorum:1closedeyes:

sökmedi çivi çviyi ve ben hala seviyorum onu bekle bekle skıldım inanın yşım çok geç düşmeden kalkmayı öğrenemem siz daha tecrübelisinz bu konularda yaş gereği ama bilmiyorum arkadaşlarım böle bişey yapcaklarsada engel olamam bilmiyorum yani

ya benim ayrıldığım erkek arkadşım bu sene mezun olacak kep töreni olacak , biz birlikteyken hayalim ona katılmaktı o kepini atarken yannda olacaktım

2 ay oldu geçti bile , 1 aydır hiç bir şey yapmıyorum onu düşünmekten başka , ama geri dönerse süründürmem kıyamam ben ona açarım kollarımı hoşgeldin derim gerçi soğumaya başladım biraz ama onu görünce asla dayanamam diye düşünüyorum ben de

ylkacığım ortak arkadaşlarınız da varmış madem bu fırsatı değerlendir bnm böyle bir şansım da yok maalesef

Evet yapamam cidden.Ve bişey yapmamakla da sanırım doğru olanı yapıyorum:1closedeyes:

evet aynen öyle, vicdanen de rahat olmanı sağlar bu..kimseyi kimsenin yerine koyamam, bu tecrübe meselesi de değil..bakış açısı..
hayatıma sadece 2 kişi girmiştir..ama kendime düşünce ve empati konusunda güvenirim.

özledim diyosun ya sarılmak kokusunu duymak istiyorum diyosun, kötü oldum ben de..

4 ayda toplu iğne başı kadar bile soğuyamadım kendisinden :)

ya ben soğudum facebook a eklediği fotolar , bana dediği laflar , ortak arkadaşımıza beni kötülemesi , bunlar beni kendisinden soğuttu , onu çok sevmeye devam ediyorum ama bazen hala onu istediğimden emin bile olamıyorum

sevginden şüphem yok, çok inanıyorum senin bağlılığına
seni böyle muallakta bırakması hiç adil değil be canım buna kızıyorum
gelmeyecekse söyleseydi, gelecekse niye duramıyorsun arıyorsun uzaklaştırıyosun demeyecekti..
benim durumum net en azından, kabullenmekti bana düşen..

hepinizi öpüyorum..iyi geceleeeeeerrrrr

Sanada iyi gecelr canıma.s.

ben de dört ayda gram soğumamıştım.
aksine daha çok seviyorum ölüyorum falan diyordum:)
gün sayıyordum. hatta saat sayıyordum.

7 ay bitti sanırım.
sanırım diyorum çünkü bayadır saymayı bıraktım.
insan her şeye alışıyormuş.

bi gün buraya bunları yazabileceğimi umut ediyordum hep.
harbiden de yazdım..
bitti, zor oldu ama bitti.

canımsın bunu okudumya artık inandım sana üzülme lütfen biliyorsun ikimzde aynı anda aynı dönemlerden getiğimiz için senin acınıda yaşadım hep ne mutlu bak şimdi bu kadar net olabiliyorsun opuyorumnanaktan

Bekledim, bekliyorum ve belki de bekleyeceğim
Sevgim bitinceye kadar devam edecek yanışım
Aşkı her şeyiyle yaşadım gülücüklerimle, gözyaşlarımla, bitmeyen hayallerimle
Hiç görmek istemedim mavi düşleri, ben pembelere hayrandım
Sen ayağın yere bassın derken ben gökyüzüne dönmüştüm yüzümü
ıçimde güneş gibi parlayan yüreğim, senin kalbinle atıyordu
Şimdi belki karanlık ve zamanla gözlerim alıştı bu karanlığa
Sen yoksun yanımda
Ben devam ediyorum, tek kişilik kalbimde iki kişilik sevgimle
Zaman diyorlar, her şeye derman
Her sabah kalkıyorum her şey rüya olsun diye dua ederek
Gece de seni düşünerek uyuyorum
Ama geçecek biliyorum
Elbet bir gün dinecek bu acı
Unutma bebeğim, unutma beni…
Gücüm yettiği kadar unutmam seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…