Canım o kişiyi sen üzmemişsin.O kendi kendini üzüyor.Bak daha beterini söyleyim mi sana.Benim bi arkadaşım 5 yıldır bana aşık.5 yıldır beni bekliyor.Erkek arkadaşım olduğunu öğrenince aramaz sormaz olmuştu.Facebookta ayrıldığımızı anlayınca yine adıma attı kaç defa.Ama ben güzelce geri çevirdim.Biliyorum üzülüyor ama ben ona ümit vermedim.Kendi duyguları olduğu için üzülüyor.O kişide üzülüyorsa senin bi hatan yok.O üzülmeyi seçmiş.Ne bileyim siz bide aynı şehirdesiniz. Bi şekilde dediğin gibi arkadaşlarınız falan bi buluşma ayarlayıp sizi bir araya getiremezler mi?En azından böyle bi şansın var senin.bilmiyorum fibritcim bi yanım deli gibi özlüyor onu diğer yarım bana ve çewremdekilere zarar verdği için nefret ediyor nolcak bizim bu halimiz ikimiznde hemen hemen aynı oldu 15 gün snra bnmde 4 ay olcak yakın arkadaşlarım sana attığı msj 2 3 ay öncesine göre gayet olumlu bi buluşma organize edelim diyorlar msnde bana ama bn istemiyorum yine bni istemez diye ya şu uğraştğım şeye bakın ben ne hale geldim üzdüğüm insanı bırakıp odunu düşnüyorum ben bu değilim :teselli:
Canım o kişiyi sen üzmemişsin.O kendi kendini üzüyor.Bak daha beterini söyleyim mi sana.Benim bi arkadaşım 5 yıldır bana aşık.5 yıldır beni bekliyor.Erkek arkadaşım olduğunu öğrenince aramaz sormaz olmuştu.Facebookta ayrıldığımızı anlayınca yine adıma attı kaç defa.Ama ben güzelce geri çevirdim.Biliyorum üzülüyor ama ben ona ümit vermedim.Kendi duyguları olduğu için üzülüyor.O kişide üzülüyorsa senin bi hatan yok.O üzülmeyi seçmiş.Ne bileyim siz bide aynı şehirdesiniz. Bi şekilde dediğin gibi arkadaşlarınız falan bi buluşma ayarlayıp sizi bir araya getiremezler mi?En azından böyle bi şansın var senin.
Canım keşke benimde böyle bi imkanım olsaydı valla hemen arkadaşlara organize edin derdimkaydirigubbakcemile3 Bi yüzyüze gelin bence. Nereye kadar kaçacaksın.Yüzyüze gelmek çok farklı canım.Bence uzatmayın bi araya bi gelin siz arkadaş ortamında.bilmiyorum fibritcim aynı şehirdeyiz ve evlerimiz çok yakın 15 20 dak ara war taksi ile 10 dak giderim evine o kadar yakınız birbirimizi göre olasılığımz çok yüksek arkadaşlarda böle bişey yaparız diyorlar çok seviyorsan bi blşma yaralayalım bu hafta sonu diyorlar bn cesaret edemiyorum ya yine istemesse die ama gayet olumlu davranıo eskisi gibi seni istemiyorum demiyor ama yüzünü görünce perdelerimi indireceğim için cesaretim yok ama bilmiyorum onu da seviyorum mafoldumben
Canım keşke benimde böyle bi imkanım olsaydı valla hemen arkadaşlara organize edin derdimkaydirigubbakcemile3 Bi yüzyüze gelin bence. Nereye kadar kaçacaksın.Yüzyüze gelmek çok farklı canım.Bence uzatmayın bi araya bi gelin siz arkadaş ortamında.
Hep mi böyle oluyor bilmemki.Sanki hep bi şekilde dönüyorlar mı ne :) Ben 4 aydır sessizim.Sessizliğimi korumak istiyorum.Zaten onun bana dönmesi demek bizim evlenmemiz demektir.Bende seve seve evlenirim vallakaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsubence dişini bıraz daha sık ilk 3 4ay bende senin gibiy dim barışmak için elimden geleni yapıyodum çok seviyodum 2 sene çıktık kendim iüzüyodu mderslerimi boşluyodum aileme cevreme kötü davranıyodum herşeyim o olmuştu sonra düşündüm bi erkek için kendimi üzmeye değmez sonunda onu unuttum sonra ne oldu biliyomusun o bana dönmek istedi beni özlediğini farketmiş pişmanmış ama iş işden çok tan geçti çünkü o beni çok üzdü ben onun için aglarklen o gülüyodu ama şimdi köpekler gibi pişman ama benim gözüm de hiç bi değeri yok artık onsuz asla olamam derken şimdi onsuz oldugum için çokm utluyum
bilmiyorum hafta sonu organize edicez diyorlar yarın söliceklermiş bnmde olacağımı sölicekler ya istemiyorum derse bni en çok o yıkar.. ama arkadaşlar biz söyleyelimde gerisi ona kalmş dicekler snra biz kaçarız sizi başbaşa bırakırız diyorlar evet imkan war birbirimize okadar yakınız ama 100 gndr yüzünü bile göremedim msjlaşmamız dışında sesini bile duymadım hiç gizli nolardan çağrı bile yapmadım hiç cesaretim yok ona bakmaya selamlaştığımzda ble kötü olurum kokusu burnuma geldimi dayanmaz öperim bn bunu yoo yoo istemiyorum duygularımı dizginleyemem fren yapamam rezil oluruz herkese
Evet yapamam cidden.Ve bişey yapmamakla da sanırım doğru olanı yapıyorum:1closedeyes:canım ya,şu son yazdıklarına bayıldım çok hoşsun..
yaşın bizden biraz daha küçük olduğu için şimdilerde çivi çiviyi sökermi acaba gibi aslında sana hiç fayda sağlamayacak şeyler düşünebiliyosun..ama güzel olan davranış nedir, seviyosan bekleyeceksin, üstüne düşeni yapacaksın, başkalarını araya sokmayacaksın, acı çekiyosan bunu yaşayacaksın, ha dönmüyosa, bunu kabullenip zamanı geldiğinde yeni bişeylere başlamanı tavsiye edebilirim naçizane ablan olarak..Amphirite ne diyor bak, çok istiyorum mail atmak, telf açmak ama doğru olmaz yapamam diyor..beklemek lazım
canım ya,şu son yazdıklarına bayıldım çok hoşsun..
yaşın bizden biraz daha küçük olduğu için şimdilerde çivi çiviyi sökermi acaba gibi aslında sana hiç fayda sağlamayacak şeyler düşünebiliyosun..ama güzel olan davranış nedir, seviyosan bekleyeceksin, üstüne düşeni yapacaksın, başkalarını araya sokmayacaksın, acı çekiyosan bunu yaşayacaksın, ha dönmüyosa, bunu kabullenip zamanı geldiğinde yeni bişeylere başlamanı tavsiye edebilirim naçizane ablan olarak..Amphirite ne diyor bak, çok istiyorum mail atmak, telf açmak ama doğru olmaz yapamam diyor..beklemek lazım
bence dişini bıraz daha sık ilk 3 4ay bende senin gibiy dim barışmak için elimden geleni yapıyodum çok seviyodum 2 sene çıktık kendim iüzüyodu mderslerimi boşluyodum aileme cevreme kötü davranıyodum herşeyim o olmuştu sonra düşündüm bi erkek için kendimi üzmeye değmez sonunda onu unuttum sonra ne oldu biliyomusun o bana dönmek istedi beni özlediğini farketmiş pişmanmış ama iş işden çok tan geçti çünkü o beni çok üzdü ben onun için aglarklen o gülüyodu ama şimdi köpekler gibi pişman ama benim gözüm de hiç bi değeri yok artık onsuz asla olamam derken şimdi onsuz oldugum için çokm utluyum
Evet yapamam cidden.Ve bişey yapmamakla da sanırım doğru olanı yapıyorum:1closedeyes:
4 ayda toplu iğne başı kadar bile soğuyamadım kendisinden :)evet aynen öyle, vicdanen de rahat olmanı sağlar bu..kimseyi kimsenin yerine koyamam, bu tecrübe meselesi de değil..bakış açısı..
hayatıma sadece 2 kişi girmiştir..ama kendime düşünce ve empati konusunda güvenirim.
özledim diyosun ya sarılmak kokusunu duymak istiyorum diyosun, kötü oldum ben de..
4 ayda toplu iğne başı kadar bile soğuyamadım kendisinden :)
Sanada iyi gecelr canıma.s.sevginden şüphem yok, çok inanıyorum senin bağlılığına
seni böyle muallakta bırakması hiç adil değil be canım buna kızıyorum
gelmeyecekse söyleseydi, gelecekse niye duramıyorsun arıyorsun uzaklaştırıyosun demeyecekti..
benim durumum net en azından, kabullenmekti bana düşen..
hepinizi öpüyorum..iyi geceleeeeeerrrrr
ben de dört ayda gram soğumamıştım.
aksine daha çok seviyorum ölüyorum falan diyordum:)
gün sayıyordum. hatta saat sayıyordum.
7 ay bitti sanırım.
sanırım diyorum çünkü bayadır saymayı bıraktım.
insan her şeye alışıyormuş.
bi gün buraya bunları yazabileceğimi umut ediyordum hep.
harbiden de yazdım..
bitti, zor oldu ama bitti.
Evet yapamam cidden.Ve bişey yapmamakla da sanırım doğru olanı yapıyorum:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?