Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Alışamadım ya çok tuhaf geldi şimdi Laskito bana.ama en azından yazması kolay demi :))) Galatacım bi anlamı yok nickimin anlamsız yani :)

Bitmeside çok acı verici yaşanmış onca şeyden sonra aslında.Keşke böyle sonlanmasa ilişkiler.Fakat önemli olan senin kendini iyi hissetmen tabiki canım.

hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız canım bende bi problemim olduğunda direk söyledim hep ama bunda bile suçlu oldum o ise hep içinde tuttu içinde tuttukça dahada öfkesini büyütmüş kendi kendine küçücük bişeyi dahada büyütmüş bundada yine beni suçladı o problem çıkmasın kavga etmeyelim diye hep susmuş emek harcamış ama ben aklıma geleni söyleyip hiç emek harcamamışım kendi kendime problem çözmemişim saçmalığa bakarmısın onun gibi içimde tutup aniden zehir gibi sözlerle yüzüne sıralasaydım daha mı iyi olcaktı keşke oda benim gibi yapabilseydi problemlerimizi karşılıklı oturup konuşamıcaksak nasıl bi ilişki olur ki neyse yani her durumda yine suçlu ben oldum anlıycağın o masum melek oldu çıktı off aklıma geldi yine çıldırıcam neyse umarım senin söyleğin gibi olur bende nefes almaya başlarım artık allahım herkese sabır versin

günaydın şekerlerrrrrrr kaydirigubbakcemile2

hayırlı cumalarrr, Allah hepimizin dualarımızı kabul etsin inşallah

günaydın kızlaaar... ya akşam toplaşmışsınız yaaa kıskandım valla...
seviyorum ulen ben hepinizi... Şeniz
beni terkeden eşşek kafalıyı da sizinle tanışmama vesile oldu diye seviyorum desem ; yermisiniz acaba laelaelaelaelae

umudum ; sm şekerim ;selincim günaydınn...opuyorumnanaktan

Alışamadım ya çok tuhaf geldi şimdi Laskito bana.ama en azından yazması kolay demi :))) Galatacım bi anlamı yok nickimin anlamsız yani :)

yaa çok kolaymış yazması...sen bile doğru yazamamışsın :roflol:

GUNAYDIN HERKESE ıYı GUNLER GEÇıRMENıZ DıLEGıYLE
BEN GENE ÇAIŞIOUM OFFF YAA UZUN Bı TATıLE ıHTıYACIM VAR:ecrin
_bebek:

günaydın şakercikler ben yemem böcüşüm
bende seviyorum hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz

hoşbulmuş bebeğim Şeniz seviyorum siziiiii :asigim:

adam da olduk :roflol:
benden biyere kaçaman sen mintim, gelir bulur öperim, hiç kaçamazsın hihoyyyt

ya cenebazımyaaa
ne yazmışım ben öle :1shok:
pardon şok pardon efenimopuyorumnanaktan
adana yazmaya elim varmamış olabilir yani afedin muhterem şirin:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…