Bitmeside çok acı verici yaşanmış onca şeyden sonra aslında.Keşke böyle sonlanmasa ilişkiler.Fakat önemli olan senin kendini iyi hissetmen tabiki canım.ben de dört ayda gram soğumamıştım.
aksine daha çok seviyorum ölüyorum falan diyordum:)
gün sayıyordum. hatta saat sayıyordum.
7 ay bitti sanırım.
sanırım diyorum çünkü bayadır saymayı bıraktım.
insan her şeye alışıyormuş.
bi gün buraya bunları yazabileceğimi umut ediyordum hep.
harbiden de yazdım..
bitti, zor oldu ama bitti.
Alışamadım ya çok tuhaf geldi şimdi Laskito bana.ama en azından yazması kolay demi :))) Galatacım bi anlamı yok nickimin anlamsız yani :)
E tabi lolitada sayılırım yani-tatlicadiarzu-kız nerden aklına geldi bence güzel lolita gibi zemuszemus
E tabi lolitada sayılırım yani-tatlicadiarzu-
İyiyim Galacım ama içimde böyle acaip bişeyler yapma isteği uyanıyor arada.SAnki çabalaması gereken ben gibi.Tabi asla bişey yapmam ama içimdeki bu istekle cebelleşip duruyorum.iyimisin biraz daha
canım benimde bir anda bitti 3,5 sene.Ve inan bana dediği şeyleri nasıl söyleyebildi nasıl bunları düşünebildi sevgisi ne zaman bitti anlamış değilim.Demek istediğim bunu ona da söyledim içinde tutmasaydın daha önce paylaşsaydın belkide bu durumda olmayacaktık ben öle yaptım bir problemim olduğunda direkt söyledim oda aynısını yapsa içinde biriktirmese böle olmayacaktı.üstelik biriktirebileceği bir şey de yok aslında kendi yaptıkları arasında.Yani onlar içlerinde biritmeye karar verip sonra binumum bahaneyi sana sıralıyorlar.Aklına ne gelirse söylüyor bunlar arasında baktı suçlayacak çok şey yok o zaman kendini kötülemeye başlıyor ben kötü biriyim benden daha iyilerine layıksın falan diyorlar aaalhım bu cümleyi duyduğumda kafasına bişey geçiresim gelmişti kaydirigubbakcemile2 Nese yani bide uzun ilişkiler hep böle gibi geliyor bana bide biz uzaktık daha çok yıprandık o yüzden fazla uzatmadan bunu bir sonuca bağlamak lazım gibi geliyor bana.Şimdi senin acın taze sana söleyeceğim şu şimdi ağlayacaksın isyan edeceksin geceler karanlık geçicek sonra gece mi gündüz mü fark etmeyecek çalışıyorsan daha kolay atarsın içinden işine ver kendini.Sonra sevgin kalmışsa bir umut bekliceksin bir süre sonra o da azalıyor bakıyorsun ki o hayatından memnun sende nefes almaya bakacaksın elbet bizim içinde bir gün güneş doğacak :teselli:
Alışamadım ya çok tuhaf geldi şimdi Laskito bana.ama en azından yazması kolay demi :))) Galatacım bi anlamı yok nickimin anlamsız yani :)
gnaydınnnn nabersinizizzz kıslarrrr
hoşbulmuş bebeğim Şeniz seviyorum siziiiii :asigim:
adam da olduk :roflol:
benden biyere kaçaman sen mintim, gelir bulur öperim, hiç kaçamazsın hihoyyyt
günaydın kızlaaar... ya akşam toplaşmışsınız yaaa kıskandım valla...
seviyorum ulen ben hepinizi... Şeniz
beni terkeden eşşek kafalıyı da sizinle tanışmama vesile oldu diye seviyorum desem ; yermisiniz acaba laelaelaelaelae
umudum ; sm şekerim ;selincim günaydınn...opuyorumnanaktan
:jeyyar:ben yerim böcüşşşş
ya aslında bende seninkini seviyorum kızım
ama seninle tanışmamıza vesile olduğundan değil yalnızca
şu topikte adam gibi ilişki sonlandırmayı bilen tek erkek olduğundan
sen şanslı bi köftesin zannımca -tatlicadiarzu-
senin yerin çokkk ayrı kalbimde küçük böcüşüm benim
bende seni seviyorummmm
öptüm seni:asigim::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?