Humascim derdini anlatirmisin cnm?
şuan aslında dert olarak görmüyorum canım cok sükür, inşallah hep böyle hissederim...
:1hug: çok uzak diyarlarda yaşayan erkekarkadasımla gönülbağımızı koparmış bulunuyoruzz.. en azından ben kopardım çünkü olması gereken bu..
zaten görüşmemiz bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar azdı, hatta günümüzdeki anlamıyla sevgili bile değildik: karşılıklı sevgi vardı ama hepsi bu..
ben şuan çalışan genç bi bayanım, oysa hala okuyor.. bana hiç geleceğe dair benle ilgili planları olduğunu söylemiyor-ki yokmuş öyleyse ne demeye konuşuyoruz dedim, gayet yalın ve açık bi soru, neden konuşalım ki?...fisfisfis
çünkü beni seviyormuş bana bağlanmış ama hayat görüşümüz farklı olduğu için evlenemicemizi anlamışş...
o kendisi iyi biliyor kızlar, ben hiç kimseyle çıkmadım hiç sosyal diye adlandırılan samimi erkek arkadaşım olmadı, onunla konuşuyorsam ciddi niyetleydi Allah biliyor.Ama o aynı niyeti beslemiyorsa yapılması gereken şey benim için- bu dostluk mudur flört müdür yoksa gönül bağı mıdır bilmem- son vermek...
bir erkeğe dokunmaz cok, bugün bi kızla konuşup yarın diğerine kör kütük aşık olmak, unutur gider ama kızlar ya da en azından ben öyle değilim...vicdanım neredeyse tamamen rahat o evlenemeyiz dedikten sonra...onun geçici üzüntüsü için ben kendime mi haksızlık yapayım?:enbuyukkk:
kızlar çok mutluyum biraz evvel msnde yazdı , küs müyüz falan diye dedim nie küs olayım , dedi ki işte geçen gün sınavda gözünün içine baktım selam vereyim diye ama sen bakmadın hiç dedi neyse sonra dedi ki arayaym mı konuşur muyuz tamam dedim aradı konuştuk yarım saat , hayatlarımızdan bahsettik , güldük falanneyse sevindim sesini duyduğuma dedi özlemişim senle konuşmayı dedi ben de dedim ben de oyy sesini duyunca anladım hala çok sevdiğimi :))))
bazı şeylere alışmak zaman ister, kızlar lütfen bu zamanı kendinize tanıyın ve bu zaman içerisinde lütfen kendiniz için bişeyler yapınn
bazı şeyleri siz isteyin artık, göreceksiniz o zaman nasıl herşey yoluna girecek
katılıyorum ben mesela insanlardan kaçıyordum kendimi eve kapatmıştım yanlızca eski günlerle ılgılı aglıyordum bu haftasonu kendıme ayırdım.benı mutlu edıcek lafını etmeyecek ,ettırmeyecek ınsanlarla görüştüm ve gerçekten çok eğlendim.mutlu oldum anladım ki bir kez daha evet zaman alacak onun yokluguna alışmak ama onsuzda yaşam devam ediyor ve o bunu tercih etti ben değil ve kızlar dün buluştugum cocuk araba kiralayalım bırlıkte sızın yazlıga gıdelım korkularınla yüzleş bu bahaneyle hemde araba kullanabılmek ıcın fırsat olur kendıne guvenın gelır dedı düşünmüyor değilim bır anda farklı bsy yapma teklıfı geldıve içimi garip yeni bir şeyi deneme hevesi sardı.hihoyyyt
humas seni tebrik ederim, çok mantıklısın
ve bilinçli hareket etmişsin, madem evlilik düşünmeyecek, farklı olduğunuzu düşünüyor neden hayatında olacakki?
umarım bundan sonrası senin için çok güzel olur, seninle bir ömür güzel şeyler yaşamak isteyen iyi birisi çıkar karşına
kızlar bu arada sizde yanlış anlamayın beni lütfen, humasa öyle dedim ama sizin ilişkileriniz daha farklı
selam kızlar nasılsınız
canım nasıl olalım bu gün ayrılık günü olmasına rağmen mutluyumm hemde çokk, tekmeyi atıcam bugün gitsin yoluna
lülülülülülü
kızlar yazılarınız ask ÜzÜntÜlerİnİzİ gÖrÜorum bende sİzİn gbİydİm hep bİ Ümİt beklİodum.
Ama bİttİ kafamda olamyınca olmuo bİŞey Üstelemenİn bİr anlamı yok geÇen gÖrdÜm hİÇbİŞey hİssetmedİm ve bende bİttİgİnİ gÖrdÜm zaman cİdden İlac ya zamana bırakın ve sosyal faalİyetlere yÖnelİn İnsan cİdden dÜŞÜnmo aklına bİle gelmİo valla ben kurtuldum heralde keyfİm morelİm yerİnde sİldİm defterden tamamen allah buyuktur ....
Sİzede umarım kurtulursunuz ......bİde cİdden onu bİtİrmek İstersenİz bİtİrİrsİnİz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?