Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bazı şeylere alışmak zaman ister, kızlar lütfen bu zamanı kendinize tanıyın ve bu zaman içerisinde lütfen kendiniz için bişeyler yapınn
bazı şeyleri siz isteyin artık, göreceksiniz o zaman nasıl herşey yoluna girecek

gözün aydın canımm!
:dance:

katılıyorum ben mesela insanlardan kaçıyordum kendimi eve kapatmıştım yanlızca eski günlerle ılgılı aglıyordum bu haftasonu kendıme ayırdım.benı mutlu edıcek lafını etmeyecek ,ettırmeyecek ınsanlarla görüştüm ve gerçekten çok eğlendim.mutlu oldum anladım ki bir kez daha evet zaman alacak onun yokluguna alışmak ama onsuzda yaşam devam ediyor ve o bunu tercih etti ben değil ve kızlar dün buluştugum cocuk araba kiralayalım bırlıkte sızın yazlıga gıdelım korkularınla yüzleş bu bahaneyle hemde araba kullanabılmek ıcın fırsat olur kendıne guvenın gelır dedı düşünmüyor değilim bır anda farklı bsy yapma teklıfı geldıve içimi garip yeni bir şeyi deneme hevesi sardı.hihoyyyt

humas seni tebrik ederim, çok mantıklısın
ve bilinçli hareket etmişsin, madem evlilik düşünmeyecek, farklı olduğunuzu düşünüyor neden hayatında olacakki?
umarım bundan sonrası senin için çok güzel olur, seninle bir ömür güzel şeyler yaşamak isteyen iyi birisi çıkar karşına

kızlar bu arada sizde yanlış anlamayın beni lütfen, humasa öyle dedim ama sizin ilişkileriniz daha farklı

canımmm hayırdırrr, buluştuğun çocuk kim?
ben kaçırmışım bu kısmı sanırım
merak ettim anlatırmısın?

sağol canım, hakkaten benim durumum farklı biraz sıkıntı verse de yol yakınken dönen benim, inşallah kızların hepsi de eğer yanlı kişilerse yol yakınken dönerler benim gibi, hepimiz coook ii insanlarla karşılasiriz:teytey:

şunu dicektim böyle durumlarda başka şeylerle meşgul olmak cok iyi oluyo, hayata en iyisini yapıyo opuyorumnanaktan

Öncelikle herkese selaaammmm!!!!!
Angelmecim senin adına da çok sevindim canım.Bana devamı gelecek gibi geliyor bu işin.Hayırlısı olur inşallah.
Bu arada bana yazdıklarınızı da okudum.Evet ben onu çok özledim bi ara gitsem mi dedim ama vazgeçtim.Bu arada Hayatacım ben bana yaptığını saygısızlık olarak görmüyorum canım sadece büyük bir hata.Yoksa bizim aramızda asla en ufak bi saygısızlık olmadı.O benim için halen herşeye değer.Bana bile değer yani :))) Böcükcüm zaten bende fikrimi değiştirdim bitanem.Dediklerin çok doğru.Ben öyle bi dellenirim dellenirim geçer.Yani asla duygusal karar verip bişey yapmam bu sefer.
Kızlar bende de şöyle bi gelişme oldu.Gerçi gelişme denilmeyebilir fakat çok çok mutlu olduğum bişey oldu :) anlatayım bari :)
Şimdi kızlar msnde sık sık benimkinin kardeşi ile karşılaşıyordum 4 ay boyunca.Ve ne ben bişey yazabiliyordum, ne de o bana yazıyordu.Bende çok üzülüyordum.Bi taraftan e tabi abisi beni bırakmış ne yazsınki çocuk bana diyordum ama cidden üzülüyordum.Neyse bu cumartesi gecesi yine karşılaştık.ıkimizde çevrimiçi.Bende işte bu depreştiğim ve çok mutsuz olduğum,kafayı yediğim gün.Kardeşini görünce dahada bi kötü oldum.ıçimden "Offf dedim artık bi daha birbirimizi belki hiç görmeyeceğiz,keşke şu çocuk silse ya beni msnden,onu görünce bile üzülüyorum.Ya da keşke konuşsak biraz.Bu nedir böyle" falan diyorum.Düşünün kardeşini görünce bile üzülüyorum sanki benimkini görmüş gibi :) Çünkü severdim keratayı.Kerata dediğime bakmayın, 26 yaşında :) ışte tam bunları düşünürken birden bi ileti turuncu turuncu altta yanıyo :) "Ablacım merhaba nasılsın?" Şok oldum anlatamam.Aylar sonra böyle birden yazması heleki "ablacım" demesine hem şaşırdım hem sevindim.ışte sınavımı falan sordu aslında biliyor kazanamadığımı.ışte ne yaptığımı çalışıp çalışmadığımı sordu.Öyle bi işten güçten bahsetti.Sonra Ankara'yı sordu.Özledim falan dedi.E bende gel bi haftasonu canım özlediysen dedim.Benimkini hiç sormadım kızlar.ıyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama çok istediğim halde soramadım.Böyle biraz konuştuk.Sanki ben halen abisinin sevgilisiyim,birlikteyizde herşey aynı gibi, o sıcaklık ve samimiyette.Bana "ablacım ablacım" demesi.Açıkçası çokta duygulandırdı beni.Bide ilk başta yazınca bi korktum ki elim ayağıma dolaştı,ellerim titredi yazarken.Allah allah niye yazdı ki heralde kötü bi hbr verecek diye çok korktum.Ama eskisi gibi muhabbet ettik.
Biliyorum çok uzattım ama kızlar demek ki kardeşi için,beni tanıyanlar için halen değerliyim ve benim hiç bir hatam olmadığımı bildikleri için ben yine rahatça konuşabiliyormuşum onlarla.Üstelik ilk adım ondan geldi :) Bide işte seviyoruz ya ister istemez bi umutlandım :) Belkide bu Allah'tan bi işaretti mesela Sen asla bişey yapma bak onlar sana dönecek gibi :))) Aman kızlar işte neyse ne sevindirik oldum çok.Aylardır ilk defa cumartesi gecesi sırf onun kardeşiyle konuştum diye, kardeşi bana "ablacım" dedi diye mutlu ve huzurlu uyudum.

Son düzenleme:
Ben daha ayrılmadım bu gün mesaj atarsa ayrılıcam....kızlar siz siz olun her erkeğe inanmayın karşıma 3 erkek çıktı hepside yalancının teki çıktı...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar yazılarınız ask ÜzÜntÜlerınızı gÖrÜorum bende sızın gbıydım hep bı Ümıt beklıodum.
Ama bıttı kafamda olamyınca olmuo bıŞey Üstelemenın bır anlamı yok geÇen gÖrdÜm hıÇbıŞey hıssetmedım ve bende bıttıgını gÖrdÜm zaman cıdden ılac ya zamana bırakın ve sosyal faalıyetlere yÖnelın ınsan cıdden dÜŞÜnmo aklına bıle gelmıo valla ben kurtuldum heralde keyfım morelım yerınde sıldım defterden tamamen allah buyuktur ....
Sızede umarım kurtulursunuz ......bıde cıdden onu bıtırmek ıstersenız bıtırırsınız
...

canım nasıl olalım bu gün ayrılık günü olmasına rağmen mutluyumm hemde çokk, tekmeyi atıcam bugün gitsin yoluna
lülülülülülü

atman gerekiosa at o tekmeyi yoluna bak canım olamuosa hiç uzatma yalancılar zaten dürüst düzgün bri varmı biz üzülen oluoruz zaten onlar gayet mutlu çorap degiştirir gibi kız degiştiriolar ilişki bitio bakıosan hemen birini bulmuşlar böleler ya canım ben dun tamamen bitiridim kafamda kalbimdde istersek kendimiz öyle bi bitioki yeterki iste anlatırsan dinlerim mevzunu şeker

ÇOK MUTLUYUM KEYFıM YERıNDE ÖYLE BıRıNDEN KURTULDUGUM ıÇıN SEVıNıORUM .
YENı ASK LAZIM BAKALIM ıNŞ ıYıLERı ÇIKAR KIZLAR KARŞIMIZA
...alkisalkisalkis

kesinlikle ya hayat devam ediyor ... beklemiyor bizi...

ben de uzun zamandır eğlenmeye gitmiyordum... cts gecesi kankamla gittik ; bol bol dansettik... o gittiğim yere en son onunla ayrıldığım gece gitmiştim... kafa daıtalım diye daha doğrusu o suratla eve hemen gitmeyelim diye... ama hiç durmadan akmıştı gözyaşlarım orda da... mafoldumben millet eğlenip dansederken ben ağlıyordum...

ilk girince içeri o an aklıma geldi... bir dakika sürmedi o halim... amaan dedim ben buraya eğlenmeye geldim ...:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…