Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Bir konu açmıştım zaten ama yinede anlatim...
1 haftadır msne giremiyodum pc bozuktu.yapıldı geçen gün.bugün msni açtığımda kimse yoktu.canım sıkıldı boş oturmadan ileti geçmişine baktım.birde ne görim!onun nickinde bir kızın adı yazıyodu..sinir oldum.benide o kızıda kandırıyo..bana beni çok sevdiğini söyledi.o kızada böyle demiştir kesinn..ama buna rahat battı..acı çektirmek gerek bunun gibi oyun oynamayı seven erkeklere...ama hemen ayrılmicam.yavaş yavaş..önce kuzenine sorucam bu kızı tanıyomu diye.sonra kendine sorucam.msn şifresini isticem.ve 1 kaç gün sonra bitiricem..şakkıdı

Aslında evet eğlenilecek yerde eğlenmeyi,üzülmeyi gerektirecek yerde üzülmesini bile ayırt edebilmeliyiz.Bu bile büyüüüükkk gelişme aslında.Mesela baramı gittin ağlama eğlen.Evde romantik bi şarkı mi dinliyorsun üzül ağla zırlakaydirigubbakcemile3

lakitooooooooo ...

ben de sevindim yaa... elbet sen değerlisin onlar için ... eşşek kafalı olan abisi çünkü :)
benim de sabah aklıma ne geldi ; benimkiyle son kahvemizi içerken arkadaşlarımızın ayrılığımıza tepkilerini de konuşmuştuk... benimkiler çok kızmıştı ona; ben savunmak zorunda kalmıştım... onun arkadaşları da " yazık olmuş" demişler... bu sabah o arkadaşı geldi aklıma işte... çocuğu da ilk başta sevmemiştim sonradan anlaşmıştık ama o bile "yazık oldu" demişti de yazık eden bizim eşşekler ...

bir de öle en kötü hissettiğin zamanda olması güzel olmuş... canım benim ya ne çok isterim güzel gelişmeler olmasını ... hayırlısı olsun diyelim ; sen sakin kal azcuk daha...:)

anldım canım aldatılmak gibi bi durum boşver canım yaa ver yolu gitsin nee üzlcen yaa sana yazık valla ben geldim artık kendime hemde 1 ayda kafama kydum ama bitircem diee ........sende kafanda bitir

evet yaw... budur işte ... ama evdeyim hadi açıım da ağlayayım da olmaz demi kuzum sengözlerimebaksanab

Bende dün Atatürk Kimsesizler Yurdunun Kermes ve Şenliğine gittim bi arkadaşla.Değişik bi ortamdı.O sevgi dolu yüreklerle konuşmak, muhabbet etmek çok farklı geldi bana.İstedikleri herşeyi elimizden geldiğince almaya çalıştık.Benim tüm harçlığım bitti vallakaydirigubbakcemile3
Acil işe mi girsemsırnaşık şey Neyse biz giderken böyle bazıları demez mi "ne olur koruyucu ailem olun" diye.Orda çok üzüldüm gerçekten.Aslında çocukların tek ihtiyacı var sadece, sevgi.

peki bişi sorucam ; sadece kızın ismimi yazıodu ?

anldım canım aldatılmak gibi bi durum boşver canım yaa ver yolu gitsin nee üzlcen yaa sana yazık valla ben geldim artık kendime hemde 1 ayda kafama kydum ama bitircem diee ........sende kafanda bitir

benim ğiçin o yazıyı gördükten sonra herşey bitti.zaten gerçekten aşık değildim.beni mutlu edicek biri var.bu sefer gerçekten iyi birisini buldum.ama yinede iyice tanımadan olmaz.benim tek istediğim ona acı çektirmek ve bunu en ağır şekilde yapıcam zaten.görsün bakalım ben neymişim.beni çok saf sandı ama hiçte öyle değil.bu erkekler hem saf hemde yalancılar boşa demiyorlar erkeklere güven olmazz vala aşk meşk yok artık zaten günün birinde aşık olucam.şimdi boşuna kafamı yoramam o yorulsun.bananeee zemuszemus

ne güzel bişeey yaaaa... alkisalkisalkis
arada gidip tanık olmak lazım böyle hayatlara...

Bak elin adamı bile yazık olmuş demiş yani o bile anlamış yanlış yapıldığını.Bide bende öyle hep benimkini savunuyorum herkese bi görsen halimikaydirigubbakcemile3 Müsadenle sanada savunacağımkaydirigubbakcemile3 Eşek kafalı deme benim sevgilime.Kendi sevgilinede demelülülülülülü:1closedeyes:

BENCEDE YORMA CANIM YAA ÇEKTİR ACINIDA BİTİR.
İYİ BİRİ VARSA DENE TABİİ NEDNE OLMASIN.
BİZİ SAF SANIOLAR SESİMİZ ÇIKARMIORUZ SAYGISIZLIK YAPMIORUZ ONDAN
BEN BİZİMKİNİN BİLGYAR SİFERELRİNİ KIRDIM GÖRDÜKLERDE ŞOK OLDUM
Bİ MS ATTIM BİTTİ DÜZGÜN AÇIKLAMA BİLE YAPAMADI.
KARŞISINA BİR SÜRE MUTLU ÇIKTIM DELİRMİŞTİR.
VE TAMAMEN BİTTİ NE ONUN ORTAMINA GİREERİM NEDE YUZUNU GÖRİM BİTTİ BEN SENDE ÖYLE BOŞVER

:dance:

Msjda ne yazıyodu???zahmet olmazsa yazarmısınn?

bak her zaman izin alırdım bişi derken ; senden izin almayayım dedim zira ikimizinkinin de yaptığı eşşek kafalılık diye -tatlicadiarzu-

tamam seninki için sözümü geri alıyorum...

ama benimkisi eşşek kafalıııı ...lülülülülülü

msjda ne yazıyodu???zahmet olmazsa yazarmısınn?

ya benimki evlenip boşanmış biriydi eski eşine mail yazmış .
Eski gunleri özledigin son kez görmek istedigin .
Ama kızdan cvp falan yoktu.
Zaten onu görmem yetti biraz daha baktım dahada çıldırmamak için artık kapadım gördügüm bana yetti.1.5 yıl çıktık işte
sonra ms attım şok olmuştur zaten.
Dogru haklısın flan filan onun kadar kimseyi sevemem yazmış ms bana.
Bende dedim gule gule sana dahada ses çıkmadı bida arayamaz aramak istede çünki öyle bi yuzu yok konuyu ben kapattım tamamen ...

tabıkı benım konum senınkıyle farklıdır.
Ama kızdıgım nokta adambır ÖzÜr bıle dılemedı yaa barıŞmak falan ıÇın degıl bı ÖzÜr dıleyebılırdı.
Adam bak 1.5 yıl benle Çıkıo ve sona bÖyle bı durum Çıkıo ben dırekten dÖndm ya evlenseydım Öle bıŞey Ögrenseydım daha kÖtÜ olurdu allah yuzume baktı senı aldatan bıda aladatı bunu unutma ......

Hmmm valla ben bunun canını acıtmadan bırakmicamm!!asıl saf olan kimmiş görsün bakalım!en iyisini yaptığımdan eminimm msn şifresini isticem önce hem daha iyi olur biraz eğlenirim veee o kıza ileti yazarım ohhh :):)) 1 hafta sonra falan ayrılırımm hihoyyyt zaten beğenmemiştim onu sadece 1 heyecandıı naniknanik ayy ne güzel olur önce o kızı silerim msninden,kötü şeyler yazarım o kıza.daha sonra ben ayrılırım daha sonrada tek başına kalırrr yine bana döner ama bende kek gibi atlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…