Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Seninkide eşek kafalı değel işte-tatlicadiarzu- Kızlar benbi mutfağa gidiyorum.Tatlı yapacağım :) Evkızı oldum ya iyice :)
Bu arada Böcük bide tam benimkinin kardeşi bana yazarken benim kişisel iletimde "Al beni yanına..." yazıyordukaydirigubbakcemile3 Sonra alelacele bi sildim ama görmüştür.Aman canım desin abisine işte, "Aaabi aaabi al artık ablacımı yanına" diyedelikafadulden

sen daha iyi bilirsin senin içn önemi yoksa

canım benim, ben de sevindim valla opuyorumnanaktan
hala sana saygılı sevgili konuşmasına sevindim... ne güzel işte...

kızlar ben dün evlenme teklifi aldım ve çok kötü kafam karıştı.

nası yani kafamçokkarıştı

canımcım...senın adına cok sevındım..ne guzel bısey dımı..kendını ıyı hısstmıssındır..
sende bı klabahat yookı ....musadenle senın essekte kabahatdelikafadulden(bak musade aldım)kaydirigubbakcemile3
abla demesıde cok hos ya...
sen azcık daha sabırlı ol canım belkı bu bı ısıktr bellımı olur..neden 4ay slmlasmadınızda sımdı slm verdı
bence ılskılerde ılk 4ncü 5nci ay cok agır gecıyo..ozlem artıyo..bıse yapma cabası oluyo..kaybetme korkusu....
sen sımdı tam bu donemdesın...
bende hep bu dobnemde hep bıseler yapmak ıstemıstım...azcık daha sabret bakalım mınısımvereliniortak

hayata bence bu teklifi düşünme bile... sen daha küçük deelmisin yavrucum ya ...
hem bu ne hız böyleee... azcuk yavaş git derim ben ... hiç de kafan karışmasın... bakarsın ; tartarsın durumu ; şahsı ona göre karar verirsin...

yani şöyle daha önce anlatmıştım sıze cocuk her sıkıntımda herşeyımde yanımdaydı ve ben arkadaşca görüşcez dıye beklerken hayat beklentılerınden ısteklerınden ve yaptıgımız hatalardan söz açıldı benım canımın çok acıdıgını ama bu sıkıntımı artık atmak ıstedııgmı benımkının belkide başından beri bazı açılardan hata oldguunu konuşuyorduk onun geçmişinden falan.beni çok kötü üzdün zamanında falan dedi güldü nasıl yanı falan dedım ben başından beri senın yanındayım neden sence dedı bılmıyorum dedım başka bır erkke olsa yaparmıydı benım yaptıklarımı yada benı az cok tanıyorsun ben sence yaparmıydım başka bır kıza dedi kesinlikle hayır dedım.o halde bunun tek bir anlamı var benım için özelsin dedi.eşim olurmusun dedi hönk diye kaldım.dedi ben artık askere gidicem sımdı aıleler tanışır gelincede nişan yaparz ve sonrada tamamıyla bıraraya geliriz ben bızımkılerle konuştum sende konuş gidelim bu hafta sonu tanışıyım bızımkılerın gelmesi için tarıh versinler evlenelim eğer istersen dedi.
ve bız benımkıyle bırlıkteyken ayrılık nedenlerimiz falan aslında onun bana zamanında yaptıklarını aramamda bunu hissetti benimde içimde bsyler oldugunu bende farkında olmadan benımkınde onun yaptgı bazı davranışları istemiştim.kafam karıştı olabilir mantık evliliği olabilirmi diye düşünüyorum ablam ve bı arkadaşımla konuştum onlar tanıdıkları için bu cocuktan daha ıyısı olamaz belkıde sızın ılıskınızın bıtmesi Allah sağladı falan dedi.işte cocuk agustosta askere gıdecek boyle bır seyı beklemıyordum bıde ben sevgılı olarak dıye dusunemezken o bana evlenme teklifi etti.

hayır aklımın karışması şey dıye aıleler degl ama bu cocuk askere gıdecek agustosta ve ne istersem yapmaya hazır aıleler tanışmasın ama sen gel git yazlığa arkadaşlarımda kalırsın dıye benımkınden öç alsammı dıye dusunuyorum .daha 22 yaşındayım o 25 yaşında yanı daha ıkımızde küçüğüz ve dırek evlenelım denmıyor askerden sonra o 27 ben 24 yaşında oldugum zaman denıyor ve ben suanda düşünemem bıtek benım kafamı karıştıran benımkını delı etmek ıcın bu cocugu kullansammı dıye düşünüyorum.çünkü canı benımkıde bılıyor zamanında ızne geldıgınde bazı gerzekler yüzünden duymuştu ayrılık dönemimizde böyle bsy oldugunu.acaba yazlıga falan çağırsam böyle bsy var desem benımkı çıldırır ve aklı başına gelirmi benı kaybedıyor dıye?

hayata çok iyi düşün derim daha kaç yaşındasınki
iyiyim canım napım geçmişi okuyup kaçıyorum sen yazınca yazım dedim

yoksa cokmu acımasızca düşünüyorum bu durum benım aklımı karıştırıyor işte .ve belkide şuanda sadece süper cocuk dıye dusunuyorum ılerde sevebılırmıyım dıye kafam karışıyor ama şunu anladımki seven adam ağzına s....sanda seviyor ben bu cocuga onu yapmadım ama adam hala en yakınımda.

içinde ona karşı birşeyler yoksa olmaz... mantık evliliği için yaşın çok küçük... üstelik evlilik için de... yazlığa gidince eskisini görürsem diye düşünüyorsun hala... bu şekilde olmaz canım...

karşındaki insan yeterince üzülmüş zamanında... aynı şeyleri ; aynı kişi için yaşatma tekrar... asker yolu bekledin... bir kere daha beklemek istermisin bilemiyorum... çok iyi bir insansa ; çevrenden de onay geliyorsa bir ilişkiye başlarsınız... bence askerden önce ciddiyete de dökmeyin bu olayı ...askerden sonra değişiyorlar birebir yaşadın...

insan aynı hataya 2 kez düşmemeli ...

sen deneyeyim diye de bakma bence olaya ... bu çocuğun denenecek hali kalmamış... önce kendi hislerini tart ; açıkça da söyle ... bence bir ilişki için de erken... çünkü sen benim tanıdığım kadarıyla ( yanlış da tanımış olabilirim elbet ) biraz acele kararlar alıp ; duygularınla hareket etmeyi seviyorsun... biraz daha mantığını öne alman gerek bence...

böcüküm evet dogru tanımışsın ama bu sefer mantığım ön planda 2.ci mesaj benim için önemli çıldırtabilirmiyim hala benımkını dıye dusunuyorum .evet hala aklımda benımkı var yazlığa sırf buyüzden gıdemıyorum ama bu cocuk tanışmasak bıle bırlıkte gıdelım korkularınla yüzleşebil diyor buyüzden bu mantıktayım.

karar senin iyi düşn derm.
Ama aklında başka bri varsa beklemeye al kafanı dinle çünki karşı tarafa tamamn ümit vericeksin .
Bu çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…