Seninkide eşek kafalı değel işte-tatlicadiarzu- Kızlar benbi mutfağa gidiyorum.Tatlı yapacağım :) Evkızı oldum ya iyice :)bak her zaman izin alırdım bişi derken ; senden izin almayayım dedim zira ikimizinkinin de yaptığı eşşek kafalılık diye -tatlicadiarzu-
tamam seninki için sözümü geri alıyorum...
ama benimkisi eşşek kafalıııı ...lülülülülülü
kızlar ben dün evlenme teklifi aldım ve çok kötü kafam karıştı.
Nasıl ya hemen pat diye?O çocuk mu yoksa????kızlar ben dün evlenme teklifi aldım ve çok kötü kafam karıştı.
hmmm valla ben bunun canını acıtmadan bırakmicamm!!asıl saf olan kimmiş görsün bakalım!en iyisini yaptığımdan eminimm msn şifresini isticem önce hem daha iyi olur biraz eğlenirim veee o kıza ileti yazarım ohhh :):)) 1 hafta sonra falan ayrılırımm hihoyyyt zaten beğenmemiştim onu sadece 1 heyecandıı naniknanik ayy ne güzel olur önce o kızı silerim msninden,kötü şeyler yazarım o kıza.daha sonra ben ayrılırım daha sonrada tek başına kalırrr yine bana döner ama bende kek gibi atlamam
Öncelikle herkese selaaammmm!!!!!
Angelmecim senin adına da çok sevindim canım.Bana devamı gelecek gibi geliyor bu işin.Hayırlısı olur inşallah.
Bu arada bana yazdıklarınızı da okudum.Evet ben onu çok özledim bi ara gitsem mi dedim ama vazgeçtim.Bu arada Hayatacım ben bana yaptığını saygısızlık olarak görmüyorum canım sadece büyük bir hata.Yoksa bizim aramızda asla en ufak bi saygısızlık olmadı.O benim için halen herşeye değer.Bana bile değer yani :))) Böcükcüm zaten bende fikrimi değiştirdim bitanem.Dediklerin çok doğru.Ben öyle bi dellenirim dellenirim geçer.Yani asla duygusal karar verip bişey yapmam bu sefer.
Kızlar bende de şöyle bi gelişme oldu.Gerçi gelişme denilmeyebilir fakat çok çok mutlu olduğum bişey oldu :) anlatayım bari :)
Şimdi kızlar msnde sık sık benimkinin kardeşi ile karşılaşıyordum 4 ay boyunca.Ve ne ben bişey yazabiliyordum, ne de o bana yazıyordu.Bende çok üzülüyordum.Bi taraftan e tabi abisi beni bırakmış ne yazsınki çocuk bana diyordum ama cidden üzülüyordum.Neyse bu cumartesi gecesi yine karşılaştık.İkimizde çevrimiçi.Bende işte bu depreştiğim ve çok mutsuz olduğum,kafayı yediğim gün.Kardeşini görünce dahada bi kötü oldum.İçimden "Offf dedim artık bi daha birbirimizi belki hiç görmeyeceğiz,keşke şu çocuk silse ya beni msnden,onu görünce bile üzülüyorum.Ya da keşke konuşsak biraz.Bu nedir böyle" falan diyorum.Düşünün kardeşini görünce bile üzülüyorum sanki benimkini görmüş gibi :) Çünkü severdim keratayı.Kerata dediğime bakmayın, 26 yaşında :) İşte tam bunları düşünürken birden bi ileti turuncu turuncu altta yanıyo :) "Ablacım merhaba nasılsın?" Şok oldum anlatamam.Aylar sonra böyle birden yazması heleki "ablacım" demesine hem şaşırdım hem sevindim.İşte sınavımı falan sordu aslında biliyor kazanamadığımı.İşte ne yaptığımı çalışıp çalışmadığımı sordu.Öyle bi işten güçten bahsetti.Sonra Ankara'yı sordu.Özledim falan dedi.E bende gel bi haftasonu canım özlediysen dedim.Benimkini hiç sormadım kızlar.İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama çok istediğim halde soramadım.Böyle biraz konuştuk.Sanki ben halen abisinin sevgilisiyim,birlikteyizde herşey aynı gibi, o sıcaklık ve samimiyette.Bana "ablacım ablacım" demesi.Açıkçası çokta duygulandırdı beni.Bide ilk başta yazınca bi korktum ki elim ayağıma dolaştı,ellerim titredi yazarken.Allah allah niye yazdı ki heralde kötü bi hbr verecek diye çok korktum.Ama eskisi gibi muhabbet ettik.
Biliyorum çok uzattım ama kızlar demek ki kardeşi için,beni tanıyanlar için halen değerliyim ve benim hiç bir hatam olmadığımı bildikleri için ben yine rahatça konuşabiliyormuşum onlarla.Üstelik ilk adım ondan geldi :) Bide işte seviyoruz ya ister istemez bi umutlandım :) Belkide bu Allah'tan bi işaretti meselaSen asla bişey yapma bak onlar sana dönecek gibi :))) Aman kızlar işte neyse ne sevindirik oldum çok.Aylardır ilk defa cumartesi gecesi sırf onun kardeşiyle konuştum diye, kardeşi bana "ablacım" dedi diye mutlu ve huzurlu uyudum.
kızlar ben dün evlenme teklifi aldım ve çok kötü kafam karıştı.
Seninkide eşek kafalı değel işte-tatlicadiarzu- Kızlar benbi mutfağa gidiyorum.Tatlı yapacağım :) Evkızı oldum ya iyice :)
Bu arada Böcük bide tam benimkinin kardeşi bana yazarken benim kişisel iletimde "Al beni yanına..." yazıyordukaydirigubbakcemile3 Sonra alelacele bi sildim ama görmüştür.Aman canım desin abisine işte, "Aaabi aaabi al artık ablacımı yanına" diyedelikafadulden
yani şöyle daha önce anlatmıştım sıze cocuk her sıkıntımda herşeyımde yanımdaydı ve ben arkadaşca görüşcez dıye beklerken hayat beklentılerınden ısteklerınden ve yaptıgımız hatalardan söz açıldı benım canımın çok acıdıgını ama bu sıkıntımı artık atmak ıstedııgmı benımkının belkide başından beri bazı açılardan hata oldguunu konuşuyorduk onun geçmişinden falan.beni çok kötü üzdün zamanında falan dedi güldü nasıl yanı falan dedım ben başından beri senın yanındayım neden sence dedı bılmıyorum dedım başka bır erkke olsa yaparmıydı benım yaptıklarımı yada benı az cok tanıyorsun ben sence yaparmıydım başka bır kıza dedi kesinlikle hayır dedım.o halde bunun tek bir anlamı var benım için özelsin dedi.eşim olurmusun dedi hönk diye kaldım.dedi ben artık askere gidicem sımdı aıleler tanışır gelincede nişan yaparz ve sonrada tamamıyla bıraraya geliriz ben bızımkılerle konuştum sende konuş gidelim bu hafta sonu tanışıyım bızımkılerın gelmesi için tarıh versinler evlenelim eğer istersen dedi.
ve bız benımkıyle bırlıkteyken ayrılık nedenlerimiz falan aslında onun bana zamanında yaptıklarını aramamda bunu hissetti benimde içimde bsyler oldugunu bende farkında olmadan benımkınde onun yaptgı bazı davranışları istemiştim.kafam karıştı olabilir mantık evliliği olabilirmi diye düşünüyorum ablam ve bı arkadaşımla konuştum onlar tanıdıkları için bu cocuktan daha ıyısı olamaz belkıde sızın ılıskınızın bıtmesi Allah sağladı falan dedi.işte cocuk agustosta askere gıdecek boyle bır seyı beklemıyordum bıde ben sevgılı olarak dıye dusunemezken o bana evlenme teklifi etti.
hayır aklımın karışması şey dıye aıleler degl ama bu cocuk askere gıdecek agustosta ve ne istersem yapmaya hazır aıleler tanışmasın ama sen gel git yazlığa arkadaşlarımda kalırsın dıye benımkınden öç alsammı dıye dusunuyorum .daha 22 yaşındayım o 25 yaşında yanı daha ıkımızde küçüğüz ve dırek evlenelım denmıyor askerden sonra o 27 ben 24 yaşında oldugum zaman denıyor ve ben suanda düşünemem bıtek benım kafamı karıştıran benımkını delı etmek ıcın bu cocugu kullansammı dıye düşünüyorum.çünkü canı benımkıde bılıyor zamanında ızne geldıgınde bazı gerzekler yüzünden duymuştu ayrılık dönemimizde böyle bsy oldugunu.acaba yazlıga falan çağırsam böyle bsy var desem benımkı çıldırır ve aklı başına gelirmi benı kaybedıyor dıye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?